Tüm hackhell ailesinin dikkatine!!!

En Kısa Zamanda Yardım Etmeye ÇaLışacağım...

...keske muhtac olan daha fazla kisiye yardim edebilsem/edebilsek...calismanizi kutluyorum...tesekkürler...saygim sizlerle...!

Hackhell Sadece Bİr Eglence Portali DeĞİldİr Bunuda ÖĞrendİk Sanirim

ARAKDAŞLAR İLK ÖNCE BU TÜR Bİ KAMPANYA YAPTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .

FORUMDA BÖLE BİRŞEYLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM SORUN O KADAR BÜYÜK Kİ BU KADAR ZOR Bİ MESÜLİYET ALTINA GİRİLİP BU TÜR BİŞE YAPILIYOR SONUNÇA BAŞKA BİR İNSANDAN YARDIM TALEP EDİLİYOR BU ÇOK ZOR Bİ İSTEK.... AMA BU TÜR Bİ GİRİŞİME BAŞ VURULDUĞU İÇİN HACKHELL YÖNETİMİ İLE GURUR DUYORUM...

BENDE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA.. ÖĞRENCİLİKTE ORUÇ TUTMAK ÇOK ZOR OLUYO SABAHIN KÖR VAKTİNDE KİM YEMEK HAZIRLAYACAK GİBİ BİR SÜRÜ SORUNLARIMIZ OLUYOR BENDE TUTAMADIĞIM ORUÇLARIN FİTRELERİNİ VERMEK İSTİYORUM

VE SİZDEN POSTAN ADRESİ İSTİYORUM HEM DAHA MASRAFSIZ HEMDE DAHA KOLAY OLUR BENİM İÇİN EGER İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

mail adresim [email protected]

Herkese çok teşekkür ederiz arkadaşlar. Arkadaşımızın sizin desteğinize cok ihtiyacı var inanın. Bizlerde elimizden gelen yardımı yapıyoruz.

şu mübarek günlerde Allah yardım edenlerden razı olsun....

YARDIM EDEN ETMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.GERÇEKTEN ÇOK HASSAS BIR KONUYDU.İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.KEŞKE DAHA ÇOK İMKANIZMIZ OLSADA DAHA ÇOK KİŞYE YARDIM EDEBİLSEK :)İNANINKİ YARDIMLARINIZ BOŞA GİTMİYCEK EN İYİ ŞEKILDE ELIMIZDEN GELDİĞİNCE ARKADAŞIMIZI OKUTUCAZ.

sonunda siteye girebildim şükür :s..

ilgi olduğunu görmek gerçekten çok sevindiriyor.yardım eden ya da edemeyen,ilgilenen ya da ilgilenmeyen herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar..gerçekten ciddi bir durum.eğer yardımlarımızla bişeler yapabileceksek ne mutlu bizlere..

tekrar teşekkürler..

ben de allah 'ın izni ile elimden geleni yapmaya çalışacağım arkadaşlar. kız arkadaşım oruç tutamıyordu ondan tutamadığın günler için verdiği kefaretleri isteyeceğim. bu dayanışmayı düşünüp organize eden arkadaşlarımı da can-ı gönülden tebrik ederim. mevlam onlardan razı olur işallah .umarım bu güzel girişimler sonucuna ulaşacaktır

toys_hell' Alıntı:
ARAKDAŞLAR İLK ÖNCE BU TÜR Bİ KAMPANYA YAPTIĞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM .

FORUMDA BÖLE BİRŞEYLE İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM SORUN O KADAR BÜYÜK Kİ BU KADAR ZOR Bİ MESÜLİYET ALTINA GİRİLİP BU TÜR BİŞE YAPILIYOR SONUNÇA BAŞKA BİR İNSANDAN YARDIM TALEP EDİLİYOR BU ÇOK ZOR Bİ İSTEK.... AMA BU TÜR Bİ GİRİŞİME BAŞ VURULDUĞU İÇİN HACKHELL YÖNETİMİ İLE GURUR DUYORUM...

