..::Tüm Hackhell Üyelerini İlgilendiriyo::..

slm ben sbrsrn;
edirneliyim.Mardin' nin kızıltepe ilçesinde fen bilgisi öğretmeniyim.Burada yapacak heç bişi yok.onun için nette takılıyom ama fazla bir bilgim olmadığı için( netle tanışmam diyebileceğim olay öğretmenlere verilen laptoplar sayesinde oldu diyebilirim) öyle boş boş takılırken bi arkadaşım hackhelle takılsana vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın dedi.du bi bakim nedir bu la derken girdik üye olduk ve artık başından kalkamaz oldum.yapımında emeği geçen herkese buradan teşekkürler.
yöneticilerden kimseyi tanımıyorum.tanımak isterdim ama olmadı sağlık olsun.

bide şuvar tabi il dışı tayin istedim istanbula 31 Mayıs' ta açıklanacak dua ederseniz sevinirm.( konuyla bi alakası yok ama heyecandan olsa gerek)

chuckies' Alıntı:
Ben Chuckies kara kara düşünmeyin adının anlamı nedir diye vurun dibine gitsin:sigara:
İstanbul Çok Güzel Rakı Şiş Kebap Çok Güzel Yine Gelecek Ben:mad:
Gencim Güzelim Seni Üzerim:mad:
Ben Seversem %100 severim:mad:
HH ile ilgili görüşümü söyleyecek olursam
Bunca yıLLıq yogurtcuyum ama bole kase gormedım
Helal kanka ;)
Koptummmmm

bende ağustosta üye olmuşum ama evdeki net problemlerimden dolayı anca ocak ta günlük erişmeye başladım.

89 batman doumluyum ki babamlar görev aşkıyla ordaymış aslen ordu luyum, 92 den beri ist deyim, fanatik beşiktaşlıyım ve ayda 1 maça gitmeye çalışırım...

bide okul war hüsein yıldız and lisesi eski lise 1 im:D bu çok önemli bi olgu bizim için geçen sene hazırlık okuduk o kadar:p

işte hayatın gerisi hh dir benim için nette olduum sürenin büyük kısmını burda geçiririm ki şu an kullandığım biçok faydalı bilgiyi burdan öörendim diyebilirim valla burası olmasa noolcaktı halimiz:D

Sitenin 14912 sayılı üyesiyim. Üyelik tarihim 09-04-2005.. Bu günden beridir siteye hergün girmişimdir.Elimden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışmışımdır.

HH kurulmadan önce başka sitelerde Sömürücülükle uğraşıyordum.HH kurulduktan sonra burdaki Arkadaşlığı, Saygıyı Sevgiyi Paylaşımı keşfettim we uzun süredirde burdayım.
Geyik mizah bölümünde modluk yapmaktayım. Elimden geldiğince İnsanların suratlarını Gülümsetmeye, gerçek hayattaki kötü şeyleri unutturmaya Bir an bile olsa eğlendirmeye uğraşıyoruz.
1 senede bu sitenin bu kdr gelişebileceğini sanmazdım. buna ne etken olucak derseniz blade'in yazısından c/p yapiyim ;)
1-Kadrosu çok sağlam
2-Arkadaslık cok sağlam
3-Emege saygı veriliyor
4-Canayakınlılık
bunlar en büyük etkendir. :p
HH in bana en büyük zararı bağımlılık yapmasıdır.ben uzun süre girmediğim zmn meraklanıyorum acaba ne oldu diye girip hh i gezmek beni rahatlatıyor çok şey öğretiyor.
HH'deki çoğu yönetici kendi dallarında işinin ustalarıdır. Eğer yeni bir hh üyesiysenizde ilgili olduğunuz konuda forumu takip ettiğinizde Birçok şey öğrenebilirsiniz..

