Siz ne yapardınız???

demek ki o kız yaramaz beni de en yakın arkadaşım uyarmak istiyor..kızla ben de yatar sonra sağlam bir tekme atardım..ne yani..kız en yakın arkadaşımla yatıyo ve ona halen yakın durabiliyo..demek çıkmamışlar..sadece vuruşmuşlar..çıkmış olsalar en yakın arkadaşı olarak benim bilmem gerekirdi..demek ki kız tek gecelik ilişkilerde uzman..kim bilir kaç kişi dikiş attı..
intikam büyük olur..bi dikiş de ben atar sonra eyvallah..

alayını döverdim öldürmek şimdi yalan olcak. türk milleti hiç bir kimseyi bi o... için vurmaz..
değilmi???

yazmaya elim zor gidiyo ama ciddi ciddi ben bile kendimden korkardım o zaman

evlenmekten vaz geçerim öfkeyle kalkan zararla oturur buna inanırım

ikisini bi güzel döverdim

kızı birde ben siker sonra postalardım çünkü o bu yolun yolcusuuuuuuuuuu

demek ki o kız yaramaz beni de en yakın arkadaşım uyarmak istiyor..kızla ben de yatar sonra sağlam bir tekme atardım..ne yani..kız en yakın arkadaşımla yatıyo ve ona halen yakın durabiliyo..demek çıkmamışlar..sadece vuruşmuşlar..çıkmış olsalar en yakın arkadaşı olarak benim bilmem gerekirdi..demek ki kız tek gecelik ilişkilerde uzman..kim bilir kaç kişi dikiş attı..
intikam büyük olur..bi dikiş de ben atar sonra eyvallah..

Ben buna katılmıyorum.Eğer o gerçekten en yakın arkadaşım dahi olsa birinin benim namusuma göz dikmesi kabullenilemez bence.

Ben kızı güzel bi döver sonra onunla yolumu ayırırdım.

Gelelim o yakın arkadaş bozuntusuna...
Onu da bi güzel döverim.Döner bi güzel daha döverim.Hırsımı alamam yine döverim.Hırsımı alıcaya kadar bu böyle devam eder.Sonrasında o arkadaş bozuntusuyla da yolumu ayırırım.

Ve bundan da güzel bi ders çıkarırım: seçimlerimi yaparken ve bazı kararlar alırken çok daha dikkatli olmam gerekirmiş....

Allah kimseye gostermesin ikisinlede ilişiğimi keserdim demekki yıllarca boşa kurek çekmişim ne arkadaş arkadaşmış nede kız kız onları hayatımdan çıkarır yola devam ederdim herkes ettiğini bulur

bunu bana diyen aslen yüzsüz olan arkadaşım demeye utandığı m şahsın yüzüne tükürdükten sonra
gider kızı bağırtıra bağırtıra **kerdim :D sonra da iyimi oldu mu der çeker giderdim :D:D:D

Gerçekçi olmak gerekirse ilk başta gözüm dnerdi ama kızı gerçekten seviyorsam..Sonra olayı dinlerdim .eğe Arkadaşım Çok Yakınsa ve Benim Onu en kdar sevdiğimi bilyorsa onu Döverdim kızı da şutlardım hiçbir şey demeden .. Allah Kimseye göstermesin böyle bir şey..

mikilmiş gödün davası olmaz diyip kızı şutlar arkadaşlada samimiyeti keserdim

ben olsam kızı mikerim sonra arkadasimi kızın ustune koyar onuda mikerim

sağlam birini bulana kadar kızı stepne olarak kullanırdım .

2 kisinide allaha havale ederdim çeker giderdim başka şehre onları öldürmeye bile değmez

bazı değerler kutsaldır.onur,şeref,namus(aileler lede genelleyebiliriz)....kimse bunlara değişilmez

si.erim başka bişe yapmam töbe lafı bile olmazz

si.erim başka bişe yapmam töbe lafı bile olmazz allaha havale ederim

Geri