Türk Torrent Siteleri

arkadaşlar rica etsem banada turktorrent.net den yada iyi bildiğinizi bir torrnet sitesinde davetiye gönderirmiisniz şimdiden tşkkür ederim... [email protected]

arkadaşlar rica etsem banada turktorrent.net den yada iyi bildiğinizi bir torrnet sitesinde davetiye gönderirmiisniz şimdiden tşkkür ederim bu arada ben bu işlerde yeniyim bazı filmleri torrentten indirdim açılmıyor lisans istiyor anlayamadım açıklarsanız sevinirim

arkadaşlar rica etsem banada turktorrent.net den yada iyi bildiğinizi bir torrnet sitesinde davetiye gönderirmiisniz şimdiden tşkkür ederim bu arada ben bu işlerde yeniyim bazı filmleri torrentten indirdim açılmıyor lisans istiyor anlayamadım açıklarsanız sevinirim [email protected]

arkadaşlar rica etsem banada turktorrent.net den yada iyi bildiğinizi bir torrnet sitesinde davetiye gönderirmiisniz şimdiden tşkkür ederim bu arada ben bu işlerde yeniyim bazı filmleri torrentten indirdim açılmıyor lisans istiyor anlayamadım açıklarsanız sevinirim

arkadaşlar rica etsem banada turktorrent.net den yada iyi bildiğinizi bir torrnet sitesinde davetiye gönderirmiisniz şimdiden tşkkür ederim bu arada ben bu işlerde yeniyim bazı filmleri torrentten indirdim açılmıyor lisans istiyor anlayamadım açıklarsanız sevinirim [email protected]

yabancı üyeliksiz sitelerde boyle şeyler olabiliyor...Genelde +18 torrentler için geçerli... bunun için program felan indirip kuruyosunuz ama bu indirdiğiniz lisanslar da da trojan virus olabiliyor... Lisans bulma konusunda yardımcı olamayacağım ama google da aratırsan bulabilirsin... bir de bu videoları media player da oynatmalısın galiba

İyiakşamlar sizden ricam eğer aranızda TORRENT LEECH davetiyesi yollucak varsa o kadar sevinirim ki anlatamam.Aylardır arıyorum ama fayda etmiyor :(

E-mail: [email protected]

arkadaşlar hiçbir üyeliğim yok bana acil davetiye lazim siz hangisini gönderirseniz hangisi iyi onuda bilmiyorum şimdiden teşekkürler

[email protected]

Geri