..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

ben ismail...
kuşadasında oturuyorum ama okul istanbuldaolunca kışn istanbulda oluorum mecburen...
bahçeşehir üniveristesinde okuyorum.....
yazın bazen melisin(layd_b) yanında barmaidlik yapıyorum...
ya da su sporlarında çalışıorum bi de dalgıçlık yapıorum kendi çapımda:)

buraya da yeni üye oldum layd_b sayesinde....
yanişimdilik hh ci adayıyım....
ilerde neolur hepimiz görücez...
belki fazla yazamam belki (pek fazla takılamıom nette..birass fazla gezerim =))
ama bu siteden yararlanacaım çok konu olcak,eminim....
herkese sevgiler...

merhabalar,ben yeni bir üyeyim hackell tanisali daha 2 hafta oldu ama güzel bir sayfa begeniyorum.......kendimi anlatmaya gelince 13 senelik evliyim 2 tanede dünya tatlisi cocuklarim var hanimima gelince o zaten 1 tane benim icin .............hobbylerim bilgisayar,muzik,basketbol ve darbukam..........darbukam dedim cünkü biraz stersli oldugum zamanlar tek dostum aldimmi elime hem calar hem söylerim ve ondan sonra kendime gelirim..........isime gelince insaatda calisiyorum unutmadan ikamet yerim almanya benden bu kadar herkese SAYGILAR ................................

My name Ismail..unlu Moby Dick kitabinin baslangici gibi. Ankara dogumluyum, ama o da babam burada dil kursu gorurken olmus. Hic alakam yok Ankara ile aslinda. Hatta ailem bir soguk bakarmis Ankara'ya o yillar. Annem camasirlari asamazmis. Simsiyah olurmus hepsi hava kirliliginden. 1 yasina kadar Ankara'da kaldiktan sonra Amsterdam'a isimiz cikti ve babam oraya gidip 1 sene kadar zamaninda ev ayarladi duzdu biz geldigimizde rahat olalim diye. O sira Istanbulda, memleketimde bekledik babamizin islerinin bitirmesini. 2 yasinda, babam o kadar yolu otobus ile cekmisken biz anamla atladik ucaga geldik Amsterdama.

Ilk bilgisayarimla oradayken tanistim. Yaklasik 6 yasindaydim. Dos uzerinden calisan bir bilgisayardi ve siyah beyaz, toplam 100 kare pikseli olan bir araba yarisi oyunu vardi cok severdim..bilgisayar babamin dairesindeydi, arada bir arkadasi oynatirdi.

88 de kardesim dogdu ve 93de Turkiyeye kesin donus yapmak icin yola ciktik. Macera ya bizim pederin aradigi, konvoyla, 3 aile arabayla geri donus yaptik. Malum o siralarda da Balkanlarda savas kayniyor. Nasil gecmisiz hep anlatir babam oralardan..Ne zormus, adam durmamak icin 48 saat uyumadan yol aldigini anlatir hep.

Neyse donduk Turkiyeye...4. sinifi, ve 5. sinifi Ispartanin Uluborlu ve Keciborlu ilcelerinde okudum. O siralarda oralarda pek bilgisayarla karsilastigimi zannetmiyorum. Sonra ortaokul hazirliga basladim 1 ay gecti ve Amerikanin New York kentine tasindik. Guzel bir degisiklikti. 97 yilinda oraya tasindik, 98-99 yillarinda da bilgisayar alemine tasindim. Bir bilgisayarim oldu ve cok ilgimi cekti. Kendi kendime herseyi ogrettim hatta gecen yaz, bolumum olmamasina ragmen, bilgisayar programcisi bir firmada calistim. Yurtdisinda bu forum muhabbetleri o kadar yaygin degil. Bir suru kanunlar falan filan var, cok rahat ayakta duramaz forumlar orada. Duranlarda pek cok kisinin ilgisini cekmez. 7 sene orda kaldiktan sonra Turkiyeye geri donduk. Burada Hacettepe Ing Tip bolumunu kazandim ve dogdugum yere geri dondum, Ankaraya.

