Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Yeni gelenlere hoşgeldin diyeyim öncelikle...Baya geçn arkadaşlarımız bile varmış...;)

Üstadım seni de artık buralarda görmek çok güzel..İKRA nickini görmek güzel...;)

Bir selamın aleyküm de ben vereyim acaba var mıdır kimse; selamımı alsın...;)

ben varım daywalker A.S

iyisindir inşallah?

Allah razı olsun Sonsuzluğa...İyi çok şükür...idare ediyoruz...Sen nasılsın diye sorucam eğer abes olmazsa..=)

Derbeder sen de madem yatıcan ne diye belli ettin kendini..Artık kaçamazsın kardeş...En az 5 postluk durmak zorundasın...;)..

Allah razı olsun Sonsuzluğa...İyi çok şükür...idare ediyoruz...Sen nasılsın diye sorucam eğer abes olmazsa..=)

olmaz olmaz. ama biraz gecikmeyle cevap geldi. kusura bakma.

iyiyim çok şükür. bildiğin gibi. :D

merabalar dostlar yavvvv meteoroloji spikeri gibi olmasında bugünde hava pek bi güzeldi demi Allah bol yağmurlu fekat sel olmayan günler göstersin marmaray projesi tez zamanda bitsin üsküdar eski düzenine geri dönsün çocuklar ağlamasın korsan satın almaya zorlayan kitap fiyatları düşsün öss yi de Allah nasıl biliyosa öyle yapsın amin not: bu bir iç dökümüdür

öncelikle cümleten selamunaleyküm

uzun zamandır hem kişisel problemlerim hemde işim dolayısı ile burada sizlerle olamıyorum. inşallah hepiniz iyisinizdir.. yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz iyi ettiniz diyorum..

ikra ; bu nicki yeniden görmek çok memnun etti beni..

hepiniz rabbime emanet olun. eskisi kadar çok olmasada elimden geldiğince sizlerle beraber olmak ümidi ile..

selamun aleyküm bende siirtliyim şimdi diyarbakırda matematik bölümünü okumaktayım gerçekten çok güzel bi konu bulmuşsun çok tşkler insanı biraz daha kaynaştıran tarzdan yanii adım da mert

hep birlikte nice güzel günlere..... ALLAH'a emanet olunuz

öncelikle cümleten selamunaleyküm

uzun zamandır hem kişisel problemlerim hemde işim dolayısı ile burada sizlerle olamıyorum. inşallah hepiniz iyisinizdir.. yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz iyi ettiniz diyorum..

ikra ; bu nicki yeniden görmek çok memnun etti beni..

hepiniz rabbime emanet olun. eskisi kadar çok olmasada elimden geldiğince sizlerle beraber olmak ümidi ile..

Ve aleyküm selam
ne güzel seni tekrar görmek
sessiz kalmıştı buralar
ve de güncel haberlerinden yoksun kalmıştık
tekrar hoşgeldin

Selamunaleyküm.=)
Kardeşler İslam ve İnsan bölümü içinde düşündümki birbirimizi biraz daha tanıyalım.Nedenmi çünkü İslam ve İnsan bölümünü takip eden kardeşlerimiz Muhabbet(afedersiniz)Geyik peşinde olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.Misalen;

İsminiz.."Paylaşım için teşekkürler .:CHECHEN" demek biraz abes kaçıyor gibi=)
Bunun yerine:
"Paylaşım için teşekkürler Mehmet" demek biraz daha hoş gibi geliyor kulağa.Araya Sıcaklığı sokuyor.Misalen (abim okuyorsa hakkını helal etsin)

"Emeğine sağlık Photoshopc kardeş" demektense
"Emeğine sağlık abi" demek çünkü abimizin yaşı bizden çokça büyük.

Ben bu bölümde emeğini paylaşan bir çok kişiyi yakından tanıyorum ve Allah için hepsini seviyorum.Daywalker olsun innuendo olsun Photoshopc olsun.(Gerçi pek göremiyoruz artık onu=) )

Tabiiki bu seçim size ait.İstemeyen kardeşimiz yazmaz olur biter Hakkını helal etsin(Benden yana varsa helal olsun)=)

Benden başlayalım.
Ben Mehmet Özdemir.20 yaşındayım.Mardinde yaşıyorum ve Güzel sanatlar fakültesine hazırlanıyorum.Ayrıca Daywalker kardeşimin bana söylediği gibi "Diplomasız Grafikerim" :D

Yorumlarınızı bekliyorum.Dediğim gibi katılmak şart değil=)

Rahmet ve Şefaat dileklerimle.Selamunaleyküm

Bütün bu cicili bicili yazılarına baktımda bir kadına MAL deme terbiyesizliğini gösterebileceğini ummuyordum...Benim için yazdığın mesajda MAL dediğin bölüm ne çabuk silindi ve benim karakterime yaptığın hakaret nasıl ceza bulmadı oda ayrı bir mevzu...
Şimdi beni iyi dinle (tabii bu mesajımda anında yokedilmezse )benden olsa olsa KEMAL
olur ama şu bir gerçekki bu fütursuzluğunla senden MAL bile olmaz...

Al bu mesajı kopyala şikayet bölümüne taşı ama önce terbiye ,insanlık öğren !Kimbilir belkide yarın bir gün gerek duyarsın .

