Soysuz apo ve geberen soysuzları

kardeşim! madem sen ırkçı değilsin nickin neden devrim21 yada anarşist ???

bu kadar yorumun içinde gerçeği tek gören kazimdemir arkadaş hala kürt düşmanlığı yapmayın yazık cahillikten başka bişey değil

bu ülke içinde bulunan her türk vatandaşı 20 yaşından gün aldığında bu görevi yapmak ZORUNDADIR!

devrim21 nedemek ??? sen önce bunu açıklarmısın??? 21 diyarbakır değilmi??? :))

benim zoruma giden en pis resim en baştaki soysuzun canlı resmidir!

bu kadar basitmi ya nickimle yargılamak ha devrim ha memet ha ahmet ne farkederki ne yazayım sen söyle bari bak arkadaş ben 30 seneye yakın istanbuldayım arkadaşlarımın çoğu türk kökenli ama bu tur ayrımcılığı bu sitede görüyorum allahu tealaya beni niçin kürt olarak sorabilirmiyim töbe haşa yada neden bu coğrafyada doğdum ilk önce duruşunuz net olsun kürtleremi düşmansınız yoksa teröre mi söyleyin bilelim böyle yaparak nifak sokuyorsunuz müslümanlığa

soru sordum kürtlere mi bu kadar kinin neden evet diyarbakır ne olacak diyarbakırı türkiyenin ili olarak saymıyorsan o zaman diyecek bişey yok

Anarşist önce sen şu ninkini değiştir. Niyetin zaten nickinde yazıyor. Anarşist = ülkede kaos ortamı yaratmak isteyen kişilerdir.

okadar çok önemli birşeye değindinki cevap veremeyecem.

demişsinki biz olmadan bi .. deilsiniz bende soruyorum dogunun bu ülkeye ne faydası var elektrik su faturası ödemezler yiyecek para yardımı saglık desen herkes yeşil kartlı altında bmv x5 jeep olan kişiler dahil tabi çalışma dedinmi o sıfır yok onun yerine 3 tane kadın alıp 50 tane cocuk yapma var bide utanmadan tv ye cıkıp gecinemireemm diyenler zaten en cok güldügüm şeydir tabi daha sonra daga cıkıp isyan etme en iyisidir geberincede şehit diye gecinirsiniz neye sehit olduysa artık sonra resimlerde gördügünüz kadının yarı çıplak hali tecavüz degil önlemdir çünkü soysuz itler ölülere bombalı tuzak kurmaktadırlar ki gelen asker hareket ettirdiginde booom olsun diye bunlar gercektir askerin korunma tedbiri olarak arama yapma hakkıda gayet dogaldır zaten yatanın köpek kadar degeri yoktur tabi bir de kadının boynunda haç var bilmem dikkatini cektimi

Neden kardeşim dükkanımın ve evimin elektrik,terlefon su paralarını düzenli ödüyorum, vergimi ödüyorum. Benim yaptığımda binlerceside benim gibi yapıyor burası doğu moğu sonuç itibarı ile türkiye değil mi? Ekstradan benim dışımda ödediğin ne var? tecavüz değil demişsin tecavüz değilse bir kaç kadın resmi daha var neden onlar çıplak vaziyette değiller? Gerçeği saklama...

kardeşim bu site içinde pekala yüzlerce ırkçı tkp ci dehapçı veya şovenist veya milliyetçi yada sıradan basit insan yada bürokrat olabilir burası bir forum ve bu forum çok büyük bir forum! bu yüzden okuduğun yorumlar hep aynı değil!!! tıpkı o yorumların doğru olup olmaması gibi!! tabikide kürt türk ayrımı yapan adilik yapmış olur bu millet yıllardır çekiyor. bu sitede belki satanistde vardır bilememki? bir iki yorumu okudunda en iyi kürdün ölü olduğunamı inandın???? bu yorum ne kdar salakçaysa senin buna bağlı kalıp tavır takınmanda okadar salakça! adam ırkçılık yapmış sende üstüne gidiyorsun ayrıca senin kişisel görüşünü yansıtır avatar ve nick bilmem anlatabildimmi? bana göre senin diğerlerinden (yani o salakça yorumu yapan kardeşlerimden ) hiçbir farkın yok

anarşizim arkadaş boş yere parmaklarını yorma bu tip insanlar laftan anlamıyor bilincine kazınmış kürt düşmanlığı bi kere anlatamazsın ne halleri warsa görsünler

yok arkadaş hamdolsunki yok zorumada gitmiyor ama sen hala bütün kürtleri aynı görmeye bak seni ikna edemem düşüncelerin değişeceğini sanmıyorum allah akıl fikir versin

baksen yorumumu okumamışsın ben kürtlerle şu malum leşleri ve onun yandaşlarını asla bir arada tutmam. kişinin etnik kimlikleri kişileri ilgilendirir. bu ülke bu ayrımı yapanlar yüzünden yıllardır zarar gördü! bende bu ülkede sadece 4 kuşaktır yaşıyorum. ama bu ülke için savaşır canımı veririm. aslada ırkçılık yapmam!! ama sen ve kürtler hakkında saçma sapan yorumları yapan kardeşlerimide kınamaktan geri kalmam!!!

