Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

zamanında hangi takım fark yememişki?
uzatmanın anlamı ne dün biz yarın siz yersiniz

ankete katılanların coğu fenerlidir sanırım ondan öndedir fener :p
iyi mac olur gibime geliyo

ama bu savunmayla fenerin işi zor

Tüm Zamanların En Büyük Maçlarından Biri

Sevilla - Fenerbahçe Maçı En Çok İzlenen Maçlar Sıralamasında Üçüncülüğü Zorlayabilir

İki Haftadır Merakla Meklenen Maç Türk Futbol Tarihinin En Çok İzlenen Müsabakalarından Biri Olmaya Aday

Otoritelere göre bu akşamki maç, Galatasaray'ın Arsenal takımı ile oynadığı UEFA kupası final maçıyla ve Türkiye'nin 2002 Dünya Kupasında çıktığı ilk maç olan Brezilya maçından sonra en çok izlenen müsabaka olacak.

Kaynak: NtvSpor

:clap:clap:clap

“Kalbimiz sizinle”

Fenerbahçemiz ile Sevilla takımları arasında bugün saat 21.45'te başlayacak olan Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi, takımımızın konakladığı otele, tüm dünya üzerindeki taraftarlarımızdan destek ve başarı mesajları yağıyor. Taraftarlarımız, tarihi maç öncesi mesajlarında "Kalbimiz sizinle" diyerek, her zaman olduğu gibi takımımızın yanında olduklarını belirtiyor.
Dün akşam son antrenmanını yaparak hazırlıklarını tamamlayan takımımız, konakladığı Melia Otel'de dinlenerek maç saatini bekliyor. Tarihi maçta Fenerbahçemizi toplam 2 bin 500 taraftarımız tribünlerden destekleyecek. Ancak tüm Fenerbahçelilerin kalbi, Ramón Sánchez Pizjuan Stadı'nda olacak. Dün akşam saatlerinden beri takımımızın Sevilla'da konakladığı Melia Otel'e, taraftarlarımızdan çok sayıda mesaj geldi. Gerek Türkiye'den gerekse dünyanın dört bir yanındaki taraftarlarımızdan gelen mesajlarda futbolcularımıza ve takımımıza destek yağıyor ve "Kalbimiz sizinle" mesajı veriliyor.
Öte yandan tüm Türkiye de dev maçın başlayacağı saati bekliyor. Bugün Türkiye'de yayınlanan gazeteler 1. sayfalarında manşet ve sürmanşetlerinden verdikleri haberlerinde "Güneş Harekatı", "Sarı-Lacivert Bayraklar Hazır Mı?", "Saatler Zafere Çeyrek Var", "Cesurlar Bir Kez Ölür, Korkaklar Her Gün Korkmak Yok Saldır Fenerbahçe", "Boğanın Kuyruğu Bugün Kopacak", "Fener'in Tur Gecesi", "Kadıköy Boğası Arenada", "Haydi Fener Yık Sevilla'yı", "Haydi Fener Var Mısın Yok Musun?", "Fenerbahçe İspanya'da Tur Arıyor", "Fenerbahçe Tarihi Virajda" ve "Haydi Fener Bir İlki Başar" başlıkları kullanarak, bu dev maçın önemine vurgu yaptı.
Öte yandan Kasımpaşa Spor Kulübü, www.kasimpasaspor.org.tr adresindeki kendi internet sitesinin birinci sayfasından yayınladığı fotoğraf ve "Seninle Başımız Egilmez" başlıklı yazıyla Fenerbahçemize destek verdi. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan yazıda, "Devler Ligi arenasında temsilcimiz Galatasaray' ın UEFA Kupası 3. tur rövanş maçında Bayer Leverkusen' e elenmesinin ardından, Türkiyemizi temsil etme yolunda tek başına başarıdan başarıya koşan ve Devler Ligi'nde ortaya koyduğu futbolla adından bahsettirerek Milletimizi farklı sevinçlere boğan, ligimizin kardeş takımlarından, Avrupa'da ki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, bu akşam deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya geleceği karşılaşmada 13.adam olarak, bu kez Sevilla'da, dualarımızla yanında olduğumuzu belirtiyor, ligimize ve Ülkemize yakışır bir skorla İstanbul' a dönmeyi temennilerimizle bütün Fenerbahçe Camiası'na sonsuz başarılar diliyoruz.

Kasımpaşa Spor Kulübü" dendi.

v3ouoi.jpg

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/10950/

5yesekte sorun değil oynadıgımız takım son 2 yılın uefa şampiyonu..gelip burayı sulandırabilirsiniz ama en azından oyun oynayarak yeriz 5i.sevilla diger takımlarımızla maç yapsın.oluşacak skorları cok merak ediyorum..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=387173&highlight=semih+sakatland%FD hiç art niyetli olmadıgını bizim bölümümüze açtıgın sevilla macı oncesi başlıktan görebiliriz.adamım avrupada 8. sırada oldugumuzdan bahsediyoruz şampiyonlar liginde son 16ya kaldıgımızdan değil..elma ile armutu karıştırmayalım..bu turun galibinin porto ile eşleşeceğini söyleyip aşağılayıcı mesajlar atıyordun benim için..özelden mesaj attım sana hiç cevap gelmedi.bilmediğin şeyleri de konusma burda..