Bu Güne kdr HackHell Bana Çok şey öğretti.Bende elimden geldiğince Herkesle birşeyler paylaşmaya çalıştım.HH'den edindiğim çook arkadaşım war.Hepsi çok iyi insanlar. Bİr sorununuz olduğunda tüm hh üyeleri size yardımcı olmaya çalışırlar en büyük +'mız budur forum olarak.

kişisel yorum yapmamıştım. ilginç olabilir bide onu yasalım ;)
aklıma geldikçe eklicem..modlardan başlayalım..
εگмεя: herkesle ii anlaşabilecek bir insan çok canayakın.
•ẩ¢нίℓℓєگ•: kankam daha ne olsun her zmn seveceğim biri..
AlaınDelon: Yardımsever Bir insan.Her zmn görevini ii bir şekilde yapar..
aLoNe BoY: onu hh'e sokan benim hergün görüştüğüm bir insan.kafa çocuktur.
ANTU: her fb maçı sonrası muhabbet ettiğim biri. Futbolu seviyori, ayrıca fb'li bende futbolu sevdiğim için ii anlaşıyoruz ;)
A R E S: yaptığı işi her zmn ii yapan biri. çok doğal ..
bLaDe™: hayatta en yakın olduğum insan diyebilirim :p
By CaPTaiN: kafa çocuktur. uzun zamandır bir hukukumuz war :E
By_GeNcO: sevdiğim saygı duyduğum ii bir elemandır ..
Cash_13: kanka sayılır. grup yapmayı sever..
CHI€F: gruba kattığım elemanlardan biri ii çocuktur severim kendisini. :p
chuckies: şair gibi adam kafası devamlı dumanlı dumansız olduğunda genelde benle grupta :p
Cree: Babaların Babası sevecen insan..
Dark_Angel: işinin ustası hh'in bu zamanlara gelmesindeki en büyük etkenlerden biri. İi bir insan yardımsever..
iSpiYonCu: Fena elemandır bu aralar chiefle beraber bozdu kendini :E
kady: her zmn sevecen. her zmn ii niyetli. Forumun amacını ii bilen bir insan..
Lovely: defilim fasla söze gerek yok aslında işini iyi bilen .. Grup kurucularından, sevdiğim bir insan.. kafa elemandır orası başka :p tirbe girerse çıkarması zor..
magneta: yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışan Çok iyi bir kişilik makarayı sever doğal olarakta bende onu severim :E
MAJESTE: uzun zamanlık bir tanışıklığımız yok ama severim kendilerini ii elemandır. birde yargısız infaz yapmasa...:E
PaSaKLI: muhabbeti hoş bir insan. '' ;);) ''
ProwL: baş i*nalardan :p kankamdır severim kendilerini her zmn muhabbet edeceğim bir insan :p
St.AnGeR: kendisini Afrikadan Transfer ettiler.Hala türkçeyi öğrenemedi. Adam makina gibi bişi . her p*ktan haberi war :p ( her p*ka'da atlar :p )
theozy: yardımsever bir insan. forumun demirbaşlarından..
[KooZ]: cep herkülüm benimmm :E
Solariz: çok sık rahatsız ettiğim bir insan. yinede bana her zmn yardım eder.sevip saydığım bir şahsiyet.
bim_28: hayatımda gördüğüm en iyi niyetli insan belkide.
fatu: uzun yazı yazar her zmn. uzun yazı yazdığında da ben pek okumuorum tabikide :p yinede toplu konuşmalarda bulundum onla makara bir insan olduğu belli kan çekti :p maçta görüşücez asıl yorum ondan sonra :p
pit10: ii elemandır muhabbetini sewerim ;)

HackHell Bu Alemde Olduğu sürece Bende Burdayım.Bir Engel tanınmadıkça.

Hackhell'i seviyorum :)

valla tanınmış saygıdeğer nicelikleri koymuşsun ama ben atladım yinede belki boş biyer kalır ismimis geçer hhle yanyana mutlu olurus yane :D ...

