Soysuz apo ve geberen soysuzları

Dağda ölenlerin Kumandası kimde.İçimizde hain yok mu.ABD yalakası ve israil.Ben akp başa geceli İSRAİL e karşı bir tepki göremedim.DAĞDAKİ ELİ SİLAHLIYI SECMEN YAZDIRIP ,HELE GELSİN TANIŞIRIZ DİYEN BAKAN DAN NE BEKLERSİNİZ....APO NUN CİNSELİĞİ BAŞINA VURMUŞ AB T.B.M.M YASA HAZIRLATIYOR BİR BU EKSİK..

Bizler ve devlet büyüklerimiz tüm gerçekleri biliyoruzda demekki demekki elimizi kolumuzu bağlayan sebepler varki o bildiklerimizin hesabını soramıyoruz.

Bizler ve devlet büyüklerimiz tüm gerçekleri biliyoruzda demekki demekki elimizi kolumuzu bağlayan sebepler varki o bildiklerimizin hesabını soramıyoruz.

ATATÜRK NE YAPARDI...BİR TOPLANTIDA HALİDE EDİP ADIVER İSMET PAŞA KAZIM PAŞA..KENDİ ARALARINDA TARTIŞIYORLAR.ATATÜRK KİTAP OKUYOR FAKAT KONUŞANLARA KULAK MİSAFİRİ OLUYOR..BİR ARA DAYANAMIYOR İSMET PAŞA SORUYOR ;PAŞAM BUNCA DÜŞMANA KARŞI ACABA İNGİLİZ Mİ YOKSA ABD MANDACILIĞNI MI SECSEK ÜLKEMİZ İÇİN DAHA İYİ OLUR..ATATÜRK DIŞARDAKİ DÜŞMAN BELLİ BİZ İÇİMİZDEKİ DÜŞMANI TEMİZLEYELİM DİYOR....GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL VE DE ÖYLE OLDU.ŞİMDİ İÇİMİZDEKİ DÜŞMAN KÖKSARMIŞ MEYVE VERİYOR.

ATATÜRK NE YAPARDI...BİR TOPLANTIDA HALİDE EDİP ADIVER İSMET PAŞA KAZIM PAŞA..KENDİ ARALARINDA TARTIŞIYORLAR.ATATÜRK KİTAP OKUYOR FAKAT KONUŞANLARA KULAK MİSAFİRİ OLUYOR..BİR ARA DAYANAMIYOR İSMET PAŞA SORUYOR ;PAŞAM BUNCA DÜŞMANA KARŞI ACABA İNGİLİZ Mİ YOKSA ABD MANDACILIĞNI MI SECSEK ÜLKEMİZ İÇİN DAHA İYİ OLUR..ATATÜRK DIŞARDAKİ DÜŞMAN BELLİ BİZ İÇİMİZDEKİ DÜŞMANI TEMİZLEYELİM DİYOR....GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL VE DE ÖYLE OLDU.ŞİMDİ İÇİMİZDEKİ DÜŞMAN KÖKSARMIŞ MEYVE VERİYOR.

YALNIZ ŞU AN İÇİMİZDEKİ DÜŞMAN SAYISI BAYA BİR ARTTI. BU ARADA SOYSUZLARIN LEŞLERİNE YENİLERİNİDE EKLEDİM VE SÜREKLİDE EKLEYECEM.

CANLARINI ŞEHADET EDEREK ALLAH A , KANLARINI BU TOPRAKLARA VEREN ATALARIMA LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞACAGIM,ÇALIŞACAGIZ....YILMADAN , YORULMADAN,KORKMADAN......
NE OLDU DA KORKAR ,MUHTAÇ VE CAHİL KALDIK...SEBEP NE.1930-1950 ARASI 1950-1990 ARSI ÜLKEM İYİ İDİ...HİÇ BİR DEVLET YOK DÜNYA ÜZERİNDE GERİ'YE GİTSİN ÜLKEMİZ GİBİ....
ATATÜRK DİYOR Kİ " EY TÜRK YÜKSEKLİKTEN KORKMA ,YÜKSEL YÜKSELE BİLDİĞİN KADAR.SENİN YERİN ORALARDA."

Bu vatanin ekmegini yiyip ihanet eden gun gelir kursununuda yer...

Bir kürt olarak yorumlarınızdan tiksindim. ALLAH hepinizin belasını versin. Şovenistler.. Kürt ve türk arasında bir savaşın çıkmasını yarın isterim! Bıktım bu hikayelerde birileri bu topraklarda fazla. Kardeşçe yaşayamıyorsak... Bizsiz bir b.o.k değilsiniz.. Üyeliğimide siliyorum bu lanet sitede işim yok artık.

Bir kürt olarak yorumlarınızdan tiksindim. ALLAH hepinizin belasını versin. Şovenistler.. Kürt ve türk arasında bir savaşın çıkmasını yarın isterim! Bıktım bu hikayelerde birileri bu topraklarda fazla. Kardeşçe yaşayamıyorsak... Bizsiz bir b.o.k değilsiniz..

Zaten yukarıdaki resimlerde senin gibi düşünenlere ait

Ben onlar gibi düşünmüyorum asla da düşünmem. "En iyi kürt ölü kürt" böylemi düşünüyorsunuz? Ben neden sizden iyisini düşünmiyeyim? Resimlerden anlaşıldığı gibi ölü kadın bedenlerine tecavüz edilmiş! Bumu müslümanlık? Öldürdükten sonra kafayı koparıp poz vermekte namusuzluk!

