Türk Torrent Siteleri

Diğer sitelerdeki upload oranları iyi olanlar bana pm den ulaşsın zor bulunan ve bende de az miktarda bulunan arena-tr ve leechturk davetiyeleri yollanacaktır.

kardeş pm gönderin demişsiniz ben türk torrent sitelerinin çoğuna üyeyim ve ratio oranımda 2 den aşağı olan yok.sadece arena-tr yok. size özel mesaş atayım dedim 50 tane olmadığından açılmadı.size nasıl ulaşabilirim.lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden ilginize teşekürler.
[email protected]

kardeş pm gönderin demişsiniz ben türk torrent sitelerinin çoğuna üyeyim ve ratio oranımda 2 den aşağı olan yok.sadece arena-tr yok. size özel mesaş atayım dedim 50 tane olmadığından açılmadı.size nasıl ulaşabilirim.lütfen yardımcı olurmusunuz. şimdiden ilginize teşekürler.
[email protected]

Davetiyen yollandı...

Başarılı
Teşekkürler. Davetiyeniz [email protected] e başarıyla gönderildi

Tüm sitelerdeki kullanıcı adım onur19 dur arkadaşlar... Arena-tr ve leechturk isteklerinizi oralardan pm atınız ( Ratio oranı iyi olmayanlar pm atmasınlar davetiyeleri yollanmayacaktır)...Diğer sitelerdeki davetiye istekleriniz için bu konu altına mesaj bırakınız

Davetiyen yollandı...

Başarılı

Tüm sitelerdeki kullanıcı adım onur19 dur arkadaşlar... Arena-tr ve leechturk isteklerinizi oralardan pm atınız ( Ratio oranı iyi olmayanlar pm atmasınlar davetiyeleri yollanmayacaktır)...Diğer sitelerdeki davetiye istekleriniz için bu konu altına mesaj bırakınız

çok teşekür ederim sağol arkadaş siteye üye oldum.

Meraba kardes, ben yeniyim ve bu yuzden sana pm atmama izin vermiyo sistem. arena-tr'ye davetiye isteyecektim, mumkunse eger... torrent-line ve torrenturkey'de uyeligim var bi faydasi olucaksa... benim e-mail [email protected]

Başarılı

Arkadaşlar tekrardan soyluyorum...Davetiye linki verdiğim sitelerin dışında diğer sitelere ( bitturk,arena-tr,leechturk v.b) üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden bana pm atsınlar( Kullanıcı adım onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

Başarılı

Arkadaşlar tekrardan soyluyorum...Davetiye linki verdiğim sitelerin dışında diğer sitelere ( bitturk,arena-tr,leechturk v.b) üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden bana pm atsınlar( Kullanıcı adım onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

Saolasin dostum cok makbule gecti...:clap:biggrin

mumkunse bana da arena-tr ve leecturk davetiesi yollayabilirmisin

[email protected]

Leechturk davetiyen yollanmıştır...

Başarılı
Teşekkürler! Davetiye kodunuz ilgili kişiye gönderildi : [email protected]

Davetiye linki verdiğim sitelerin dışında diğer sitelere ( bitturk,arena-tr,leechturk v.b) üye olmak isteyen arkadaşlar buraya istek mesajlarını bıraktıktan sonra diğer üyeliklerinin bulunduğu torrent sitelerinden bana pm atsınlar( Kullanıcı adım onur19) Ratio oranına göre davetiyeleri gönderilecektir...

vaayy daha bu konu var mi helal onur hala davetiye dagitiyon demek :)

başka herhangi bir torrent sitesine üyeliğim yokki benim:D

Siteler kapanır bu konu kapanmaz jardel :D Sen beni bi başıma bıraktın burada ama aynen devam dağıtmaya :p :D :D

hocam öyle diyorsunda benim dagittigim davetiyeleri bir görsen korkarsin cogu banli o yuzden gitti 30'a yakin bitturk davetiyem + diger sitelerde ki davetiyelerim. artik daha kati kurallari var sitelerin eger davet ettigin biri ban yerse seninde ban yeme ihtimalin var gerci sende artik taktik degistirmissin ratio örnegi istiyorsun :)

ben ilk davetiyemi burdan almistim 2yil önceydi heralde tekrar tesekkurler onur :)

Geri