Tüm hackhell ailesinin dikkatine!!!

sirine

New member
Reaction score
0
Öncelikle herkese merhaba

Bu güne kadar hh e çok şey kattık çok şey de aldık.yeri geldi yardım ettik yeri geldi yardım çağırdık.şimdi de çok önemli bir konu için yardımlarınıza ihtiyacımız var daha doğrusu arkadaşımızın ihtiyacı var.konuyu şöyle özetlemek gerkirse çok samimi bir arkadaşımız KIRŞEHİR AHİ EVREN ÜNİVERSİTESİ kimya bölümünü kazandı ancak maddi imkansızlıklar sebebiyle gidemeyecek.malum harç parası,ev giderleri,okul masrafları,yiyecek içecek derken ne kadar zor ve masrafları olduğunu dışarda okuyanlar iyi bilirler.şimdi neden burs almıyo diye soracaksınız bu kadar zor durumda olmasına rağmen lüks içinde yaşayanlar burs aldığı halde arkadaşımıza çıkmamıştır.durumunu kısaca anlatmak gerkirse sorumsuz 4 senedir çalışmayan bir baba,önceden 200 ytl ye çalışmasına rağmen gözlerinin bozukluğu iyice ilerlediği için şu anda çalışamayan bir anne ve lise öğrencisi bir kardeşi var.evleri kira ve şu anda hiçbir gelirleri yok.eğer yardımcı olamazsak okula gidemeyecek ve gerçekten okuması gereken biri.biz elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık maddi-manevi hala da uğraşıyoruz tabi yeterli değil.eğer bi katkıda da ben bulunayım derseniz az yada çok farketmez bu kadardan ne olur demeden yardımlarızı esirgemezseniz bizi ve okumayı herşeyden çok isteyen arkadaşımızı çok mutlu edersiniz ve inanın çok da büyük sevaba girersiniz.

şimdi diyeceksiniz ki size nasıl güvenelim inanalım ki haklısınız da bizi bu zamana kadar tanıyanlar bilirler boş işlerle uğraşmayız bu gerçekten ciddi bir mesele

lütfen ciddiyetsiz mesajlar atılmasın anında silinecektir.ilgilenmeyen,inanmayan,banane diyen varsa içinde saklasın ve konuyu sabote etmesin.

yardım eden etmeyen,ilgilenen ilgilenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederiz.

İş Bankası
Şube Kodu: 1106
HESAP NO: 0847003

Dikkat ! : Önceki veriLen finansbank hesap numarasi yanLıştır.. YardımLarınızı üstteki Hesap numarasına Yapmanız ÖnemLe rica oLunur..

DetayLı BiLgi için : 0544 427 15 88 (maximus) 'La görüşebiLirsiniz..

SAYGILARIMIZLA:
ŞİRİNE
KOPUKDADI
KIRMIZIKIZ
MAXİMUS
NİCKNUR

Yüreğinize sağlık arkadaşlar.. inş elimizden geleni yapıcaz...

arkadaşlar durum gerçekten çok ciddi.Keşke elimizden gelseydide bu yola başvurmasaydık ama bizimde imkanlarımız kısıtlı.biz elimizden geleni yaptık halada yapıyoruz.sizlerinde desteğini bekliyoruz

yarın saban elimden geldiğince yardım edeceğim. Hepinize saygılar

carettaist' Alıntı:

emin ol paran çok iyi biyere gidicek senin desteğin diğer arkadaşlarıda şevklendirir inşallah

inş. aslında beykoz belediyesinden qerekeni yaptırabiliriz en azından yardım etmeye çalışırlar qerekli tanıdıklar var ama işte ondada kişiyi qörmeleri qerekebiliyo en azından denemeye çalışırım =(

carettaist' Alıntı:

Allah razı olsun senden ve hepinizden.diğer arkadaşlarda ilgilenir inşaallah

haftalığımı aldığım zaman hesap numarasına yatıracağım,umarım herkez yardım eder :(

eger yardımlar devam edecekse bende ekım ayının kredısını gondermeye hazırım..kardesımıze yardım etmek muslumanlık gorevı...bu goreve vesıle oldugunuz ııcın hepınıze tesekkur ederım...emınım ne kadar degerlı ve yardım sever bı arkadas toplulugu oldugunuzu yardım ettıgımız arkadasınız anlayacaktır...Musluman bı kardesımıze su mubarek aylarda yuzunu guldurmeyı hepımız cok ısterıs...oyle yada boyle o ınsan okumayı hakedıosa mutlaka okuyacaktır...

