Siz ne yapardınız???

ne diyeceğim. hayırlı olsun deyip, çeker giderim. nasılsa o kız ona da aynısını yapacaktır. niye kendimi üzeyim ki!!!

Sende gidip adamın eski manitasıyla evlenmeyeceksin..

Arkadaşıma bana bunu sölediği için önce elini sıkar teşekkür ederim daha sonra bunu yaptığı için ağzını burnunu kırarım.Kıza bundan sonra ne yapayım ki o zaten artık piyasa olmuş ona hayırlı işler der kendi yoluma giderim...

öldüresüye döverdim başka yolu yok

ikisinin yeniden yatmalarını saglar odaya camare koyar üzerlerinden ticaret yapar kızn bide ben yaptıktan sora şutlar arkiye gelince onuda olancı arkadaşların hışmına ugratır sonrada dalgaya elektirik verip kangren olmasını saglafıktan sonra ssk kartını elinden alıp ölmesini saglarım

o duruma düşecek ve düşürecek arkadaşlarım olmamasına özen gösteririm yemedigim elmanın tadını önceden tahmin ederim bu neb içim soru yahu......????

ikisini de vururdum herhalde

ilk olarak ben de yatar tadına bakardım sonrada ayrılırdım ve arkadaşımı beni daha önce neden uyarmadın deyip eşek sudan gelene kadar döverdim

ilk once kızı bnde ***** doya doya sonra o serefsızı olduresıye dower dayak yemıs halını kıza gosterır onuda dowerdım:D

2 sini de bi güzel benzetirim sonra kendi yoluma giderim.en doğrusu da bu bana göre

olm aşk meşk palavRa piç oL hayatını yaşa diye biR abaza atasözü var vur geç olm yaa 30 uma kadar evLenmeyi düşünüyorum çünki lise yıLLarında bi kızı çok sevdim ve 2 yıL sürdü sonra ilişkimizin iyi gitmediğini düşündü o kız Lanet olsun ona şimdiki haLimin sebebi oduR !!!

o kızdan hayır gelmez daha ne yaparsan yap

ilk once kızı bnde sıkerım doya doya sonra o serefsızı olduresıye dower dayak yemıs halını kıza gosterır onuda dowerdım:D

ya gözüm bu nasıl bir resim o ilk sözümü geri aldım valla ben resmini gördüm bu olayı yaşamış olsan resimden dolayı kıza hak veriridim

Geri