Soysuz apo ve geberen soysuzları

arkadaşlar 10 kg yag eksildi fotoları görünce paylaşımın devamı olursa 75 kiloya düşerim ben :D

O GÖzÜ BaĞli Şerefsİz Hala YaŞiyor.nİye Beslİyoruz Anlamiyorumkİ.kÖpek Soyunu KÖr BiÇakla Kesecen.

O p.....i bana verseler ben yapacağımı çok iiii biliyorumda
Bide utanmasa sayın devlet büyüklerimiz adamın yanına nerdeyse karı terörist verecekler.

İbreti alem olsun işte bu kareler birilerine....

Türkiye Cumhuriyeti devleti Türk'ü Kürd'ü Laz'ı Çerkezi doğusu batısıyla bir bütündür yaşayan halk kardeştir ve ilelebet te bu topraklar birbirine kucak açmış aynı ekmeği bölüşmüş aynı sudan içmiş kız alıp vermiş bir birisiyle akraba olmuş insanlarımızın vatanı olarak kalıcak ve asla bölünmeyecektir.

Ülkemizi içeriden veya dışarıdan bölmeye yönelik bu tip boş hayallerin peşinde koşanların sonu açıkça yukarıdaki karelerde yatanlar gibi olacaktır herkes hesabını iyi yapsın bu vatan bu millet bu bayrak tek dir ve daima öyle kalacaktır paylaşım için tşk.

Süper sölemişsin bravo:clap:clap

helal olsun bu manzaraları bize yaşatan güvenlik güçlerimize

Bu vatanı bolmeye kımsenın gucu yetmez...Sadece vurmakla bırakmasınlar yaksınlar itleri...

Yanlış yapıyorsunuz.
Pkklılar kürt ya da türk değil onlar amerika ve israillilerdir.
bu vatanın ekmeğini yiyen bu vatana kurşun sıkmıyor.
amerikan ve israilliler bu vatana kurşun sıkıyor.

yorumlarınızdan iki tane altalta yazılmıs olan şey cekti dikkatimi:D bence bu ülkede sorun bundan kaynaklanıor işte
bir arkadasımız: En İyİ KÜrt ÖlÜ KÜrt...... yazmıs.
digeri de o üstünde yazan seyden habersiz şunu: bu vatanı bölmek isteyenlerin sonu hep böyle olcak
:D bilmem bu size neyi anlatıor.
he dipnot olarak. kürt degilim pkk sempatizanı da diilm sadece sosyolojik açıdan objektif olarak baktım bi an olaya ve o sayede gordum bunu.ayrıca amacım kawga cıkarmak da diil. bi kaç kişi okur belki anlar ona gore dawranır filan diye yazıym dedim işte..

Yanlış yapıyorsunuz.

bu da dogru bir yaklasım.
ekmegni yemiyor bu vatanın herşeyleri ülke dısı kaynaklardan karsılanıor. sadece bu vatanın havasını soluyor o kadar. sonrada bi hiç ugrana ölüp gidiyorlar işte garibanlar:D

bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet eden bi gün ekmeği yedği yerden kurşunu yer

deliyüreğin etkisi hala devam ediyo görünüşe göre...

son 15 yıl içinde duyduğum en güzel söz:memlekete hoşgeldin a.ö.
suyunuzu keseceğiz dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak apo denen köpekten...

deliyüreğin etkisi hala devam ediyo görünüşe göre...

son 15 yıl içinde duyduğum en güzel söz:memlekete hoşgeldin a.ö.
suyunuzu keseceğiz dağlardaki göletten bu hesaptır sorulacak apo denen köpekten...

hoş geldin a.ö dediler ama asamadılar o ayrı

İnsanın bu fotoğrafları görünce hiç acıma duygusu gelmiyor içinden. Allah belalarını versin. ŞEREFSİZLER. Daha az bile bu size itler.

Dağda ölenlerin Kumandası kimde.İçimizde hain yok mu.ABD yalakası ve israil.Ben akp başa geceli İSRAİL e karşı bir tepki göremedim.DAĞDAKİ ELİ SİLAHLIYI SECMEN YAZDIRIP ,HELE GELSİN TANIŞIRIZ DİYEN BAKAN DAN NE BEKLERSİNİZ....APO NUN CİNSELİĞİ BAŞINA VURMUŞ AB T.B.M.M YASA HAZIRLATIYOR BİR BU EKSİK..

Türkiye Türklerindir!

Yanlış yapıyorsunuz.

pkk'nin büyük bir kismi kürt
sana 1001 örnek verebilirim

YA TAM SUSTURACAGIZ YADA KAN KUSTURACAGIZ

güzel paylasim

İbret olsun bu resımler haınlere . . .

Geri