Siz ne yapardınız???

Emin olun hakkaten oldu bana Evlenecegim kız deilde ölümüne sevigim bi kızdı Ve digeri ise ölümüne sevdigim kardeşim dedigim bi arkadaşımdı ama ne mi yaptım hiç bişi kıza hiç vurmadım sonucta erkeklik bitmedi Ama oo canm arkaşımı öyle bi dövdüm ki 3 ay tutuksuz hapis yiyecek kadar ben dövdükten sonra polis polisde vurduktan sonra babasıda evlatlıktan reddetdi kendi evladını Ama tekrar barıştırdım babasıyla ve ooo sevidigim kızla evlendiler mutlular yanlış bilmiyorsam 2 yıl öncede bi tane kız cocugu olmuştu mutlular

hic bisi yapmazdim zaten ikiside bu boku yediyse uzulmeye bile degmez zaten o kizin dibini cikarmisimdir o zamana kadar so no problem

it sürüsü köpek ölüsü kapı arkasında bekler kız sürüsü derdin ben siktim sıra sende

bende bunu öğrenince hiç bilmiyor gibi davranır müsait bir zamanda kıza kayardım resimlerini ve videosunu cekerdim sonra kendisine onu terk ettiğimi söylerdim tabi nasıl söylerim orası ayrı bi dava (allah yardım etsin) sonra o erkegin a...s....dım görüntülerle kıza şantaj yapar korkuyorsa butun arkadaslarıla yatmasını saglardım madem xxxxx yapmış kıralını yapalım dimi

baska kzımı yok dunyada erkek basına 3 hatun dusuyo nosalsa ama ben genede ıkısınıde oldururum :D

kendimi intihar ederdim:)

it sürüsü köpek ölüsü kapı arkasında bekler kız sürüsü derdin ben siktim sıra sende

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

LAFI SÖZÜ BİTİRMİŞSİNİZ YORUM YAPILMIYOR BİLEEEEEEEE

hiç bişey yapmam napcam zaten kızların alayı aynı cigaramı yapar keyfime bakarım arkadaşıda zaten diğer arkadaşlar halleder:D

inanın şehri terk ederdim bu durumla mutluluk die bişey kalmaz ve arkadaşında yüsüne bakamam birdaha en iyisi kaçmak:)

intikami cok seven biriyim. ikisininde 1 acik noktasini bulur ve en pis sekliyle intikam alirdim.

Mutlu olurdum;) her seyde bi hayır vardır derler ya;) bundada varmıs hayatını birlestirdikten sonra bunu yaptıgını düsünebiliomusun:O yol verme gibi bi durum söz konusu dahi olamaz hayatını karartmak nefret duygusunu tatmin etmek köreltmek icin elimden geleni yapardımki icimi kemiren yarın aklıma takılıp hızurumu kacırmasın bunuda kaba kuvvet bi şekilde yapmazdım haz veren zevk veren bi zehir misali kanına aka aka icine gire gire yapardım.

En Yakın Arkadaşınız Evleneceğiniz Kızla Yattığını Size Söylerse Ne yaparsınız ?

(ciddi cevaplar bekliyorum)

İkisinide yemege götürüp Sarhos ederim...Sonra arabaya bindirip dag basında 2 mermi ile sonlandırırım hayatlarını... :vur :vur

o arkadasım denen sahsıyetsızı komalık olana kadar doverdım gunlerce o kızında sadece yuzunu tukurdum.
onları oldurupte bes para etmez ıkı kısı ıcın neden hayatımı karartayım

Yapıcak bişi yok işe yaramaz insanlara zarar veripte kendi hayatımı heba edemem...Ne haliniz varsa görün der ikisinide hayatımdan silerim...

kızı metarta ftv ye falan satardımgerçekçi olmak gerekirse eğer içime oturmuşsa unutturacak birini de bulamadıysam hayatımı zehir ettikleri için aynısını onlara yapardım

en yakın arkadaşımı öldüresiye döverim,evleneceğim kızın yüzüne tükürürüm...

Geri