önce siteyle nasıl tanıştım ondan bahsediim bi arkadaşımın yanılmıyosam ekim ayı başında al aga sömür güzl site diye kendi kullanıcı şifreisini vermesiyle siteyle tanıştım sonra vakit kaybetmeden kendim kayıt oldum gerçekten dünyadaki bütün forum siteleri bi çatı altında toplanmış gibi güzl bisite ilk girdiimde ares çok dikkatimi çekmişti halada nerde açtıı bi konu görsem ki hemen dalarım okumak için nekadar uzun olsada okurum bide kadye hastayım paylaşımlarına bayılıyorum bi link bide program ismii ne olursa olsun indiriorum kısaca site hakkında bukadar

kendimden bahsediyim BURSALIYIM BURSASPORLUYUM 90 doumluyum Bursa Anadolu Lisesi öğrencilerindeniim pcle geçmişim taaa 96 yılına dayanıyo o zamandan beri baya yol kat eettiim siteyle ilgili bukadar dedim am bişie daha deyincmm bu sitenin en çok çekici tarafı heralde herkez geldii yeri bilio yani kimse douştan örenmio bu işleri o yüsden öğrenme çabası içindeki herkese büyük sabırla yardım ediliyo emeğe saygı en çokda bu eski demirbaş arkadaşlardan var herkez nezmn ne yapçaanı öreniyoo her nekadar herkez birbirini tanımasada bencee hh bi ailee duyarlı arkadaşlar sayesindede her geçen güün yeni üyeler kazanıyooz hh ailesine inşallah hh adına Allah daha güzl günleride gösterir abartmıyorum şuana kadar görmüş olduum en iyi site bence zaten benm dememe gerekte yok istatistikler ortada bizi bu çatı altında birleştiren herkeze teşekkürler
:hhman:

kimisi mvardar die bilir kimisi CHI€F die ama bilen bilir hem bizi hem kişilğimizi

siteye aslında ekim gibi üye oldum ama o aralar bi kaç sömürüden sonra kayboldum zate şifremi de unuttum sonra ocak ayında tekrar üye oldum

benim için asıl amaç baştan sömürü sonra paylaısm ve eğlenmekti en sonunda da sanalda arkadaşlık kavramını öğrendim gerçek hayatt bu kadar yakın olamayacağım arkadaşlıklar edindim şu an msn ime baktıımda 70 e yakın hh den arkadşım var msn de dediim gibi şimdilik en önemli şey arkdaşlık

bu güne kadar adult paylaşım yapmadım adultta 1 konu açıp 30 teşekkür alacağıma güncel her telden ve ya islam ve insan da konu açıp 3 teşekkür almayı yeğledim

he bana gelince 20 yaşındayım istanbuldayım eski nickimden ötürü kimi mehmet der kimi mahmut kimi mustafa der kimi murat ama bilen bilir. Fenerbahçe taraftarıyım tüm denizlilere düşmanım özellikle ispiyoncuya :p

okul üni okuoruz bilg prog. ikinci öğretim akşam 5 e kadar çalşıorum 5 ten 9 a kadar her ne kadar üni olsada keyfim gelince gidiorum bunca işin araasında hh e hizmet etmeye çalışıorum

benden de bu kadar

Selam ben magneta ;)

hackhell'in 19820 nolu üyesiyim.

23 yaşındayım
kova burcuyum
yakışıklıyım :p
MUĞLALIYIM ;)
GALATASARAYLIYIM...

Bir üniversitede harita mühendisliği son sınıf öğrencisiyim 1.5 ay sonra mühendisim [inşallah][çarşamba kep atma törenim var ;) ]

HH'e ekim 2005 te uye oldum, Ps bolumunde yoğun olarak takılıyordum [mona sağolsun] sonraları mod filan olduk işte...

Burada birçok rakadaşım oldu dahada olacak umarım, forum olayında ilk gözağrım diyebilirim burası için diğerleri genelde sömürgecilikti..

Forum kültürünü buradan kazandım desem yeridir...

HackHell çok garip bir site aynen sloganındaki gibi bağımlılık yapıyor cidden 1 gün giremessem aklım burada kalıyor, sınavlarım olduğunda uykumdan çalıp bir saat buraya harcama isteği oluşuyor, ne diyeyim

İyiki varsın hackhell...............

Merhaba

Ben Nuri doğum tarihim 69 ,7 yıl önce internetle tanıştım o tarihten beri sürekli kendimi bilgisayar konusunda geliştirmeye çalıştım ve çoğu konuda başarılı olduğumu sanıyorum. iki tane işim var ve yoğun çalışıyorum ama aynı zamanda mahallenin bilgisayar tamirciliğini de kendi çapımda yapıyorum.

