Türk Torrent Siteleri

ya abicim banada 1 yollayın davetiye torrentleech warsa [email protected] msn adresim şimdiden teşekkür ediyorum yollarsanız çok makbule qecicek walla :D

torrentleech davetiyesiz üye almaktadır şuan.
elimde arena-tr davetiyesi bulunmakta pm atan arkadaşlara gönderebilirim.
Bochi, yazının birinde bir torrent sitesinde poweruser'sanız davetiye yollarım yazmışsın. Arena-tr'de uploader'ım ratio:3.7 upload:1.65TB Nickim:huysuz.
Bana turktorrent ve torrent-line davetiyesi lazım elinde hangisi varsa gönderebilirmisin. Mümkünse 2side..
Teşekkürler.

torrentleech davetiyesiz üye almaktadır şuan.
elimde arena-tr davetiyesi bulunmakta pm atan arkadaşlara gönderebilirim.
Bochi, yazının birinde bir torrent sitesinde poweruser'sanız davetiye yollarım yazmışsın. Arena-tr'de uploader'ım ratio:3.7 upload:1.65TB Nickim:huysuz.
Bana turktorrent ve torrent-line davetiyesi lazım elinde hangisi varsa gönderebilirmisin. Mümkünse 2side..
Teşekkürler.

pm den yolladım davetiyeyi...

arena-tr ve turktorrent.biz ve http://www.torrenturkey.com
davetiye yollarsanz sevinirm
ogrenciyim ve bi program indirmek için cok ihtiyacım var ne olurrr

slm hızlı nete sahibim.. torrentturkey ve turktorent.biz den davetiye alabilirmiyim. tşk.

arkadasım bn leectürk e üyeyim suanki ratio değerlerim ondortt (88.240.57.164) [çıkış] Ratio: 0.8 Bonus: 0.0 Up: 52.66 GB Down: 68.78 GB arkadasım bna arena tr davetiye yollaya bilrmisin yollarsan cok makbule gecer teşekkür ederim genede [email protected]

merhabalar herhangi bir siteye üye değilim genelde torrentz den indirdiğim için. fakat u torrentimde ratio oranım 150% gözüküyor sorduğunuz bu ise.

acaba türk torrent sitelere davetiye alabilir miyim

merhabalar herhangi bir siteye üye değilim genelde torrentz den indirdiğim için. fakat u torrentimde ratio oranım 150% gözüküyor sorduğunuz bu ise.

acaba türk torrent sitelere davetiye alabilir miyim

konuda üye olabileceğiniz siteler var onları deneyin... önceden boldu dağıtıoduk ama davetiyeler artık çok kısıtlı ve referans olduğun kişiden sorumlu oluosun bundan dolayı bu tip sitelerde minimum power user seviyesinde olanlara davetiye yolluorum...

torrentturkey ve turktorent.biz den davetiye alabilirmiyim

şimdilik bi arkadaşım şifresi ile baglanıyorum turktorrent e 1 ay içinde ratio sunu 0,5 den Ratio: 1.13 (Yükleme: 49.78 GB Indirme: 43.98 GB ) çıkardım 2 mbit adl baglantım var ve ayın en az 2 haftası pc 24 saat açık

Torrent-Line Power User Ratio. 2.2

Turktorrent.biz Power User Ratio. 1.6

Turknova User Ratio 0.9

Leechturk User Ratio 1.2

Torrentturkey User Ratio 0.9

Arena-tr Davetiyesi Alabilirmiyim Karşılığında TorrentLine veya Turktorrent Davetiyesi Verebilirim :)

[email protected]

Torrent-Line Power User Ratio. 2.2

Turktorrent.biz Power User Ratio. 1.6

Turknova User Ratio 0.9

Leechturk User Ratio 1.2

Torrentturkey User Ratio 0.9

Arena-tr Davetiyesi Alabilirmiyim Karşılığında TorrentLine veya Turktorrent Davetiyesi Verebilirim :)

[email protected]

bende kalmamış arkadaştan istedim gönderebilir... mail adresine bakarsın bu aralar...

Bu arada arkadaşlar artık davetiye isterken buraya bıraktığınız mesajdan sonra bana üye olduğunuz torrent siteden pm atın... power user ın aşağısına gönderilmeyecektir...

bochi sana sabaha kadar teşekkürler. :) eyvallah dostum

Geri