Talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlısı olsun

+1

crazyquake' Alıntı:
Öncelikle bu yazdıklarım sakın ( buda modluk istiyormuş filan şeklinde ) yanlış anlaşılmasın öncelikle.. Sıpa seinlede asla herhangi bir sorunum yok biliyorsun sana tesadüf etti bu yazdıklarım başkasıda olsa aynı şeyleri yazardım.. seninle bir meselem yok yani genel düşüncelerim..

Madem HacKHeLL diyoruz , madem paylaşım diyoruz ve madem sizlerde modsunuz neden yeni başlıklara talip oluyorsunuz anlayamadım.. ? Bırakın yeni üyelerden paylaşım hevesi olan kişiler başvursun üyelerden seçilsin.. Başvurular onlardan gelsin sizlerden değil..

Başlıkta çok yeni buranında hemen modu olacak diye bir aciliyeti yok. herhangi aksi bir durum olacak olursa yönetim zaten 24 saat görevde .. jackal neredeyse 25 saat.. : )

benim görüşüm ; yeni başıklarda bırakın yeni arkadaşlar hakeden arkadaşlar görev alsın. Ama hemen değil . Aralarında tatlı bir rekabet olussun. Bu paylaşımlarıda aynı oranda pozitif yönde etkileyecektir.

Ve mod olan arkadaşlarında tekrar mod olma isteğiyle konu açmalarıda bir çok üyenin hevesini kırar " nasılsa beni seçmezler , kendi adamları diye düşünürler." Sonrada neden herkes sömürücü diye düşünmeye devam ederiz..

bu yüzden eski modların açacağı her konuya - 1

öncelikle beni kesinlikle anlamamışsın . . .

çünkü biçok yeni bölüm açıldı talip olacak olsam bunlardan birinede olabilirdim ama olmadım nie paylaşımım yok diemi asla istediğim kadar paylaşım bulurum alıntı yaparım çalışıp çabalarım yine o bölüme sahip olurum. . .

ATATÜRK'ün yeri herkesde özel ama ben bu konuda çok hassasım ve aramızdaki fark ne biliormusun sen buraya modluk gözüyle bakıorsun BEN GURUR!!!

Bu güzel Bölüm İçin senin Uygun Olduğunu düşünüyorum Sonuna kadar DesTek +1967

bendende +11

şimdilik gerek yok ama hemen mod bulmak gerektiğini düşünüyorum.... çünkü atatürk topiği ilerleyen haftalarda ilgi görecektir...kısacası +1

SıpA' Alıntı:
öncelikle beni kesinlikle anlamamışsın . . .

çünkü biçok yeni bölüm açıldı talip olacak olsam bunlardan birinede olabilirdim ama olmadım nie paylaşımım yok diemi asla istediğim kadar paylaşım bulurum alıntı yaparım çalışıp çabalarım yine o bölüme sahip olurum. . .

ATATÜRK'ün yeri herkesde özel ama ben bu konuda çok hassasım ve aramızdaki fark ne biliormusun sen buraya modluk gözüyle bakıorsun BEN GURUR!!!

demekki en başta yazdığım şeyler yanlış anlaşılmış.. ATATÜRK herkes için önemlidir. Benim için önemi ise en az senin için önemi kadardır.. Burada Mustafa Kemal ATATÜRK ' ten bahsetmiyorum... İstersen yazdıklarımı bir daha oku..

Konuyuda neden ATATÜRK' le bağladın anlayamadım..

Paylaşım yapacaksan mod olmadan da paylaşımlarını yapabilirsin. Bir bölümde mod olmayınca paylaşım yapamazsın diye bir kural olduğunu sanmıyorum.

Yazdıklarımın ne modlukla nede ATATÜRK le alakası yok.. Forumda olduğumuz için forumla ilgisi var..

Aslada kimseyi tanımadan ATATÜRK ' e ne kadar değer verdiği hakkında ön yargılı yaklaşma ..

2 ßöLümü ßirden idare edebiLirim diyosan +1 .. daha ßölüm yeni madem çaLışmaLar oLacakır.. iLerLeyen zaman içinde yeni ßir aday cıkarsa onada destek vermek Lazım .

Bence Yeni Arkadaslardan Birinin Haketmesi Icin Zaman Lazim

Ama Orayada Mod Lazim

zaten Ilerde Orda Sivrilen Biri Mod Adayligi Koyarsa Sipa Yi Ordan Cekebiliriz Zaten Kendi Istegiyle De Cekilir Oyle Bi Durum Olursa..

Kendi Istegiyle Cekilen Mod Gormedim Demeyin Hic ;]

Oy A Gecelim, Sipa Orayi Idare Etsin Derim Simdilik... +1 [bir]

crazyquake' Alıntı:
demekki en başta yazdığım şeyler yanlış anlaşılmış.. ATATÜRK herkes için önemlidir. Benim için önemi ise en az senin için önemi kadardır.. Burada Mustafa Kemal ATATÜRK ' ten bahsetmiyorum... İstersen yazdıklarımı bir daha oku..

Konuyuda neden ATATÜRK' le bağladın anlayamadım..

Paylaşım yapacaksan mod olmadan da paylaşımlarını yapabilirsin. Bir bölümde mod olmayınca paylaşım yapamazsın diye bir kural olduğunu sanmıyorum.

Yazdıklarımın ne modlukla nede ATATÜRK le alakası yok.. Forumda olduğumuz için forumla ilgisi var..

Aslada kimseyi tanımadan ATATÜRK ' e ne kadar değer verdiği hakkında ön yargılı yaklaşma ..

seninle anlaşamıcaz çünkü anlamamkta israr ediorsun. . .

bu arada hocuspocus biliorsun biz her zamn için hhin çıkarları bizim için ön plandadır eğer bana mod olma desinler sorun deil hiç bi yerde olmaam normal user olurum ve burayı(çok özel bi durum olmadıkça)asla bırakmam bu yüzden hhin çıkarları çercevesinde davranırım. . .

+999999999999999999

olsun derim

Bendende Tam Destek +1

SıpA Atatürk Bölümüne Şu An İçin Senden Daha İyi Bir Aday Olamaz Diorum ben + 1..!

Hayırlısı olsun +1 kardeşime :goz:

ewt yorumlara devam edelim:p

hayırılı uğurlu olsun............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri