Talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok öle her istediğini yapamıyon olsa çok şey yapacamda cıx olmuyoo neyse yarışmacı arkadaşlara başarılar :) :D

En azından bölümün kıymetını bilen ve güvendiğimiz birisi olmalı.

Sen bu özellıklere sahipsın . sana +1907 veriyim .

Valla üzgünüm kardeşim..!

Orda mod olabilmen için daha çok çalışman gerekli daha çok online olman gerekli bence..!

Baktım konularına şu anda 9 tane konun var orda hepside yeni açılmış konular..!
Daha önceden HerTelden'e böyle konular açabilirdin diye düşünüyorum..!
Görev almak isteyenler bölümünde de 5 tane konun var birinde görevi almışsın..!

Ayrıca başka bi yerde görevin zaten var..! Hiç görev almamış hakeden arkadaşları teşvik etmek lazım diye düşünüyorum..! Hep aynı kişiler birden fazla yere mod olunca yeni insanların şevklerinin kırıldığını ben gözlemledim..! Kıskançlıkta doğuyor bu sebepten dolayı..! Bunların önüne geçmek lazım bana göre..!

Herşeyden önce bence orayı çalışarak bi hak etmelisin diye düşünüyorum..!
O bölüm için online sürenin yetersiz olduğunu düşünüyorum..! Heleki son zamanlarda baya bi az onlinesın sanırım..!

Üzgün olduğumu belirterek

-1 diyorum ben..!

fatu' Alıntı:
Valla üzgünüm kardeşim..!

Orda mod olabilmen için daha çok çalışman gerekli daha çok online olman gerekli bence..!

Baktım konularına şu anda 9 tane konun var orda hepside yeni açılmış konular..!
Daha önceden HerTelden'e böyle konular açabilirdin diye düşünüyorum..!
Görev almak isteyenler bölümünde de 5 tane konun var birinde görevi almışsın..!

Ayrıca başka bi yerde görevin zaten var..! Hiç görev almamış hakeden arkadaşları teşvik etmek lazım diye düşünüyorum..! Hep aynı kişiler birden fazla yere mod olunca yeni insanların şevklerinin kırıldığını ben gözlemledim..! Kıskançlıkta doğuyor bu sebepten dolayı..! Bunların önüne geçmek lazım bana göre..!

Herşeyden önce bence orayı çalışarak bi hak etmelisin diye düşünüyorum..!
O bölüm için online sürenin yetersiz olduğunu düşünüyorum..! Heleki son zamanlarda baya bi az onlinesın sanırım..!

Üzgün olduğumu belirterek

-1 diyorum ben..!

fatucum cevap yazmıcaktım ama yazmam gerekir susamıcam bu sefer ha -1 ine bi cevabım yok sadece sölediklerne karşı benimde söliceklerim var

aramızda farklı arkadaşları bizde görmek isteriz yani neticede her arkadaşın bu hakkı vardır ve bizde yeni insanlarla çalışarak farklı simalar tanımış oluoruz.

ama gel gelelim yenileri bıraq eski insanların yaptıklarına şahit oluoruz şu günlerde ki üye arkadaşlara ne kadar güvenebileceğimiz bir kuşku ben şuan site içerisinde kimin ne yapacağını kestiremiorum en azından kendimi HH e adadım bunu herkes çok ii bilior ve en azından ben çekip gidecek biri deilim.

5 tane konum var 3ü mp3 paylaşımıyla ilgili zaten o bölümler kapandı:) yani toplam 2 tane konum var dielim istersen artı onlar iiki verilmemiş zamanında acamiydim çünkü hiç bişey yapamazdım. . .

HH için hep çalışacağım çünkü bu kadar ii yöneticiler asla yamuk yapmazlar yazılıp çizilenlerin hepsi yalandır!asla kimse yöneticilerimizle zıt düşmez tek bi sebeple ters düşerler HH zararına yada olmucak dandik bi iş sürerlerse ve yöneticilerimiz bunu anlatmasına rağmen anlamamakta ısrar ederse alacağı cevap ters olur!!!

-1 ine saygılıyım bu arada sadece konu açmakla deil takip etmeklede oluor bu işler e tabi yönetim sayfasını göremediğin için bu konudada hak veriorum sana ii forumlar. . .

ha online sürem tam tersine 2 katına çıkmıştır beni msndede görmemen benim online olmadığım anlamına gelmez sadece konuları takip edecek vaktim oluor ve gerekmedikçe bişey yazmıorum. . .

sıpama helal olsun +1903 veririm:D

aaa yeterli yorum sayısına ulaşamamışız yaws =) nerde yorumlar =) kırılıorum ama =)

sıpaya açık çek;

+................

edit

+ 1903 :goz:

yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar devam edelim neredeyse 2. sayfya düşüomuş :p

e biraz daa yorum alalım yaws:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri