Sevilla 3 - 2 F.Bahçe Penaltılarda 2 - 3 [Tek Başlık]

abi nedir bu düşmanlık? Sevilya dediğin bir İSPANYOL takımı... Fenerbahceyi sevmeyebilirsin (benim gs yi sevmediğim gibi ama ) en azından yakasında taşıdığı AYYILDIZ için bir ispanyol takımına yeğleyebilrsin. Bu benim düşüncem tabi sadece beni bağlar. Senin fikrinede saygı duyarım... Ama Rakip kim olursa olsun Hiç avrupa maçında Turk takımı için böyle düşünmem.... 8-0 Liveerpol 5-1 lik B.L maclarında en az bir gsli yada bjk li kadar uzuldum... orda olan benim için bjk yada gs değildi çünkü bir TÜRK takımıydı... saygılar

en azından bir beraberLikLe bir üst tura çıkmış oLarak İspanya dan dönmeLerini bekLiyoruz...ülke puanı için de çok önemLi buradan yeniLmeden dönmek..

"Umarım bir üst tura çıkarız"

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında yarın İspanya'nın Sevilla takımı ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de Teknik Direktör Arthur Zico, yarın çok güçlü ve kaliteli bir ekiple karşılacaklarını belirterek, "Ancak biz de kendimizi hazırladık. Umarım bir üst tura çıkarız" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico ile Sırp futbolcu Mateja Kezman, yarınki maç öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Teknik Direktör Arthur Zico, yarın çok güçlü ve kaliteli bir ekiple mücadele edeceklerini söyleyerek, "Rakibimize saygımız var. Ancak biz de kendimizi hazırladık. Futbolcularımız da yarınki maçta ellerinden geleni yapacaklardır. Umarım bir üst tura çıkarız" diye konuştu.

Yarınki rövanş maçında Sevilla'ya karşı ofansif mi defansif mi oynayacakları yönündeki soruya Brezilyalı teknik adam, "Defansta dikkatli olmamız gereken noktaları biliyoruz. Ama önemli olan bizim kendi oyunumuzu oynamamız. Biz kendi oyunumuzu oynamayı unutursak, sadece defansif bir anlayış sergilersek kendi karakterimizden uzaklaşmış oluruz. Saha içinde topu aldığımız zaman ofansif oynamaya çalışacağız. Defansta da aynı şekilde dikkatli olacağız. Özellikle bir maçın skoruna etki eden şeyler, sizin oyun içindeki dikkatiniz, disiplininiz, oyun içinde rakip oyunculara yapacağınız markaj. Bunlar maçın skoruna etki edecek şeylerdir. Biz gerek defansif gerek ofansif yönde yapmamız gerekenleri yaparsak istediğimiz skoru elde edebiliriz" cevabını verdi.

Zico, Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a elenmesinin bu maça olumsuz etkisinin olup olmayacağı sorusu üzerine, "Bunun etkisi olmayacak. Bizim için Türkiye ligi başka, Türkiye Kupası başka, Şampiyonlar Ligi başka. Galatasaray karşısında istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Galatasaray maçında futbol maçlarında çok fazla görülmeyecek olaylar görüldü. Galatasaray maçını kaybetmiş olabiliriz, ama önemli olan bu maçın kendisidir" ifadelerini kullandı.

"UFAK BİR FARKLA DA OLSA SEVILLA FAVORİ"

Bir basın mensubunun 'Yarınki maçın favorisini Fenerbahçe mi Sevilla mı olarak görüyorsunuz?' sorusuna ise Zico, "Favori olarak, geçmişine bakarsak, kadrosundaki oyuncu kalitesine bakarsak, ufak bir farkla da olsa Sevilla favori diyebiliriz. Sevilla, geçen sene dünyanın en iyi ekibi seçildi. Müzelerinde iki tane UEFA Kupası ve bir Süper Kupa bulunuyor. İspanya Kupası'nı da müzelerine götürdüler ve takımdaki oyuncular da belli bir süredir birlikte oynuyorlar ve uyumları üst düzeyde. Bütün bunları dikkate alırsak ufak bir farkla da olsa Sevilla'nın favori olduğundan bahsedebiliriz. Ama biz de gücümüzü biliyoruz" cevabını verdi.