Hackhell ile google ' dan bir konu aratırken tanıştım ve inanın artık işlerimden kalan zamanın tamamını hackhell' e ayırmaya başladım. Şimdiye kadar sadece konulara takılıyorum aslında paylaşabilecek bazı şeylerim olduğunu sanıyorum ama hep şundan korkuyorum......
Bu konu daha önce verildi locked !!

İstanbul'da yaşıyorum 1. işim memurluk ; 2. işim muhasebe. Fenerliyim, yemek seçmem, esmerim, orta boylu ve 70 kiloyum, A.Ö.F. 4. sınıftayım, yaşamayı ve insanları seviyorum bilmiyorum daha ne anlatayım.

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :ter: :ter:

ben konuşmayayım menacerim gelsin o konuşsun:D

Aslında Hackhell le geç tanıştım....Bunun burukluğu var içimde...

Şunu söylemeliyim kiii Hackhell benim için;

- Terkedilmişlerin destek gördüğü bir kervansaray....
- Düştüğümde elimi tutup kaldıracak biri...
- Güldüğümde benimle gülecek bir sevgili....
- Ağladığımda benimle ağlayacak bir arkadaş...
- Mağlup olduğumda benii teselli edecek bir dost...
- Kazandığımda benle kutlama yapacak bir kardeş gibi....

Aslında daha çok şey söylenebilir ama yeter...Hackhell de neler yaşadığımı ve yaşayacağımı duygularım yeterince anlatıyordur herhalde...neler yaşadıklarımı yazmıcam...

Şu kesin kii Asla Tam Bir Hackhell' li olamadım....Herkes gibi paylaşımlar yapamadım...Herkes gibi Yardım isteyenlere koşamadım....

Ama teşekkürlerimi ve yorumlarımı esirgemediğimden eminim...Ve tam bir Hackhell'li olmasam da Hackhell üyesi olduğumdan eminim...:)

Teşekkürler....

Adım Uur Sitenin 50. Üyesiyim,

89 luyum, şuan eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim.. Hackhell sayesinde net i daha iyi tanıdım diyebilirim.. Tabi internet ile uğraşmadan önce genellikle oyun oynuyordum.. Özellikle önceki yaz cs ile çok vakit geçirdim.. Turnuva olayları wcg vs.. Foruma kayıt olurken birşey arıyordum tam hatırlamıyorum.. herneyse forumda bulmuştum aradığımı. Forumu gün geçtikçe sevdim, daha fazla girmeye başladım.. En son foruma bakarken düşündüğümü hatırlıyorum, artık oyun gibi bir hadise hayatımda yoktu. Foruma iyice odaklanmıştım en son coşup bigdump için döküman yazdığımı hatırlıyorum.. Şu an derslerim berbat ama mutluyum, geleceğimi tahmin edemiyorum ama yine bu ortamda olacağımı biliyorum . (Edebiyatta kötü olduğum söylenemez en azından şuan otobiyografi yazıyorum Sanırım S: ) Bu arada burada edindiğim dostluklarda ayrı tabii.. Karakterini tanıyabildiklerim ve rastladığım kişileri yazayım;

