Sineksavar
New member
- Reaction score
- 0
yeniden yüklemeyi dene 7.5 i yükleyeceksin ama önce eskisini silmelisin
denedım dostum olmuyor:ter:Sineksavar' Alıntı:yeniden yüklemeyi dene 7.5 i yükleyeceksin ama önce eskisini silmelisin
trinester' Alıntı:merhaba
windows live messengerin 98 için olanı var mı?
ben programı msn adresinden indirdim ancak xp istiyor. şimdiden teşekkürler...
dogan19213' Alıntı:ya ben live messenger kullanıyorum ve hiç bi smiley yi ekleyemiyorum. seçtiğiniz dosya geçerli bir resim dosyası deil. lütfen başka dosya seçin diyo.2 haftadır böle. ondan önce ekleyebiliyodum. dedim belki daha fazla ekleyemiyodur bi iki tane sildim ama gene olmadı. yardımlarınızı bekliyorum![]()
crocodille' Alıntı:Sevgili arkadaşım çalıştığım iş yerinden bir proxy ile nete bağlanmaktayım 10.8.0.9ve 8080 ayarları ile nete bağlıyım şu anda ancak msn ye girişim engelleniyor ve 80070193 hata kodu alıyorum bazende 81000306 hata kodu almaktayım başka hata kodları da veriyordu belki ama ben bu yazınızı okumadan önce pek dikkat etmiyordum şu anda gördüğüm hata kodları bunlar ve msnye erişimim yasaklanmış durumda canlarının istediği gibi açıp kapatıyorlar ayrıca kamera ve mikrofon da kullanamıyorum bunların kullanımıda yasak işyerimdeki bu baskılardan çok bunaldım teknolojiyi kullandırmama zihniyeti beni çılgına çeviriyor tecrit edilmiş mahkum muamelesi görmekten bıktım usandım bundan önceki iş yerimde de aynı örümcek kafalı zihniyet hakimdi burda da aynı zihniyet devam ediyor bana yardım ederseniz çok sevinirim sevgilerimle
Kardeş 8.0 ı yükle 7.5 i unut bencestormyman' Alıntı:denedım dostum olmuyor:ter:
Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
Windows Live Messenger bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
cilginboce' Alıntı:Arkadaşlar geçenlerde bilgisayarıma format attım. MSN Plus Sohbet Günlüklerimi yedekledim. Windows tekrar kurdum şifreli dosyaları geri açmak istiyorum açamıyorum şifremi unuttum o kadar şifre denedim bulamadım şifrelerimi. Bunadık iyice... Şifresini çözebileceğim bir program var mı?
yavuz020' Alıntı:arkadaşlar yaklaşık bir haftadır msn yi açamıyorum 80072efd hatasıyla başladı forumda belirtilen bütün herşeyi yaptım ama hala sorun devam ediyor şimdi de bağlantı sına kısmında 80072749 hatası veriyo ne yapabilirim
dursun' Alıntı:hellboy kardeşim ben msn i açıyorum açarken şöyle bir sorun çıkıyor
Kişi listeniz kullanılabilir durumda olmadığından şu anda msn messenger ı kullanamassınız lütfen daha sonra yeniden deneyin
sorunu ben anlıyamadım defalarca yeniden denedim hala açılmıyor neden olabilir çözüm için ne yapam lazım ?
yavuz020' Alıntı:
Hata Kodu 80072efd
Cevap
Bu sorunu genellikle MSN'in server'unda bir problem varsa alirsiniz. Ilk once server'u kontrol edin>> http://messenger.msn.com/Status.aspx
Server da sorun yok. Ama hala problem devam ediyor.
Proxy ayarlarinizi kontrol edin MSN'deki. Orada da sorun yoksa Internet Explorer'in Help seceneginden About Internet Explorer'a tiklatin. Cipher Strength, 128bitten azsa http://www.microsoft.com/windows/ie/download/128bit adresinden Internet Explorer High Encryption Pack ı indirip kurun
hellboy726' Alıntı:üstat bağlantıyı inceledim soru yok ama yine de bağlanamıyorum
קJ_گ!ηAη' Alıntı:hellboy benim msn adresim hotmail değil zten bende eklisin.nese ben bu sinan.com uzantılı msn adresimin şifresini değiştirmekte zorlanıyorum.şifremi unuttumdan olmuyo biyere mail atıyo ama neereye gittini allah bilir.zaten hotmail gelen kutumda yok ordanda giremiyrum.bi yol göster pls.bu konu balıını açtıın iyi olmuş şimdiden tşkr