Zico, hiçbir zaman azla yetinen bir kişi olmadığını da kaydederek, "Benim hiçbir zaman 'Şu anda geldiğimiz nokta tamamdır, bundan sonra ileri gitmeyelim' diye bir düşüncem olmaz. Her zaman ben ve takımım, en üst düzeyi hedefliyoruz. Ama şunu da kabul etmeliyiz ki, şu an Fenerbahçe'nin geldiği nokta da kötü değil. Futbolun içinde her şey var. Sakatlıklar nedeniyle yarın bazı futbolcularımızdan yararlanamayabiliriz. Bildiğiniz üzere, Roberto Carlos gibi önemli bir silahımızdan yarın yararlanamayacağız.

Roberto Carlos, gerek tecrübesiyle gerek takım içindeki uyumuyla gerekse de kalitesiyle çok önemli bir futbolcu. Yine de her şeye rağmen, amacımız azla yetinmek değil, sonuna kadar gitmeyi amaçlıyoruz. Yarın keybedersek de bizim hatalarımızdan değil de rakip bizden daha iyi oynarsa kaybetmek istiyoruz. Kendi hatalarımızdan dolayı kaybetmeyi ben kabullenmiyorum" diye konuştu.

"KUPADAKİ DERBİNİN KADROSUNU SAHAYA SÜRECEĞİM"

Herhangi bir aksilik olmaması durumunda Sevilla karşısında sahaya Galatasaray ile kupada oynadıkları maçın ilk 11'ini süreceğini açıklayan Zico, Sevilla'da futbolu ve takımlarını seven bir futbolsever topluluğu bulunduğunu da belirterek, "Sevilla çok büyük bir taraftar kitlesi var, ancak bizim yarınki maçta dikkat etmemiz gereken büyük taraftarları değil, büyük takımları" ifadesini kullandı.

Arthur Zico ile birlikte basın toplantısına katılan Sarı-lacivertli ekibin Sırp futbolcusu Mateja Kezman ise yarınki maç öncesi kendi sahasında oynayacak olması nedeniyle Sevilla'nın biraz daha avantajlı olduğunu belirterek, "Ama biz de Sevilla'ya kazanmak için geldik ve umarım kazanacağız. Yarın güzel bir maç olacak" dedi.

İstanbul'da oynanan ilk maç öncesi Sevilla'nın defansının kötü olduğunu söylediğinin hatırlatılması üzerine ise Kezman, "Sevilla defansı çok zayıf. İlk maçta 3 gol attık, 2-3 tane de kaçırdık. Bana göre, Sevilla'nın en zaıf noktası defansı" diye konuştu.

03.03.2008

Kaynak : İHA

Fenerbahçe 140. Avrupa Sınavında!!!

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur rövanşında Sevilla ile karşılaşacak sarı-lacivertliler, bugüne dek yaptığı 139 maçta 46 galibiyet, 22 beraberlik, 71 yenilgi aldı.

26857.jpg

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanşında salı günü deplasmanda İspanya'nın Sevilla takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 140. maçına çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 139 maçta 46 galibiyet, 22 beraberlik ve 71 yenilgi aldı.

Rakip filelere toplam 166 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 235 gole engel olamadı.

Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında yaptığı 139 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M A Y

UEFA Kupası 54 18 10 26 72 91
Şampiyon Kulüpler Kupası 33 9 4 20 30 70
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 12 6 3 3 19 10
Şampiyonlar Ligi 31 10 4 17 34 53
Kupa Galipleri Kupası 9 3 1 5 11 11
Toplam 139 46 22 71 166 235

DEPLASMAN PERFORMANSI ZAYIF

Fenerbahçe, Sevilla maçıyla Avrupa’da 71. deplasmanda maçına çıkacak.

Avrupa kupalarında bugüne dek çıktığı 70 dış saha maçında 12 galibiyeti bulunan sarı-lacivertliler, 11 beraberlik, 47 de yenilgi aldı.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında deplasmanda yaptığı son maçta, Devler Ligi'nde G Grubu'ndaki 5. maçında İtalya'nın Inter takımına 3-0 yenilmişti.

İkinci turun ilk maçında Kadıköy'de Sevilla'yı 3-2 yenen sarı-lacivertli ekip, zorlu deplasman mücadelesinde kendisine turu getirecek skoru elde etmeye çalışacak.

