Sen Ve O (Aşkınızın Hikayesi)

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Eveeet beylerr, bayanlar buraya sevgilinizle nasıl tanıştığınızıı anlatın bakalımmm :)
İlk görüşte aşk mı sizin ki?
İlk adımı kim attı?
Yoksa hayatınızda var olupta sonradan farkettiğiniz bir insanmıydı?

2005 yılının Leyla ile Mecnunu Hackhell Seçiyorrr
Hikayesinden etkilendiğiniz arkadaşlara teşekkür ediniz
En çok teşekkür edilen hikaye
Son zamanların en güzel aşkı ilan edilecektir

Buyrun bakalım anlatın aşk hikayenizi :cool:

belki bir bakışma değildi onu bana bağlayan,
belki bir dokunuş değildi onu bana hissettiren,
ama bir elektriktiki onu benim kalbime sokan,bir daha çıkmamak üzere!

hiç unutmuyorum 2003 haziran 10 idi tarih
yani yeni bi başlangıç noktası..
sokaklarda gezerken karamsar bi şekilde
onu gördüm
mekan nişantaşı idi......
ertesi gün belki yine görürüm die gün boyu nişantaşında döndüm durdum..
evet gördümde ..
öğrendim kuzenimin okulunda okuyordu
hiç yapmadığım şey yaa gittim konuştum
her kız gibi seni tanımıyorum zaman ver falan:D
sonunda onu ikna ettim
dolu dolu günler yaşadık kimseyle paylaşmadıklarımızı paylaştık ancak
yağmurlu bir eylül gününde ayrıldık gerçi hala arar konuşurum hala severim ama
herşeyin en güzelini yaptığımız gibi ayrılığında en güzelini biz yaptık ve
bu bitmemesi gereken ilişkiye son noktayı koyduk:(

Eski nişanlımdan yeni ayrılmıştım.5 senelik bi ilişkimi bitirmiştim.Neden derseniz arkama dönüp baktığımda 5 sene boyunca kendim için hiç bi + olmadığını gördüm.Verdiği acılar benim verdiğim tavizler hariç...Ben bunalım bi halde takılırken(ayrıldığım için değil sadece 5 sene kendime yazık ettiğim için) hackhell den bikaç arkadaşla msn de konuşurken ifrit konuşmaya maydonoz u davet etti.İlk başta fark etmedim. O beni listesine eklemiş ama neden eklediğini bilmiyor.Ben kabul ediyorum sonra da engelliyorum ama daha sonra engeli açıyorum ayıp olmasın diye.

Sonralarda bu msn topşantıları haricinde uzun uzun dertleştik.Senelik iznine çıktığında yemek tarifleri bölümünü bana devretti. 1 hafta boyunca ben verdim o tarifleri.

Sonra izni bitip de geldiğinde neden bilmiyorum ama çok mutlu oldum.Konuşmalarımız sırasında o hala nişanlıydı ve nişanlısından ayrılmak üzereydi.O da en az benim kadar sıkıntı çekmişti bu konuda.Maydonoz ewde asla internete girmeyen biriydi.Ama bi akşam bilgisayarını eve getirip süpriz yaptı.Ben de o sırada sabah olsa da maydonozla sohbet etsek diye düşünürken çıkıp geldi.Çok mutlu oldum.Gündüzleri bütün gün konuşuyoruz akşamları ise hayal kurmaya başladık.O kadar güzel hayallerdi ki ne ben ne de o nişanlyken bile bukadar içten ve güzel hayal kurmamıştık.Ama elbetteki o sıralar arkadaşız.bana eski nişanlısının ona neler yaptığını anlattı.Ben sinirden deliye döndüm.Hiç tanımadığım bi adamı öldürmek istedim.Sonunda ayrıldığını söyledi nişanlısına.En sonunda ikimiz de özgürdük artık.

ben nişanlımdan ayrıldıktan sonra bidaha asla kimse olmayacak gibi büyük sözler söyledim.Ama...

Bi akşam sinirlendiğim bişey için kadınlar ile ile ilgili bi konuya anneler hariç bütün kadınlardan ve dişilerden nefret ediyorum yazdım.Bu onu çok üzmüş...

