Türk Torrent Siteleri

www.zamunda.net bu siteye girin burgaristan sitesidir torent yazan yeri tıklayın üye olun üye oluma açık üye olduktan sonra ingilizce yi seçersiniz bayrağı tıklayın
Ayrıca bana çok acik 2000 veya 5000 hart disk lazım bilen varmı bula bilirmiyim :)

www.zamunda.net bu siteye girin burgaristan sitesidir torent yazan yeri tıklayın üye olun üye oluma açık üye olduktan sonra ingilizce yi seçersiniz bayrağı tıklayın
Ayrıca bana çok acik 2000 veya 5000 hart disk lazım bilen varmı bula bilirmiyim :)

zamunda ya bende üyeyim iyi site de yeri burası değil bi konunun başlığına bak istersen....

Hdd olarak da 2 tb hdd 600-700 liraya bulursun ama 5 tb hdd piyasada varmı ki hiç duymadım...

torrent-line
arena-tr
torrentturka
turknova

herhangi birinden davetiye istiyorum ayrıca istiyene bitturk, leechturk veya turktorrent davetiyesi gönderebilirim.

uye oldugunuz sitelerden iyi profil örnegi gösterene, istedigi turk torent sitesinden davetiye gönderebilirim. :melek

arkadaş davetiye sana ulaştığı zaman banada turtorrent.biz davetiyadan banada gönderirisen sevinirim teşekkürler yusuf_ergun1qhotmail.com

eger elınızde warsa bende davetiye alabilir mıyım. Şimdiden cok tesekkur ederım
arena-tr olabılır
turktorrent.biz de olabılır
[email protected]

torrent-line
arena-tr
torrentturka
turknova

herhangi birinden davetiye istiyorum ayrıca istiyene bitturk, leechturk veya turktorrent davetiyesi gönderebilirim.

bana turktorrent davetiyesi yollayabılır mısın arkadasım. sımdıden cok saol cok tesekkur ederım. leecturk davetıyesı ılk sayfada war ordan alabılırsın ben bugun aldım

Turknova için link ekledim üye olabilirsiniz

Bochi

Leechturk de kayıt olmak istediğimde;

Hata oluştu!
Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır. Şayet böyle bir durumda site tarafından yakalanırsanız tüm hesaplarınız kapatılır.

Uyarısını alıyorum fakat benim zaten leechturk de bir üyeliğim yok, daha önce bu siteye girmedim bile, şimdi ne yapmam gerekiyor?

Bochi

Leechturk de kayıt olmak istediğimde;

Hata oluştu!
Birden fazla hesap oluşturmak yasaktır. Şayet böyle bir durumda site tarafından yakalanırsanız tüm hesaplarınız kapatılır.

Uyarısını alıyorum fakat benim zaten leechturk de bir üyeliğim yok, daha önce bu siteye girmedim bile, şimdi ne yapmam gerekiyor?

Bu durumda ya senin bilgisayarından üye olunmuşturki bilgisayarı sadece sen kullanıosan boyle bir durum olmaz ya da aynı ağda başka birinin leechturk üyeliği vardır... Eğer interneti başkasıyla paylaşmıosan (wireless ile senin nete kimsenin bağlanmadığından da eminsen) buraya yaz ben yönetime iletirim....

Bu durumda ya senin bilgisayarından üye olunmuşturki bilgisayarı sadece sen kullanıosan boyle bir durum olmaz ya da aynı ağda başka birinin leechturk üyeliği vardır... Eğer interneti başkasıyla paylaşmıosan (wireless ile senin nete kimsenin bağlanmadığından da eminsen) buraya yaz ben yönetime iletirim....

Bilgisayar kişisel bilgisayarım.İnterneti sadece ben kullanıyorum.

slm iyi gunler kolay gele az bende davet isticem mumkunse tabiki
bitturk, leechturk, turktorrent arena tr acc alamadım bir turlu 1 tıldır bakıyorumda hic alim acilmadi acıldı zamanda varsa ben firsati kacirdim mumkunse cvp bekliyorum.
[email protected]

slm iyi gunler kolay gele az bende davet isticem mumkunse tabiki
bitturk, leechturk, turktorrent arena tr acc alamadım bir turlu 1 tıldır bakıyorumda hic alim acilmadi acıldı zamanda varsa ben firsati kacirdim mumkunse cvp bekliyorum.
[email protected]

arena-tr geçen hafta 1 günlüğüne alımları açtı ve uzun bi sürede açmayacak galiba kaçırdın uzgunum... leechturk ekonu başlığındaki linkten üye olabilirsin diğer sitelere de davetiye isteyenler konuyu okusunlar orada linklerin hemen altında davetiye yollamak için şartları belirttim

Geri