Allah büyüktür....

Mardin valisi yakınımızdır.Kendisine ulaşamadım ama email attım yarın sabah elinde olur.Diğer şekillerdede elden geleni yaparız inşAllah daha ölmedik.Bu tür durumlarda empati kurmak gerekir.Sizi haberdar ederim inşAllah

önemli bir kişiye bu konuyu ileticem;)
allah buyuktur...

SickDreTh' Alıntı:
eger yardımlar devam edecekse bende ekım ayının kredısını gondermeye hazırım..kardesımıze yardım etmek muslumanlık gorevı...bu goreve vesıle oldugunuz ııcın hepınıze tesekkur ederım...emınım ne kadar degerlı ve yardım sever bı arkadas toplulugu oldugunuzu yardım ettıgımız arkadasınız anlayacaktır...Musluman bı kardesımıze su mubarek aylarda yuzunu guldurmeyı hepımız cok ısterıs...oyle yada boyle o ınsan okumayı hakedıosa mutlaka okuyacaktır...

Allah büyüktür....

Bende Kardeşime Aynen Katılıyorum Bizler Hangi Günler İçin Varız Elimizden Ne Gelirse Fazlasıyla Yapmaya Hazırız...

GERÇEKTEN ihtiyacı olan bır arkadaşımız.sizlerden gelen büyük küçük yardımlarla arkadaşımızı inşallah okutucaz ve layık olan yere hem kendi çabasıyla hemde bizim çabalarımızla bir yerlere gelecektir.biz bunu gerçekten ve yürekten inanıyoruz sizlerde bize inanın ve yardımlarınızı eksikk etmeyin .sizin vereceğiniz bir lira bile onun için o kadar önemli..bu devirde okumak çok zor bende bır öğrencıyım ve elımden geleni yapıyorum..sizleride bu konuda duyarlı olmaya davet edıyorum...

İnşaallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

böyLe bir hayıra vesiLe oLan arkadaşLarıma öncelikle teşekkürler.. Bende eLimden geLdiğince yardımcı olmaya çalışıcam çevremdeki arkadaşlarımada durumdan bahsettim onlardanda gönüllerinden ne koparsa yardımlarını alıp ihtiyac sahibi arkadasımıza ulaştırıcaz.. mübarek ramazan ayında böyle hayırlı bir işe herkes kendince yardımcı olursa bu arkadaşımızı zor durumdan bi nebze olsun kurtarırız.. unutmayınki bu durumda sizlerde olabilirsiniz.. YardımLarınızı esirgemeyin mutLaka bir gün size geri dönecektir.. Bu konuya duyarLı oLan herkese teşekkürler.. hayırlı ramazanlar..

Elimizden geleni yapmaya çalışıcaz. Bir kaç yere bildireyim veya bizim kahvede yardım toplamaya çalışıcam. Olmadı haftalıktan kesip yollamaya çalışacağım.. Durumum iyi olsa daha fazlasını da yapardım ama o durum bende yok..

Üzgünüm..

yaa cok üzüldüm... :( :(

bende dısarda okuyorum gercekten cok zor bir durum, :(

ALLAH yardımcısı olsun inşallah.. bende öğrenciyim,inşallah bişeyler eklemeye çalışacaam kendi bursumdan... :(

ramazan ayındayız, bu qüzeL mübarek ayda umarım herkes bu konuda duyarLı oLur...

arkadaslar durum cok cıddı umarım elımızden geldıgı kadar yardım yapar bır arkadasımızın hayatını kurtarırız. ALLAH hepımızın yardımcısı olsun . yardım edebılen ve edemeyen herkesten ALLAH razı olsun.

Geri