D4gg3Я
ultrAslan
bizi anti-fb mesajı atmaya siz zorluyosnz ben bu konudaki ilk mesajımda inşallah geçer dedim ama fenerlilern bu sinir bozucu mesajlarından sonra aynen katılıyorum bu akşam hepimiz KANOUTE,hepimiz FABIANO'YUZ...
ulan nasıl türksünüz lan siz hele o eros her saçma mesaja teşekkür etmiş git lan kendi forumuna!
ya yenilirsek de yensek de nolursa olsun bikaç arkadaşımız açıklamaya çalışmış ama salak salak mesajlar atılmaya devam edilmiş ... yok sakatlık haberlerinin altına "oh be" ler "skoru alves söyler" ler.. sizden ne vatandaş olur ne taraftar olur ne de adam olur..
başka takımların taraftarları böyle bir maçta sevillayı destekleme aptallığını yapacaksa buraya da marifet gibi yazmasın
The_Ephee´isimli üyeden Alinti
ulan nasıl türksünüz....
ARKADAŞIM TÜRK OLDUĞUMU NERDEN BİLİYOSUN BEN İSPANYOL'UM...
arkadaşlar bence işin bi istatistik kısmı var bu kısımda sevilla favori her ne kdr fb ye laf atsamda
(genelde bu bize söylenen 5 yedinz laflardan sonra oluyo ) bi türkiye vatandaşı olarak fenerin turu geçmesini isterim yeter artık bu gavurlarn bu kupayı aldığı
ama ligde tamamen anti-fb
resim koymadnz da her sözünüz 5 yediniz fln rezillikmiş de biz adam gibi yazmasınıda biliyorz
bende isterm yenmesini ama siz takmışsnz bi 5 e
kardes biz takmadık o 5 leverkuzın takmış... bizimkisi 6 ydı...:melek
5' (1-0) Daniel Alves Da Silva