Turkiyede forum dunyasiyla tanistim, cok degisik, bambaska birseydi forumlar. Amerikada ne de Hollanda'da gormustum bu forumlardaki kurulan arkadasliklari, baglari, samimiyetleri, birbirine sadece yardim icin paylasimlarina zaman harcayan kisileri, cok sevinmistim cunku herhangi bir ihtiyacim olsa yaziyordum en fazla 1 gun icinde bana yardim etmek isteyen birisi cikiyordu ortaya. Bunu en samimi buldugum yerde Hackhell di. Bir gun googlede yaparken onume cikti ve artik gunde en az 1 kere ugradigim site haline geldi. Her zaman bana hitap edicek bir konu oluyor, tartisacagim, bir seyler paylasacagim, bir seyler ogretecegim, veya ogrenecegim yerler oluyor. Ayrilamam ben hackhell dunyasindan.. Biraz uzun oldu kusura bakmayin..

Saygilarimla..

:hhman:

ben ALANYAdan katılıyorum.A.Ü.D.T.C.F(arap dili) mezunuyum.hayat beni dilimi baska yerlerde kullanayım diye JAMESDEANBAR a savurdu orada akıldım kaldım bayagı uzun birzaman oldu.gunduzleri normal ortamlara gırmeyıde unutunca bilgisayar ortamında somuruculuk yaptık.nıhayetınde h.h.tanıstık bırkac sıteyleberber sonunda takıla takıla burada kaldık hergun hıc olazsa bakıp cıkmakta olsa zıyaretım var.cevremde meraklılardan davet ettıgım arkadasla (bana bulasmasınlarda) gece barda gunduz HACKHELL.comda omur tuketıyoruz alanyanın bu sıcagında.saglık olsun.herkese sevgiler....

melih bakirim ben zaten cogu kisi cogu yerde tanimistir bu yeni nickim oldugu icin belki unutmus olabilirler :d
kayseriden geliorum buralara
ii anilarimiz oldu kotu anilarimiz oldu
coook eski zamandan beridir burda oldugum icin kotu anilarimi hatirlamiorum zaten kotu ani yasadigim insanlarda siteden gittiler
iste boyle 16. uyesi sanirim benim :D
bu sitede ki nicklerim

melihbakir
My-KESKIN
MacXos
junior__kaan

herkese ii forumlar
ayrica
bim abi tesekkurler gusel bi baslik

- Adım Fırat
- 30 Yaşındayım
- 2 Üniversite Mezunuyum.
- Alanya'da Yaşıyorum.
- Bekarım (İnşallah Evleneceğim)
- Bir Şirkette Yöneticiyim.
- Hobilerim Arasında Yüzme, Futbol, Müzik ve Hackhell var.
- Günde En Az 10 Saat Bilgisyar Başındayım.
- Sigara Kullanmıyorum. İçki Arada Sırada.
- İşimle ve Kariyerimle İlgili Master Yapmak İstiyorum.
- İnşallah Bu Bilgiler Faydalı Olur Şimdiden Teşekkürler...