SQULACHİ (Sql) : Adam geyiq işte :) birisini kafasına takar uğraşır, kafa adamdır .
bLaDe™ : Sql kadar muhabbetim olmadı ama severim iyi birisi olduğunu biliyorum .
DeviL : Orti sayılır, bazı proje çalışmalarımız var yapıyoruz birşeyler.. =)
bim_28 : Her zaman forum için birşeyler yaptığını biliyorum, yeni tanıştık iyi birisi .
DureX : Şu an fazla konuşamıyorum ama sevdiğim birisidir, önceden cs fln yapıyorduk daha iyi oluyordu ama tatil bitti maalesef =)
Solariz : Valla fazla muhabbetim olmadı ama becerikli bir insan..
Dark_Angel : Ağır abimiz =) Forumu yaptığı gibi yönetmesindede usta.. İşleri yüzünden fazla uğrayamasada kendini hissettiriyor =)
Kady : Sabah kadar otur konuş sıkılmazsın ..
iSpiYonCu : ispi seninlede fazla muhabbetim yok iyi biri olduğunu biliyorum ..
chuckies : Kan ve Gül misali tam çözemesemde duygusal biri ..
KızılAkrep : Sabah kadar konuş sıkılmazsın ( Kısıl :C )
A R E S : Hiç muhabbetim olmadı ama site için çalışan iyi birisi ..
By CaPTaiN : Reis .. Denizlerin efendisi :)
By_GeNcO : O da kafa adamdır severim, iyi birisidir..
J@CK@L : Günde 25 saat forumda online :)
oykun77 : Güzel bir çocuğu var umarım bu ve bundan sonraki hayatında mutlu olursun..
PaSaKLI : Valla bi kere radyoda teoman için bir parça istediğimi hatırlıyorum =)
SıpA : Önceden iyi bir dostumdu, saçma bir neden için gereksiz birşeyler oldu herneyse
~PRENSES~ : Bir ara camfrogda görmüştüm konuşmuyordu :) Daha sonra alıştı sanırım kazanova ydı onun için geliyordu =) mutluluklar..
MAJESTE : Tanımıyorum ama sanada mutluluklar =)
St.AnGeR : Falla muhabbetim yok ama yeni tanışıyoruz iyi bir dostum olacağını biliyorum !A
theozy : Knight yüzüden fazla foruma giremiyordu bırakınca rahatladı :) iyi birisi..
X : Forumun minimum k.adı seviyesi aşmış birisi :) forum için çok çalıştığını biliyorum
magneta : Yardımsever birisi ps yi iyi biliyor..
hellboy726 : Olduğu yere gelmek için çok çalıştı ( engelini açtım :p )

Yine mi çok yazdım S: Çok şey yaşamışım demekki yada sözel seviyorum ondan mı ? Aklıma gelmeyenler için özür dilerim,

Herneyse şu ana kadar okuyup sabredene teşekkür ederim, sizede mutluluklar..

ProwL

ProwL' Alıntı:
Adım Uur Sitenin 50. Üyesiyim,

89 luyum, şuan eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim.. Hackhell sayesinde net i daha iyi tanıdım diyebilirim.. Tabi internet ile uğraşmadan önce genellikle oyun oynuyordum.. Özellikle önceki yaz cs ile çok vakit geçirdim.. Turnuva olayları wcg vs.. Foruma kayıt olurken birşey arıyordum tam hatırlamıyorum.. herneyse forumda bulmuştum aradığımı. Forumu gün geçtikçe sevdim, daha fazla girmeye başladım.. En son foruma bakarken düşündüğümü hatırlıyorum, artık oyun gibi bir hadise hayatımda yoktu. Foruma iyice odaklanmıştım en son coşup bigdump için döküman yazdığımı hatırlıyorum.. Şu an derslerim berbat ama mutluyum, geleceğimi tahmin edemiyorum ama yine bu ortamda olacağımı biliyorum . (Edebiyatta kötü olduğum söylenemez en azından şuan otobiyografi yazıyorum Sanırım S: ) Bu arada burada edindiğim dostluklarda ayrı tabii.. Karakterini tanıyabildiklerim ve rastladığım kişileri yazayım;

