Yıllar öncesine baktıgımda aşk diye birsey olduguna inanmayan ben sevginin, verilen degerin,cabanın bişey ifade etmeyecegine inanan ben,aşk ugrunda ölürüm laflarına karnı tok olan ben şimdi sadece bu düşüncelerime,fikirlerime karşı çıkıyor ve gülüyorum...Çünkü aşk kadar güzel bişeyi öğrenmekle kalmadım yaşadım...Emin olun filim gibi bir hikaye derler yaa gercekten oyle bir hikaye.Ama tüm gercekligiyle hisleriyle yaşanmış bir hikayee
4 yıldan bugune....Gene aynı bugun oldugu gibi bilgisayar basında internet cafelerin birinde mircte geyigine cet yapıyodum.Çok iyi hatırlıyorum hava karlı ve çok soguktu...Cet ortamını bilirsiniz geyik dolu ve gercekligi olmayan yalan bir ortam.Kim bile bilirdiki bu yalan ortamdan gerceklerin cıkabilecegi...Cette muabbet eden arkadaslar bilirler ne kadar yalan bir ortam oldugu insanın gercekci olamadıgını ve gereksiz muabbetlerin oldugu ve dogru kişilerin bulunma olasılıgının neredeyse %0 oldugu...Ama o gun tanıstıgım kız okadar içten okadar dürüst konusuyorduki içim o sogukta sıcacık olmustu.İlk konusmamızda elektirigi almıstık birbirimizden...Bana zaten cete ilk defa girdigini soylemişti cet kızı olmadıgını soylesede ben bunu zaten farketmistim vcünkü yalan degildi gercegin taa kendisiydi...O gün cafedeb cıkarken yüzüm gülüyordu bi kıza karsı ilk defa düşüncelerinden etkilenmiş hoşuma gitmisti.telefonlarımızıda aldık

ve iletişime devam ettik.o ereglide ben ise zonguldaktayım.aramızda 1 saat var...
Ve ilk görüşme zonguldakta baslıyor.(o beni resimden biliyo ama ben onu hiç görmedim)sahilde havanın soguk olması nedeniyle sıcak bir kafede oturuyor muabbet ediyor gülüyor eyleniyoruz.Bu ilk görüşme ondan daha cok sıcaklık elektirik almamı saglıyor.
Ve bundan sonra artık telefonlarda görüşüyor arada bir zonguldaga geliyordu.O aralar arkadaslık uzerine gidiyor bu sevgi.Çünkü benim essek kafam yani aslında o zamanın olanakları parasızlık ve baska nedenlerden dolayı kıza sevgisel anlamda acılamıyorum acıldıgım taktirde benden bişeyler bekliyecek biliyorum ve bu beklentileri karsılayamıyacagımdan korktugum için mesafeyi uzak arkadaslık boyutunda tutmak zorunda kalıyorum
İnanın 3 sene bu arkadaslık boyutunda hep o benim için ugrasıyor ama ben ugrasmak istedigim halde onu mutlu edemiyecegimden korkuyorum yukarda saydıgım sebeplerden dolayı.
tabi bu 3 sene boyunda aralıklı zamanlarda görüşüyor ama hiç bi zaman iletişimi koparmamaya çalıyoruz.ve 3 sene sonunda ben onun telini kaybettigim için mail adresine msjlar bırakıyorum 1 haftada bir bakıyor ve msj gelmedigini görüyorum
Neden 3 sene sonra diyorsunuz en bastaki nedeni bir işte çalışmamam yani paraszlık ve onunla bu olmadan olmıyacagından korkmam ve onu üzecegimden korkmamdı.Bir işe girdim ve şartlar olgunlasmıstı daha ne bekliyordum.Dedigim gibi möail bıraktım çok kez ama cevap alamadım telide yoktu kaybetmiştim(kartım bozulmustu ve numaralar silindi)
Üniversite vize sınavlarıyla ugrasıyorum ve sınava 1 saat kele telefon calıyor ve o arıyor.zaten sesini duydugum anda içim bi anda titredi ve heyecanlanmaya basladım gaza gelip daha sorgu sual sormadan sen nerelerdesin sana cok mail attım seninle konusacaklarım var dedim.sesim tiriyor ve çok hızlı konusuyorum..Hemen oda heyecanlandı ve anlamıstı ne konusucan hemen soyle dedi.ve anlattım eregliye gelicem orda solıycem ve güzel bir şekilde donmek istiyorum diyerek masıda verdim.Kabul etti çünkü beni gözünde efsana olarak büyütrmüş benim ona karsı uzak olmam ona daha yakın hissettirmiş.(Kaçan kovalanır mantıgı.Evt gercekten boyle oldu çünkü herkesin peşinde oldugu bir kız ve benim ona karsı uzak olmam ondaki beni efsana yapmıstı.BeNi karsılıksız sevmis imkansız görmüştü.Bana olan bu Bu sevgisi beni ona daha çok cekmiş mutlu etmişti.
Tanıstıgımız bu yana kadar ereğlide ilk buluşma eregliye onun için ilk gidişim 12/12/2004
Mükemmel bir gün hava güneşli biraz esiyo ama o yanımda ve bende onun.Çekingen ve heyecanlı bende oyleyim ama belli etmemeye calısıyor rahat olmasını istiyorum.Gözleri parlıyor ve bende onu böyle görünce Yüzüm gülüyor içim ısınıyor.Evt şimdi sevgili gibi davranmaya başlıyoruz hatta o anı o şekilde yasıyoruz.1 gün içine okadar çok sey sıgdırdıkki inanın mukemmelden daha mükemmel bir gündü.
İlerleyen zamanlarda söz yüzügü taktık ve hergün mutluluk içinde aşkı yasıyorduk.Benim için o onun için sadece birbirimizin tek parcasıydık.Ailesi beni arastırmıs çok dürüst çoc,uk demişler bu çok hoşuma gitmişti aileside biliyordu çünkü son derece ciddi ve sonuna kadar diyordum.Ve halada öyleeee çünkü ben bi kere sevdim bikere askı yasadım aynı olmek gibi...Ve sonuna kadar onun için ugrasıp onun ugrunda olucem .Şimdi aşk için ölmenin yada olebilmenin nedemek oldugunu anlıyorum.Çünkü bu aşk ugrunda çok agladım çok savastım çok caba sarfettim.
---beni ancak aşkı bilenler degil aşkı yasayabilenler anlayabilir---
Şuan ayrıyız evt bazen hayatta herşey istedigin gibi planlı ve dogru gitmiyo.Ama hala bu aşk için savasıyorum belki suan o benim yanımda olamasada hala onun için çaba sarfedip aşkımı yasatıyuorum kalbimde...Ve onunla görüşüyorumdaaa.Bunun için mutluyum.Onunla sonuna kadar diyor ve herkesin bu aşk için Y A L I N 'ar parcasını dinlemeye davet ediyorum