AressKruger' Alıntı:
Selamm... ßen Aress

20 Yaşındayım.. 2 Dil Biliyorum .. IQ 198 - 196
Bildigim Meslekler..
Elektrik , Elektronik, Bilgisayar , + Mekanık ve Elektronik Olan Herşeyi Tamir edebilme Lüxüne Sahibim.. Şu an bir Şirkette Satış Müdürüyüm..
A2+B Sürücü Belgem Var.. Çok İyide Araba Ve motorsiklet Kullanırım ( Laf Aramızda Üzerime Sürücü Olarak Tanıdıgım Kimi ( raikonen ) Dir )
Antalya/Side De Yaşıyorum.. YakısıkLıyım ( KızLar OyLe Dusunuyor ) Uzun Saçlıyım.. Kulagımda Delikkk ... Not: İpne Degilim :D
Kasımda Askerım ..
HH Li Lovely Le Calısırken tanıdım. Kasımda üye Oldum..
HH Li Seviyorum J@CK@L Hariç:) Uyus Oluom Adama Belki De Onun Gibi Olamadıgımdandır.. HH Den Baya Adam Tanıdım En Adamıda Fatu Dur ( En İyisi Fatu ise Kötüleri Siz Tahmin Edin.. Sıkı bir Fenerbahçe Taraftarıyım.. Hobilerim.. Yüzme ( ProfesyoneL ) Dağcılık . Balık Tutmayı Severim Ama yemem Sevmem cünki
Sinemaya Gitmeyi Çoook Severim GeneLdede Yalnız Giderim Çünki Biri İle gidince Film e Konsantre Olamıyorumm... Elimdne Geldıgınce Bişiler Paylaşmaya Calısıyorum Ama Genelde Aliandelon Gelip Şu Cümleyi Kruruyor Verildi....
:) Neyse Benden Bu Kadar

İyi Forunlar ..

ARESs yawash
Dağıstan Devlet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Nadia Camukova, 199.37 IQ ile dünyanın en üstün zekálı insanı unvanını taşıyor..

!D Defe ya..

Merhaba dostlar bende Serkan
Hem öğrenciyim hem de esnafım
Memleket Isparta ama aylar önce İzmir'e göçmek zorunda kaldım. Telefon işi yapıyorum
Gelelim hackhell'e;Hackhell sayesinde çok yol katettim.Yardımlaşmanın ve saygı görmenin anlaşıldığı bir site burası.Ne zaman teknik bir yardıma ihtiyaç duysam yazıyorum ve en geç 2 dk içinde cevap geliyor bu yüzden hackhelli seviyorum.
Nete her girdiğimde ilk açtığım site burası.
Hackhell de gıcık gittiğim bir şey var ne zaman bir program eklemeye kalksam bakıyorum ki benden önce eklenmiş oluyor:) (bir gün bende sıfır km bir konu ekleyeceğim:) )Burası gerçekten bir bilgi deposu
İyi ki burada yer almışım
Ayrıca yönetim çok başarılı ve profesyonel
Herkese başarılar diliyorum arkadaşlar

janjan

selam arkadaşlar janjan diye bilin yeter... :cool:
istanbul denen karmaşık yerde yaşıyorum...üni bitti,master yapıyorum...oku oku nereye kadar bakalım...

çoğu kişide olduğu gibi "Geldim Gördüm ve hh'ye bağımlı oldum kaldım..." diyen arkadaşlardanım :)
zaten günde 15-16 saat bilgisayar karşısındayım...eh haliyle de burada epey güzel zaman geçiriliyor siz de farkındasınızdır...

farklı forum sitelerinde gezdim fakat en rahat burada yer buldum diyebilirim...başlarda pek paylaşım yapan biri de değildim
fakat sitede eksik gördüğüm ve kendiminde iyi olduğum şeyleri paylaştım, mutluyum ve devam da ediyorum...
(nickimden tanıyanlar ne olduğunu da bilir zaten...)

[bomba arkadaşlar;J@CK@L,Shoulder,βèŁĩéVê ™ ]
ayrıca sitenin yapımında emeği geçen herkeze de teşekkürler...

