..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

Lem defeler nereye kayboldunuz.
Daha birinci günden (dün) su koyvermeye başladınız.
Herkes görev paylaşımını yaptı se şunu yap sen şunu yap diye
millet tamam dedi hemen ortalıktan kayboldular yaw...
632842726557688395.gif

Cem Yılmaz'ın olayına benzedi bu iş:
Msn'den konuşuyoruz dün.

Ben: Lem Defil len sen para sayma makinasını getir.
Devil: Ya bim kafayı mı yedin napıcaz para sayma makinasını
kalpazanlık falanmı?
Prowl: Hea bim para sayma makinasını napıcaz.
Ben: Lazım olucak işte bastığımız sahte paraları piyasaya sürücez
Hackhell'e yeni host alıcaz.
St.Anger: İyide üyelerin yorumlarını neden aldık biz shimdi...
632842726557688395.gif

Ben: Onlarıda teker teker kullanıcaz eğer biz yakalanırsak onların isimlerini
vericez biz kurtulcaz onlar kodese gidecek...
Prowl: Hmm yani herşey Hackhell için.
Ben: Evet
Devil: Lan bim biz yakalanırsak hem onlarıda suçuna ortak yaparsın hem biz
hapiste oluruz hemde onlar.
Ben: Hmm
St.Anger: Haqlı.
Ben: Ne güzel işte içeride de grup yaparız.
Devil: Lem bi git işine ben yokum.
St.Anger: Olurmu öyle seni kodesde demirlere bağlayıp
632842726557688395.gif

Prowl: Hahahahha...
Ben: Tamam para sayma makinasından sonra çamaşır makinası lazım.
Prowl: O niye ki ne.
Ben: Paraları neyle eskiticez.
St.Anger: Bak o ishte olur olur gzel olur benim
3 aylık birikmish chamshırlarımıda bir zahmet.
Devil: Yuh diyorum sana Anger şimdi sein yanına da yaklaılmaz.
St.Anger: Lem defe ne varmısh hlimde eskisini chıkartıyom
bi daha giymiyom.
Prowl: Babanın elbise mağazası var galiba.
St.Anger: Qarıshmayın lem defeler.
Ben: Daha kağıt mürekkep vs vs bür dünya malzeme lazım.
Prowl: Okul defterlerinden alsak olur mu.
Ben:
632842726557688395.gif

....
İşin şakası ama...

Gerçekte:
...görev paylaşımı bitmiştir ama...
Ben: tamam herkes o zaman işbaşına sabaha kadar bilgi alışverişinde bulunalım
msn'lerimiz sabaha kadar açıl oluyor...
Devil: Ok
St.Anger: Ok
Prowl: Ok
Ben: Hadi o zaman işe başlayak
Devil: Bir kız geldi msnde ben onunla ilgileneyim (gitti)
St.Anger: İçmişim başm dönüyor dönüyor dünyam dönüyor (gitti)
Prowl: Tamam ben bunu yapayım geliyom (gitti ses seda yok)
Ben: (Tek kaldım) Lem defeler nerdesiniz ulen alooooooooooo...
632842726557688395.gif

Bu gece sabaha kadar Msn'leriniz açık olacak yoksa gelir sizi fururum...

Bende geldim:D

Herkese S.a adım Furkan 1988 doğumlu bir Ankaralıyım bazıları beni tam Ankaralı saymaz çünkü Ankara diyorum Angara değil :D

Hacettepe üniversitesi 1. sınıfdayım bölüm mühim değil dandik bişey.