İSPANYOLLARA KARŞI TEK GALİBİYET

Fenerbahçe'nin, İspanyol ekiplere karşı Avrupa kupalarında sadece bir galibiyeti bulunuyor.

İspanya takımlarına karşı genelde kötü bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, bugüne dek yaptıkları 8 maçta bir kez güldü.

İspanyol ekiplere karşı tek galibiyetini, bu sezon Devler Ligi'nde ikinci turun ilk maçında Sevilla'ya karşı 3-2'lik skorla alan sarı-lacivertliler, 8 maçta attığı 5 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe - FC Barcelona: 0 – 3

FC Barcelona – Fenerbahçe: 1 – 0

Fenerbahçe - Sevilla : 3 – 2

UEFA Kupası

Fenerbahçe - Real Betis: 1 – 2

Real Betis – Fenerbahçe: 2 – 0

Fenerbahçe - Real Zaragoza: 0 – 1

Real Zaragoza - Fenerbahçe: 2 – 1

Celta Vigo – Fenerbahçe: 1 – 0

NTVSPOR ve Ajanslar
3 Mart 2008 Pazartesi

Arkadaşım siz rüyadasınız heralde fenerbahce avrupada ilk 8 e girdi bunu resmı sıtelerden bakabılırsın ..

Bilader Daha dur Ne Çabuk Elediniz İspanyolları :biggrin :biggrin

___

Allah nasip ederse, Liverpoolla eşleşip Yine beşiktaşlı arkadaşlarımızın intikamını almak.. Hiçbir kulüp liverpool'un yaptığı alçaklığı yapmaz...

Liverpool'un 8 atması ne zamandan beri Alçaklık oldu ?? :saskin

Buldun mu Atıcaksın Golünü, Böylesine saçma bir düşünce olamaz..

ama Allah'ın izniyle Sevilla yı geçerse Fenerbahçe için Herşey Çok Güzel olur.

:hhmanD :hhmanD :hhmanD

Macera Asıl O Zaman Başlıyooo

Liη & Liη;2675409' Alıntı:

___

Bilader otur ızle mac ızle hayallerle yasama sevılla nasıl elenır bu gece ıyı ızle kolanı al öle izle cunku husrana ugrayacaksın ...

Liη & Liη;2675409' Alıntı:

___

Sen beni çok güldürüyon varya:D:D nasıl Galatasaraylıysan anlamıyom.Daha çok Fenerbahçe kısmına yazıyon.Madem bu kadar yenilmesini istiyon sevmiyon bu takımıda ne demeye burda konuşup duruyonki.İnsanları sinir edip ağızlarını bozuyon.Git kendi takımın hakkında konuş.Bu kadar övemediğin takımının son 4 maçına bak bakalım.3ü mağlubiyet.Biri lig dibindeki deplasmanda en çopk gol yiyen takım kasımpaşa.Biri uefayı kesin kaldırcaz diip 5 yiyip geldiğin Leverkusen maçı..Biride Beşiktaş maçı.Biride 9 kişi kalmış bi Fenerbahçe maçı oda 92.dkkada attığın golle zor bela yendin.Sen bence bizi bırakıp bbiraz kendi takımınla ilgilen.Biz yenilsekte üzülmeyiz.Bizim oynadığımız takım dünyanın 1 numarası.Kaya gibi takım.Ve burdada onları yenmişiz.Kendine sor bakıyım leverkusenden 5 yyen gsye sevilla ne yapar die.Liverpoolun yaptığını 2ye katlar 4le çarpar 8e böler:Doda eşittir 8-0:D

Arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek istiyorum;
sağdan soldan bindirmeler,uzaktan vuruşlar,direkten dönen toplar, müthiş kurtarışlar ve harika goller...Sonucu ben söylemek istemiyorum Alves söyler:)

eğer ki bu gece kendi sahamızda oynadığımız inter maçındaki gibi oynarsak eminim ki turu geçen taraf oluruz..:goz:
bu performansın biraz altına düşersek işimiz çok zor..

ayrıca 8-0 ve 5-1 gibi tarihi skorlar almış takımlarımızın taraftarları,azıcık kenara çekilin..:goz:

eğer ki bu gece kendi sahamızda oynadığımız inter maçındaki gibi oynarsak eminim ki turu geçen taraf oluruz..:goz:

ayrıca 8-0 ve 5-1 gibi tarihi skorlar almış takımlarımızın taraftarları,azıcık kenara çekilin..:goz:

helal cvp süper olmuş

:durdurun :durdurun :durdurun

Bilader otur ızle mac ızle hayallerle yasama sevılla nasıl elenır bu gece ıyı ızle kolanı al öle izle cunku husrana ugrayacaksın ...

