Kara Kartal
Banned
- Reaction score
- 0
kargta üyenın mesajı silindi ancak o mesajdan degil baska sebebten ceza alıcak yalnız sende kimseye müslüman kılıklı diyemessin biri sana kemalist kılıklı dese hemen gelir şikayet edersin senide bu konuda son kez uyarıyorum gerçi uyarılma hakkını çoktan doldurdunda daha dikkatli ol..
ayrıca şikayetinizi yaptıktan sonra degerlendirme ile ilgili problemlerinizi degerlendiren mod arkadasa pm atarak halledin daha cabuk ve daha kolay anlasmanız bakımından ve baslıgın tartısmaya cevrilmemesi bakımından iyi olur
iyi günler iyi forumlar
1- kargta o arkadas ceza alıcak cahil dedigi için
2- sen alıcaksın bilgisiz dediğin için
3- ve bana göre en vahim durum sen onun yorumuyla nasıl bir baglantı kurdun ve peygamber efendimize(SAV) benzetme bile yapılması sonderece yalnıs olan bişeyi yazıyorsaun ayrıca kimseyi ima dahi olsa müslüman kardeşim diyerek alaya alamazsın (bunun cevabını bana özelden pm atarmısın cevabın geldikten sonra bilgisiz dediğin için ceza alıcaksın)
karqta
sen gördüğüm en büyük TÜRK ve İSLAM düşmanısın.
sen şu yazıyla resmen atalarını tanımadığını gösterdin ve onlara hakaret ettin.
söyle bakalım Türkler orta Asyadan neden göçtü.Kürşat neden 40 kişi ile çin sarayını bastı.
Türkler baskıya gelemezler.(sen bilmessin türk olmadığın için)
Baskı altına alınmaktansa ya göç ederler ya ölürler.
E be cahil Araplar Türklere o kadar baskı yapsaydı Türkler ya
savaşırdı ya göçerdi.
O kadar baskı olsaydı ona hiç bi Türk boyun eğmezdi.
İşte Senin yalancılığın,bölücülüğün,cahilliğin.....
O kadar baskı olsaydı Talas ta Arapların yanında savaşılmazdı.
E be cahil öyle olsaydı Türkler arapların etkisi geçtikten sonra Şamanizme dönerlerdi.
Yazık senin gibi düşünme gücü olmayan Kopyala-yapıştır hastaları hiç aklınla irdelemeden hemen nerde bölücü nerde anti islam nerde anti Türk yazısı görse buraya kopyalıyor.
E be cahil çıkar avatarından Atatürkü sen o resmi taşımaya bile laik değilsin.
Ve sen konuyu acan arkadas,sen ne Ataturkcusun,ne ateistsin,ne komunıstsın,ne muslumansın,Peygamberıne laf atıcak kadar agzın buyuduyse,o agzı baskası kapatmasını bılır.Verdigim Kuran ayeti bile silinmiş yazık cok yazık
.............................................
volkan bunları nasıl olupta görmüyorsunda bana müslüman kılıklı dediğim için uyarıyorsun.bana yapılan bu tacizler uzun süredir var kafir dediler kominis dediler bölücü dediler türk düşmanı islam düşmanı dediler pkk lı (other dı galiba)dediler bana yapılan bir sürü yakıştırma var ve ben sadece müslüman kılıklı dedim ve hemen dikkat çekti
adil olabilmeniz için gerçekçi olmanızı öneriyorum.