degazor18
New member
Selamün Aleyküm tüm hAckhell ailesi ve İSlam alemi...
bende yazayım ismim Umut İzmirden 22 yaşındayım güvenlik görevlisiyim pc den anlarım ama internet ortamına fazla uzağım paylşaşım yapmağı öğretirseniz sizi güzel bilgiler sunarım islam bölümü için geçerli
bencede 05 mehmet kalsın![]()
sa gönül dostlarım cumanız mübarek olsun
bende yazayım ismim Umut İzmirden 22 yaşındayım güvenlik görevlisiyim pc den anlarım ama internet ortamına fazla uzağım paylşaşım yapmağı öğretirseniz sizi güzel bilgiler sunarım islam bölümü için geçerli
Selamün Aleyküm tüm hAckhell ailesi ve İSlam alemi...
Kardeş takıldığın herhangi bir noktayı sor detaylı bir şekilde anlatalım..Aksi halde o kadar çok paylaşım şekli var ki..=)...BAna yada burda gördüğün herhangi arkadaşa pm pm ile ulaşman yeterli...Muhakkak yardımcı olunucaktır...Aramıza hoşgeldin kardeşim...Bu arada izmirde özel bir şirkette mi çalışıyorsun..İzmir güzel diyar...Burda çok izmirli var diye biliyorum....Tekrar hoşgeldin Umut..
Aleyküm selam derbeder, degazor..Nasılsınız mümin kardeşlerim..=)...NAsıl gidiyor..sende hoşgeldin Metaor...Nasılsınız cümleten...
guzel bi baslık olmus cecen..cok yararLı oLuo..
neyse,oncelikle nickim einstein deil tutenstein!!!herkes karıstırıo yav..
ilk once cominec tim,sonra dHipfReeze oLdu,sonra deeP| oldu simdi en son bu
nese,asıl adım efe...yasadıım sabit bi şehir hic olmadı ailemin tayin gormesi nedeniyle..
simdi ankara dayım,bu il senem..yasım 16,lise 2. sınıftayım,anadolu lisesinde okuorum ve mimar olcm Allah ın izniyle...!!
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
kimseler var mı? nasılsınız diye sorayım yinede. belki sesimi duyan birileri çıkar.
selamun aleyküm abla nasılsın inşallah![]()
selamun aleyküm abla nasılsın inşallah![]()
أĸяα;2542416' Alıntı:iyiyiz Msn de sıkıntı oLması harici :saskin
أĸяα;2542416' Alıntı:aLeykûm seLam da abLan der artık :melek
nasılsın ikra emmü![]()
o sorun son zamanlarda tüm kullanıcılarda mı var ne. herkes bundan şikayetçi :saskin
hoşgeldin aybuke...
yazıyı editledim de ekleme yapmak için editlemiş değilim. bir yeri yanlış yazmışım ondan editledim. :hadiordan
أĸяα;2542620' Alıntı:farkettim ondan dedim editLemişsin diye zaten
yoksa şikayetsi bir şey yok :durdurun