Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

ya arkadaşlar ayaklarınız yere bassın...Ne yenmasi, ne turu geçmesi, fener farklı yenilecek :)

Fenerin bu seneki her Avrupa maçından önce millet sıkılmadan bunu yazıyo.Ama farkı yiyenide(5-1 8-0) atanıda görüyoruz çok şükür:D

Turu geçmeyi 2 şey için istiyorum. birincisi (Bazı) Galatasaraylı (Kötü) arkadaşlarımızın çenelerini kapatmak için. 2. si ise Allah nasip ederse ve eğer bundan sonraki eşleşmede porto gelirse rakip olarak beşiktaşlı arkadaşlarımızın intikamını almak daha sonra da liverpoolla eşleşip Yine beşiktaşlı arkadaşlarımızın intikamını almak. hiçbir kulüp liverpool'un yaptığı alçaklığı yapmaz. Gönlümden geçen bunlar katılırsınız katılmazsınız ayrı mesele. ama Allah'ın izniyle Sevilla yı geçerse Fenerbahçe herşey çok güzel olur.

Konular birleştirildi ve tek başlık oluşturuldu

Eğer edu kendine hakim olabilirse turu geçeriz ama yok ben gol kralı olacam derse işimiz zor

Bence Fenerbahçe turu İstanbulda kaybetti.Gol yemeden alacağı bir galibiyet 1-0, 2-0 gibi sonuç çok iyi olacaktı.Zico ilk maçta kanımca küçük düşünüp turu atlamayı değil de "Sevilla'yı yenerim yeter" düşüncesi ile takımı oynattı.
Fenerbahçe'nin tur şansını yediği 2 gol yüzünden çok zor görüyorum.

fenerbahçeye başarılar dilerim... nede olsa ülkemizin takımı bence tüm gs'li arkadaşlarımda hiç olmasa başarı dileklerinde bulunabilirler kimse ortalığı kızıştırmasın ... zaten geçenlerde ban yedim:D:D:D:D:D:D

İnş Fenerbahce turu gecen taraf olur...Avrupada Türkiyeyi temsil ediyor ne de olsa.Ben her iki takımında şanslarını eşit buluyorum fakat Sevillanın kendi sahasında olduğu ıcın biraz daha ağır basabilir.

sevilla 3 - fb 0
:goz:

Maçtan önce tahminimi yapayım yine .
:hhmanD

Tüm fb'lileri yine skor tahmininde bulunmaya çağırıyorum .
Maçtan sonra zaten bol bol konuşuyorlar .
:D

EdiT :

bu mesajın sana tanıdık geliyor mu leke?FENERBAHCEMİZE BAŞARILAR

Benim fenerbahçem değil .
:durdurun

Bu laf sana tanıdık geldi mi ?
:hhmanD

Birde ben zaten fenerliler maçtan sonra bol bol geyik muhabbetti yaptığı için skor tahmini yazmalarını temenni ettiğim için böyle bir mesaj yazdım .
İlk maçtada yazmıştım fb başlığı altında .
Sen zaten onu koymuşsun bak bende aynısını demiştim yukarda zaten .

şampiyonlar liginde en farklı yenilen takım biz değiliz..kezman ilk defa bu sene şampiyonlar liginde top oynuyor.nasıl gruptan rekor puanla cıkarak tarih yazdık bu elemeyi de geçerek 2. bi tarih yazmamızdan bahsediyor.yenilsekde onurumuzla yenileceğimiz için sorun yok.futbol bu sonucta.ama dalga geçenler kendi takımlarına bakarak yorum yapsalar daha iyi olur..

bu sadece Fenerbahçe'nin değil tüm ülkemizin maçı ben bir beşiktaşlı olarak fenerin turu geçmesini diliyorum ülkemizin böyle olaylarla morale ihtiyacı olduğunu düşünüyorum

carlos olsaydı 100 de40 fenerin tur şansı vardı ama maalesef şimdi lik iyimser bir tabloyla 100 de15

biz anca umut edebiliriz geçemeyiz zaten:D

arkadaşlar bence işin bi istatistik kısmı var bu kısımda sevilla favori her ne kdr fb ye laf atsamda

(genelde bu bize söylenen 5 yedinz laflardan sonra oluyo ) bi türkiye vatandaşı olarak fenerin turu geçmesini isterim yeter artık bu gavurlarn bu kupayı aldığı :D

ama ligde tamamen anti-fb :D:D

"Avantajlı olan taraf Fenerbahçe"

Sevilla Teknik Direktörü Manolo Jimenez, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. İlk maçta Fenerbahçe'ye 3-2 kaybetmelerinin, rövanşta avantaj sağlamayacağını belirten Jimenez, "Bu maç öncesi avantajlı değiliz. Avantajlı olan taraf Fenerbahçe. Çünkü ilk maçı 3-2'ilk skorla kaybettik. Bu yüzden maça bir gol geriden başlıyoruz. İlk maç 0-0 bitseydi avantajlı olabilirdik. Yarınki maçta akıllı oynamalıyız. Hücum yaparken defansta açıklar vermemeliyiz. Çok fazla hata yapma şansımız yok. Bu maçta taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz" dedi.

Fenerbahçe ile oynayacakları maçın iki taraf için de tarihi bir karşılaşma olacağını ifade eden teknik adam, "Yarınki maç iki takım için de tarihi bir karşılaşma olacak. Takımımızda Adriano'nun ağrıları var. Oynayıp oynayamayacağına henüz karar vermedik. Sarı-lacivertli takımda Roberto Carlos'un oynamaması ise bizim için bir avantaj. Carlos yıldız bir futbolcu. Çok da formundaydı" diye konuştu.

Sevilla'nın kalecisi Andres Palop ise basın toplantısında yaptığı açıklamada, iki takımın da çeyrek finale çıkmak istediğini vurgulayarak, "Bu bizim tarihimizin en önemli maçlarından biri. İlk dakikadan itibaren gol atmak için uğraşacağız. Çeyrek finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Aynı şekilde Fenerbahçe de çeyrek finale çıkmak için aynı mücadeleyi sergileyecektir" şeklinde konuştu.

Sevilla'nin yarın Fenerbahçe karşısına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

"Palop, Daniel Alves, Ivica Dragutinovic, Julien Escude, Adriano (Crespo), Jesus Navas, Keita, Poulsen, Diego Capel, Luis Fabiano, Kanoute"

başarılar dilerim umarım turu geçer Fenerbahçe
1 gol atsanız yeter de artar bile =)

Geri