Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

Selamunaleyküm ahali.Degazor:
Abi konu serbest kürsüde olan bir şey değil.Burda içimizde olan birşey İslam ve insan bölümünde.S.Nursi hakkında açılan bir konuda Kürt Mürt diye tamamen ayrımcılığa yol açacak sanki karşıdaki kişi aşşağlık,bölücü terörit bir kimse gibi hakkında konuşuldu.Ben bi kürt değilim bir Nurcuda değilim.Hiçbir tarikate bağlı değilim bunu herkez çok iyi biliyor.Ancak biri gelipte İslama hizmet etmiş kimseler için Hele birde bu kişi Kürt olunca,konuşulduğunda ben dayanamam abi.Said Nursi İslam dünyasına önemli hizmetleri olan bir büyüğümüzdür.Şu zamana kadar insan oğlunun kelamından oluşan hiçbir külliyat yoktur ki bunlar sadece din ile ilgili olmasada Risale-i Nur kadar mükemmel değil okuyan öğrenen iyi bilir.2-3 tane kendi meşrebinde olan kimse bu ateist olur satanist olur hristiyan yahudi yada bir inanca desteklemeyelim bir -ist taşıyan kimse gelip İslam bölümünde İslam hakkında yada İslama hizmet edenler hakkında ileri geri konuşamaz.Gitsin siyaset bölümünde yapsın burası İslam bölümü.Bide Yehovan var arada çıkıp 2 laf sokuşturup gidiyor sonra bakıyor bu yazmış,onun kafasında olan biride bişeyler yazıyorlar,banlanıyorlar sonra karışan bölüm yine bizimki oluyor.Ondan sonrada uyarı geliyor hareketleerinize dikkat edin diye.Ben birine mal diyorum ortalık ayağa kalkıyor ancak kimse Said Nursi gibi bir kişiliğe bölücülükle suçlarken ses etmiyor.Yok abi!Ben susacak olanlardan değilim.Bu net ortamındada aynı dışarda olsada aynı tepkiyi verirdim.Kendimde özür dileyecek yada utanılacak bir şey görmüyorum.Beni bu forumda bilen bilir başka bişey olsaydı yerin dibine girerdim.Ama söz konusu İslam oldumu....Kelamımı eksik edecek değilim.Saygılarımla Büyüklerimin ellerinden öperim.

Ayırca kendisi gelip laf sokuşturdu burda aha siz görüyorsunuz.PM atsaydı ya?Demekki amaç farklı!!!!.

S.a cümleten...

Chechen ve AtaKızı...Bu konuyu burda devam ettirmemeniz gerkli ki zaten o niyette olmicağınızdan eminim...Böyle bir ortama öyle bir tartışmanın yansıması kötü olmuş ki gerek ikra gerek degazor35 büyüklerim güzel sözler etmişler ve bize bir örnek, bir yol göstermişlerdir...Fazlasına gerek yok kanımca...Bu konuyla ilgili gelecek mesajların silineceğini bildirerek şimdidden sağ duyulu tavrınız için Allah Razı olsun diyorum...

Olayın aciliyetinden ve öneminden hal hatır soramadım kusura kalmayın...İkra hocam yorumlarını takipteyim şiir gibi mubarek...;)

Bu arada incubus önceleri konu başlıklarında pek sık rastlaşırdık şimdi islam ve insanda rastlaşamıyoruz...Bunda benim payım büyük muhakkak ama sankim sende de bişeyler var...

Arada bir uğraıp unutmadığını gösterenler var(mustang gibi)...bilsinler ki biz de onları unutmuyoruz...;)

cümleten selamun aleyküm :D
şşşt bi olaymı ver ulem dağıdırım burayı :D

Cümletten
Aleykümselam

Degazor
Abi sen msn açmasanda olur kalp gözümüz açık o yeter =P
Şaka şaka benim kalp gözünün üyeliği bitti geçen ay decoderi söktürdüm o yüzden sen yinede msn aç arada sırada

Daywalker rastlaşamıyoruz kardeşim doğru diyon kıymetimi bil başınızı ağrıtmıyorum fazla Burda modken başını çok ağrıttığım biri aha hemen bi üstümde .=)

Crazyboy
Senin resmini gösterdiler bana Maşallah aslan gibisin ama ben seni harbiden daha böyle kel kafalı biri zannediyodum
Herhalde bu şeyden olcak bi ara kel kafalı bi piskopatın resimlerine takılmıştın avatarda aklımda öyle kalmışsın arada uğra buralara

chechen buraya gelip selam vermen için illa birileri sana gidermi yapmalı arada bi uğra.He illa atraksyon istiyosan onuda yaparız
Hatta başlıyalım hani lam bana potosopa plugins eklemeyi öğretecektin.
sana son 12 saat bana bu pluginsler nasıl klenir nasıl kullanılır bi açıklama yapmazsan pmden msnden nerden eserse kafan
Olacaklardan ben mesul değilim isyan çıkar.