Hackhell le tanışmamı tam olarak hatırlamıyorum açıkcası

Rapid hakkında bişeyler araştırıyodum bir baktım bekleme süresini yok etme diye

bir konu hemen girdim siteye apar topar uyguladım kopyaladım yaptım çalıştı bi

ohh çektim dur bakim bu sitedeki bilgiler işe yarıyo demekki dedim bir baktım hazine gibi Sınırsız tarlalar kurulmuş :D
Sonra paylaşma ve sömürme arasındaki dengeyi kurdum pek zamanımı almadı hemen öğrendim.
Tabi o sıralar öğrenme isteğiyle yanıp tutusuyorum.
Daha sonra 4 sene Paintle uğrasmıs biri olarak resim ve resim işlerine hep ilgim vardı Photoshop bölümüyle tanıştım ve inanılmaz bir yerdi hele "MonalizayıÇizenKişi" gerçekten çok büyük bir adamdı yani başka bişey diyemem onun hakkında yetenek desen yetenek pratik zeka, mütevazılık, herşey vardı...
Biraz takıldım ps yi öğrendim halada oradayım.
Hackhell hackkında şunu diyebilirim bağımlılık yapıyo :D
Forumda çok samimi olduğum biri yok ama kimseyle bir kavgam da yok herkesi aynı derece seviyorum hepsi bnm çocuklarım evlatlarım :D
Kinci bir adam değilim elbette arada benimde tartışmalarım olmuştur ama konu kapandıktan sonra unuturum.
Normal de çok gevezeyimdir msnimdekileri bezdiririm , espri yapmayı çok severim bu konu için güzel bir resim çektirip buraya koyarım. :D

Avatarımdan da anlaşıldığı gibi bir Michael Jackson hayranıyım Michael , Dans , ses herşeyini çok severim ve ufak çapta dans gösterileri yapıyorum tek hobi diyebileceğim bu galiba PC yide unutmamak gerekir :D

Moderatörlerle pek muhabbetim olmadı ama Magnetayı tanıyorum iyi birisi sadece ps den değl her konudan anlayan birisi ve Futbol konusunda Ronaldinho , Ronaldo ve , Magneta 3 kişi biliyorum :D
Captain de şimdi Manisada galiba onada burdan saygılar sevgiler gözlerinden öpüyorum oda iyi birisi bir ara yonjadaki motorlar konusuna bakarken ona çok tesekkür etmişidim :D

Konudan haberdar ettiği için Magnetaya Tesekkürler..

Herkese Svgler&Sayglar

bende 22 yaşındayım bi üniversitede ekonomi okuyorum yandal olarak hukuk okumaya çalışıyorum eğerki hakim savcı olursak hackhellda her türlü paylaşımı serbest yapacaz bekleyin az kaldı:) hackhella tanıştığımdan beri yükselmekte olan reel kariyerim sanal kariyere dönüşüverdi:p ilk başta mod olmak gibi hiç bir niyetim yoktu fakat ingilizce bölümünde gördüğüm eksiklikten dolayı buna ihtiyaç duydum... fakat mod olmak bende hiçbirşeyi deiştiremez cunku zaten sorumluluk sahibi biriyim ve bu foruma gecesini gündüzünü katan paylaşımları oldukça fazla olan normal üylerin var olduğunu biliyorum;)... bu foruma yaptığım en güzel katkılardan birinin dark_angel ın sabaha kadar başımda durup:ter: www.imagehell.com u türkçeye çevirmedeki katkımın olduğuna inanıyorum çünkü bunun kalıcı olduğunu bildiğim için... yazları daha çok amerikada wat ile geciriyorum buda ingilizce modu olmamdaki en büyük etkendir...gercekten dostum diyebildiğim insanlar var hackhellda onların sırtını ne reelde ne sanalda yere kimsenin getiremeyeceğini burayada yazıyorum.. cunku hackhell herkes gibi benimde hayatımın bir parçası saygılarımla... by ases

hackhell'la tanışmama vesile olan kişilik kankam "ASES".
ilk kez gece yayınım vardı ve beni dinleyecek kişilerden biri de kankamdı. bir problemden dolayı yayını bırakmak durumunda kaldım ve ASES dedi ki biz bu yayını yapıcaz.. ve hackhell radyoda başladık. 7 saat süren test yayının ardından hh ailesine katıldım. forumla tanışma tarihim en fazla bir aydır. üyelerden bazılarını kısmen tanıyorum. bir tanesiyle de tanışma fırsatım oldu. FATU ile birlikte yayın yaptık. o sebeple tanıştık ve güzel bir dostluk oldu. forum eğlenceli gerçekten. şimdi biraz da kendimden bahsedeyim. tanıyanlar artık nane demeye başladılar. 18 eylül 1981 istanbul doğumluyum. istanbul tarabyada ailemle yaşıyorum. başak burcuyum, sıkı bir GALATASARAY'lıyım. her hangi bir işle meşgul değilim. Hackhell radyoda dj'lik haricinde.. :D bu konuyu sevdim. üyeleri kısmen de olsa tanımamızı sağlayacak diye düşünüyorum. sıcak bir ortam var ve.. en önemlisi gerçekten de EMEĞE SAYGI VAR.. bir kişi haricinde.. o da chacmool.ck :D gıcık gıcık konuşup sinir ediyor beni. yayını onun yüzünden bırakmayı düşünüyorum ::p

