Tanışma, Selamlaşma, Hal Hatır Sorma ve Cuma Tebrikleri

bende yazayım ismim Umut İzmirden 22 yaşındayım güvenlik görevlisiyim pc den anlarım ama internet ortamına fazla uzağım paylşaşım yapmağı öğretirseniz sizi güzel bilgiler sunarım islam bölümü için geçerli

Kardeş takıldığın herhangi bir noktayı sor detaylı bir şekilde anlatalım..Aksi halde o kadar çok paylaşım şekli var ki..=)...BAna yada burda gördüğün herhangi arkadaşa pm pm ile ulaşman yeterli...Muhakkak yardımcı olunucaktır...Aramıza hoşgeldin kardeşim...Bu arada izmirde özel bir şirkette mi çalışıyorsun..İzmir güzel diyar...Burda çok izmirli var diye biliyorum..;)..Tekrar hoşgeldin Umut..

Aleyküm selam derbeder, degazor..Nasılsınız mümin kardeşlerim..=)...NAsıl gidiyor..sende hoşgeldin Metaor...Nasılsınız cümleten...

bencede 05 mehmet kalsın:p

:biggrin:clap:durdurun
harikaydı :durdurun

sa gönül dostlarım cumanız mübarek olsun

aLeykûm seLam derbederim
cümLeten cumamız mübarek oLsun inşaLLah

bende yazayım ismim Umut İzmirden 22 yaşındayım güvenlik görevlisiyim pc den anlarım ama internet ortamına fazla uzağım paylşaşım yapmağı öğretirseniz sizi güzel bilgiler sunarım islam bölümü için geçerli

adaşım hoş geLmişsin
payLaşımLarını bekLeriz
daywaLkerr in dediği gibi takıLdığın yeri sorman yeterLi

Selamün Aleyküm tüm hAckhell ailesi ve İSlam alemi...

aLeykûm seLam yeğen

Kardeş takıldığın herhangi bir noktayı sor detaylı bir şekilde anlatalım..Aksi halde o kadar çok paylaşım şekli var ki..=)...BAna yada burda gördüğün herhangi arkadaşa pm pm ile ulaşman yeterli...Muhakkak yardımcı olunucaktır...Aramıza hoşgeldin kardeşim...Bu arada izmirde özel bir şirkette mi çalışıyorsun..İzmir güzel diyar...Burda çok izmirli var diye biliyorum..;)..Tekrar hoşgeldin Umut..

Aleyküm selam derbeder, degazor..Nasılsınız mümin kardeşlerim..=)...NAsıl gidiyor..sende hoşgeldin Metaor...Nasılsınız cümleten...

daywaLkerr sen nasıLsın kardeşim

hoşbulduk arkadaşlar buradanmı sorayım yoksa konuyu yoksa özel mesajdanmı evet bu arada izmirli hemşerilerim çok özel bir şirkette çalışıyorum izmir güzeldir türkiyenin her yeride güzeldir

guzel bi baslık olmus cecen..cok yararLı oLuo..

neyse,oncelikle nickim einstein deil tutenstein!!!herkes karıstırıo yav..

ilk once cominec tim,sonra dHipfReeze oLdu,sonra deeP| oldu simdi en son bu:D

nese,asıl adım efe...yasadıım sabit bi şehir hic olmadı ailemin tayin gormesi nedeniyle..

simdi ankara dayım,bu ilk senem..yasım 16,lise 3. sınıftayım,anadolu lisesinde okuorum ve odtü şehir ve bolge planlama istiorum..!!

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

kimseler var mı? nasılsınız diye sorayım yinede. belki sesimi duyan birileri çıkar.

guzel bi baslık olmus cecen..cok yararLı oLuo..

neyse,oncelikle nickim einstein deil tutenstein!!!herkes karıstırıo yav..

ilk once cominec tim,sonra dHipfReeze oLdu,sonra deeP| oldu simdi en son bu:D

nese,asıl adım efe...yasadıım sabit bi şehir hic olmadı ailemin tayin gormesi nedeniyle..

simdi ankara dayım,bu il senem..yasım 16,lise 2. sınıftayım,anadolu lisesinde okuorum ve mimar olcm Allah ın izniyle...!!

dHipfReeze oLarak tanıyorum seni
bir hayLi kuLLanıcı adı değiştirmişsin
unutmadığımıza şükür :)
sefa getirdin ziyadesiyLe memnun oLduk Efe
Bu arada ismin çok güzeL demeden geçemicem

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

kimseler var mı? nasılsınız diye sorayım yinede. belki sesimi duyan birileri çıkar.

iyiyiz Msn de sıkıntı oLması harici :saskin

selamun aleyküm abla nasılsın inşallah :)

aLeykûm seLam da abLan der artık :melek

aleyküm selam abiler ablalar . ben aybüke 14 yaşındayım sosyal bilimler lisesinde okuyorum. K.maraşlıyım. İstanbul'da oturuyorum. Allah razı olsun bu konuyu açan arkadaşımdan, abimden...gercekten cok büyük bi işe imza attın bana göre..Allah devamını getirsin. bu kadar bilgi yeterlidir sanırım. hürmetlerimle..

hoşgeldin aybuke...

yazıyı editledim de ekleme yapmak için editlemiş değilim. bir yeri yanlış yazmışım ondan editledim. :hadiordan

أĸяα;2542620' Alıntı:
farkettim ondan dedim editLemişsin diye zaten
yoksa şikayetsi bir şey yok :durdurun

ıyyy ne gıcık şeysin sen ya... :hadiordan

Geri