Sen Ve O (Aşkınızın Hikayesi)

REDFOX' Alıntı:
Benimkisi imkansız bir aşk hikayesi galiba?
Bir sabah erkenden falcıya gitmiştim baktım ki falcı çok pasaklı ama tatlı görünüyordu dur şundan adresini alayım dedim ama nafile bana hiç pas vermedi.kafaya takmıştım onu! garip bişeyler hissediyordum içimde aşkmı neydi bu anlamadım?halada onun peşindeyim eğer eh diyecek olursa devamını editler buraya yazarım.......
Allah iyiligini versin ne diyim ben sana :mad:

vay güzel konu nasıl görmedim bunu :)
benimki şöyle oldu :
üni.deyken ona sırılsıklam aşık olmuştm...
yanına gidip konuşmak istedim fakat cesaret edememiştim aynı sınıfataydık üstelik...
sonra yerel radyo vardı...orda da bi arkadaşım dj tabi..
onun için bi şarkı isteddim...ve birde bi not tabi:
yarın ona benimle bir ömrü paylaşmasını teklif edeceğim N.... için raga oktaydan sonsuza kadar parçasını istiyorum...
o radyoyu dinlesin diye arakdaşının onu kandırmasınıda söyledim tabi...
neyse oda dinlemiş tabi aynı duyguları besliyomuş..
oda benim için intizardan seviyorum seni...parçasını istedmişti...
ah ahhh :)
he şimdi berabermiyiz hayır ikisene dillere destan yaşadık ama şimdi ayrıyız maalesef...