:hhman: bu soldaki hh man'a bayılıyorum!!!

valla ben sitenin ilk elemanlarındanım :) bilen beni önceden de bilir . 1 sene 3 aydır bu grubun içindeyim ( dark , react0r , ares , kady , evren ve diğer arkadaşlar ) Allah uzun ömürler nasib etsin hem bize hem hackhell e

Ben forumun sanırım ilk üyelerinden sayılırım... Aslında foruma çok daha önceden gelecektim ama o zamanlar adsl im kapanmıştı,o yüzden biraz gelmekte geciktim... Şu an ise 2048 ADSL im war :p .. Neyse ben bu foruma geldiğimde forum siteleri hakkında pek bilgim yoqtu mesela flood nedir bilmiordum,ayrıyetten kafamda belirli bir ideal ve internet ne işe yarar nasıl kullanılır gibi bir bilgim yoqtu.. HH e geldikten sonra ben çok şey öğrendim.. en başta flood olmak üzere hatta bu yüzden bi kere 3 gün banlanmıştım :)... HH de ben dostlukları gördüm hakikatten gerçek dostlukları, karşılık beklenmeksizin yapılan paylaşımlar gördüm, hakikatten sevip karşılığını görmeyen(çaresiz insanlar) gördüm... Elimden geldiğince onlara yardım ettim.. Bir ara foruma küstüm 1 aya yakın süre foruma girmedim,paylaşım yapmadım.. Ama geri döndüğümde hh çok büyümüş ve unutulmuştum.. Unutulmanın verdiği hüzünle paylaşımlarıma devam ettim ama.. Ama pek kendimi gösteremedim, geçmişte verdiğim emeğin iki katını sarfetmeye başladım ama... Ama bu seferde görevimi yaptığım için ağır hitamlarla karşı karşıya kaldım. Üzüldüm, hakkımı savunmak istedim, suçlu duruma düştüm... Hayatta tek pişman olmıyacağım şey hh e bişiler katmaktı, çünkü hh benim sanaldaki ailem ve tüm mal varlığım gibi birşeydi.. Ama artık onu sahiplenemiyorum... Ne bileyim artık hackhell de kendimi yetersiz hissediyorum.. Ne kadar görevimi yapsamda,ne kadar elimden geldiğince iyi davranmaya çalışsam da, ne kadar iyi niyetli olsamda... Sanırım unutulmaya mahkumum... Forumdan çok büyük kazançlarım oldu her türlü konuda bilgi edindim, genel kültürüm arttı, bu yüzden hh e borcum büyük... Eğer borcum olduğunu düşünmeseydim, belki şu an burda olmazdım... Sanırım kötümser biriyim ama aldığım yorumlar beni çok üzmeye başladı artık... Millet gidip post kasıo sonra bana gelip posta koyuyuo sen kimsin lan dio.. Anlam veremiyorum, eğer post kasmak gerekiyorsa kasarım ne de olsa bölüm çok ama ben herşeye yorum yapan biri deilim.. Neyse ya.. İşte ben böyle bi user ım.. Aslında yazıya başlarken aklımda süper şeyler wardı, forumda gördüğüm süper dayanışmayı,dostluğu anlatacaktım... Ama bilmiyorum son yaşananlardan mıdır yoqsa benim forum hakkındaki düşüncelerim bazı kişiler tarafından deiştirilmeye mi başladı..

Not: Lise öğrencisiyim...

Millet gidip post kasıo sonra bana gelip posta koyuyuo sen kimsin lan dio.. Anlam veremiyorum, eğer post kasmak gerekiyorsa kasarım ne de olsa bölüm çok ama ben herşeye yorum yapan biri deilim.. Neyse ya.. İşte ben böyle bi user ım.. Aslında yazıya başlarken aklımda süper şeyler wardı, forumda gördüğüm süper dayanışmayı,dostluğu anlatacaktım... Ama bilmiyorum son yaşananlardan mıdır yoqsa benim forum hakkındaki düşüncelerim bazı kişiler tarafından deiştirilmeye mi başladı..

alone aynen kardesım durumun özeti budur...

