Tüm hackhell ailesinin dikkatine!!!

Öncelikle slm arkadaşlar.Tesadüfen gezerken başlıgı gördüm ve bakayım dedim. Kırşehir Ahi üni yi görünce tamamını okudum. Bende Ahi Üni Eğt. Fak. Son sınıf öğrencisiyim.Belki şu an için para veremem ama orada belki kalacak yer ayarlayabilirim. Kesin demiyorum az önce bir arkadaşa da mesaj attım ondan cevap gelmesi lazım. Belediyeye burs için başvurabiliriz burs veren diger yerlerede.Fen Edebiyat yukarıda şehrin dışında eğer şehirde bir yerde kacak olursa dolmuş parası da vermek zorunda kalacak. Ama Kyk hemen Fen ed. yanında çıktı mı bilmiyorum.. Yine Fen. Ed. yakın Gölhisar Mah. var yol masrafı olmaz oradan ev tutulursa.. Bu arkadaş ya da yakın birisi bana msn den felan ulaşabilir mi? msn adresim profilimde var.. Öğrencilere karşı böyle duyarlı olduğunuz için tşk ederim..

444555' Alıntı:
Sirine'nin DIKKATINE para gonderebilecegim tek yol WESTERN UNION. Isim,adres ve telefon numarasi verebirseniz para carsamba gunu elinizde

eger gercekten yardımın dokunacaksa ozel msn ım

[email protected]
[email protected]

bunlardan ulasabılırsın pek onlıne olamıyorum ama cebım 24 saat acık.

CEP TELEFONUM : 0544 427 15 88

Arkada$Lar Hesap Numarası YeniLendi.. Bir yanLışLık oLdu kredi kartı numarasını vermi$ Arkadaş.. YardımLarınızı yeni hesap numarasına yapın Lütfen..

arkdaşlar birçok insan bu durumda kalıyor onlarıda bi şeilde sevindirelim derim

İhtiyacı olan okullara .k12.tr domain lerini alıp web sitelerini tasarlarım :) yardım yardımdır

Arkadaşlar ne kadar iyi niyetli de olsanız yaptığınız iş kanunen yanlıştır.
kişisel bir yorum yapmadım, mesajıma cevap yazarsanız yorum yapmayınız

Şu anda keşke elimde yüklü bi para olsada yardım edebilsem diyorum fakat bende öğrenciyim bende dışarda okuyorum.Elimden İnşallah yardım toplanır demekten başka bişey gelmiyor =(

ALpMontana' Alıntı:
abımın calıstıgı yer var burs werıyordu yarın onlarla bır gorusum ben patronlarının az pcLerinı yapamadık.
yardımcı olurlar herhalde yarın gelısmelerı yazarım.
inş. destek weren arklerde cogalır.

dedıgım şirket sadece istanbul içinde okuyan öğrencilere yardım yapmakdaymış:(
ama baska yerlerden çabalarım sürecek.
simdilik üzgünüm.​

PaRDuS21' Alıntı:
Öncelikle slm arkadaşlar.Tesadüfen gezerken başlıgı gördüm ve bakayım dedim. Kırşehir Ahi üni yi görünce tamamını okudum. Bende Ahi Üni Eğt. Fak. Son sınıf öğrencisiyim.Belki şu an için para veremem ama orada belki kalacak yer ayarlayabilirim. Kesin demiyorum az önce bir arkadaşa da mesaj attım ondan cevap gelmesi lazım. Belediyeye burs için başvurabiliriz burs veren diger yerlerede.Fen Edebiyat yukarıda şehrin dışında eğer şehirde bir yerde kacak olursa dolmuş parası da vermek zorunda kalacak. Ama Kyk hemen Fen ed. yanında çıktı mı bilmiyorum.. Yine Fen. Ed. yakın Gölhisar Mah. var yol masrafı olmaz oradan ev tutulursa.. Bu arkadaş ya da yakın birisi bana msn den felan ulaşabilir mi? msn adresim profilimde var.. Öğrencilere karşı böyle duyarlı olduğunuz için tşk ederim..

ilgin için teşekkür ederiz ama ev tutulmuş önemli olan bundan sonraki kira okul ve diğer giderleri

Msndede kampanya başlatalım.

"http://www.hackhell.com/showthread.php?t=317546 - Durumun sizin başınıza geldiğini düşünün lütfen hassas davranalım Ramazan ayında hayırlı bi iş yapalım(Arkadaşlarına gönder lütfen:( )" Yazmaya başladım bile =).

elime nezaman para geçerse direk yardımcıı olucam.

darkness31' Alıntı:
Yarın İlk İşim Bankaya Koşmak

Bankamatik ya da kredi kartın yoksa boşuna uğraşma; cumartesi ve pazar günleri bankalar kapalı.

arkadaslar elimdn gldgnce yardımcı etmeye çlscagım

hesap nosu bi kenara not alındı... ilk önce kendimi bi düzlüğe çıkarayım malum öğrencilik zor sonra inş. arkadaşımızla paylaşacağımız bişeyler olur... kolay gelsin...

arkadaşlarr yardım ediceğimiz ark. hangi semtte oturuyor buu bölgenın beledıyesi ve o bölgedeki kuruluşlar yardım ediyor eğer istanbuldaysa mutlaka böyle bişey var.. ve araştıralım lions kulub te bu tür yardımlarda bulunuyor bende yenı mezun oldum zorluklarını biliyorum lutfen ilgi göstersın herkez. TÜRKİYE'nın böyle genclere ihtiyacı var..

Ya istanbuLda olsa herşeyi yapıcam Milli Eğitim'de tanıdıqımızda var hallederdim ama Kırşehir off.. oLmadı gerekli yerlere bilgi verdim bilgilendirdim.. Bilgi vermediğim bir kaç yer kaldı..
aiLe içinde görüştüm ancak Ramazan sonunda parayı temin edebiliriz o zamana kadar sabrederseniz. Tüm aileen 3-5 kuruş topliyip yollıyacağım..

Ayrıca KYK'yı arayıp bir konuştuk ama herşey Noter tarafından yapıldıqı için hiçbir işlemin onaylanmayacağınıda söylediler burs içi işin..

444555 nıcklı arkadasımıza katkılarından dolayı yurekten sevgılerımızı sunuyorum. ta ırlandadan yardım etmıstır. tesekkurler 444555 (ERTAS)

eğer gerçekten herkez birlik olursa çok güzel olur imkanımız el verdiğince yardım edebiliriz arkadaşa... Bunca ne insanlar var Yarabbim! birine el uzatsak kardır....

Geri