Madem tüm hackhell üyelerine açık bir ortam sunulmuş biz de bahsedelim biraz kendimizden...

Buradaki nick'im "Carmaster". Net dünyasına ilk girdiğim nikcte bu idi. Sonraları birkaç kez nick değiştirsem de insan ilk göz ağrısından pek kolay kolay vazgeçemiyor...

Adım İbrahim. Ankarada oturuyorum. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi 3. Sınıf ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim. Üniversite öğrenciliği yanında tasarım işleri ile de uğraşıyorum. Bugüne kadar küçük ve orta firmalar olmak üzere 54 marka yaratımına ve 36 kurumsal kimliğe imza atmış olmanın sevinci içindeyim... Tek tutkum "Otomobiller"... Yaşım şu an 21 ve yaklaşık 10-11 yaşımdan beri gerek otomotiv sektöründe çalışan akrabalardan aldığım bilgilerle gerekse yıllardır bazen yöneticisi olduğum bazen de aktif üyesi olduğum forumlar sayesinde bugünlere kadar geldim. Sadece otomobiller değil aynı zamanda ağır taşıtlar üzerine de bilgim mevcut.

Otomobil forumlarının dışında pek fazla "kapsamlı forumlarda" bulunmadım. HackHell 3. forumum oldu. Umarım burada da güzel vakit geçirebilirim ve paylaşımlarımla buradaki dostlara katkı sağlayabilirim. HackHell ile tanışmak tamamen bir tesadüf eseri oldu. Bir dost ile sohbette duydum HackHell'in adını. Bir süre dışarıdan izlemek ile geçti günler ve sonrasında üye olmaya karar verdim.

Dediğim gibi tutkum otomobiller olunca en fazla paylaşımımı bu konu üzerinde yaptım. Hiçbir karşılık beklemeden. Çünkü istediğim şey, insanların tebriklerinden çok hem bilgi vermek hem de yıllardır bilinen yanlışları düzeltmek. Çok iddialı değilim ama uzun tecrübelerden sonra ciddi anlamda bilgi sahibi olduğuma inanıyorum.

Tutkuyu takip etmenin dışında, tasarım işleri ile uğraşan ben, üniversiteli dostlarımızın da bildiği gibi klasik öğrenci yaşantısı sürmekteyim. Yılın 6-7 ayı Ankarada, geri kalanı ise ya Denizlide ya da artık tatil mekanı neresi ise orada geçmekte.

Son zamanlarda da "ciddi" olarak Türkiyede ve Dünyada gerek net dünyasında gerekse basında insanlara yutturulmaya çalışılan yalanları yayınlayanların yüzüne çarpan bir araştırma grubunda aktif olarak görev almaktayım. Yakın zamanda bu araştırma konularımızı da eklemeye başlayacağım. Şimdiden belirtmek gerekirse, kanıtları ile sunulacak bu konulardan önce "bildiklerinizi unutun" demek gerekicek.

HackHell hakkında düşüncelere gelince. Üye sayısı açısından gerçekten çok geniş. Belirli bir forum düzenine de sahip olduğu söylenebilir. Forumda beni rahatsız eden tek nokta, özellikle motorlu araçlar mekanında konulara yapılan yorumların sınırlı olması. Bu mekanda yorumların sunulan bilgiyi ya da konuyu daha da genişleticek düzeyde olmasını gönülden isterdim.