slmlar herkese Ben R€B€L(gerçek isim lazım deil)
izmirliim koyu FBLİİM ve göztepe başta olmak üzere izmir takımlarınıda sewerim
öncelikle hhi çok seviyorum ve bağımlılık yapar kurtulamazsın lafına tamamen katılıorum.
hh ilk tanışmam tamamen bi rastlantı sonucunda olmuştu pek hatırlamasamda.12 ekimden beri burdaymışım 16 yaşındaıım
185 boyundaım
70 kilo civarındaım
kumral sarışın arası bişeylerim
dürüst insanlardan hoşlanırım gerisi boştur ben için.insanlarla uyum içinde yaşamaya calışırım hem site icinde hem genel anlamda.herkese cabuk alışamam alışma sürecim biraz uzundur.icine kapanık denilen kesime girerim herhalde.alınganımdır,hic belli olmasada duygusalım die bilirim kendimi.
ilk olarak hh tamamen hack sitesi falan sanıodum en azından bana ismi bunu çağrıştırıodu ilk zamanlarda ama zamanla öyle olmadığını gördüm.ilk başlarda hh zaman zaman giriodum ama gün geçtikçe beni hhe çeken bişeyler vardı sanki.
burda iyiyi,kötüyü,doğruyu,yanlışı, insanı biraz antisosyal yapsada yaşamayı,yaşamın iii kötü yönlerini ve siyasetten bilime internet ortamından bilgisayar hakkındaki bilgilere kısacası çoğu şeyi öğretti bana ve dahada öğreticek hh.dünyaya geniş bakmayı daha fazla düşünmeyi öğretti.
ama en keyfine doyamadııım olayda burda olan arkadaşlık oluyo biraz zaman geçtikten sonra.
ilk başlarda doğru söylemek gerekirse asalak bi durumdaydım zamanla kendimi geliştirdim mp3tür.kliptir takılıoduk.artık pek boş msj yazmamaya dikkat eder duruma geldim bazı şeylerin iice farkına vardım.zamanla insanlara elimden geldiii kadar yardım etmeye calıştım.bazı arkadaşları siteye davet ettim ama hepsi sömürücü çıktı ib..ler:D
yardım ettikten sonra mutlu oldum(herkese tavsiyedir)paylaşımlar yapmaya calıştım
yine ilk başlarda bazı kurallara uymasamda kafama vura vura öğrettiler bana:D
siteden uzak kaldıım günler oldu,az girdiim günler oldu acaba noldu die cok merak edio insan(bilirsiniz)kim ne paylaştı acaba bugün neleri öğrencem die merak içinde kalıo insan.
artık hhin bi yaşam biçimi olduğuunu düşünüorum wallaha yaa:D
arada insanın canını sıkan şeyler olsada geçici olduğunu,siteye genel anlamda küsmenin olmaması gerektiğini düşünüorum.
sırf bu meret yüzünden bu sene hayatımda ilk defa ders yüzünden biraz problem yaşadım ama sonradan rayına girdi yine herşey:D
hhde bi aralar olsada şuan için sewmediim kimse yok ve olmucak gibi
herkesii sewiorum arkadaş olarak.
kısacası herşey güzel ve herşeyin güzel devam etmesi dileğiyle
Hackhellin 1. doğum günü şimdiden kutlu ve mutlu olsun daha nice senelere.

öncelikle herkese selam olsun
bunu kardesim bana dedi ve bim acmıs bu konyuy dedi.kendisiyle tanısmadım konusmadım hiç ama az cok yazılarından ve tavrından biliyorum ve bim'in actıgı bi konuya yazmaktan zevk duyarım..
benim adım hakan üni.yi bitirdim ve suan ıspartada bi işte calısıorum..hackhelle askerden geldikten sonra adsl bağlatınca karsılastım..burada gercekten guzel olan hersey var..pek sık yazmıyorum aslında hackhelle..ama iş yerinde de olsam hep girdigim sitedir burası..bazen bazı kendini bilmez kişiler yuzunden buradan sogusam da bu sogukluk hemen bitiyor.ama yine de her konuya zıplayıp da eyvallah kardes deyip sadece bu tarz bir yorum yapıp avatarımın ustunde ucan yıldızları cogaltmaktan nefret ediyorum..içimden gelen bişey olursa yazarım..

