- Reaction score
- 0
Yapacan tabi askerliğini ne var bunda yapmak zorundasın zaten. onu devletin başınamı kakıyorsun
Anarşist önce sen şu ninkini değiştir. Niyetin zaten nickinde yazıyor. Anarşist = ülkede kaos ortamı yaratmak isteyen kişilerdir.
demişsinki biz olmadan bi .. deilsiniz bende soruyorum dogunun bu ülkeye ne faydası var elektrik su faturası ödemezler yiyecek para yardımı saglık desen herkes yeşil kartlı altında bmv x5 jeep olan kişiler dahil tabi çalışma dedinmi o sıfır yok onun yerine 3 tane kadın alıp 50 tane cocuk yapma var bide utanmadan tv ye cıkıp gecinemireemm diyenler zaten en cok güldügüm şeydir tabi daha sonra daga cıkıp isyan etme en iyisidir geberincede şehit diye gecinirsiniz neye sehit olduysa artık sonra resimlerde gördügünüz kadının yarı çıplak hali tecavüz degil önlemdir çünkü soysuz itler ölülere bombalı tuzak kurmaktadırlar ki gelen asker hareket ettirdiginde booom olsun diye bunlar gercektir askerin korunma tedbiri olarak arama yapma hakkıda gayet dogaldır zaten yatanın köpek kadar degeri yoktur tabi bir de kadının boynunda haç var bilmem dikkatini cektimi
kardeşim bu site içinde pekala yüzlerce ırkçı tkp ci dehapçı veya şovenist veya milliyetçi yada sıradan basit insan yada bürokrat olabilir burası bir forum ve bu forum çok büyük bir forum! bu yüzden okuduğun yorumlar hep aynı değil!!! tıpkı o yorumların doğru olup olmaması gibi!! tabikide kürt türk ayrımı yapan adilik yapmış olur bu millet yıllardır çekiyor. bu sitede belki satanistde vardır bilememki? bir iki yorumu okudunda en iyi kürdün ölü olduğunamı inandın???? bu yorum ne kdar salakçaysa senin buna bağlı kalıp tavır takınmanda okadar salakça! adam ırkçılık yapmış sende üstüne gidiyorsun ayrıca senin kişisel görüşünü yansıtır avatar ve nick bilmem anlatabildimmi? bana göre senin diğerlerinden (yani o salakça yorumu yapan kardeşlerimden ) hiçbir farkın yok
bu leşler bu karelere girmeseydi daha kaç masum zarar görecekti kimbilir?
Bu aptalca yorumu başkası yapamazdı zaten tebrik ederim. Bu resimlerin faydası ne olmuş tam olarak? Anlayamadım ya da kendi kuramlarınmı var? Gerizekalı topluluk
köpek leşleri