unknown666
New member
Ya bir aralar, buralarda mıydı neydi? Örneğin, bir cep telefonun üzerinden markayı silip aynı şekilde başka birşey yazma vardı... Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
unknown666' Alıntı:Ya bir aralar, buralarda mıydı neydi? Örneğin, bir cep telefonun üzerinden markayı silip aynı şekilde başka birşey yazma vardı... Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
X™' Alıntı:arkadaşlar merhaba nihayet benimde işim düştü ps la ilgili...
eskitilmiş kağıt , parşömen yapımı hakkında bir tutorial linki ya da
hazır eskitilmiş kağıdı olan var mı cok makbule gececek ...
cℓuввєя' Alıntı:photoshopta renksiz resimleri renklendirmeyi birturlu beceremedim bunun resimli anlatımı yada kolay bir yontemi felan varmı
!StayAway!' Alıntı:magneta.hoca prog.u evde yükledim aynı hatayı verdi evdede net yok o senin dediğin patchi bulursan atabilirmsin buraya
!StayAway!' Alıntı:eyvAllah hoca da bunu nereye eklicem adaşım onuda bi yazıversen
baba sorma cafedeyim hala evdeki pcye kuracak mühibatıda bulamadım henüz 700KB lik şeyide bi cdye atmak günah ya hep flashdiske atıcam diyorum çıakrken evde unutuyorum gavur icadını inşAllah bigün unutmicam ve atıcam flashdiske işte o gün varya o gün o gün benim günümdürмάgηєtά' Alıntı:kuruldumu hacı ?