Mmustang dayı
Dayı evlendi sen kayboldun bu nasıl iştir ben anlamadımki inş. en kısa zamanda tüm kayıpları peşine takıp gelirsin Allah kolaylık versin

أĸяα;2550271' Alıntı:
ehehehe
muhteremin derdine bak
besmeLe çek asLanım besmeLe :D

Lam olum her frecikte Kelime-i şehadete kadar getiriyorum belki imansızlıktandır diyerek

Ulan laf atmadığım kimse kaldımı
Aha swat_tr derslerine iyi çalış.Sigara az iç
nedense sana karşı pek bi yufka yürekli takıldım kıymetimi bil
:melek

Onun haricinde sonsuz abla sen uğramıyosun görüyosun 40 tane erkek bi ablanın yerini tutmuyo bi çay may getirin bişiler senin çıraklarda iş yok sen yokken ne çay veren var ne selam eden Topla ortalığı hanım ağa

Ve en son olarak gönlümün sultanı Müco
Sen burda yazılanları şu aralar okuyamıyorsun farkındayım o yüzden arkandan yazmak daha rahat olur .Hazır senin konun geçerken ve seen yazılanları okuyamıyoken .Kalbimizdesin müco unutulmadın =P
Bi ara reisde teşrif ederse artıkın İstanbula ARTO dinlemeye falan gidelim ortaköye
Yada ARTO ağakapısına gelsin biz orda bitkilerdeen yapılma neydüğü belirsiz çayları yudumlarken.

:goz:

Selamunaleyküm ahali.Degazor:
Abi konu serbest kürsüde olan bir şey değil.Burda içimizde olan birşey İslam ve insan bölümünde.S.Nursi hakkında açılan bir konuda Kürt Mürt diye tamamen ayrımcılığa yol açacak sanki karşıdaki kişi aşşağlık,bölücü terörit bir kimse gibi hakkında konuşuldu.Ben bi kürt değilim bir Nurcuda değilim.Hiçbir tarikate bağlı değilim bunu herkez çok iyi biliyor.Ancak biri gelipte İslama hizmet etmiş kimseler için Hele birde bu kişi Kürt olunca,konuşulduğunda ben dayanamam abi.Said Nursi İslam dünyasına önemli hizmetleri olan bir büyüğümüzdür.Şu zamana kadar insan oğlunun kelamından oluşan hiçbir külliyat yoktur ki bunlar sadece din ile ilgili olmasada Risale-i Nur kadar mükemmel değil okuyan öğrenen iyi bilir.2-3 tane kendi meşrebinde olan kimse bu ateist olur satanist olur hristiyan yahudi yada bir inanca desteklemeyelim bir -ist taşıyan kimse gelip İslam bölümünde İslam hakkında yada İslama hizmet edenler hakkında ileri geri konuşamaz.Gitsin siyaset bölümünde yapsın burası İslam bölümü.Bide Yehovanmıdır nedir ne olduğu belirsiz birşey arada çıkıp 2 laf sokuşturup gidiyor sonra bakıyor bu yazmış,onun kafasında olan biride bişeyler yazıyorlar,banlanıyorlar sonra karışan bölüm yine bizimki oluyor.Ondan sonrada uyarı geliyor hareketleerinize dikkat edin diye.Ben birine mal diyorum ortalık ayağa kalkıyor ancak kimse Said Nursi gibi bir kişiliğe bölücülükle suçlarken ses etmiyor.Yok abi!Ben susacak olanlardan değilim.Bu net ortamındada aynı dışarda olsada aynı tepkiyi verirdim.Kendimde özür dileyecek yada utanılacak bir şey görmüyorum.Beni bu forumda bilen bilir başka bişey olsaydı yerin dibine girerdim.Ama söz konusu İslam oldumu....Kelamımı eksik edecek değilim.Saygılarımla Büyüklerimin ellerinden öperim.

Ayırca kendisi gelip laf sokuşturdu burda aha siz görüyorsunuz.PM atsaydı ya?Demekki amaç farklı!!!!.

