..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

Buraya sayfalarca yazı yazabılırım.....(kusura bakmayın artık abartırsam )

Önce kendımden bahesıdıyım bıraz
İsmim Evrensel 1979 dogumluyum Askere gitmedim henüz üni son sınıftayım ve memur olarak(şimdilik) çalısıyorum.Hergun sabah 7:30 da kalkan bir adamım ;)
Cok içki içerim ;) içki içenide severim.( Şu anda da içiyorum =) )
Gerçek bir Fenerbahçeliyim.
Dostluk benım ıcın herseydır.
Arkadasım için yapmayacagım yoktur.!

Edit:ŞEBNEM FERAH'IN EN BÜYÜK HAYRANIYIM !!!

HackheLL'e gelince......;

Hackhell üye oldugum ılk forum sitesi.Arkadaşım tavsıye etmişdi.Bende girdim
film mp3 vs. indiriyordum baya bir işime yarıyordu..Ama bigun foruma bişey için resım eklemem gerektı ve
ekleyemedım.Hıckımseye de soramadım ''len nasıl eklıyonuz su resimi diye'' (utandım yani) Sonrada olayı çözdüm :D
Böyle başladı paylasımlarım.
Hackhell'i o kadar cok sevdım kı kopamıyordum.Gercekden uyku dısında butun zamanım burda gecıyordu.Derken şimdiki zamana kadar geldik.
İnanın hackhellden 3-4 saat ayrı kalsam aklım burada kalıyor.Hemen gelıyorum.
Yönetımde ilk olarak iletişim bölümüne giriyorum kim kufur etmiş kım reklam yapmıs
kım flood yapmıs yada kım msn vermıs v.b mesajları okurum ve mudahale edilmemişse onları hallederım. sonra öneriler ve şikayetler bolumu.
Sonrada abone oldugum konulara (zaten her konuya aboneyım )
Eger cok acayıp bır olay olmamıssa derin bir oh cekıp olaysız bir gun daha gecırmenın rahatlıgı ıcınde forumda dolasmaya baslarım. yenı mesajlara gırdıgımde
sayfa boyunca hemen hemen her konuya bakarım . Biraz psikoyum bu konuda :D
Hackhellde gecen anılarımı yazsam roman olur :D

Mesela pasaklıya gıcık oluyordum( bu hh gırlsdekı kızların hepsıne gıcıkdım zaten :D )
Bi gun camfrogda bu özele geldı ve 1-2 saat tek kelıme yazmadan smıleylarla yazısdık :D
Şimdi en iyi arkadaşlarımdan birisidr sıpa ;)

Bunun gibi bir cok olay var da roman gibi olmasın ;).

Genelde sinirli dıyolar bana ..Hepsını anlayısla karsılıyorum tabi. Ama ben sınırlı degılım yaww ;) Benım durumumda olabılecek ınsanların en anlayıslı seklıyım ben.
Yada yapabılmek istedıgım bu. İnsanların niyeti cok onemlı benım ıcın.
Kötü nıyetlı ınsana lafım bıraz ağır olur.Buda benım yapım.. elımde değil.

Şimdiye kadar kımı banladıysam kımın konusunu kapattıysam yapılması gerektiği içindir.Şahsı olaylardan değildir.Haa forumda tartıstıgım kişiler oluyor bunların
içine şahsi olaylar girebilir tabi.
Sırf konusunu kapattım dıye yada flood yaptıgını uyardım dıye
benden nefret eden bana ozel mesajla ana avrat küfür eden forumda
aleyıhme propaganda başlatan üyeler oldu ;)

Sankı konusunu kapatmak yada onu uyarmak bana bişey kazandırıyo allahım yaa ;)
Ama bunları zaten benım yapmam gerekıyo.Kabul etsenızde etmesenızde bu böyle

Forumda kısıler hakkında tek tek yorum yapmayım.1-2 kişi var benı gercekden hayal kırıklıgına ugratan kardeşim dediğim fakat yanıldıgım .Onun dısında
önceden beri konusdugum arkadaslarım var hepsını cok sevıyorum.
Forumda emeği gecen gecmeyen iyisiyle kotusuyle herkese saygı duyuyorum.
Çünkü hepsi bırer hh man :hhman:

Samimiyetinden şüphe Duymadiğim Ender Insanlardan Birisin Kardeşim Her Ne Kadar Tanimasam Da

J@ck@L seni tanıdığım için memnunum,
gerçekten tarafsız olarak görevini yaptığına inanıyorum,
fikirlerine saygı duyuyor,
seni dost olarak görüyorum,
iyiki seninle tanışmışım,

hh de çok sevdiğim
msn den sohbet ettiğim çok arkadaşım kardeşim var,

tek tek isim vermeye kalksam
bim kardeşim sayfalar yetmez :)

SAYGILARIMLA

Bende sunu eklim jackal sen forumda olmadigin zaman bi eksiklik oldugu hemen hissediliyor.bu bir gercek...............