Bunun dışında şu ana kadar herhangi bir negatif düşüncem yok. HackHell bu konuda iyi bir iş çıkartmış diyebilirim.

HackHell'de tanıdığım dostlarım 1 ya da 2. Umarım zamanla bu dostluklar genişler ve büyür...

Şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Saygılarımla

yazacagim

hazırlanıyım biras müsade

şimdilik şunu deyim

hack meraki basti idi bi ara bişiler yapmayada başladi idim 1000 e
yakın msn kurban filan oldu sonra yapmadim bidaha işte bu sıralar hackhell ismine rastladım...

devam edecem

efem ismim ali rıza nikim de arıza (pek okunmasa da önceden de belirttiğim gibi sevdiğim bir abimden yadigar bir nik).

forumla gerçek hayattan bir dost sayesinde tanıştım aralik 2005'te

ankara üni tıp fak 1. sınıf öğrencisiyim. eskişehirliyim ankara'da gurbetteyim :p

bu arada 17 yaşındayım :) (2 ekim 1988)

Ares'in sohbet kanallarından bi kaçında yöneticiyim (Arese takılan varsa bilir TR Team üyesiyim Aresteki nikim de [TR][æ+]rİz[A]™)

Ares'e gelirseniz uğramadan geçmeyin tanışır sohbet ederiz kime sorsanız arıza diye bulursunuz beni:D

Foruma tanışma mesajı yazdığımda "bi arıza vardı ama fazlası göz çıkarmaz" demiştiniz bakıyorum gözünüz yernde:p

ben şu an yazamam ama söz yazcam..okula geç kalıorm.bu arada yazabilirim dmi_?hakkım war mı_?

edit:eek:k yazıorm zamanım war şimdi..:)

hmm nası başlasam_?
ok bnim adım,efe..bilen bilir.1991 yılında memleketimle uzaktan yakından alakası olmayan aydın/söke de doğdum.doğumumdan bu yana 15 çarpı 365 küsür gün geçti..4-5 yaşımdan beri hep öğrenmeye çalıştım.ilkokul yıllarımda çok dikkatsiz bi öğrenciydim.ben 1.sınıfı,erdek te okudum.ne öğrendiysem %50 si 1.sınıf öğretmenim sayesindedir...o beni meraklı,araştırmacı yaptı..sonraki yıllarda büyümeye başladım.yine hep okurdum..5. sınıfa geçtiğim sene malumunuz her müslüman erkek çocuu gibi zünnet olduk...ondan 1 ay sonra falan evime bilgisayar alındı.bu büyük bi olaydı...çok garipsemiştim aslında.ki hala aynı bilgisayar:):)p4,1600 mhZ,40 gB,128 rAm,32 ekran kartı.....casper marka bi pC.yanında bi de superonline beleş! int paketi werdiler..tabi biz beleş olmadıını bilgisayarı aldıktan 1 ay sonra tel faturası geldiinde annamıştık.hep internet reversi oynardım.zaten internetin sadece bu oyunları oynamaya yaradıını sanardım. hayat bilgisi derslerinde kitle iletişim araçları arasında interneti sayarken hep ''nası oluo lan bu''die düşünürdüm..1 ay bitti ve ben bilgiisayarda oyun yükleme girişimlerine başladım.ilk fifa 2001 i yükleyebildik.sonra quake 3,....öle gitti..bi de half life wardı.yıl 2003 olduunda kendimi bursa da buldum..babamın tayini oraya çıkmış..orda lojmanda internet aldık.ethernet le balanıodk ana modeme ve .100 mbps hızı wardı..orda öğrenmeye başladım bişileri..en favori sitem inndir.com du..:D7 ve 8. sınıflarda hep internetim waardı..tabi 8. sınıfta oks ye hazırlanıodkartık pcden soumuştum..sonra mysite olayını keşfettim..manyak sardı beni o...bi site yaptım :www.cominec.tk
)sonra oks ye girdim,404 tm adlık..dedim tamam d.bakır fen lisesi..sonra sonuç bi geldi:nevzat ayaz anadolu.lisesi...hüsrandı.(bu arada unuttum sölemeyi;8.sınıftan sonra d.bakır a tayinimiz çıktı)sonra geldik d.bakır a,okul başladı falan..int alındı eve adsl 256 3 gb lık kotalı:D:D:Dneyse ben bu arada sitemi frontpage den yapma yollarını aradım..bulamadım tabi ..gerçi war ama uğraşmıorm artık.sonra 10-31-2005
tarihinde hackhell e üye oldum..seyrantepeli kankim sayesinde.ilk baş sömürüodum..yaşadıım 1 traji komik olay war hh de unutamam..anlatayım:
bi gün konu açtım öneriler bölümüne:''forumda kızlar da war küfür edillmesin'' die..aradan 2 dk geçti,yeni üyeler bölümüne kızlar benle tanışmak isteyen war mı die konu açtım,kizil bana cephe açtı acaip sinirlendi o sırada....baya bi komik olmuştu ama..iki konu da kapandı..
şimdi 3 yıldızım war,forumda ismim bilinio,amacım mod luk..ii de gidiyorum sanıyorum_?ne dersiniz..