Arkadaş Said Nursi Kendine Kürt Diye hitap eder. Ağzından(Külliyatlarında) Kürdistan lafını eksik etmez. Eğer o konunun sonuna bakarsan orda Ne kadar Kürt Kürdistan ismi geçtiği bellidir.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=364885&page=5 42. POST

Nursi Kendine Bedüizaman lakabını takmadan önce kendine Saidi Kürdi derdi. Bunu gocunacak nesi var ? Said Kürttür Kürdistan hayalini taşıyan bir insandır Bunu ötesi yoktur.(En Azından BENCE)

Ayrıca :
----------------
Mod arkadaş teşekkür etmiş fakat Ne olduğu belirsiz diye birine hakaret edilmiş. iki de bir banlanması Bu tarz çıkış yapan insanlar yüzündendir. Özellikle yöntecilerin bu hakaretleri yapan kişilere değilde hep hakaretin karşılığına cevap veren kişileri banladığıda açık bir gerçektir.Islam ve Insan bölümünde tartışma istenmiyorsa. Tarikat şehlerinin propagandasınada izin verilmemelidir

Pek sevigili Mod arkadaş
Uyarma sınırı nedir ?
Buraya gelip kişiler hakkında atıp tutmak serbest midir ?
Buraya sık takılanla az takılan Nursiyi seven sevmeyen tarikatcı yada tarikatcı olmayan aynı görüşünüzü paylaşan paylaşmayan hakkında verilecek cevaplar uyarılar arasında bir fark varmıdır ?
Kısaca size yakın olanla uzak olana aynı mesafade aynı adalet ile mi yaklaşıyorsunuz ?

Arkadaş Said Nursi Kendine Kürt Diye hitap eder. Ağzından(Külliyatlarında) Kürdistan lafını eksik etmez. Eğer o konunun sonuna bakarsan orda Ne kadar Kürt Kürdistan ismi geçtiği bellidir.
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=364885&page=5 42. POST

Nursi Kendine Bedüizaman lakabını takmadan önce kendine Saidi Kürdi derdi. Bunu gocunacak nesi var ? Said Kürttür Kürdistan hayalini taşıyan bir insandır Bunu ötesi yoktur.(En Azından BENCE)

Ayrıca :
----------------
Mod arkadaş teşekkür etmiş fakat Ne olduğu belirsiz diye birine hakaret edilmiş. iki de bir banlanması Bu tarz çıkış yapan insanlar yüzündendir. Özellikle yöntecilerin bu hakaretleri yapan kişilere değilde hep hakaretin karşılığına cevap veren kişileri banladığıda açık bir gerçektir.Islam ve Insan bölümünde tartışma istenmiyorsa. Tarikat şehlerinin propagandasınada izin verilmemelidir

Pek sevigili Mod arkadaş
Uyarma sınırı nedir ?
Buraya gelip kişiler hakkında atıp tutmak serbest midir ?
Buraya sık takılanla az takılan Nursiyi seven sevmeyen tarikatcı yada tarikatcı olmayan aynı görüşünüzü paylaşan paylaşmayan hakkında verilecek cevaplar uyarılar arasında bir fark varmıdır ?
Kısaca size yakın olanla uzak olana aynı mesafade aynı adalet ile mi yaklaşıyorsunuz ?

Bu hitamını görmezden geliyorum paradox...Burda herkez bilir ki ben ne said nursi, ne de bir başkasının destekçisi ve savunucusu değilim...Kimseye düşüncelerini belirtti diye de engel olmuyoruz...Varsa paylaşımında bir sorun bu konuda gerekli açıklama yapılıyor ve ona göre muamele ediliyor..Ancak hitabını düzgün seçmeyenler uyarılıyor...Ortalığı karıştırma çabasında olanlar zaten besbelli sırıtıyor kalıyor ki böylelerine de gerekli uyarıyı yapıyoruz...Burası önüne gelenin banlanmasına sebep olan ceza taraftarı bir bölüm olmadı için bu kadar sık uyarmayı daha uygun görüyoruz....Velakin bir grubu veya bir topluluğğu desteklemediğim kesin....Bununla beraben benim de yorum yapma hakkım var...geçen seferki konunda yorum yaptığım gibi..Saygısızlık sezdiysen yorumumda de ki sen nasıl modsun....Ama başkasının ağzına da tıpa takacak değilim...gerçekten bir sorun görürsen şikayet başlığına ilet ki ordan sana çözüm arayalım...olmadı bir üst makamdan banlanması konusunda dilekte bulun...Haklı isen elbet hakkını alırsın zannımca...Ama burda ortalığı bulandırma...Tanışma ve kaynaşma başlığı değil bunların konuşulma yeri...