01.09,2005 sabahı saat 8:45 ırc de oyunda maydonoz un gelmesini beklerken yabani nıckli biri oyuna geldi ve bana sürekli bi link kopyalayıp durdu.Linki açtığımda dün akşam yazdığım şeyi gördüm ve maydonoz olduğunu anladım.Ama ben hata edip o yazıyı kızdığım başka bişey için yazmıştım.O gün beraber olmaya başladık çünkü acılarımızı biliyoruz sevinçlerimiz hiç olmadı,isteklerimizi istemediklerimizi biliyoruz...Çok iyi anlaşıyorduk yani.Biz tam mutlu olucaz derken eski nişanlısı telefonla rahatsız edip tehditlere başladı.Bu sıralarda sabahlara kadar uyumadan nöbet bekledik ikimizde.Çünkü söyledikleri boşverilecek şeyler değildi.Yine çok sıkıntı çektik.İlkkez tanımadığım birine karşı bukadar kin duydum.Defalarca gecenin bi yarısı dellenip istanbul a gitmeyi düşündüm.Hep kapıdan çevirdi beni maydonoz..Ama sağolsun kayınvalidelerin en mantıklısı mesude hanım ağzının payını verdi ona..:) Ben işim gereği izmirdeyim.İnşaat bitince de istanbul / avcılardaki zorlu hlg de işe başlayacaktım .Beni istanbula çağırdı Ahmet ZORLU.Azerbaycamn da 5 senelik bi projede çalışmamı istedi.fabrika kurulacakmış.Ama 5 sene boyunca ne ailemin ne de maydonozun yanına çok az gelebilecektim.Kariyerim çok iyi olacaktı ve kazancımda çok çok iyi olacaktı. Ama ben bunu kabul etmedim.Onsuzluğa dayanam diye.Bütün geleceğimi elimin tersiyle ittim.Daha sonra çalıştığım mimarlık şirketi inşaatı durdurdu.ve benim istanbula gelmem tamamen bitti.Derken bi teklif üzerine yine Zorlu grubu tekstll bölümüne geçtim.9 ay sonra istanbul a yerleşmem kesinleşti.Burada çalışırken eski arkadaşlarım yeni ve büyük bi kurumda bana yine mimarlık teklif ettiler.Aylık maaşı çok iyi ama tamamen İzmir de kalmam gerekecekti .Ben bunu da elimin tersiyle ittim:)Şimdi yerine göre sırtımda 60 kiloluk koli taşıyorum yerine göre de müğdürlük yapıyorum .Ama çok mutlu ve huzurluyum.Çünkü o benim hep yanımda ben de onun yanındayım.Ve sonu iyi olacak biliyorum...

Ramazan Bayramında ailesi ile tanışmaya gittim Sapancaya.2 gün boyunca beraber sohbet ettik rakı içtik babasıyla ;)Beraber ağaçlardan gecein bi yarısı mandalina çaldık cin içmek için :):)Ailesi de beni sevdi.Kurban Bayramına tekrar davet ettiler...Bana artık damat gözüyle bakıyorlar.Her anı harikaydı bana okadarr sıcak davrandılar ki kendimi evimde hissettim Her hafta sonu istanbuldayım artık.

Şimdi çok mutluyuz önümüzde sadece 9 ayımız var.İlk başta karşı çıkanlar oldu ama bi okadar da destek olanlar oldu..Sanaldan başlayan ilişki yürümez şıp sevdi sakızı aşkı diyenler de oldu.Kıskananlar,çekemeyenler de oldu.Beraberliğimiz yüzünden arkadaşlıklarını bitirenlerde oldu.Onlara göre biz nişanlılarıızı sattık ve beraber olmaya başladık.Ama uzaktan yakından alakası yok...Buna rağmen şimdi sözlüyüz..yaza düğün var kısmetse..Bizi bir araya getiren şey kara kaşımız kara gözümüz değil.İkimizi birleştiren yaşadıklarımız ve istediklerimizn aynı olması...Aynı anda aynı şeyleri düşünüp söylüyoruz.Aynı anda arıyoruz birbirimizi.