2 sene önce ward.mla tanıştım. O zamanlar baya çaylaktım. :D daha sonra bi arkadaşın sayesinde hh yi keşfettim. Ve buraya gelince birşeyler yapmaya karar verdim. Şöyle bir örnek vermek gerekirse buraya geldiğimde hemen hemen bu konularda hiç birşey bilmiyordum. Şuan ise kendimi oldukça geliştirdim. Hackhell ailesinin bana katıklarının yanın da benim hh için yaptığım paylaşımlar vs. çok az kalır. Teşekkürler hh ailesi. Çok şey öğrendim sayenizde. Birazda kendimden bahsedeyim :D Photshop ve flash türü programları öğrenmeden önce resim yapmayı çok severdim. Bir sürü kara kalem çalışması yaptım. Ama şimdi aynı durum photoshop için geçerli. O kardar çok banner vs. yaptım ki bilgisayarda hangi klasörü açsam mutlaka bir tane çıkar. Ben bişeylerle uğraşmayı severim. ve sonucunda kendime biraz olsun bişeyler kata bilmişsem bu bana yater..

çok uzun oldu galiba :D

Bende ferba, slmlar olsun herkese bende 87 doğumluyum. Bilgisayar Programcılığı okuyorum Trakya Üni'de son dönemimde hh ile tanıştım ve zamanım iyi geçior burda güzel paylaşımlar bulabiliorum. bazen programlamayla alakalı bişiler bulup okula götürdüğümde arkadaşlar şaşırıolar nerden buldun bunları die anlatıom anlatıom ama daha üye olan yok sanırım bizden (aman olmasınlar zaten) neyse güzel vakit geçiriorum burda ama bu sıralar sanırım ayrılacağım burdan :( çünkü finaller yaklaşıor ve çalışmak çalışmak çalışmak gerekior ama temmuz 23 ten itibaren hh ye mükemmel bir dönüş yapacağımdan eminim herkese iyi forumlar birde arkadaşlar msnden arkadaşlık yapmak isteyen olursa ekleyebilir beni sormasına gerk yok bazı geceler böle arkadaşlıklar arıorum sıkılıyor sıkılıyor sıkılyorum..... :( :( :( :( :(

merhaba arkadaşlar ben 84 adana doğumluyum, dicle üni.de 4.sınıfta okuyorum...
hackell' a bir arkadaşın takıldığını görmüştüm ve bilgisayar hakkında bişeyler öğrenmek istiyordum, oda bana buraya girmemi tavsiye etti.

internete girdiğim zaman bir hackelle takılıyorum, birde msn ye:)
pek katkım olamıyor şimdilik hackell'a onun için biraz üzgünüm.
ama okul bitsin kafam rahatlasın ondan sonra daha çok göreceksiniz beni...

j@ck@l ve fatu dikkatimi çeken üyeler:)

Mrb Arkadashlar ben yanlıs tanıtmısım kendimi tanıtayım :D ben p3simist.. bi gun chatte konusuok cash_13 geldi .. sonra msnde muhabbet derken :D hackhelle davet etti :) sonra ne oldu dersiniz ben geldim bi baktım site dehşet.. tam olarak eylül ayında tanıştım :p Cash_13 gel dedi benim güvencem altındasın geldik :D forum oyunlarında pc yüsünden flood cektim :p ve 1 hafta ban .. way a.q küfrediom ben yöneticilere :D (O ZAMAN FLOOD NE BİLMESDİM ) neyse Case dedim hani noldu halletcetın , bekle yapıyım dedi .. 3 güne indi ban :p nese başka bi üyelik aldım dewam ettim. sonra photoshop öğrendim ve photosshopun mülayimi oldum :D pit10 da benim sayemde bu siteye geldi ve photoshopta beni geçti ipna .. nese gidek i modluk istiyek o zaman tşk az , gittik kovdular beni :D

aradan zaman geçti tşk ve msj sayım arttı bu sefer mod fazla dediler :D ulan hay dedim 3 mod war ama bi ben bi magneta bide pit10 warız o bölümde sürekli mod felan yoq yane ... dedim ki bi daha istesem bu sefer siteden kovarlar didim bıraqtım ...

neyse ben buyum işte .. ipneli kısımları squ ve balde öretti .. onlar benden İpNA!!!