hackhell ailesi diorum gercekten guzel bi aile..ben fazla bişey bilmiyordum internet ve bilgisayar olaylarından ama hackhelle katıldıktan sonra bi cok seyi ogrendim..burada guzel paylasım yapan insanları arada kıskanıorum nedeni ise bulup deneyip koyuyarlar ve kimsenin bilmediklerini dostca paylasıolar..yeni amator sarkılar cıkıyor ilk hackhellde var..ben bi şarkıyıu eskiyinceye kadar dinliorum sonra piyasada duyuyorum bu müziği ver hekes aaa ne kadar ho bi şarkı derken ben kenerda ben bunu 3 ay onceden biliodum deyip sırıtıorum..:D

neyse hackhell arkadasları umarım siteyenin basına bişey gelmez ve eğlence ve paylasım sınırsız bi şekilde devam eder..

selametle kalın

hackhell bana ne kazandırdı ?

zamanı öldürebileceğim çok şey,
çok güzel bir sevgili,
canım sıkılınca karalayabileceğim beyaz sayfalar,
bir işe yaradığımı hissettirecek hazım duygusu.

hackhell e üye olmadan önce sömürükçüydük şimdi karşıyım.:D
msn de konuştuğum herkes benim abim, kardeşimdir...herkeside çok seviom...
ama en çok achilles abiciki severim...öptüm seni janem...

bu arada yapılacak işte yukarıdaki resim kullanılırsa sevinirim...

ulen kendimden bahsetmedim...

adımı unuttum kusura bakmayın..
16 yaşındayık..
galatasaraylıyım...
lise2.sınıf öğrencisiyim...
yakışıklımıyım bilmiom:D öleyim herhalde... arka tempra gibi oldu:D
sevgilim var sulanmayın:D

Üyelik Tarihi: 11-07-2005 Bu tarihten itibaren Hackhell macerası başladı...

kendimden kısaca bahsedim
ismimi tanıyanlar bisin yeter lise son sınıfta okuyorum
sonuna kadar fenerliyim..
zamanınım büyük çoğunluğunu burda geçiriyorum
En önemlisi Hackhell'i seviyorum daha ne olsun....

Hackhell'le kuzenım sayesınde tanıştım.
Aslında ilk başlarda pek hoşlanmamıştım sarmamıştı...
Ama zaman geçtikçe bazı şeylerin farkına vardım burda
Dostluk,Arkadaşlık,yardımlaşma ve en önemliside hiç bi karşılık beklemeden
yapılan şeyler gördüm....
İşte tam o gunlerde benımde Hackhell maceram başladı...
Sömürücü olmak yerine bende yardım etmek insanlara faydalı olabilmek istedim
Ve o gunden bugune Hackehell için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım..
O gunlerde çok sevidğim biri olan ceptel eski modu w133 bana bildiği herşeyi öğretti
allah razı olsun benden hiç bir zaman yardımını esirgemedi...
Şimdide onun bıraktığı yerden ona yakışıcak bi şekilde görevimi yapmaya Çalışıyorum...

Bazıları derya hanı nette dost bulamazsın eğer sen dostça yaklaşırsan çokta güzel dost
bulursun...

Ben hackhell sayesınde çok güzel dostluklar kazandım...