Onlardaki 5-1lik kuyruk cısı geçmediki daha.Normaldir:D6-0 bile duruyodur Allah bilir:D

Liη & Liη;2676703' Alıntı:
Relaxxx Dostum Relaxxx :sigara:

21.45 i Bekle Sen En İyisi..

Artık bu bölümden çıksan ii olacak die düşünüyorum.Herkezi sinir harbi ediyosun.Ortalığıda yeterince karıştırıyosun 65'li.Biz 20:45 i beklerizde sen bir sene daha bekle bakalım.Tabi ondada biri gelip 5 tane daha takmazsa.Sana özellikle TAKMAZLARSA diyorum çünkü aynı şeyi sende söyledin.Ama ben yazınca siliyolar sen yazınca duruyo.oda forumun ayrı bi özelliği tabi................................

Bence Fenerbahçe turu İstanbulda kaybetti.Gol yemeden alacağı bir galibiyet 1-0, 2-0 gibi sonuç çok iyi olacaktı.Zico ilk maçta kanımca küçük düşünüp turu atlamayı değil de "Sevilla'yı yenerim yeter" düşüncesi ile takımı oynattı.
Fenerbahçe'nin tur şansını yediği 2 gol yüzünden çok zor görüyorum.

1-0la 3-2 arasında bi fark yokki.Şu anda beraberlik bile Fenerbahçeye yetiyo_O yüzden saldırması gereken riske girecek olan takım biz deil onlar gözüküyo.Ve bu aldıkları risk onları pahalıyada patlayabilir.Fenerbahçe bunu yapacak güçtedir.Berabere bile kalsa bize yeterli bi sonuç:D

Birilerinin başarısını hazmedememek ezikliktir. Bütün Türk takımlarının başarılı olması dileğiyle fenerbahçeye başarılar diliyorum. hazmedemeyen arkadaşlarda maden suyu içsinler iyi gelir. öveahhggg bi de bööle geğirin tamam mı?

5yesekte sorun değil oynadıgımız takım son 2 yılın uefa şampiyonu..gelip burayı sulandırabilirsiniz ama en azından oyun oynayarak yeriz 5i.sevilla diger takımlarımızla maç yapsın.oluşacak skorları cok merak ediyorum..

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=387173&highlight=semih+sakatland%FD hiç art niyetli olmadıgını bizim bölümümüze açtıgın sevilla macı oncesi başlıktan görebiliriz.adamım avrupada 8. sırada oldugumuzdan bahsediyoruz şampiyonlar liginde son 16ya kaldıgımızdan değil..elma ile armutu karıştırmayalım..bu turun galibinin porto ile eşleşeceğini söyleyip aşağılayıcı mesajlar atıyordun benim için..özelden mesaj attım sana hiç cevap gelmedi.bilmediğin şeyleri de konusma burda..

tamam dostum en ıyı sen bılıyorsun en ıyı futbol yorumunu sen anlarsın ...bende sana bırsey demıyorum ızle dıyorum bu aksam macı..kacırma derım ..mors olucaksın nasıl olsa..

ben en iyi bildiğimi iddaa etmiyorum arkadasım.fb li olmayan taraftarların cogu sulandırıyor konuyu..5-6 yemeye alışmış takımlar gelip burda yorum yazarken akıllarına kendi aldıkları skorlar gelmiyor mu cok merak ediyorum diyorum.biz son 2 yılın uefa şampiyonu ile maç yapıyoruz.şu an ''en iyi kupa,eleme takımı''ile oynuyoruz..yenilsekte yensekte önemli değil.ama maçtan önce fark olur görüşecez gibi ifadeler yanlış..biz leverkusen ya da liverpool macları oncesi 5olur diye yorum yapıyor muyuz?maç bitene kadar desteklerim Türk takımını..ligde destekleyemem zaten.biz maçlardan önce de özellikle leverkusen macı sonrasında da son derece yapıcı acıklamalar yaptık(en azından ben yaptım başlığa açar bakarsın).burda hepimiz kanoute'yiz diye sevilla formalı resimler koyanları gördük siz neden bahsediyorsunuz?