Yaww forumun en yaşlısı benim herhalde..!!

41 yaşındayım Şirketim beni Tekirdağa gönderdi 11 yıldır oradayım
HH yi geçen yıl sonunda keşfettim,bi girdim bida çıkamdım...

İşim gereği çok seyahat ederim.... Bende çok içerim..
Trakyanın havasında ve suyunda var çok içmek...

içeni bende severim onlar hayatı çözmüş filozoflar

Dostluk benım ıcın çok başka bir şey.. ( Taşıması zor ağır bir palto gibi )
O yüzden herkese " DOSTUM " diyemiyorum..

İlk defa bi forum sayfasına üye oldum.... hh 'li olmak ayrıcalık die düşünüyorum
Çünkü bir sürü foruma baktım burası farklı..

Benimde burda güzel anılarım oldu... yeni başladığımda...
Konuyu editleme, Resim ekleme , Konularında ama kimse annesinin karnından forumcu olarak doğmadı, bunlar doğal şeylerdi.

HackheLL'i seviyorum her nekadar yaş ortalaması düşük olsada burada kendimi genç hissediyorum....
Bazı Mod kardeşlerim sudan sepeplerle konu kapasada kızamıyorum...onlarda öğrenecek hata yapa yapa...

AA bu arada ben de GALATASRAY ' lıyım

Sitede en çok göze çarpanlar..

Dark_Angel Solariz , Kady , iSpiYonCu , A R E S , J@CK@L , By CaPTaiN ,

St.AnGeR , By_GeNcO , bLaDe ,DureX , oykun77 , PaSaKLI , PRENSES , MAJESTE

SQULACHİ , DeviL , yaMaKaSi , ANTU

hh ' de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..
]

İlk Önce Herkeze Merhahba Diyip KEndimden Bahsedem
1989 Doğumlu Olup İstanbulda doğmusumdur Babamın Çalsıtığı holding Onu Antalyaya GÖnderince Bende :( MEcburen Antalyay GEldim Bu Sene DÜz Lise Bitti Şuan ÇAlısıyorum Tatil Köyünde BİLgi İŞlem Olarak HAyat Okulunda Öğrenioz Herseyi Hackhell İle Tanısmama Gelince :) Geçen Sene Gene Bilgi İŞlem Olarak Çalısıyorum Beni İnternetcafe ye verdiler sen oraya bak diye :( bende can sıkınrısınden web hacke basladım tabi herseyi 12 saat boyunca okuordum google da birgün hackhell.com geldi üye oldum işte hacklediğim bi kaç siteyi verdim bişiler okudum ozamandan beri basladım zaten gövde gösterisine takılanlar tanır beni şimdide oranını moduyum hackhell de neden kaldım derseniz ben sadece php-nuke admin olusturma açığını bilioduk burda geliştirdim burda öğrendim herseyi ve halada burdab öğreniorum arkadalık konusuna gelince :) valla ortama giren bilir süper bişi hergün bi baska geyik tabi bana msnde çok konusuor diorlar ama bilmiorum :):eek: ndenini neyse bukadar yeter sanırım

kendimden bahsetmiycem tek sölemek istediğim j@ck@l hernekadar nefret ediyorum desemde inanma ben seviyorum senide diğerlerini sevdiğim gibi ama bazen gıcık olmuyor değilim:Do sözü söledim çünkü haksızlık vardı nese:D

Sıra Bana Geldı heralde ben bıseyler yazıyım adım Murat Aras Kaşıkçı 83 Dogumluyum

Hackhelle uye olusum bıgun gece saat 3 falan(gece sene agustos heralde) dısarıda yemek yıyıp, eve oturmaya geldık arkadaslarla

Kıbrısta bır aarkadasım vardı Adı Ufuk o telefon actı napıyorsun ne edıyorsun vesselam.Konu ınternete geldı Bana burayı soledı zaman gecırırsın dıye

Benımde canım o aralar cok sıkılıyordu 4-5 araba kaza gecırdık bı arkadasımı kaybettım bende amelıyat oldum(akcıgerden) Allah olmemıze ızın vermedı :[,sonra sırasıyla

Babamla beraber calısıyodum cok sinirli bir insan oldugum ıcın işimizinde cok streslı oldugu ıcın calısmıyorum yasakmıs :]

(Ama alkol sıgara hepsı var onlar serbest :]]] )

Okulu dıger arkadaslarla bırakmak zorunda kaldım,ayaklarım gıtmıyodu ,ve boyle basladı hackhell sevdası ılk baslarda yalana hıc gerek yok SÖMÜRÜRDÜM ve ızlerdım mıllet napıyor ne edıyor nasıl gıdıyor bu iş diye ve baktım herkesın hakkı gecıyor bana bende bırseyler vermeye karar verdım

