Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

bizi anti-fb mesajı atmaya siz zorluyosnz ben bu konudaki ilk mesajımda inşallah geçer dedim ama fenerlilern bu sinir bozucu mesajlarından sonra aynen katılıyorum bu akşam hepimiz KANOUTE,hepimiz FABIANO'YUZ...

ulan nasıl türksünüz lan siz hele o eros her saçma mesaja teşekkür etmiş git lan kendi forumuna!
ya yenilirsek de yensek de nolursa olsun bikaç arkadaşımız açıklamaya çalışmış ama salak salak mesajlar atılmaya devam edilmiş ... yok sakatlık haberlerinin altına "oh be" ler "skoru alves söyler" ler.. sizden ne vatandaş olur ne taraftar olur ne de adam olur..

başka takımların taraftarları böyle bir maçta sevillayı destekleme aptallığını yapacaksa buraya da marifet gibi yazmasın

Kardeşim çok haklısın bende onu anlatmaya çalışıyom bazı kendini bilmezlere eline sağlık ii anlatmışsın "ÖLÜMÜNE GFB"...

Bir Gs'li olarak Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum.

adamım biz mi yazıyoruz kışkırtıcı mesajları durduk yere.fb li olmayan arkadaslar gelip burda geyik yapıyor.hepimiz kanouteyiz diye 1 önceki konuda oldugu gibi resimler konuyor.madem adam gibi yazı yazamayacaksınız o zaman kendi bölümünüze gidin.siz 5 yiyince sizin bölümde resim fln koyduk mu biz?insanı çileden cıkartmakta üstünüze yok.

The_Ephee´isimli üyeden Alinti
ulan nasıl türksünüz....

ARKADAŞIM TÜRK OLDUĞUMU NERDEN BİLİYOSUN BEN İSPANYOL'UM...

resim koymadnz da her sözünüz 5 yediniz fln rezillikmiş de biz adam gibi yazmasınıda biliyorz

arkadaşlar bence işin bi istatistik kısmı var bu kısımda sevilla favori her ne kdr fb ye laf atsamda

(genelde bu bize söylenen 5 yedinz laflardan sonra oluyo ) bi türkiye vatandaşı olarak fenerin turu geçmesini isterim yeter artık bu gavurlarn bu kupayı aldığı :D

ama ligde tamamen anti-fb :D:D

bende isterm yenmesini ama siz takmışsnz bi 5 e

SeviLLa Porsukta Boguldu

14xhwlk.jpg

ispanyollari avrupa kupalarindan eleyen ilk turk takimi, sevillayi uefada eleyen eskisehirspordur. Fenerbahcede bu aksam mutlaka kazanacaktir yurekten inaniyorum

Fenerbahçe'ye Ba$arılar : )

bu saatten sonra kışkırtıcı mesaj atanLara
farkLı yaptırım uyguLanacaktır...

BaşarıLar Fenerbahçe

fenere başarılar diyoruz

bu arada 1. dakika maç başladı...

Geri