Öncelikle bu yazdıklarım sakın ( buda modluk istiyormuş filan şeklinde ) yanlış anlaşılmasın öncelikle.. Sıpa seinlede asla herhangi bir sorunum yok biliyorsun sana tesadüf etti bu yazdıklarım başkasıda olsa aynı şeyleri yazardım.. seninle bir meselem yok yani genel düşüncelerim..
Madem HacKHeLL diyoruz , madem paylaşım diyoruz ve madem sizlerde modsunuz neden yeni başlıklara talip oluyorsunuz anlayamadım.. ? Bırakın yeni üyelerden paylaşım hevesi olan kişiler başvursun üyelerden seçilsin.. Başvurular onlardan gelsin sizlerden değil..
Başlıkta çok yeni buranında hemen modu olacak diye bir aciliyeti yok. herhangi aksi bir durum olacak olursa yönetim zaten 24 saat görevde .. jackal neredeyse 25 saat.. : )
benim görüşüm ; yeni başıklarda bırakın yeni arkadaşlar hakeden arkadaşlar görev alsın. Ama hemen değil . Aralarında tatlı bir rekabet olussun. Bu paylaşımlarıda aynı oranda pozitif yönde etkileyecektir.
Ve mod olan arkadaşlarında tekrar mod olma isteğiyle konu açmalarıda bir çok üyenin hevesini kırar " nasılsa beni seçmezler , kendi adamları diye düşünürler." Sonrada neden herkes sömürücü diye düşünmeye devam ederiz..
bu yüzden eski modların açacağı her konuya - 1