Herşeyden önemlisi de güvenimiz var.Kolay değil 480 km mesafe var aramızda ve bu mesafe 9 ay boyunca hep aramızda olacak.Ama kalplerimiz bir...teşekkürler
.

vay bee bölee okuyunca içimm bi kötüü oldu yaa ne kadar çok seyy yasadık be aşkımm bukadar kısa zmaandaa..... sonu güzel biten bi aşk hikayesi olucak bizimkisi buna butun kalbimle inanıyorumm...tabi allahh uzunn ömür versinn....başakk bişey ayıramaz bizii.....

Way Be Sep Ve Maydonoz Hikayeniz Çok GüzeL Walla Etkilenmedim Dersem Yalan Olur..!
Anlatılacak Bir Hikayem Olmadı Şu Ana Kadar İlerde Olursa Anlatırım..!;)

ulen sanada teşekkür ettim death rose kusura bakma:D

yanlışlıkla oldu borcun o0lsun:D

bu arada cidden okuyunca insan bi tuhaf oluyo septahg

Septagh & Maydonoz hikayenizi okurken bi tuhaf oldum be
valla çook güseel
Mutluluğunuz daimi olsun arkadaşlar

Death rOsé un hıkayesı yok ama mıllet yanlıslıkla tesekkr etmeye dewam ederms Death rOsé secılırms..hehe...

bu arada herkes mutlu olur ıssallah....(:)

bende "sanalda aşk" olmaz.. "ay delilik, asla!!" diyenlerdendım ki.. ta ki hayatımın anlamı ortaya cıkana kadar :) belkı bızım sartlarımız bıraz agır.. ama n'olursa olsun ben onu cok seviyorum ve seviliyorum bu cok guzel. gayet saygılı ve sevgi dolu birlikteliğimiz var.
Tek bildiğim şey Son nefesıme dek onu Seviceğim..
Seni cok seviyorum Huseyin , kalan ömrum senın olsun...

2 yıl platonık takıldım benden nefret edıoyodu cunKu erkek arkadasıyla kavga etmıstım ( daha dogrusu birazcık dövmüstüm :)) ama kızla alakası yoktu fakat o onu bırakması ıcın kavga ettıgımı sanmıs 2 yıl boyunca zombi gibi dolastım cok fazla sewdim bi insan bi insanı bu kadar sewemezdı sonra o bana asık oldu 5 ay cıktıktan sonra farkettımkı bız cıkmadan onu gozumde buyutmusum resmen tapmısım we su an farkedıorumkı platonık asKımla su an cıktıgım kız arasında hıc bı benzerlık yok ;(

way bea septagh abi çok güsel anlatmış ve hikaye çok güsel yemin ediorum gözümden yaş geldi:(:( allah bi ömür boyu mutlu etsn sizi,herkesi!!!

10 teşekkürle Maydonoz&Septagh aşkı en beğenilenlerde

Hadi arkadaşlar hiçmi aşık olmadınız?
...Hackhell Yılın Aşkını Seçiyor... :)
ee hadi yazın

ANAHTAR KELİME: SAMİMİYET

septagh ve maydonoz askının ne kadar buyuk ve guzel oldugunu gordukten sonra uzun uzadıya bırseyler yazmak ıstemedım .. bı sekılde Allah onları bır araya getırmıs umarım hepte boyle dewam eder .. yenı bır nesil olusturarak bu mutluluklarını dewam ettırırler ..

Teşekkürler arkadaşlar ammann nazar deymesin;) ayrıca 12 teşekkür var gehenna:):) Çok da çingeneyim :)

septagh iyi say abi ;)

heheh saydım dayı şimdi bana müsade istanbula gidiyom aşkımın yanına ..;)

hayırlı yolcuLuklar sana :) maydonoz ablamada sabır diliom sayılı zaman gecmıo yaklasık 15 saat sonra sewenler yanyana oluo yani :) Hımmm Darısı basıma :p

eeee ortii bu yarışmaa nezman sona ericekkk aslındaa sona erdideee formalıtedenn bekliyozz galibaa :D:D:D varmı bizi geçicekk bi aşk hikayesi....

walla sizinki bi numara oldu cddn:):)allah tamamına erdrsn işallah ereceksnzde yine de söölim dedm:D

Geri