Tüm hackhell ailesinin dikkatine!!!

posta yoluyla gönderecek arkadaşlarımız için posta adresi

Kırşehir Kaman Postanesi

posta yoluyla yatıracak olan varsa bana pm atarsa ad ve soyad verebilirim :victory
ayrıca gönderdikleri tarihide bildirirlerse arkadaşa haber veririm

arkadaslar Lutfen Yazdiklarimiz Lafta Kalmasin Dun Hesabi Kontrole Gittim Karsilastigim Manzara Karsisinda Saskina Dondum. Az Da Olsa Biseler Bekliyodum Fakat Hesapta Hic Para Yoktu. Lutfen Imkaniniz Varsa Yardimci Olalim. Yazdiklarimiz lafta kalmasin.

sadece 444555 nickli arkadasimiz yazdigi gibi western union ile yardimda bulunmustur. herkesin bole duyarli olmasini rica ediyoruz.

Tesekkurler

arkadaşlar 1 - 5 ekim arası maaşımı alıyorum söz bende bir miktar yardım edeceğim.

bir önerim arkadaşlar reklam amaçlı değil lütfen yanlış anlamayın. Bu kardeşimizin mesajını birden fazla sitede yayınlayamazmıyız. Mesela hackhell bu konuda hit açısından güçlü bir site bu mesaja sitelerinde yer veren siteler belli bir dönem buradan bu sayfadan link verilebilir. Yani daha çokkişi görebilir anlamında ... bu konuda bir burs sitesine ben yazdım cevap yazarlar sanırım...

bir önerim arkadaşlar reklam amaçlı değil lütfen yanlış anlamayın. Bu kardeşimizin mesajını birden fazla sitede yayınlayamazmıyız. Mesela hackhell bu konuda hit açısından güçlü bir site bu mesaja sitelerinde yer veren siteler belli bir dönem buradan bu sayfadan link verilebilir. Yani daha çokkişi görebilir anlamında ... bu konuda bir burs sitesine ben yazdım cevap yazarlar sanırım...

arkadaslar bende maddi yardımda bulunacagım..ayrıca bana pm atarsanız ilac vb yardımdada bulunabılırım..eskişehirde eczacıyım..

Arkadaşlar burda kaç kişiyiz 430 bin kişi herkes 0,20 kuruş verse bu çocuk çok rahat okur.
20 kuruş bazen bakkaldan almadığınız bir para üstü bazen bir sakız parası bazen yere düşürüpte almadığınız bi miktar ben yarın ilk iş olarak para yatırıcam bu arkadaşın okuması için herkesten bu desteği bekliyorum.

bu kadar güzel bir oluşumun öncüsü olan arkadaşlara öncelikle teşekkür etmek isterim...gerçekten okumayı hakeden bu arkadaşımıza elimizden gelen yardımı yapmalıyız...an itibari ile sigarayı bırakıyorum ve ayda ortalama 15-16 paket arasında değişen sigara parasını ithiyacı olan bu arkadaşımıza göndericem...keşke elimden daha fazlası gelse...en azından ben de paramı daha faydalı bir işe yatırmış olurum...bu kampanyada emeği geçenlere bir kez daha çok teşekkür ederim...

Merhabalar ben hackhell da pekte sizin hoşlanmadığınız üyelerden birisiyim. Bağımlılık yaratmasına rağmen bugüne kadar hiçbir katkım olmadı. Fakat bu konuda size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Bu mesajı bugün tesadüfen gördüm. Çalıştığım şirket Türkiye'nin her yerinde okuyan ve aihityaç sahibi öğrencilerine yardımda bulunuyor. Bende kısmen bu işlerle ilgileniyorum. Şayet benimle temasa geçebilirseniz elimden geleni yaparım.

Geri