Şimdi konu burda kapanmıştır...bu ve bunun gibi gereksiz posrlar silinicektir...İsteyen pm ile gerekli gördükleri kiilere ulaşabilir veya şikayet başlıklarını kullanabilir...

Hassasiyetinizden dolayı Allah razı olsun...

adım mert siirtliyim ama şimdi diyarbakırda sınavlarla boğuşuyorum matematik bölümünde okuyorum 23 yaşındayım ayrıca bekarım:):):) bu kısmı espri olsun diye yazdım:):):)

Bence -benim gibi- herhangi birseyden cekinceniz yoksa isminizi bile nick olarak kullanabilirsiniz.
Ben de Gökce kardes gibi Ispartaliyim. Hatta Ispartanin Yalvac kazasindan... Belki hemsehri olmamizin yaninda hemilceliyizdir de...
Simdilerde yurt disinda üniversite okuyorum...

Selamlar hepinizle tanistigima memnun oldum...

Bence -benim gibi- herhangi birseyden cekinceniz yoksa isminizi bile nick olarak kullanabilirsiniz.
Ben de Gökce kardes gibi Ispartaliyim. Hatta Ispartanin Yalvac kazasindan... Belki hemsehri olmamizin yaninda hemilceliyizdir de...

Aramıza hoşgeldin Banu...Memleketten birini görmek güzel...İnşallah burlarda daha sık görücez seni...Aramızda olman sevindim....;)

Edit: Çıkmak üzereydik be swat kardeş ...HAkkını helal et...;)

cümleten s. aleYküm nasılsın abiler dostlar:)
Ve Aleyküm selam
Hoşgeldin,

คђєηq;2553271' Alıntı:
.:CHECHEN ii dü$ünmüşsün vaLLa ii 0Lmu$..

Bende Ahmet. G.antepde /18 annem cok beLa bi insan oLdugumu soLer ama oLe deqiLimdir...
Ahmet kardeş sende hoş gelmişsin.Bela iyi bir şey değildir.Boşver iyi çocuk ol,ama umarımki burada olacaksın.Paylaşımlarını beklemekteyiz unutma

Sende hoş gelmişsin kardeşim.Bilirim Isparta'yı.Askerliğimin acemiliğini yapmıştım.
Komando,komando !!!
Güzeldir Davraz dağının bahardaki tan ağırması.Güller kokar senin memleketin.Ama her yer memleketimiz değil mi?

s.a .. sabah şerifleriniz hayırlı olsun cümleten....

sağol gökçe, ben de buradaki hiç bir kardeşimi unutmadım.. unutulacakda değiller allahın izni ile..
sosuzluğa hocamı , elif ve fırtına kardeşi , mehmet kardeşi , ufuk kardeşimi , mücoyu , gökçeyi, swatı , dayımızı , tüm degazorları , a.kadir abiyi , ikramızı ve kardeşini , isoyu, türk ocağını ,crazyı , kelwiyi, a.kadir abiyi... ve ismi yada nicki aklıma gelemeyenler kusura bakmasınlar bu saydıklarım ve sayamadıklarım zaten hhnin en değerli kullanıcıları benim için , ve inşallah her zamanda öyle kalacaklar.

ikra ve mehmet kardeş buranın güzelliğini sıcaklığını sizler üzerinde bozmak istenlere alet olmayacağınızdan eminm..

hepimiz için en hayırlısından bir gün olur inşallah.. allaha emanet olun.. saygılarımla..

seLamun aLeykûm...
hastaLık mevzuatından doLayı biraz oLdu buraya geLemeyeLi
ancak biz arabuLaLım buraya haset buLaşmasın diye bir ton keLam ederken
Abinin ettiği keLam ayağa düşmüş hatır sayıLmaz oLmuş bunu da gördük
Bu başLığın kapatıLması gerekLi deniLen konuLara
En ön safta koştuk burda haset oLmaz kavga çıkmaz diye söz ederken
Hemen akabinde oLana bak..(1740 ve 1743 mesajLar ayrıca teşekkür edeceğim..)

Sözün hükmü yok ise
Şahsım adına bu başLığa gönüL koyuyorum..
HayırLı sabahLar herkese
Allaha emanet..

selamünaleyküm arkadaşlar, şurayı bi takip edemiyorum çok hızlı geçiyorsunuz erenler. mustang kardeşe rastlamak güzel :) Hayırlı cumalar cümleten

Geri