bakın bi de hh hakkında yorum yapayım:
bende forum die bi kavram yok..çünkü ne olduunu inanın bilmiorum..hh e üye olmadan önce forumun,herkesin maille birbirine yazı gönderdii bi chat sanıodm..ama buraya kayıt oldum ve bana çok basit geldi..ve kısa sürede alıştım..başka forumlara da üye oldum sonradan fakat buraya benzemio ya!!ne biliyim bi teşekkür butonu bile batiyo gözüme başka forumlarda..hh çok çekici ve benim giibi meraklı-araştırmacı kişilere uygun biyer..ayrıca burda öyle büyük bi rekabet warki..herkes yükselmek istiyo ve bu da kaliteyi arttırıo..tek sorun söürücüler ama naapalım ya..herkes ilk önce sömürücü oluyo bi sitede...ve inanın hh gerçek bir aile.bu ailede söz sahibi olmak,ewde anne baba olmak gibi bişidir...seni wallaaa billaaa çok sewiorum hacKhELL!!!!

dHipfR££z£' Alıntı:
ben şu an yazamam ama söz yazcam..okula geç kalıorm.bu arada yazabilirim dmi_?hakkım war mı_?
1 Hafta içinde yaz boz aklına gelen en iyi düşüncelerini yorumlarını yazabilirsin... ;)

hackhell den başka forum sitesi tanımam
anlaşılır
guvenilir
onu parla
süper online sayısı ve en onemlisi süperlerle kelimesi anılamayan kişileri (arkadaşlar)

adım: kerim

boy: 1.82

rizeliyim lazım :D

paylşlaşımları süper olan bir forum sitesi buraya ben kusenim bunalım tavsiye etti daha once kaç yerde paylaşım yapıyodum ama hackhhel gibisini ilk goruyom . daha ne diyim işime yarayan binlerle konu var hemen bulabileceğim konu başlıları var
bu siteyi hangi arkadaşıma tavsiye ettim se dayak yedim :D daha once neden soylemedin diyee neyse lafı fazla uzatmıyalım anlatılacak gibi diil kısaca süper..:ter:

jackal ın da dediği gibi hackhell için sayfalarca
yazı yazabilirim bende.

üyelik tarihim june 2005 :] 15. üyeyim :]
hackhell açıldıktan sonra her zaman burada oldum

adım B.K. samsunda yaşıyorum aslen rize/çamıhemşin
hayatı bir okul gibi görüp burada eğitim almaya çalışıyorum.
çok okuyorum ve çok konuşuyorum :]

kafamda 1000 lerce fikir dönüp durur yaşama dair ama önemli
olan o fikirleri hayata geçirmektir. bir çok şeyide yaşamışımdır.
bir çok fikrimi gerçekleştirmiştirim.

bu kısa yaşamımda çok şey
gördüm. hayatta en güzel şeyide yaptım en kötüsünüde yaptım
diyebilirim. resmi protokolde de bulunmak zorunda kaldım
en cıvık ortamlardada.