SQULACHİ (Sql) : Adam geyiq işte :) birisini kafasına takar uğraşır, kafa adamdır .
bLaDe™ : Sql kadar muhabbetim olmadı ama severim iyi birisi olduğunu biliyorum .
DeviL : Orti sayılır, bazı proje çalışmalarımız var yapıyoruz birşeyler.. =)
bim_28 : Her zaman forum için birşeyler yaptığını biliyorum, yeni tanıştık iyi birisi .
DureX : Şu an fazla konuşamıyorum ama sevdiğim birisidir, önceden cs fln yapıyorduk daha iyi oluyordu ama tatil bitti maalesef =)
Solariz : Valla fazla muhabbetim olmadı ama becerikli bir insan..
Dark_Angel : Ağır abimiz =) Forumu yaptığı gibi yönetmesindede usta.. İşleri yüzünden fazla uğrayamasada kendini hissettiriyor =)
Kady : Sabah kadar otur konuş sıkılmazsın ..
iSpiYonCu : ispi seninlede fazla muhabbetim yok iyi biri olduğunu biliyorum ..
chuckies : Kan ve Gül misali tam çözemesemde duygusal biri ..
KızılAkrep : Sabah kadar konuş sıkılmazsın ( Kısıl :C )
A R E S : Hiç muhabbetim olmadı ama site için çalışan iyi birisi ..
By CaPTaiN : Reis .. Denizlerin efendisi :)
By_GeNcO : O da kafa adamdır severim, iyi birisidir..
J@CK@L : Günde 25 saat forumda online :)
oykun77 : Güzel bir çocuğu var umarım bu ve bundan sonraki hayatında mutlu olursun..
PaSaKLI : Valla bi kere radyoda teoman için bir parça istediğimi hatırlıyorum =)
SıpA : Önceden iyi bir dostumdu, saçma bir neden için gereksiz birşeyler oldu herneyse
~PRENSES~ : Bir ara camfrogda görmüştüm konuşmuyordu :) Daha sonra alıştı sanırım kazanova ydı onun için geliyordu =) mutluluklar..
MAJESTE : Tanımıyorum ama sanada mutluluklar =)
St.AnGeR : Falla muhabbetim yok ama yeni tanışıyoruz iyi bir dostum olacağını biliyorum !A
theozy : Knight yüzüden fazla foruma giremiyordu bırakınca rahatladı :) iyi birisi..
X : Forumun minimum k.adı seviyesi aşmış birisi :) forum için çok çalıştığını biliyorum
magneta : Yardımsever birisi ps yi iyi biliyor..
hellboy726 : Olduğu yere gelmek için çok çalıştı ( engelini açtım :p )

Yine mi çok yazdım S: Çok şey yaşamışım demekki yada sözel seviyorum ondan mı ? Aklıma gelmeyenler için özür dilerim,

Herneyse şu ana kadar okuyup sabredene teşekkür ederim, sizede mutluluklar..

ProwL

Gözlerim yaşardı pamuklu mendilimi getirin bana...
redface.gif

dj aka' Alıntı:
valla tanınmış saygıdeğer nicelikleri koymuşsun ama ben atladım yinede belki boş biyer kalır ismimis geçer hhle yanyana mutlu olurus yane
Buraya yorumlarını yazanlar listede yerlerini alacaklar emin olabilirsin ;)

selam ben dj_aligator ama adım ali degil:D
hh i bir program ararken tanıdım onceleri somuruculuk yapıyordum baktımkı burada cok iyi yorum ve arkadaslıklar var bende katılayım dedim iyide yapmısım diye dusunuyorum.
83 dogumluyum akrep burcuyum.

istanbulluyum istanbul universitesini bitirdim akerlik yapmadım tecil hala devam ediyor.insallah seneye:D İ.E.T.T de denetim gorevlisi olarak calısıyorum.bilet ve akbillere zam yapan kişi varya işte o benim:D dermişim.

techno musiigi cok severim vazgezilmez bir tutkumdur.herturlu ortama ayak saglarım cok sıcak kanlıyımdır.bi okadarda yakısıklıyımdır.

burda olmaktan cok mutluyum umarım buradakı beraberligimiz her daim devam eder.

merhaba ben tolga
05.04.71 doğumluyum
ankaralıyım
hh yle tanışmam
2005 yılı ekim ayında kuzenim sayesinde oldu,
o zamanlar bilgim olmadığı için bir daha bakmadım
mart ayında üye oldum,
ilk vukuatım,
hh gececileri burayada
bir yazı yazdım
ardında bidaha yazdım
J@ck@L uyardı flood yapmışsın,
editle dedi,
ben edit ne bilmiyorum
2 dk ne yapmam gerekli diye düşündüm,
ardından becerdim
msjı editledim,
burada çok güzel arkadaşlıklar-dostluklar kurdum
iki yüzlü-kaprisli-kibirli-ukala-verdiği sözden dönen-kinci insanları sevmem,
yardım etmeyi çok severim,
hh de sevmediğim tabiki var oda kendini biliyordur
ama söyleyim fatu,
tüm hh yi seviyorum,