Hackhell gercekten cok bagımlılık yaptı ,İlk uye oldugum sitede burasidir(Forum olarak)

Artık rakıyı balkona cıkarak degıl pc basında ıcıyorum kız ark. gelıyo o bile ezberledi hackhelli direk Ozel mesajlara bakıyo yamuk yapıyormuyum dıye :]]

Sevmedıgım memnun olmadıgım kımse yok,Herkes birseyler yapmaya calısıyor

Sıtede tek sevmedıgım sey

INSANLARIN BILMEDIKLERI KONULARDA KONUSMALARI,IDDAA ETMELERI BU BENI CILDIRTIYOR :]]

ama olsun dıyorum bılenler bılmeyenlere ogretır paylasır adı ustunde zaten herkes buraya bılgılenmek ve paylasmak ıcın gelmıstır

Son olarakta 1- kısıyle tartısmam olmustur oda oyle buyuk bırsey degıl bılmedıklerı konuda ıddaa edıklerı ıcın cıktı, bende ustune gıdıyorum olayın ondan bole ufak tefek anlasmazlıklar cıkabılır

Kımseyı ıncıtmedıgımı dusunuyorum ama yinede bılmeden veya bılerek bırının kalbını kırdıysam Herkesın ıcınde Ozur dılerım

Site ıcınde emegı gecen ,gecmeyen,uye olan veya mısafır olan,en alttakınden en usttekı kisilige tesekkurler

Selamm... ßen Aress

20 Yaşındayım.. 2 Dil Biliyorum .. IQ 198 - 196
Bildigim Meslekler..
Elektrik , Elektronik, Bilgisayar , + Mekanık ve Elektronik Olan Herşeyi Tamir edebilme Lüxüne Sahibim.. Şu an bir Şirkette Satış Müdürüyüm..
A2+B Sürücü Belgem Var.. Çok İyide Araba Ve motorsiklet Kullanırım ( Laf Aramızda Üzerime Sürücü Olarak Tanıdıgım Kimi ( raikonen ) Dir )
Antalya/Side De Yaşıyorum.. YakısıkLıyım ( KızLar OyLe Dusunuyor ) Uzun Saçlıyım.. Kulagımda Delikkk ... Not: İpne Degilim :D
Kasımda Askerım ..
HH Li Lovely Le Calısırken tanıdım. Kasımda üye Oldum..
HH Li Seviyorum J@CK@L Hariç:) Uyus Oluom Adama Belki De Onun Gibi Olamadıgımdandır.. HH Den Baya Adam Tanıdım En Adamıda Fatu Dur ( En İyisi Fatu ise Kötüleri Siz Tahmin Edin.. Sıkı bir Fenerbahçe Taraftarıyım.. Hobilerim.. Yüzme ( ProfesyoneL ) Dağcılık . Balık Tutmayı Severim Ama yemem Sevmem cünki
Sinemaya Gitmeyi Çoook Severim GeneLdede Yalnız Giderim Çünki Biri İle gidince Film e Konsantre Olamıyorumm... Elimdne Geldıgınce Bişiler Paylaşmaya Calısıyorum Ama Genelde Aliandelon Gelip Şu Cümleyi Kruruyor Verildi....
:) Neyse Benden Bu Kadar

İyi Forunlar ..

RotteGroupe

Kenan Bulutoğlu veya çoğunun dediği gibi Rotte

Kadıköy de Büro Makinaları (pc hariç) satış servis & Webtasarım ve İnternet Hizmetleri üzerine çalışıyorum...

Hackhell ı bulmam nasıl oldu dersek, Domain satarken bu firmanın yan ürünü diyelim Template Monster sitesi kurmuştum ordan buradan TM toplarken bir gün bir sitede şifre Hackhell.com gördüm eee tabi bizde gerçekler ayrıntılarda gizlidir diye hemen daldık Allah'a şükürler olsun ki daha da çıkamıyoruz..

İlk muhatabımız Devily (Lovely) idi sonra birçok gedikliyle tanıştık (Yazsam bitiremem)... Bu aralarda forum filan da kuruyorduk tabi bu sırada Dark ve Prowl la tanıştık... Hackhell e reklam verecektim sitem için ama bir türlü işlerden fırsat bulupta siteyi tamamlayamadığımız için böyle kaldı...