Sene 1996 ıydı sanırım.10 yaşımdaydım.yazlıkdaydım ve siteye yeni birileri taşınmışdı.yeni taşınan evdeki çocukla parkın orda tanışmışdık ve top oynuyorduk,bir anda birşey oldu sinirlendim tam hatırlamıyorum bu çocuğu dövdüm :) sonra aileler bizi barıştırdı felan çok iyi arkadaş olduk.ablasıyla tanıştım daha 10 yaşımda olmama rağmen çok garip duygular beslemişdim gördüğüm anda.1998-1999-2003-2005 derken geçti yıllar.her yıl yazdan yaza onu görüyodum ve hep duygularım aynıydı.bir türlü açılamıyordum 1.'si benden 1 yaş büyükdü(şuan için bi sorun deildi ama küçükken çok büyük bi sorun gibi geliyodu :D ) 2.'si arkadaşımın ablasıydı ( bana göre çok yannışdı)ama bu yıl bunları elime alıp düşündüğümde seviyosam hiçbirinin küçük bir engel bile olamıcağını anladım.4 ay önce msn den konuşmaya başladık.her gün açılmak için ortam kolluyordum ve bigün cebime msj attı.şu allahu ekber cart curt 10 kişiye yolla dileğin gerçekleşsin ayağını yolladı.bende tezgahı kurdum hemen.dedim yolladım da evlenme teklifi etcek kız mı var ? dedim.oda tmm ben sana 12 de teklif edicem dedi.12 de yolladı evlenme msjını.bende çıkmadan olmaz dedim (dedim ya tezgahı kurdum başdan :D ) oda tamam ya benimsin ya kara toprağın dedi.böle 1 2 msj makaraya aldı.bende dedim inandırmak için napıyım kendimimi doğrıyım dedim.ciddi olduğumu anladı sabah 6 ya kadar msjlaşma sürdü bana dediği ben istiyorum ama istemiyorumda en iisi zamana bırakalımdı.bu sefer telle sabahlara kadar konuşmalar başladı.(ha bu arada sölemeyi unuttum.normelde bende oda ankarada oturuyoruz.ama ben okul için istanbuldayım)1 ayı felan böle geçirdik.sonra 1 hafta tatilim vardı ankaraya döndüm.aradım açamam amcamlardayım dedi.ertesi gün bi daha aradım açamam kardeşim yanımda dedi.2 saat sonra msj geldi:sana bunu daha fazla yapamıcam en iisi hiç başlamadan bitirelim lütfen bişiler de. cvp:ii ne diim. ondan gelen cvp:ya bi tepki ver kız bişiler de ne biliyim ne hissediosun onu söle bari. benim cvp:söliceğim bişi yok ama konuşmak istiosan gel msn deim.geldi msn'e.
Diyorum sen istiyomusun istemiyomusun?
yaa istiorumda istemiorumda.Sonucunda senin üzülmeni istemiorum!(yani çıksamda seni üzücem,çıkmasamda demek istio)
bende kesin cvp istedim yine zamana bırakdık işi.
istanbula geri döndüm(tabi o 1 haftada buluşmadım sinirimden dolayı)yine telde konuşmalar felan.en son bundan şu anki tarihden 3 hafta önce felan bi süpriz ayarladım.2 gün okulu kırdım hafta sonuyla birleştirdim onu görmek için.bi arkadaşını ayarladım ve okul çıkışında bi cafeye otutturdum gittim.çok şaşırdı,sevindi ve o günü güzel geçirdik.ertesi gün sinemaya gidicekdik akşam ablasının ateşi çıktı bende iptal ettim sinemaya işini ablasının yanında kalmak ister zora sokmıyım dedim.arkadaşına söledim böle böle yarın gitmioruz haberi olsun dedim.çünki kendisi uyudu die biliodum.ertesi güne başka program ayarladım.
ertesi gün oldu.msj geldi biz sinemaya gidioruz sende gelsene.
eh tabi program yaptım gidemezdim.
telefon bekliorum kusura bakma gelemicem dedim.
iii taam salla zaten boşver sen telini beklemeye devam et dedi.
tabiii benim kayışlar güzelce koptu.dedim ben senin için buraya geldim bana geçip bu lafları etme.ablanın yanında kalmak istersin die düşünmüşdüm dedim.
oda taam ben bişi demedim dedi.
ertesi gün buluşduk o gün gezicez ve ben doru istanbula geri dönücem.o günde gayet güzel geçti ve istanbula geldim.
ve arkadaşlar ben bu ankara olayını yapmam için gereken parayı o kadar kolay toparlamadım.yemeğimin yanına içecek almadım,hafta sonlarını zeytin,peynir ve ekmekle geçirdim,sigaramı almadım hep otlandım ve hiç sevmediğim şeydir,aç gezdiğim zamanlarda oldu,1 ay dışarıda çıkmadım ve bi arkımdan 50 kaatda borç aldım.ama inanın hepsini SEVE SEVE yaptım.
Istanbula geldiğimde bi bakdımki bu beni artık hiç arayıp sormuyo.dedim o arayana kadar bende aramıcam.1 hafta 2 mizde aramadık birbirimizi arada msn de gördükce konuşduk.1. haftanın sonunda msn'e girdi.konuşuoruz.dediki:
geç msj atıp durma
bende dedim sen beni hiç arayıp sormuyorun ben bunun lafını yapmıyorumda sen 10sn nin mi lafını yapıyosun ?
ben şaka yaptım dedi
fazla şaka yapıyosun birazda gerçeklere dönelim istersen dedim
oda taam ben artık bişi demicem dedi.
zaten hiç bişi dediğin yok dedim.
bu arada benim arkadaşım da msn de onunla konuşuo geçen konuşma şu:
eee şimdi siz nesiniz?
o benim arkadaşım...
oyun mu oynadığını sanıyosun sen?
ne diosun yaaa bişi bildiğin yok senin
ben arkadaşımı kimseye oynatmam kararın neyse geç söle ya olsun yada bitsin!
tamam söliyicem zaten bende nası söliyiceğimi düşünüyodum.
sonra msn den bana dedi sana bişi dicem dedi.bende telini aç orda konuşalım dedim.açamam sinirliyim dedi.açıcaksın dedim.açdı konuşmaya başladık telefon konuşmasını özet geçiyorum:
ben istemiyorum...
nie?bu zamana kadar değişen ne oldu,fikrini değiştiricek ne oldu?
bilmiyorum.aşık olamadım.olurum sandım ama olmadım.
son sözün bumu?
evet
ve yüzüne kapattım.odama geçtim 1 saat kadar yatağımda ağladım ve sesimi bile çıkartmadım ağlarken yanımda arkadaşlarım yatıodu uyansınlar istemedim.sessiz sessiz akıttım göz yaşlarımı.
1 hafta sonra bu olay üzerine daha hiç bişi olmamış gibi msn den benimle konuşmaya çalıştı.ben büyüklüğümü yaptım konuşdum.hakkettiğim sevgi buymuş,sevmek suçmuş ama feryad etmiorum çünki hala seviorum.

Arkadaşlar,size tek tavsiyem kolay kolay kimseyi sevmeyin.

:eek: :saf: :eek: :saf: :eek: :saf: :eek: :saf:

boş işler bunlar boşşşşş :D önemli olan karizma :p bendeki gibi avantrimda resmim var

SENSİZ HAYAT YERİN DİBİNE BATSIN bu söz gelmiş geçmiş ve gelecek tüm hayatımı anlatır .

SEPTAGH' Alıntı:
Eski nişanlımdan yeni ayrılmıştım.5 senelik bi ilişkimi bitirmiştim.Neden derseniz arkama dönüp baktığımda 5 sene boyunca kendim için hiç bi + olmadığını gördüm.Verdiği acılar benim verdiğim tavizler hariç...Ben bunalım bi halde takılırken(ayrıldığım için değil sadece 5 sene kendime yazık ettiğim için) hackhell den bikaç arkadaşla msn de konuşurken ifrit konuşmaya maydonoz u davet etti.İlk başta fark etmedim. O beni listesine eklemiş ama neden eklediğini bilmiyor.Ben kabul ediyorum sonra da engelliyorum ama daha sonra engeli açıyorum ayıp olmasın diye.

Sonralarda bu msn topşantıları haricinde uzun uzun dertleştik.Senelik iznine çıktığında yemek tarifleri bölümünü bana devretti. 1 hafta boyunca ben verdim o tarifleri.

