Talibim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bu son dönemde açılan hiçbir yöneticilik başvurusunda bi sonuçlanma yoq iyi ya da kötü acaba neden?(tabi siteye yeni girip yöneticilik isteğinde bulunanlar hariç)

crazyboy_9999' Alıntı:
arkadaşlar bu son dönemde açılan hiçbir yöneticilik başvurusunda bi sonuçlanma yoq iyi ya da kötü acaba neden?(tabi siteye yeni girip yöneticilik isteğinde bulunanlar hariç)

haklısın ama şöle bi dırum var yönetimimiz her zaman en iisini seçme çabası içerisinde ben başlığı açalı 2 hafta oldu sabırsızlanıorum ama beklemem gerektiğini biliorum yönetimimiz en güsel kararı verecektir sabrın sonu selamettir :goz:

Hayırlısı olsun +1

yorumlar için tşkler yönetimi beklioruz =)

Evet Yönetimi Bekliyoruz SIPA Kardeş :D :D
Benimde 10 Gün Oldu Dediğin Gibi Sabrın Sonu Selamettir
Hakkımızda Hayırlısı Olsun

ehue konuyu açalı 2 gün sonra 3 hafta olcak vaybe cidden çok bekledim nese yorum yapmayan arkadaşlar yorum yapın bakiim :) tşk edem bende size:)

Oy werdiğimi hatırlamıom bakmayada üşeniom çok sayfa var..:)
Hayırlısı Olsun..
+...

hai yorum yorum daa çok yorum :sigara:

+5632132 + 54131654321 hakkında hayırlısı

sen olmayacaksın da ben mi olacam KAFADAN + 1903 lük adamsın dostum:D

Benim oyum ( - 1905 ) [YETERSİZSİN DAHA]

nihil' Alıntı:
Benim oyum ( - 1905 ) [YETERSİZSİN DAHA]

hıhı nihil anlıorum seni sana yazacağım ilk ve son şey kuyruk acın var ;)

- veren hiç bi arkadaşa ters bişey sölemedim çünkü hepsi öz düşüncelerini sölediler ama sen buraya ii niyetle gelmedin bendende ii niyet bekleme

ha yetersizlik meselesine gelince yöneticiyim zaten yani bi yeterliliğim var sadece olmaması için şuan yönetim belki başka birini düşünüodur o kadar yani kim olduğumu bilmiorsun seni lamerliklerinle baş başa bırakıorum sana daa uygun arkadaşlar var demiştim oraya git ;)

modluğun eklendi hayırlı olsun...

çok tşk ederim hhle hep daa ileriye layık olacağım sizlere

Alyına İsyan Ölümüne HackHell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri