Soysuz apo ve geberen soysuzları

bunları yapan türk askeride olsa kınıyorum allahın verdigi canım kimse böle vicdansız bi sekilde alamaz simdi bizim israilden ,cecenlerden,ruslardan ne farkımız var hiç bisey aslında bunu türk kürt ayrımı yapanlara yapacaksın baq sonra pkk die bisey kalıomu

Kınayamazsın kusura bakma, senin, benim, hepimizin dedelerinin canını vererek aldığı bu vatan toprağını bölmeye çalışan hainlerin sonu elbet böyle olacaktır.

arkadaşlar söz konusu vatansa gerisi teferruattır o serefsizlerden kadın olanı dikkatimi cektide boynunda haç işareti vardı işte bu bile ne kadar karışık işler oldugunun göstergesidir ayrıca kesinlikle kürt degilim ama bu olayları kürtlere mal edersek o serefsizlerin emellerine ulaşmalarına yardımcı olmus oluruz buna dikkat bence ayrıca geberenler özgürlüklerini iyi bulmuslar o dagda catısan ların elleri dert görmesin şehitlik mertebesine yükselenlerin ise ruhları şad olsun gazilerimize ise rabbim sabır ve sihad versin TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR

bunları yapan türk askeride olsa kınıyorum allahın verdigi canım kimse böle vicdansız bi sekilde alamaz simdi bizim israilden ,cecenlerden,ruslardan ne farkımız var hiç bisey aslında bunu türk kürt ayrımı yapanlara yapacaksın baq sonra pkk die bisey kalıomu

"ASKERİME 1 KURŞUN ATANA 5 KURŞUN ATARIM.KİME BİZZAT KURŞUNU ATANA.."__Osman Pamukoğlu
Emperyalizme ve Kapitalizme Yenik düşen beyinler Hemen Dağa çıkın ..Kim İhanet ederse Kat be kat cezasını görmeli.Türkiyede de yaşayan Bütün Halklar için...Ruslardan farkı8mız Bizde Bölgenin insanı Gönüllü korucudur..

beter olsun şeref fukaraları

tek bayrak,tek millet,tek vatan.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!!

soysuz köpeklerin hepsi bu kadere mahkum olacak

arkadaşlar tamamda bu resimlerde bazı komutanlarımızın ve askerlerimizinde resimleri var onların yüzünün açıkça verilmesi çok doğru olmamış hedef gösterir gibi bence o yüzleri kapatalım

Allah VatanımızI Bu Hainlerden Korusun...

Geri