Sevmediğim pek kimse yok sevdiklerimde şuana kadar bana hiç bi zararı dokunmayan arkadaş olarak
dost olarak gördüğüm kişilerde bunlar;

En başta w133 olmak üzere A R E S,Blade,SQULACHİ,Mavercik,Oykun77,StAnger,Pit10,Aloneboy,ispiyoncu,
Rebel,CHI€F,fatu,bim28,ChAcMooL.cK,Cash_13,chuckies,By_genco,Pasaklı.esmer....vs

edit: pit10 jnm bende senı öptüm....:)

Bir anda aklıma gelenler bunlar yazamadılarım ksr bkmyın...:(

Son bi not allah'ın izniyle sonuna kadar Hackhell'deyiz.....:cool:

Forumun 23417 noLu üyesiyim.. Adım Özcan Soyadım Sabancı :) waLLa hangi aydı hatırLamıyorum ama sanırım ağustos ayıydı.. [ RigaL ] nickLi Arkada$ımın Admini oLduqu HackheLL'dede reklamını yaptıgı foruma takıLıyordum.. sürekli msn'den geL oLm en iyisi hackheLL deyip duruyodu Radyosunu yolluyodu dinLiyim diye..üye oLmaya kalktım fakat ßir türLü üye oLamıodum meğersem sorun Referans nickini yanLı$ yazmamdaymı$ :) uyarıda ingilizce yazıyordu:) RigaL , Dark_AngeL'i davet etti msn dedim sorun ßu ing yazıo dedi düzeLtim he dedim ßi işe yarada türkçe yap :) .. iLk zamanLar pek takıLmıyordum.. aduLTa feLan giriyodum mp3 zaman geçiriyodum ama payLa$ım yapmıyordum Masum ßir Sömürücüydüm anlayacaqınız :) İstanbuL'da ya$ıyorum asLen Sinop'Luyum.. 20 Ya$ındayım.. Daha sonra Foruma sık sık girmeye ßa$Layadım.. ßaktıgım konulara yorum yapmaya ßa$Ladım Daha sonra payLa$ımLar geLdi dikkat çeken ßir üye konumuna geldim.. iLk tartı$mam Radyo DJ'Leri konusunda oLdu react0r o konudaki tartı$madan doLayı hiç sevmez ßeni :) en sevmediği üyeLerede yazmı$ zaten:) J@CK@L'da ßana kar$ı samimi değiL çünkü ona ßana sıcakkanLı yakLa$ması için hiç ßir emek sarfetmedim düzeLir in$ iLerde:) TekstiL i$iyLe ugra$ıyorum.. hafta sonLarı ve ak$am 7 den Sonra HackheLL'deyim.. MAJESTE , [ RigaL ] , KızıLakrep , PasakLı , ruLet Daha önceden Tanı$mı$Lığım oLan üyeLer..

Ayrıca ßu C.tesi HaLı Saha maçımız Var..İstanbuL'dan oLan arkada$Ları maça ßekLeriz.. Herkese iyi ForumLar.. SaygıLar

______
Bu Msjımı Mod. Olduktan Sonra editliyorum...

İsim : Kimisi Oktay Kimisi Fatih Der Siz Desert Diyin :)

kilo : 80 :)

boy : 1,82 :)

iş : paylaşımcı :D

ilk geldiğimde inanınki forum hakkında herhangi bir bilgiye sahip değildim paylaşımlara tşk. ettiğim için eski bir s.mod. tarafından 3 gün kanaldan uzaklaştırıldım çok sinirlenmiştim yani içim içimi yedi açıkcası,elbet bu üçgün gecicek dedim ve forum hakkında bilgi edinmeye başladım,bunları hatırlar hatırlar gülerim acemilik günlerimi,gerçekten işe yarar olmak için 3 gün uğraştım ve banlanma sürem dolmuştu artık yeniden hackhell de idim paylaşımlar yapmaya başladım yaptıkca öğrendim öğrendikçe öğrettim yararlı olmaya çalıştım foruma,beni banlayan smoda kin duyarken şimdi seviyorum o olmasa bunlar olmayacaktı,bu konuma gelmiyicektim,bunu çok iyi biliyorum,herkese tşk....

hackhell i ve gerçekten samimi elamanlarını seviyorum herkese iyi forumlar....

Geri