Sonra ne mi oldu hep çekiyoruz özellikle TM leri sonra dedik ne yapabiliriz Rapid üyeliğim vardı birkaçtane millete direkt linklerini vererek yardımcı olup paylaşım yapabilirim dedim.... Arada bir de böyle yapıyoruz...

Son sıralar dada işlerim bayağı yoğun diye fazla katılamıyorum ama hep takipteyim...

Bu arada bim pek görüşemiyoruz dost... Arkadaşı hep her yerde örnek gösteririm de :)

Fotokopi,Faks ve Yazıcı üzerine Teknik Bilgi ve manuel isteyenlere ve Rapidle kota porblemi olanlara ve TM isteği olanlara da yine yardımcı olurum her zamanki gibi...

Kardeslerim merhaba....
Ben Tugrul Istanbul'dan katiliyorum foruma:)

1980 isparta dogumluyum.Askerligimi Kayseri'de yaptim.Bilgisayarci olanlar bilir askerden gelince insan bir bosluga dusmus gibi oluyor.Ben askere giderken herkes win98 kullaniyordu.Geldim bir baktimki win98 kullanan birkac kelaynaktan baskasi kalmamis.Herkes winxpye gecmis.Nasil yapariz nasil ederiz derken bu siteyi buldum ama nasil buldugumu inanin bende hatirlamiyorum.Islerin bos oldugu zamanda takilmaya basladim.Sicak ortamiyla temiz paylasimlari beni cekti diyebilirim.Gunduzleri genelde serviste olurum ama musteridede olsam mutlaka internet varsa ilk acacagim site burasidir.Paylasim olarak fazla yapamiyorum.Daha dogrusu elimde dokuman var ama forum kirliliginede karsiyim.Genelde kendi karsilastigim ve cozdugum sorunlarla ilgili birseyler yazmaya ve paylasmaya calisiyorum.Butun bolumlere elimden geldigince girmeye calisiyorum.Spordan nefret ederim ozellikle futboldan o yuzden spor bolumunde goremezsiniz beni.Tanidigim mod ve user arkadaslarim var tanidigim veya tanimadigim kimseyle kavgam veya bir problemim yok Allah'a sukur.herkes anlayisli davraniyor.Bu kardestlik ve hosgoru ortaminin devam etmesini diliyorum.Tabi herzaman engellemek isteyenler donen tekere comak sokmak isteyenler olacaktir onlara pirim vermeyelim yeter.Yonetici arkadaslara anlayislarindan user arkadaslarada paylasimlarindan dolayi tesekkur ederim.

WaLLa HH yi Kuzenim Önerdi Bana...bnede CoPCop Gibi Basta Ne La BU Die Bakınıyodum...Sonra Baktım Baya GüzeL Bisye Benziyo...İLK tartısmam OLması Gerektiği Gibi jackal La Oldu...Baya Güzel ArKadasLarım Oldu...PayLasmaNIn güzeLLiğini Burda tatTım..Kısacası 8 YıLLık İnterNet HayatImın En parLak DöneMini HH Sayesinde Geçiriyom...

Oldu MU Bim..:eek:

Oykun77 ' yi Adulta giripde tanımayan yoktur Antalyalıyım 30 yaşındayım ticaretle uğraşıyorum en büyük hobim hackhell ve paylaşım sitede bulunan herkesi seviyorum
Antalyadan herkese selam

Ben sitenin 2. kızılıyım.Beni arkadaşım buraya üye yaptı.Baktım muhabbet iii ayrılamadım siteden.:)88 Doğumluyum.Çalışıyorum üni işi yalan oldu bu sene tekrar denicem bakalım ne olcak..

kızılafet' Alıntı:
Ben sitenin 2. kızılıyım.Beni arkadaşım buraya üye yaptı.Baktım muhabbet iii ayrılamadım siteden.:)88 Doğumluyum.Çalışıyorum üni işi yalan oldu bu sene tekrar denicem bakalım ne olcak..

Kankacım ikimiznde şu işlerinin yoğunluğu azalsa sen muhabbeti o zaman gör hiç bırakamazsın...

Derse veririz ya ne demek :D

adım ahmet selçuk üni de okuyorum.

koyu bir galatasaray taraftarıyım.ders çalımayı hiç sewmem ama okul saolsun rahat bırakmıyor.

valla forum nedir burda öğrendim daha önceleri bilgisayar benim için oyundan ibaretti ama şimdi oyun oynamayı pek sewmem.

dediğim gibi öğrenciyim sefalet içnde yüzüyorum( her öğrenci gibi:)hh de tanışıpta çok samimi olduğum kimse yok ama burda çok güzel dostluklara şahit oluyorum.

umarım bu kadar yeterlidir

Geri