çok insan tanıdım ve tanımayada dewam ediyorum
şarapçısıyla delisiyle oturup muhabbet ettim profösörüyle hakimiyle
savcısıyla bakanıylada. her birisinden ayrı ayrı zevk aldım.

çok içtim ciddi anlamda çok kendimi tanımayacak kadar
çok içtim. her içkiden içtim ama favorim tabiki rakı muhabbettede biraya dewam gerçi hamallık ama ne yapacaksın :] çok ayrı tatlar tattım.
mideme çok düşkündürüm. :]

hayatımda tek dediğim ve diyeceğim bir ilişki yaşadım 3.5 yıl
süresinde. ve sonra ne oldu tabiki aşk acısı çektim. son 1 yıldır
kalbimin parçalanmasıyla uğraşıyorum. hayatımı zar zor devam
ettirebiliyorum. ama olsun her şeyi tatmak lazım bu hayatta ölümü
bile zevkli bir şekilde beklemeliyiz.

hackhell......
forumun açılmasıyla adımımı attım malum yerden geldik. forumun ilk
moderatörlerindendim. paylaşımı severdim. halda seviyorum ama
hayatımdaki yoğunluk modluğu ve paylaşımımı bıraktırmak zorunda kaldı.
ama geri döneceğim her zaman hh in yanında oldum olmaya devam
edeceğim.

belki dışarıdan asabi bir tip gibi görünebilirim hackhell de. amacım kimsenin
kalbini kırmak doğru değil. burada yorum yaparken kendi doğrularım üzerinden
değil genel yargı kuralları çerçevesinde yorum yapmaya özen gösteririm. sevmediğim dedim adamı çok zor sevebilirim. gözüm tutmayanıda salllarım. onlar şimdi başka yerlerde sürtüyorlar.

asabi görünsemde beni tanıyanlar eminim benim için çok güzel şeyler söyleyecekler. bu konuda eminim.

çok dostluklar kazandım hh de. her dönemin farklı zevki vardı. ben hh e birazda öyle bakıyorum. çok kişi gelip geçti ve gitti. şidi hh de göz önünde olanları
yeni nesil hh ciler olarak nitelendiriyorum. ciddi olarak çok kişi geçti hh den böyle.
çoğunu iyi olarak hatırlıyorum. dostluklar dedim evet ciddi güsel şeyler yaşadım
insanlarla. hiç kimseyi ayırt etmedim şu şöle şu böyle diye etmemde. kimsenin arkasından da konuşmaıdım şayet bana zarar vermediyse.

çok insan tanıdım şimdi isimlerini yazmak isterim hh de eski yeni nesil kombinasyonu insalar :] yaw yazacaktım bi kaçını ama 100 e doğru gidiyordu :]

çokşey yazarım vakit ve yer olsa :]

sevgilerim ve saygılarımla

DeSaNTRaLiZaSYoN

ben nerden başlıca mı bilmiom ama en kısa zamanda tamamen sayfalarca yazı yazıcam:):):)
ben burda neler öğrendim bi bilseniz!!!:):)
:mad:cansiz:mad:

hımmm.. şimdi ben ne yazsam ki...
wallaa herkes biliyo zaten ben şu esmer hatununun tavsıyesiyle geldim.. cok kızdım ılk basta neden daha önce haber vermedi diye gitti bosa gecen yıllar heba oldu..
ben su anda "forumyiyicilerdenim" sanırım. henüz başlık acacak konu ve cesaret bulamadım yanı aslında cesaretle ilgisi yok ama bos yere baslık acmak ıstemıyorum uygun bı konu uzerınde calısıyorum :)
onceden cok sacma gelıyordu bu forum sıtelerı bana bos ıs gıbı gelıyodu ama kısa surede guzel arkadaslarım oldu tesekkur ederım bu yuzden herkese..
efenım ben ızmırde ıkamet etmekteyım hem acıkogretım unı.de ogrencıyım çeko. bolumunde hem de bır ınsaat sırketınde calısmaktayım..
adım Pegasus=Şebnemik :D yunan mıtlerıne merakımdan ve şebnem feraha olan tutkumun bılesımınden bısıler ıste...
burdakı herkesı sevıyorum yanı sevıyorum dedıysem uyusamadıgım kımse yok ben cok uyumlu bırıyımdır aslında
oglak burcuyum
hh gırls ı ıyı takıp edıyorum ama "femınıst" mı bu dıye de dıkkat cekmek ıstemıyorum
tabıkı de femınıstım ama olee goze batmak ya da anımsanmak ıstemıyorum bu yanlıs anlasılmasın bundan utandıgımdan vs. dıye degıl..
sımdı bunlsrı nıye yazdım bılmıyorum bakalım 17 hazırandan sonra ne olacakmıs..