sonucu kesinlikle tahmin edilemeyecek bir maç. maçın son düdüğüne kadar beklemek lazım. bazı yerlerde bu maçta fener eleyebilir de, 5 yiyip hezimete de uğrayabilir diyorlar. ama bu maçta asla ve asla hezimet olmaz. çünkü güç dengeleri ortada. bu tür yorum yapan arkadaşlar medyumluğa soyunmuş sanırım. biraz düşünerek inceleyerek yorum yapmak lazım sanırım. son yıllarda izlediğim en zor maç olacağını tahmin ediyorum. farklı skor olmaz bu maçta. FB turu garantilemek istiyorsa en az 2 gol atması gerekir. sevilla'nın gol atılmayacak bir takım olmadığını burada hepimiz gördük. 3 gol attı FB onlara.
şimdi ikinci maçta Sevilla'nın ne yapacağı benim için çok muamma değil. Sevilla'nın gücünü, kapasitesini ve stat atmosferini aşağı yukarı herkes biliyordur.
Benim için muamma olan FB'nin ne yapacağı. acaba acemi bir Avrupa takımı gibi oyun disiplininden ve organizasyonundan kopuk mu oynayacaklar, yoksa tam bir konsantrasyonla son ana kadar hedefe ulaşmak için mücadele mi edecekler.
Burada önemli bir nokta ortaya çıkıyor. Eğer bu maçta gol ya da goller olacaksa ilk golü mutlaka FB atmalıdır. Aksi taktirde o atmosferde o maçı döndürmek çok zor olur. FB'ye başarılar diliyorum. Avrupa'da bu sene puan toplamaya devam edebilecek tek takımımız FB. herkes bunu öncelikli olarak düşünsün.
Üzüldüğüm en önemli husus R.Carlos'un oynayamaması. Gerçekten yarı yarıya takımın performansını etkileyecek bir kayıp. Sadece oyunundan bahsetmiyorum. İspanyol takımlarını, taraftarlarını ve atmosferini çok yakından tanıyan ve aynı zamanda takımının sorumluluğunu alarak liderlik yapmaktan asla çekinmeyen bir oyuncu olduğu için. Yoksa gününde bir Uğur Boral oyun olarak R.Carlos'u aratmayacaktır. Tabiki bunu da Wederson'un yardımıyla yapabilir ancak. Uğur çıktığında Wederson kademesine geçmelidir. Yani yardımlaşmalıdırlar.
FB'nin sağ kanadında sezon başından beri olan eksiklik devam ediyor. Ne yazıkki Türkiye'de kaliteli yerli kanat oyuncusu sayısı çok az. Yabancı kontenjanı da diğer mevkiler için kullanıldı. Gökhan Gönül sağ kanatta yalnız kalıyor. Deivid'in ne oynadığını geldiğinden beri anlayamadım ben. Sanırım Alex pozisyonunda oynuyordu buraya gelmeden önce. Yani olsa olsa Alex'in yedeği olabilir benim düşünceme göre. Bu konuda yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Defansın ve orta sahanın ortasında FB'nin sorunu görebildiğim kadarıyla yok. Yeterince iyi ve uyumlu futbolcular var.
Oyun kurucu olarak Alex zaten tartışılmaz. Forvette Kezman çok kaliteli ve hırslı bir oyuncu. Semih de iyi bir yedek. Benim tercihim bu tip maçlarda her zaman önce Kezman'dan yana olur.
Kim ne derse desin, FB'nin iki tane müzmin sorunundan biri de kaleci sorunudur. Ne yazıkki FB yıllardır aradığı kaleciyi ne yazıkki bulamamıştır. Hatırlayanlar vardır mutlaka. FB Tony Schumacher'den bu yana aynı çapta bir kaleciyi ne yazıkki bulamamıştır. Rüştü, Volkan ve Serdar'ın yeteneğine birşey demiyorum. Ama bir kalecide aranacak en temel meziyet istikrardır. Diğer mevkideki bir oyuncunun istikrarsızlığının ilacı her zaman bulunabilir ama kaleci için bu durum çok büyük bir handikaptır.

Neyse arkadaşlar hepimiz kardeşiz lütfen 6sli arkadaşlarda fenerbahçemizi desteklesinler bu günde
desteklemeyen varsa kendi yerine gitsin ve mesaj yazmasın ortalğı karıştırmaya gerek yok "ÖLÜMÜNE GFB"...

Biz fenerimize 14.olduğu zamanlarda sevdayla bağlıydık.Anlaşılan odur ki biz sevilla'yı yensekte bazıları komplekslerine hep yenik kalacak.Her zaman,her şartta,her yerde,hep FENER

bak biz burda her gün yazılarımızı yazıyoruz.sevillaya elenelim yine yazmaya devam edeceğiz.sizin gibi 5 yedikten sonra 1 hafta foruma girmemezlik yapmıyoruz..

dediğin çok saçma ne alaka 1 hafta girmemişiz alakası yok utanılacak bişey değil bu ayrıca allahtan sarılacak bi kupamız var (1 uefa & 1 süper kupa vee çok sayıda türkiye kupasııı ) sizde sarılın yayla kupasına

Geri