Bütün bu cicili bicili yazılarına baktımda bir kadına MAL deme terbiyesizliğini gösterebileceğini ummuyordum...Benim için yazdığın mesajda MAL dediğin bölüm ne çabuk silindi ve benim karakterime yaptığın hakaret nasıl ceza bulmadı oda ayrı bir mevzu...
Şimdi beni iyi dinle (tabii bu mesajımda anında yokedilmezse )benden olsa olsa KEMAL
olur ama şu bir gerçekki bu fütursuzluğunla senden MAL bile olmaz...

Al bu mesajı kopyala şikayet bölümüne taşı ama önce terbiye ,insanlık öğren !Kimbilir belkide yarın bir gün gerek duyarsın .

ve aLeykûm seLam..:saskin
aranızdaki sıkıntı nedir fazLa karışmak istemem ama
Mevzu her ne oLursa oLsun
Bu başLığa iyi veya kötü niyetLe geLen herkese kapımız açıktır
Herkesi geLdiği şekiLde de ağırLarız biizniLLah

yaLnız niyet ne oLursa oLsun eğer Mehmet kardeş size uLu orta burdan
Zikrettiğiniz keLamı etmiş ise..
Burdan paşa paşa özür de diLetiriz..
Biz burda şikayet yerine sıkıntıLarımızı pm yoLu iLe
Kendi aramızda çözmekteyiz..
Bundan sonrasında sizde aynı yoLu tercih buyurursanız
Bu başLığa yazan herkes adına daha iyi bir niyet sergiLemiş oLursunuz ki
Bizde iyi niyet karşıLıksız kaLmaz..

S.a
Bende kişisel sorunlarımdan dolayı giremiyorum buraya bi zamandır
Kişisel sorunlarımıda paylaşmak isterim şimdi ben iki üç gündür fena halde fifa oynuyorum ama bu frekicklerde kaleciye bi türlü geçemiyorum biladerde hiç affetmiyo frekick oldumu çakıyo doksana
Hayata küstüm ya her frikikte gol yemekten yemeden içmeden kesildim
Bu kaleciye nasıl geçiyoz arkadaşlar bilen varsa bi desin hele

Atakızı.Eğer insanlara kendini takdim etmek için fırsat vermezsen insanlar seni taktim etmezler bunu unutma(;
Konuya gelince..MAL?Doğrudur benden bir MAL bile olmaz çünkü Allaha şükür ben bir insanım.Ancak sen?Sen bir KEMAL olamazsın.Sen bir mal olabilirsin ancak bir Kemal asla.Çünkü sen ve senin gibi Sözde Vatan Millet Bayrak adı altında Kürt Türk Arap Çeçen Çerkez diye ayrım yapabilecek derecede TERÖRİST kendisine bir şey dendiğinde ise Hırlamaya hazır varlıklarsınız.

yazını çok iyi hatırlıyorum.Sözde Kemalist ve Milliyetçi Türk kimliğiyle İslam için değeri bilinemeyecek kadar mühim insanlara hakaret edermiş gibi hitab etmenide unutmadım.Şunu unutma sen ne kadar milliyetçiysen ben onun 2 misli milliyetçiyim.Ancak seninn gibi ayrım yapmayacak gerçek milliyetçilerden.Üstelik bir Türk olmama ma rağmen.Lafımı iyi belle.Burası İslam ve İnsan bölümü.Buranın atmosferi ve dostluğu çok farklıdır.Bölücü milliyetçiliğini yapacaksan başka yerde dene.Lakin Dinime ve Dinime hizmet edenlere Dil uzatıldığında Ne kadın tanırım ne Makam.Şimdi git tohumlarını başka yerde ek.

edit: yazdıkların,bölüm içinde kansızca olduğundan editlenmiş.Benide kendin gibi sırtı olanlardan bilme sakın.Benim tek Güvencem Allahtır.Yazdıkların doğru olsaydı silinmezdi.Şimdi şunu söylüyorum.Adabınla bu bölüme geleceksen Baş üstünde yerin olur diğerleri gibi.Ama yok adabını bilmezsen ikilersin.Bu kadar basit.Cesaretin olsaydı pmden bana ulaşır yüz yüze konuşurdun.

Öncelikle Selamun Aleyküm
modlar müdahale edeceklerdir belki ama bir büyüğünüz olarak (haddim olmayarak)
Chechen kardeş konuyu yani bu paylaşımı sen açtın.güzel dostluklar kurduk bu sayede ve ne hikmettir ki
buraya müdavim kendimde dahil bir çok arkadaş serbest kürsünün müdavimleri arasındadır.ve büyük bir ihtimalle orada yaşananların bu başlığa taşınmaması gerekir.ha bir densizlik etmiş yada iyi niyetiyle seni bizlere şikayette uygun görmüş ama bu tür şeylerin pm yoluyla halledilmesi çok doğru olur kanaatindeyim.
burada bizler yediğimiz yemekleri paylaştık,çayımızı,kahvemizi paylaştık.
ama sırf şikayet için gelen birisinin boş laflarını şahsım adına paylaşmak istemiyorum.
sen de iyi arkadaşsın chechen
uyma
yada uyacaksan
pm de uy.
neyse kalın sağlıcakla

not:
ikra ve incebus bu aralar msn i açamıyorum.sorun programdan değil
o yüen tekrar görüşünceye kadar sizler ve tüm arkadaşlar
Allah'a emanet olunuz.

Geri