Tüm hackhell ailesinin dikkatine!!!

Hesaba yuklu miktarda para yatirilicaktir..Yardimlari icin Sanko HCBS bankasi ' na tşk ederiz.Ay ortasinda burs olarak hesaba para yatirilmasina yardim edecekler umarim yardimlar bosa gitmez.Bana verilen soze gore bu kisi rahat okuyacak
!!

not: H.U.T yönetiminden 1 kişi bu sözü almıştır umarım verilen söz yerine gelir,arkaşımız bu konuyu benim yazmamı istedi umarım gerçekten dediği gibi vardır.çünkü okumasını o kadar istiyorum ki.....:(

ramazan ayının nurunun, rahmetinin, bereketinin islam alemi üzerine yağdığı bu günlerde inşallah Allahın da izniyle yoluna devam edecektir. Allah yardımcısı olsun.

ramazan ayında zekat vermek için yer arıyorsak işte elimize gecen süper bir frsat..

hemde asla boşa gitmiyecek bi fırsat.. belkide hepimiz için hayırların en güzeli olucak..

allah kardeşimize yardımcı olsun....

Umarım bende en kısa zamanda yardımımı yaparım...

Aklıma ßenimde Bi Fikir GeLdi..Ramazanda BiLdiğiniz Üzere ZekaT Yani Fıtır VeriLir.ßunu Vermek İçin En İyi yoL oLamazmı Diye Düşündüm.Acaba oLabilirmi?

elimizden geleni yapmaya çalışalım az demeyelim çok demeyelim durumu bizden iyi olan birileri varsa onlarıda haberdar edelim yada fitre ve zekat vermek isteyen kişilere bu olaydan bahsedip yardım isteyedebiliriz Alllah herkesin hayırlarını kabul ettsin amin....

Öğrencilik nedir bilirim...Allah var ya param olsa çıkarır verirdim de..Yardımım dokunsun isterdim..Velhasıl kelam Dua'dan başka nakitim yok..İnşallah hayırlısıyla okuluna gider ve okur...

eLimden geLdiğince yardım etmeye ve yardım topLamaya çaLışacağım
Hepinizden Allah Razı oLsun...

abımın calıstıgı yer var burs werıyordu yarın onlarla bır gorusum ben patronlarının az pcLerinı yapamadık.
yardımcı olurlar herhalde yarın gelısmelerı yazarım.
inş. destek weren arklerde cogalır.

HackHeLL Sadece Bi Ortam, Eğlence, Muhabbet DeiL BöyLe GünLerde de Mağdur Durumdaki KardeşLerimizn Yardımı İçin Var OLmuştur, Var OLacaktır. Mübarek Ramazan Ayında Bundan Daha Büyük Sevap Varmıdır. Bende İmkanLarım DahiLince Bu İşte Varım.Verenden Vermeyenden, İsteyipte İmkanı OLmayan KardeşLerimizden ALLah Razı OLsun. Mübarek Ramazan Ayı Hepimiz İçin HayırLara VesiLe OLur İnşaLLah.
İyiki Varız
İyiki Varsınız..

elimizden geleni yapacağız inşaallah ...
Şu mübarek ay yüzü suyu hürmetine, Rabbim çare kapılarını sonuna kadar açmıştır inşaallah...

ablamdan para bekliyorum

o ilk maaşını aldığı an yardım eli gelicektir

herkese yardım edebilirim bu konuda sonsuza kadar...

ve Barış (Fort) !! 13 yaşında böyle bi kalbin var seni kutluyorum

sanki bn çok büyüğüm die düşünmeyin bnde 15 yaşındayom

böyle bir konu açtıgı için öncelikle konuyla ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
sizler bizlere bizler başkalarına ulaştıracagız bu bilgileri vede allahın izni ile arkadaşımız en iyi şekilde okumaya devam ededektir.. gerçekten bu ramazan ayında bir sevap işlemek istiyorsak işte en büyük yardım en büyük sevap allah hepimizden razı olsun..
hackhell hep daim olsun ramazanı şerifiniz hayırlara vesile olsun

rahmetli babamın finansbankta bir hesabı vardı. ufak bir meblağ sayılmaz. bizde bu parayı nereye bağışlasak diye kardeşlerimle düşünüyorduk. elimize böyle bir fırsat geçti. yarın itibariyle bu parayı vermiş olduğunuz hesap numarasına EFT yapacam. Ufak bir yardımımız olursa ne mutlu bize...

tamam şimdi oldu.hesap nosu düzeltilmiş. ilginiz için teşekkürler.​

Ben de elimden geleni yapıcam inşallah.....Allah yardımcınız olsun....Öğrencilik zor zanaat...

Edit:HESAP NO:4159566631760320 Yalnız ben bu hesap no yu tam olarak anlayamadım.Kredi kartı no suna daha çok benziyor...Şube kodu ve hesap nosu eklenirse daha sağlıklı olur kanaatindeyim...Bi ilgilenirseniz sevinirim...

Edit:Hesap düzeltilmiş....Şimdi tamamdır Maxi Dayı....Elimizden geleni bugün yaparız inşallah....

birazdan dısarı cıkcam gidip yatırıorm hemen.ben üni.den atıldım sorumsuzluktan bari o ark.okusun.ben yapıorm 2 saate görevimi.sizde yapın...

finansbanktan yatıramadım..şubedeki görevli hesabı bi kontrol et istersen dedi.şimdi baktım düzeltilmiş numara.yrn yatırcam ilk iş

Sirine'nin DIKKATINE para gonderebilecegim tek yol WESTERN UNION. Isim,adres ve telefon numarasi verebirseniz para carsamba gunu elinizde

Geri