Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

sanada hayırlı cumalar Türkocağı.

herkese S.A. bayadır yazmıyorum buraya. neden acaba? :saskin

A.S. ablacığım
şahsını ve tüm arkadaşları selamlarız.
Sorunun cevabı sanıyorum verilmek istenmeyecek cinsten.Aynı dertten muzdaribiz her hal.Ama zaman her şeye ilaç ve çaredir.Umarım bu sayfalar eskisi gibi şenlenecektir.

Bu arada tüm öğrenci ve öğretmen kardeşlerimize geçmiş olsun,yeni dönemin başarı ve mutluluklar getirmesi temennisi ile...

Yazmayacaktım ama yazayım,baba yüreği tutamıyor işte

degazor 18 : TAKDİR aldı TAKDİR !!!!:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:clap:clap:clap

A.S. ablacığım
şahsını ve tüm arkadaşları selamlarız.
Sorunun cevabı sanıyorum verilmek istenmeyecek cinsten.Aynı dertten muzdaribiz her hal.Ama zaman her şeye ilaç ve çaredir.Umarım bu sayfalar eskisi gibi şenlenecektir.

Bu arada tüm öğrenci ve öğretmen kardeşlerimize geçmiş olsun,yeni dönemin başarı ve mutluluklar getirmesi temennisi ile...

Yazmayacaktım ama yazayım,baba yüreği tutamıyor işte

degazor 18 : TAKDİR aldı TAKDİR !!!!:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin:clap:clap:clap

Allah sana ve ailene çocuğunun daha iyi günlerini görmeni nasip eder inşallah. hayırlı olsun.

evet artık tatil fazla uzun olmasa da yine de tatil...:biggrin :biggrin :biggrin

A.S derbederin. hoşgeldin.

Allah'a şükür kardesim sen Nasılsın.

iyiyim çok şükür derbederin. sen nasılsın?

bizi saymazsan kimse yok themetaor :saskin :p

A.S hoşgeldin.

S.A.
bende geldim
arkadaşlar merhaba
derbederin.meteor ve ablacığım merhaba

bu arada innuendo yada daywalker hanginizin ilgilenmiş olduğunu bilmiyorum ama ilginize teşekkür ederim.Halledilmiş mevzu Allah razı olsun

bende varım ama kaçacağım,ingilizce eğitim setini indiriyorum oğlana da
kerata tatilde yatmasın
yinede hal hatır sormadan olmaz
nasılsınız inşallah?

iş okumakla kalmıyor kardeşim,
adam olmak önemli,
Cuma günü ettiğim duanın küçük bir kısmı:
''Allah'ım;oğlumu önce sana,sonra vatanına ve ailesine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip eyle'' dir.
İnşallah yeni nesil de böyle olur.
Artık uyku vakti.Bu pc gözlerimi bozdu.
Cümleten Allah rahatlık versin.
Çalışanlara kolaylık,okuyanlara zihin açıklığı nsaip etsin.

Geri