SAYGILARIMLA

ben Senol P.
23 yasindayim
Giresun-espiye dogumluyum
yaklasik 11 senedir almanyada yasiyorum
alman-fransiz ortakligindaki bir paketleme firmasinda 3,5 senedir makinakullanicisi olarak görev yapiyorum.
ayni zamanda Ebay de gümüs mücevher alim satim isiyle ugrasiyorum.(demin biraz zarar ettim ama olsun:) )

fanatik olmasada bir galatasaray taraftariyim

hackhell ile ilk tanismam agustos 2005 de cok sevdigim ayni zamanda üyemiz olan arkadasim Black_eagle61 sayesinde olmustur.

son süzüm hackhell gercekten bagimlilik yapiyor derlerdide inanmazdim GERCEKMIS!!
EMEGI GECEN HERKESE TESEKKÜRLER.........................

selamlar ben ELMİR kardeşiniz..
siteye tamamiyle adult bölümü için girdim.. fakat bi gece hackhell gececileri buraya konusuyla diğer forumlara da yazmaya başladı... kendimce yorum yapmaya çalışıyorum tamamiyle iyidir niyetim.. güzel yerlerin adamıyım ve öyle bi yerdeyim... çok çabuk sıkılan biriyimdir... ama burda sıkılmıyorum... çok çabuk coşar ve geri sönerim.... pc'yle ilk tanışmam WINDOWS 3.1 sürümle de olsa fazla anlamam... herşeyin bana yeteniyle mutlu olurum... sev beni sevem seni, sevme beni neyleyem seni politikasını izlerim.. SAYGILAR...

Inşaat Sektöründe şirketim Var ..yalovadayim Genelde Ist Bursa Ve Ankaraya Cok Sik Giderim ..hh Bi Arkdaş Tavsiye Etti Ama Fazla Vaktim Olmadiğindan Ya şirkette Yada Gece Evde Girebiliyorum.hh Da Paylaşimlari Seviyorum Muhabbetleri Verilen Enteresan Cevaplara Türk Zekasinin Ne Kadar Parlak Ve Zeki Olduğunu Görebiliyorum Bazilarinin Mesajlari Benim Bi Günümü Kurtariyoo Bu Acidan Hh Benim Için Hemen Hemen Vazgecilmez Oldu Pc Yle Alakam Yok Aslinda 9 Sendir Kullanirim Ama Fazla Bi Bilgim Ykdur...bu Bilgiler Yetrli Olur Sanirim .....

ben melis arkadaşlar...
22 yaşındayım...barmaidlik yapıorum kuşadasında...
aynı zamanda 11yıldır da orda yaşıorum....
isviçrede doğdum..sonra da kuşadasına geldm ve burda kaldım...
zaten resmim yanda var...öööle biriyim işte...

dier taraftan hh le tanışmam çok garip oldu...
benm yerime bi arkadaş mail adresimi kullanıp bu nickle siteye üye oluo...
ve benm girmeyeceğim yerlere girio:)
sonra birileri beni msnine faln eklio,sen hh desin ben de ordanım tanışalım faln dio....
ben tabii fransız kalıorum her defasında bu olaya...
neyse ben sonra kimin bunu yaptıını buluorum ve bu üyeliği ondan alıp ben devam ediorum...
gerçekten çok sevdiim bi site haline geldi hh kısa zamanda.....
çok güsell insanların ve konuların yer aldığı bi yer...
umarım hep böyle devam eder....

ben burak yada çoğu arkadaşın dediği gibi kamber ağa 2-3 ay oldu siteye üye olduğum.İlk girdiğimde bağımlılık yapar-biribizidurdursun falan diyolardı dedim bunlar uçmuş bir baktımki gerçekten insan bağlanıp kalıyor sonradan tşk etmeyi msj yazmayı öğrendik takılıyoz bakalım ayrılamıycam herhalde.neyse sitenin belkide en sömürgeci üyelerinden biride benim.:) üyelerden birtek şuan uyuşturucu kardeşimle msnden muhabbet ediyoruz.Süper bi insan bildiğim tek gebzelide o bende gebzeliyim başka arkadaşlar varsada onlarlada tanışmak isterim.kızlar bilginiz olsun 25 yaşında yakışıklı biriyim ve esmerler tercihimdir.:) hehee
koyu GALATASARAYLIYIM 20:45
teşekkür etmeyen mod olamasın!
telefon numaram:;) şaka yaptım

Kuşadasi Burda Kaç Saat Ola Ki :)

Geri