Anarşizm;3848190' Alıntı:
Ben onlar gibi düşünmüyorum asla da düşünmem. "En iyi kürt ölü kürt" böylemi düşünüyorsunuz? Ben neden sizden iyisini düşünmiyeyim?

o laf sahibine ait konuyu düzgün okursan bu sözden dolayı arkadaşı ikaz edenlerde oldu. Ama sen genel yazıyorsun. Siz diye başlıyorsun özel olarak tavsip etmediğin söz varsa onu alıntı yaparsın. Benim verdiğim resimler ekmeğini yediği ülkeye hainlik yapan gebermiş şerefsizlere aittir.

Ayrıca o nickide çokmu aradın

o laf sahibine ait konuyu düzgün okursan bu sözden dolayı arkadaşı ikaz edenlerde oldu. Ama sen genel yazıyorsun. Siz diye başlıyorsun özel olarak tavsip etmediğin söz varsa onu alıntı yaparsın. Benim verdiğim resimler ekmeğini yediği ülkeye hainlik yapan gebermiş şerefsizlere aittir.

Bırak şimdi 100 kişiden 10u senin gibi düşünüyordur geriyi kalanda asın,biçin,öldürün diyordur. Ülkeye hainlik ettiyseler bile ölü bedenini tecavüz etmek, kafasını koparıp poz vermek müslümanlık değil! Sözde müslümanmıyız yoksa?

Türk Askerine yakışamış kesik kafalar ellerde :( . Bazı resimleri şahsen Türk askerinin şanına yakıştıramadım. Sanırım dağda ki piskolojiden kaynaklanmış.

Türk Askeri vicdan sahibidir. Tarihte her savaştan sonra adaletini göstermiştir.

Türk Askerine yakışamış kesik kafalar ellerde :( . Bazı resimleri şahsen Türk askerinin şanına yakıştıramadım. Sanırım dağda ki piskolojiden kaynaklanmış.

Türk Askeri vicdan sahibidir. Tarihte her savaştan sonra adaletini göstermiştir.

Helal olsun adam akıllı yorumu bir tek sen yaptın. teşekkür ederim. Gerçeği görebildiğine sevindim! Ölü bedenede tecavüz ne demek...

Bir kürt olarak yorumlarınızdan tiksindim. ALLAH hepinizin belasını versin. Şovenistler.. Kürt ve türk arasında bir savaşın çıkmasını yarın isterim! Bıktım bu hikayelerde birileri bu topraklarda fazla. Kardeşçe yaşayamıyorsak... Bizsiz bir b.o.k değilsiniz.. Üyeliğimide siliyorum bu lanet sitede işim yok artık.

ya ne demessin doguda hersini devletten karsılatan itlere ihtiyacımız var biz it gibi çalışıp vergi veririz siz keyfinize bakın

ya ne demessin doguda hersini devletten karsılatan itlere ihtiyacımız var biz it gibi çalışıp vergi veririz siz keyfinize bakın

Tam olarak ne dediğini anlayamadım. Düzgün yazarmısın? Neyse madem cevap yok bende ufaktan tüyeyim. Benimde türkler hakkındaki düşüncelerim tamamiyen değişti. Çoğuna önemsiz gibi gelecektir. Atalarınızın dediği gibi "Damlaya damlaya göl olur"

terbiyesizliğin alemi yok bende kürdüm bütün kürtleri aynı kefeye koyduğunuz sürece kutuplaşmayı yaratıyorsunuz ne demek en iyi kürt ölü kürt tür sen ve senin gibilerinin müslümanlığından süphe duyarım terbiyesizlik yapma cesemma gel benide öldür sıkıyorsa terörle kürtleri ayrı tutun ben ilk önce müslümanım sonra ırk gelir bunu iyi bilin

demişsinki biz olmadan bi .. deilsiniz bende soruyorum dogunun bu ülkeye ne faydası var elektrik su faturası ödemezler yiyecek para yardımı saglık desen herkes yeşil kartlı altında bmv x5 jeep olan kişiler dahil tabi çalışma dedinmi o sıfır yok onun yerine 3 tane kadın alıp 50 tane cocuk yapma var bide utanmadan tv ye cıkıp gecinemireemm diyenler zaten en cok güldügüm şeydir tabi daha sonra daga cıkıp isyan etme en iyisidir geberincede şehit diye gecinirsiniz neye sehit olduysa artık sonra resimlerde gördügünüz kadının yarı çıplak hali tecavüz degil önlemdir çünkü soysuz itler ölülere bombalı tuzak kurmaktadırlar ki gelen asker hareket ettirdiginde booom olsun diye bunlar gercektir askerin korunma tedbiri olarak arama yapma hakkıda gayet dogaldır zaten yatanın köpek kadar degeri yoktur tabi bir de kadının boynunda haç var bilmem dikkatini cektimi

allah hepinizin belasını versin hayvanlardan farkınız yokmuş bende arkadaşa katılıyorum bu siteyide bende sizi bi bok sanıyordum bunu yapan şerefsizin önde gidenidir öbür taraftada yeriniz yok sanalda atıp tutun bakalım ben şimdiye kadar türk kürt ayırımı yapmamıştım ama yanılmışım bu mübarek cuma gününde yayınladığınız resimlere bakın önce insan olun ölülere tecavüz eden kendi evindede ensest ilişkiye girmekten sakınmaz daha ne diyeyim üyeliğimi de siliyorum

ben askerdim hemde timde görev aldım kardeşimde tuncelide komando olarak yaptı askerliğini buna karşı en iyi kürt çlü kürttür diyebilen bu soysuza ne diyebilirimki

kardeşim ölümden döndü askerde ama ırkçılık yaparsan vatan uğruna o kadar tiksindimki sizin gibi gerizekalı insanlardan hala kürtleri düşman olarak gören bu zihniyet karşısında hayret içindeyim

Geri