BENDE YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM BU KONUDA.. ÖĞRENCİLİKTE ORUÇ TUTMAK ÇOK ZOR OLUYO SABAHIN KÖR VAKTİNDE KİM YEMEK HAZIRLAYACAK GİBİ BİR SÜRÜ SORUNLARIMIZ OLUYOR BENDE TUTAMADIĞIM ORUÇLARIN FİTRELERİNİ VERMEK İSTİYORUM

VE SİZDEN POSTAN ADRESİ İSTİYORUM HEM DAHA MASRAFSIZ HEMDE DAHA KOLAY OLUR BENİM İÇİN EGER İLGİLENİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM..

mail adresim [email protected]

Allah razı olsun kardeş sen ve senin gibi yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlardan

en kısa zamanda arkadaşa ulaşıp kendisine en yakın posta adresini alıcam

ayrıca 444555 abimizin yardımı için teşekkür ederiz elimize ulaştı.Rabbim sizin ve destekleyen herkesin zor gününde yanında olsun

arkadaşlar fitre ve zekatlarınızıda arkadaş öğrenci olduğu için kendisine verebilirsiniz. dinen uygun...

ay sonunda kendimce yardım edeceğim. mide rahatsızlığım sebebi ile oruçta tutamıyorum... bale arkadaşımıza yardım edelimde bu bünyemiz bi işe yarasın... hemde sevap kazanalım... öğrenci okutmak hacca gitmekle aynı şeymiş, öğle öğrenmiştim. ama ilkokuldan itibaren okutacaksın... neyse... inşallah arkadaşımıza yardım edebiliriz. vayy! üzüldüm be! el birliği ile olur inşallah...

Corbada az da olsa tuzumuz olsun. Emanetin yerine ulasmasinda yardimci olan herkese tesekkurler. Ozellikle MAXIMUS. Kurbanlik param, ALLAH saglik , sihhat verdikce 1AY ICINDE ARKADASIN ELINDE.

s.A herkese dün Qapris'e iletmesi için söylemiştim ek burs kayıtları 25 Eylül - 9 Ekim arasında sanırım tarih yanlış değildir yapılacaktır. İlgilenenlerin dikkatine umarım şans bu sefer bu arkadaşımıza güler..

Herkes kendine iyi baksın..

Hazır Ramazan Haftalık Okulda Gitmiyo bazen Ondan Biriktirdigimi Ama GonderderebiLirsem söz vermiyorum gonderirim

444555 NICKLI ÜYEMİZE YARDIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR
DUALARIMIZ SENİNLE
KÜÇÜK DE OLSA ELİNDE OLAN DİĞER ARKADAŞLARIMIZDAN DA BEKLİYORUZ
BURS İÇİN UĞRAŞAN ARKADAŞLARIMIZA DA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ
İLGİLENEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN

benim fikrim geldi!!
HH de fitre we zekat toplanması ıcın bır konu acıldı bılen arkadaslar vardır konu burda
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=319763
eger konu olursa toplanan yardımları bu arkadasa gondersek?
ogrencıye fıkre we zekat gecmede nasıl olsa!
maxi dai nedersin...​

Cep telefonumu değiştirmek için uzunca bir süredir para biriktiriyordum.Post unuzu okuyunca yeni bir cep telefonu çok anlamsız geldi.Alsamda mutlu olamayacağım artık biliyorum.Çok büyük bir miktar değil ama hemen verdiğiniz hesap nosuna yatırıcam.,Kardeşimizin birazcık işine yarasa bile dünyalar benim olur.Ailemden ve yakınlarımdanda rica edicem mutlaka güçleri oranında katkıları olur.
Sizede duyarlılığınız ve böylesi hayırlı bir şeye şeye vesile olduğunuz için yürek dolusu teşekkürler.Allah sizden razı olsun.Hayırlı Ramazanlar....

Kardeşimizin Allah yardımcısı olsun ve bizde elimizden geleni yapacağız ! Helede ramazan içindeyiz böyle yardımların yapılması daha büyük önem taşıyor ... Özellikle benim gibi bir meslek sahibi arkadaşlar lütfen biraz daha duyarlı olsunlar unutmayalım ki herkes bir gün başkası olur VE BİZDE BİR GÜN KARDEŞİMİZ YERİNDE OLABİLRİZ !!!!

Ailesine (baba hariç ! ) ve kendisine saygılarımı sunarım ayrıca tüm hackhell ailesiin duyarlılığına teşkkür ederim ...

Dip Not : Ramazan boyunca işteyken yemek yemiyoruz zaten bari o fondan birşeyler ayıralım...

Geri