Siyaset ve Politika Şikayet&Öneri Başlığı

şikayet başlığını gereksiz kullanmayınız .. tartışacaksanız pm leri kullanabilirsiniz .. birdaha ki sefere ceza alacaksınız haberiniz olsun ..

şikayet başlığını gereksiz kullanmayınız .. tartışacaksanız pm leri kullanabilirsiniz .. birdaha ki sefere ceza alacaksınız haberiniz olsun ..

ilhan abi mesajım niye değiştirildi açıklayabilirmisin ? vatana ihanet eden şerefsiz olmayacakta ne olacak ? bunun neresi yanlış ? bu arkadaş o lafı üstüne almayı o kadar çok istiyor ki,kendisinin de ne olduğunu biliyor aslında.

vay be vatana ihanet edenlere de bişey diyemicez bundan sonra.

selam kemal vatana ihanet edenlere tabiki de diyeceğiz beraberce ama bak kendin de diyosun arkadaş yanlış anlamış diye ozaman burda bir düşünmek gerekir değilmi .. yanlış anlamalara meyil vermemek gerekir .. onun iiçin yazılarımızı biraz daha dikkatli yazalım karşımızdaki insanı düşünerek .. sonuçta herkes istediği görüşü savunabilir ..

Soru güzeldi Ahmet
Ama cevap versem admin kesin siler,

Devleti yönetenler; gaflet-delalet, hatta hiyanet içinde olabilirler, derken
acaba Mustafa Kemal ATATÜRK, kimleri kastetmişti.
Basiret, gerçekten liderlik vasfı olan insanlarda bulunur.

Biri kafkasyaya gidecekti-iptal etti
diğeri isviçreye gidecekti-iptal etti
öbürü sırbistana gidecekti-iptal etti
bir başkası parise gidecekti-iptal etti

LAN ŞEREFSİZLER
Müsaid olduğunuzda, gelinde bu ülkeyi yönetin.Hangi ülkenin tohumu sokuldu içinize,
eminim sizi yaradan da pişmandır ettiğine.
Bu kelimenin anlamını biliyorsanız, DUYUN... Lanet olsun hepinize.

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/760945-basbakanin-yalakalari-yarin-ne-yapacak.html#post5409992

Birileri fena gaza gelmiş anlaşılan.

Kafkasya ya gidecek olan başbakandı gidecekti alçakca saldırı sonucu iptal etti

LAN ŞEREFSİZLER diyerek başbakanı kasdeden bu şahıs bu cüreti nerden alıyor.

Ben bir şeye salakça dediğim için cevval kesilen arkadaşlşar ülkemizin başbakanına ŞEREFSİZ diyecek kadar ......... ce yapılan hakaretler için neden uyuyor

forumun adını başbakana hakaret bakanlara ve hükümete hakaret etme formu oldu da benim mi haberim yok

admin abilerim,
nasıl yapsak da türkçe sayfa sayfa doldurduğumuz onlarca protesto ve duyuruları yabancı sitelere taşısak.milletin içindeki yangını tüm dünyaya duyurabilsek.

bunca şehitten sonra millet olarak yerimizde oturamaz olduk.sabır taştı kısacası.

aşağıda iki örnek veriyorum:

vıdeo paylaşım sitesinde yayınlanda:havatrafik kontrolörleri havadaki uçakları bir dakikalık sessizliğe davet ettiler.ingilizce de yayın yaparak emergency hariç kominikasyonu durdurdular.(ben de havalimanındayım)

italya liginde bir türk futbolcunun takımı ''teklif üzerine '' siyah bandjla maça çıkıyor.

.
.
.

çok gezilen siteler , arama motorları,atıyorum hachell dahil,sayfa açılışında kocaman İNG ve TR olarak acımızı yazsa...

ilgi ve hassasiyetinize teşekkürler.

not; en ufak bir siyasi bağlantım yoktur-buranın yıllardır bir üyesi olarak samimiyetinize güvenerek samimiyetimle payşaşıyorum.

yanlış sayfada yazdı isem kusuruma bakmayınız.

teşekkürler.

aşağıdaki maili google a attım biraz önce...
slmlar.

MERT TANRISEVER to labs+webaccele.
show details 1:36 PM (0 minutes ago)

hi,

as a user,
ı request you to share our pain about our martyr's

pls add some words on google.com adress main page.up to the search engine section.
or some black picture..

users of million people we are in turkey
so it's a duty be a common and one part with us.

thks for your kind reply from now...

rgds

mert

Bu site bir karar vermek zorunda....
Bir üstteki üye ve birkaç üye askerimizi öldürenleri korumak isteyenlere terör fırsatçısı yakıştırması yapanlarla bir oluyor ve ülkeye ihanet ediyor!
http://www.hhportal.com/serbest-kursu/761110-erdogandan-muhalefete-teror-firsatcilari.html
Bu üyelerin siteden tamamen atılmasını istiyorum.
Kimse kusuruma bakmasın herkes kararını vermek zorunda ya askerimizi korursunuz yada PKK dan tarafsınızdır.
Böyle bir durumda parti tutma lüxünüz yok.
Ülkem zor zamanlar geçiriyor kimseye tolerans tanıyamayacagım.
Kimseye tolerans tanıyabilecegim ve kimsenin sitesini düşünecek durumda değilim benmde sitem var ve bu gibilere izin vermiyorum.

herkes aynı görüşten olacak diye bir kaide yoktur.. kimisi A kimisi B parti olabilir .. sizleri anlamıyorum arkadaşlar biraz etrafınıza bakınız .. sonuçta bunu diyen devletin başbakanı ..onlarda bunu savunuyorlar .. sizlerde kendi parti liderlerinizin dediklerini savunuyorsunuz ..

ülkemiz zor günler geçiriyor hep birlikte olmamız gerekirken düşülen durumlara bakın ...

degazor35 ve deLishmen mesajlarınızı sildim. Verdiğiniz linkteki konuda birbirinize sataşmışsınız bu sizin aranızda olan gerginliği çözecek olan bizler değiliz, ayrıca vermiş olduğunuz konuda silinmesi gereken hakaret içerikli mesaj bulunmuyor. Gayet iyi bir şekilde karşılıklı atışmışsınız :smile:

Geri