ikRa
Banned
hayırLı akşamLar kardeşim
nasıLsın?
nasıLsın?
ben varım daywalker A.S
iyisindir inşallah?
Allah razı olsun Sonsuzluğa...İyi çok şükür...idare ediyoruz...Sen nasılsın diye sorucam eğer abes olmazsa..=)
öncelikle cümleten selamunaleyküm
uzun zamandır hem kişisel problemlerim hemde işim dolayısı ile burada sizlerle olamıyorum. inşallah hepiniz iyisinizdir.. yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz iyi ettiniz diyorum..
ikra ; bu nicki yeniden görmek çok memnun etti beni..
hepiniz rabbime emanet olun. eskisi kadar çok olmasada elimden geldiğince sizlerle beraber olmak ümidi ile..
Selamunaleyküm.=)
Kardeşler İslam ve İnsan bölümü içinde düşündümki birbirimizi biraz daha tanıyalım.Nedenmi çünkü İslam ve İnsan bölümünü takip eden kardeşlerimiz Muhabbet(afedersiniz)Geyik peşinde olmayan insanlar olduğunu düşünüyorum.Misalen;
İsminiz.."Paylaşım için teşekkürler .:CHECHEN" demek biraz abes kaçıyor gibi=)
Bunun yerine:
"Paylaşım için teşekkürler Mehmet" demek biraz daha hoş gibi geliyor kulağa.Araya Sıcaklığı sokuyor.Misalen (abim okuyorsa hakkını helal etsin)
"Emeğine sağlık Photoshopc kardeş" demektense
"Emeğine sağlık abi" demek çünkü abimizin yaşı bizden çokça büyük.
Ben bu bölümde emeğini paylaşan bir çok kişiyi yakından tanıyorum ve Allah için hepsini seviyorum.Daywalker olsun innuendo olsun Photoshopc olsun.(Gerçi pek göremiyoruz artık onu=) )
Tabiiki bu seçim size ait.İstemeyen kardeşimiz yazmaz olur biter Hakkını helal etsin(Benden yana varsa helal olsun)=)
Benden başlayalım.
Ben Mehmet Özdemir.20 yaşındayım.Mardinde yaşıyorum ve Güzel sanatlar fakültesine hazırlanıyorum.Ayrıca Daywalker kardeşimin bana söylediği gibi "Diplomasız Grafikerim"
Yorumlarınızı bekliyorum.Dediğim gibi katılmak şart değil=)
Rahmet ve Şefaat dileklerimle.Selamunaleyküm
Bütün bu cicili bicili yazılarına baktımda bir kadına MAL deme terbiyesizliğini gösterebileceğini ummuyordum...Benim için yazdığın mesajda MAL dediğin bölüm ne çabuk silindi ve benim karakterime yaptığın hakaret nasıl ceza bulmadı oda ayrı bir mevzu...
Şimdi beni iyi dinle (tabii bu mesajımda anında yokedilmezse )benden olsa olsa KEMAL
olur ama şu bir gerçekki bu fütursuzluğunla senden MAL bile olmaz...
Al bu mesajı kopyala şikayet bölümüne taşı ama önce terbiye ,insanlık öğren !Kimbilir belkide yarın bir gün gerek duyarsın .