Postlarımın hiçbirinde herhangi bir art niyet yok bunu bilin..

Ama şunu da bilin ki Öyle ya da böyle Favori Sevilla, ( turun da maçın da )

+ Simatic Sen Ne Hayalinden Bahsediyosun, Daha İlk 16 'da olduğunuzdan haberin yok. Gelmiş Caka satıyosun

:hhmanD

Lem Deffe Konuşma Löööm :durdurun

Bu Maçta İlk 30 Dk. Da >>> Sevilla 2-0 Fenerbahçe Diyorum Yazın Bunu Bi Yere :D (Kesinlikle Abartıya Kaçılmamıştır İspanyol Takımlarının Sahalarındaki Muhtemel Atmosfer Ve Fener'in Kadrosundaki Son Haftalardaki Sakatlar Ve Takımın Gözle Görülür Düşüşü De Göz Önüne Alınmıştır Allah Yardımcınız Olsun Ne Diyelim :goz:)

Liη & Liη;2676578' Alıntı:

+ Simatic Sen Ne Hayalinden Bahsediyosun, Daha İlk 16 'da olduğunuzdan haberin yok. Gelmiş Caka satıyosun

Güzel kardeşim ben birşey sölemiyorum art niyet yok diyorsun allahtan yok olsa ne olcak bılmem izle bu aksamkı macı ondan sonra konuş...ağızından çıkanları iyi analiz et öle cevap yaz..

Güzel kardeşim ben birşey sölemiyorum art niyet yok diyorsun allahtan yok olsa ne olcak bılmem izle bu aksamkı macı ondan sonra konuş...ağızından çıkanları iyi analiz et öle cevap yaz..

Zaten izlicem Kaçar mı böylesine bi' maç.. Ama Sen de Büyük Konuşmasan İyi Edersin bence., Çünkü Maçın Sonu kötü de olabileceğinden Laflarını Yutmak zorunda kalabilirsin..

Keyifli Forumlar =)

Lem Deffe Konuşma Löööm :durdurun

Bu Maçta İlk 30 Dk. Da >>> Sevilla 2-0 Fenerbahçe Diyorum Yazın Bunu Bi Yere :D (Kesinlikle Abartıya Kaçılmamıştır İspanyol Takımlarının Sahalarındaki Muhtemel Atmosfer Ve Fener'in Kadrosundaki Son Haftalardaki Sakatlar Ve Takımın Gözle Görülür Düşüşü De Göz Önüne Alınmıştır Allah Yardımcınız Olsun Ne Diyelim :goz:)

Real diyorsa doğrudur:hhmanD

Ben Galatasaraylı olarak fenerin yeneceğine inanmıyorum.Fener elenecek görürsünüz.Alex'i kitledilermi fenerin işi tamamdır.Fener en az 4 tane yermaç skoru 4-1 olur..!

5yesekte sorun değil oynadıgımız takım son 2 yılın uefa şampiyonu..gelip burayı sulandırabilirsiniz ama en azından oyun oynayarak yeriz 5i.sevilla diger takımlarımızla maç yapsın.oluşacak skorları cok merak ediyorum..

Liη & Liη;2676578' Alıntı:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=387173&highlight=semih+sakatland%FD hiç art niyetli olmadıgını bizim bölümümüze açtıgın sevilla macı oncesi başlıktan görebiliriz.adamım avrupada 8. sırada oldugumuzdan bahsediyoruz şampiyonlar liginde son 16ya kaldıgımızdan değil..elma ile armutu karıştırmayalım..bu turun galibinin porto ile eşleşeceğini söyleyip aşağılayıcı mesajlar atıyordun benim için..özelden mesaj attım sana hiç cevap gelmedi.bilmediğin şeyleri de konusma burda..

Geri