Hackhelle askerde iken tanıştım o zamanlar malum hafta sonları çarşı izinlerinde takılıyorduk nete takıldığımız zamanda malumnuz msn muhabbeti ama askeren sonra bi takıldık kurtulamadık hani diyo ya bağımlılık yapar kurtulumazsın o misal ben mersinde oturuyorum adım nickimde de yazdığı gibi mustafa zaltı. 190 cmboy 90 kg ağırlık. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumü
:D :D :D :D

meraba...
adandan katılıyorum.. 29 yaş vs. vs... :)
nette dolaşırken burayı buldum... daha önceleri bi forma aktif katılıyordum kapanınca burayı bulmam hazine bulmuş gibi yaptı beni:)
neyse ... her konuya katılamıyorum:( bildiklerimi hep paylaşmaya çalışan biriyim... reelde özellikle...feedback im HACKHELL ;)

burda da zaman buldukça elimden geldikçe bişiler yapmaya çalışıyorum.. ama hep geç kalıyorum... ne yazmak istesem hep verilmiş oluyor... nesse elbet bişi bulacam;)

bu kadar...kimseyle de bi problemim yok alla şükür....

projeye de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..

:) :) :eek: :eek: :cool: ben adım ömür hackhelle 2005
den beri tanışıyorum ama üye olmam ve bilgisayar almam 2006 mayısta oldu.memleket sakarya ikamet kartal 1978 ist.dogumluyum.hayatı her türden yaşarım adultda ilgimi çeker dini konularda.ardıgım herşeyi buluyorum burada.arasıra bşka sitelere girsemde favorim herzaman HACKHELL'DİR.burada herkesin cok kaliteli toplumda saygın kişiler olduguna inanıyorum.hackhell anlatılmaz yaşanır bence.iyi çalışmalar....unutmadan beşiktaşlıyım hastasıyım.bi gün mutlaka daha aktif olacagım hackhellde bi gün mutlaka.ben tanımasamda kimseyi sanki 40 yıllık arkadaş gibi hissediyorum konusmasamda bunu anlamıyorum.belkide hackhell bunu ögretti bana görmeden konuşmadanda paylaşılarak hissedilerek bi dosluk oluyor bence.ALLAH'A EMANET OLSUN ÜLKEMİZ VE HACKHELL ÜYELERİ....Neyse tam çıkıyorum aklıma bşka bişeyler geliyor 70000 üye dile kolay ozaman hackhell hakkında bişey yazmaya gerk yok rakam ortada. benim hayatımda bazı markalar vardır hackheel cidden benim için bi marka artık.bilgisayarı acarım adsl baglanır baglanmaz direk hackhell'e.yaşamda sigarasız nette hackhellsiz duramam bu siteyi bu günlere tasıyan herkese selam.neyse herkesin başını agrıttım.ben sömürmek için degil aylar sonra sömürülmek için buradayım devamlı yanınızdayım.sevgi vesaygılarımla EAGLEOMUR

HACKHELL=AİLE=ARKADAŞLIK=KARDEŞLİK=PAYLAŞIM

BANA BUNLARI HATIRLATIYOR BURASI

Eveet Foruma Eskişehirden katılıyorum yaşım 19 ünv. öğrencisiyim.
Hımmmm
hackhelli bi arkadaşım tavsiye ettti(Allah ondan razı olsun,Allah tuttuğunu altın etsin,Allah ne istiyosa versin)....
Yani böyle üye arkadaşlara başarılar dilerim:D :D

Geri