ayrıca

resimler alelade çekilmiş resimler değildir bunlar resmi makamlar tarafından çekilmiş resimlerdir. bu resimler askerler tarafından rastgele çekilmezler! üzerlerinin çıplak oluşuda normaldir bomba düzeneği bulunmadığından emin olmak için. ki bunu istanbulda gecenlerde gördük 3 polisimizi şehit eden elkadie bağlantılı teröristlerde aynı yöntemle resmedildiler. bu resim üzerinden saçma sapan yorumlar yapmayın.

kardeşim bu site içinde pekala yüzlerce ırkçı tkp ci dehapçı veya şovenist veya milliyetçi yada sıradan basit insan yada bürokrat olabilir burası bir forum ve bu forum çok büyük bir forum! bu yüzden okuduğun yorumlar hep aynı değil!!! tıpkı o yorumların doğru olup olmaması gibi!! tabikide kürt türk ayrımı yapan adilik yapmış olur bu millet yıllardır çekiyor. bu sitede belki satanistde vardır bilememki? bir iki yorumu okudunda en iyi kürdün ölü olduğunamı inandın???? bu yorum ne kdar salakçaysa senin buna bağlı kalıp tavır takınmanda okadar salakça! adam ırkçılık yapmış sende üstüne gidiyorsun ayrıca senin kişisel görüşünü yansıtır avatar ve nick bilmem anlatabildimmi? bana göre senin diğerlerinden (yani o salakça yorumu yapan kardeşlerimden ) hiçbir farkın yok

Ben çocuk değilim tabikide bir kişinin "en iyi kürt ölü kürt" demesine inanıp savaş açmayacağım. Ama ne yazık ki genel anlamda bu böyledir. Nick ve avatar insanın kişiliğini yansıtır yorumuna katılmıyorum. Bilimsel olarak gerçekliği kanıtlanmış olsa bile. Avatarımdaki bir sweeney todd olamam; tarzını sevebilirim.. Resimler iç açıcı değil birde övmek cahilliğin haf safhası.

Evet Yenİ LeŞler Eklemeye Devammmmmm

2z70dau.jpg

1z4hevq.jpg

2mynscy.jpg

2d83tk3.jpg

bu leşler bu karelere girmeseydi daha kaç masum zarar görecekti kimbilir?
bu yüzden dualarla gözyaşlarıyla askerlerin yanındayız...

bunların hepsi beter olsun bunlardan daha beter ölümlerle karşılaşırlar inş.

bu leşler bu karelere girmeseydi daha kaç masum zarar görecekti kimbilir?

Bu aptalca yorumu başkası yapamazdı zaten tebrik ederim. Bu resimlerin faydası ne olmuş tam olarak? Anlayamadım ya da kendi kuramlarınmı var? Gerizekalı topluluk

Anlayamazsın tabi anlayacak kapasitede olsaydın nickini değiştirip misafir olarak gelmezdin

Bu resimlerin faydası ne olmuş tam olarak?

ibretlik resim bunlar

daha anlamadınsa...

Bunlar köpek bile olamaz. Köpek ekmeğini yediği kapıya ihanet etmez. Bunlar hain soysuz

YENİİ LEŞŞLERİİ EKLEMEYE DEVAM EDELİİM VUR VUR BİİTMİİYOR BU ŞŞEREFSİİZ HAİİNLER

2dgqjgh.jpg

20nr51.jpg

33k83mx.jpg

301op5v.jpg

291nihx.jpg

28qzplc.jpg

2q1tqf7.jpg

sc5gut.jpg

BEYİİNİİZE SAYGI GÖSTERENE KADAR GEBERECEKSİİNİİZ ŞŞEREFSİİZLERR

bunları yapan türk askeride olsa kınıyorum allahın verdigi canım kimse böle vicdansız bi sekilde alamaz simdi bizim israilden ,cecenlerden,ruslardan ne farkımız var hiç bisey aslında bunu türk kürt ayrımı yapanlara yapacaksın baq sonra pkk die bisey kalıomu

Geri