Sonra izni bitip de geldiğinde neden bilmiyorum ama çok mutlu oldum.Konuşmalarımız sırasında o hala nişanlıydı ve nişanlısından ayrılmak üzereydi.O da en az benim kadar sıkıntı çekmişti bu konuda.Maydonoz ewde asla internete girmeyen biriydi.Ama bi akşam bilgisayarını eve getirip süpriz yaptı.Ben de o sırada sabah olsa da maydonozla sohbet etsek diye düşünürken çıkıp geldi.Çok mutlu oldum.Gündüzleri bütün gün konuşuyoruz akşamları ise hayal kurmaya başladık.O kadar güzel hayallerdi ki ne ben ne de o nişanlyken bile bukadar içten ve güzel hayal kurmamıştık.Ama elbetteki o sıralar arkadaşız.bana eski nişanlısının ona neler yaptığını anlattı.Ben sinirden deliye döndüm.Hiç tanımadığım bi adamı öldürmek istedim.Sonunda ayrıldığını söyledi nişanlısına.En sonunda ikimiz de özgürdük artık.

ben nişanlımdan ayrıldıktan sonra bidaha asla kimse olmayacak gibi büyük sözler söyledim.Ama...

Bi akşam sinirlendiğim bişey için kadınlar ile ile ilgili bi konuya anneler hariç bütün kadınlardan ve dişilerden nefret ediyorum yazdım.Bu onu çok üzmüş...

01.09,2005 sabahı saat 8:45 ırc de oyunda maydonoz un gelmesini beklerken yabani nıckli biri oyuna geldi ve bana sürekli bi link kopyalayıp durdu.Linki açtığımda dün akşam yazdığım şeyi gördüm ve maydonoz olduğunu anladım.Ama ben hata edip o yazıyı kızdığım başka bişey için yazmıştım.O gün beraber olmaya başladık çünkü acılarımızı biliyoruz sevinçlerimiz hiç olmadı,isteklerimizi istemediklerimizi biliyoruz...Çok iyi anlaşıyorduk yani.Biz tam mutlu olucaz derken eski nişanlısı telefonla rahatsız edip tehditlere başladı.Bu sıralarda sabahlara kadar uyumadan nöbet bekledik ikimizde.Çünkü söyledikleri boşverilecek şeyler değildi.Yine çok sıkıntı çektik.İlkkez tanımadığım birine karşı bukadar kin duydum.Defalarca gecenin bi yarısı dellenip istanbul a gitmeyi düşündüm.Hep kapıdan çevirdi beni maydonoz..Ama sağolsun kayınvalidelerin en mantıklısı mesude hanım ağzının payını verdi ona..:) Ben işim gereği izmirdeyim.İnşaat bitince de istanbul / avcılardaki zorlu hlg de işe başlayacaktım .Beni istanbula çağırdı Ahmet ZORLU.Azerbaycamn da 5 senelik bi projede çalışmamı istedi.fabrika kurulacakmış.Ama 5 sene boyunca ne ailemin ne de maydonozun yanına çok az gelebilecektim.Kariyerim çok iyi olacaktı ve kazancımda çok çok iyi olacaktı. Ama ben bunu kabul etmedim.Onsuzluğa dayanam diye.Bütün geleceğimi elimin tersiyle ittim.Daha sonra çalıştığım mimarlık şirketi inşaatı durdurdu.ve benim istanbula gelmem tamamen bitti.Derken bi teklif üzerine yine Zorlu grubu tekstll bölümüne geçtim.9 ay sonra istanbul a yerleşmem kesinleşti.Burada çalışırken eski arkadaşlarım yeni ve büyük bi kurumda bana yine mimarlık teklif ettiler.Aylık maaşı çok iyi ama tamamen İzmir de kalmam gerekecekti .Ben bunu da elimin tersiyle ittim:)Şimdi yerine göre sırtımda 60 kiloluk koli taşıyorum yerine göre de müğdürlük yapıyorum .Ama çok mutlu ve huzurluyum.Çünkü o benim hep yanımda ben de onun yanındayım.Ve sonu iyi olacak biliyorum...

Ramazan Bayramında ailesi ile tanışmaya gittim Sapancaya.2 gün boyunca beraber sohbet ettik rakı içtik babasıyla ;)Beraber ağaçlardan gecein bi yarısı mandalina çaldık cin içmek için :):)Ailesi de beni sevdi.Kurban Bayramına tekrar davet ettiler...Bana artık damat gözüyle bakıyorlar.Her anı harikaydı bana okadarr sıcak davrandılar ki kendimi evimde hissettim Her hafta sonu istanbuldayım artık.

Şimdi çok mutluyuz önümüzde sadece 9 ayımız var.İlk başta karşı çıkanlar oldu ama bi okadar da destek olanlar oldu..Sanaldan başlayan ilişki yürümez şıp sevdi sakızı aşkı diyenler de oldu.Kıskananlar,çekemeyenler de oldu.Beraberliğimiz yüzünden arkadaşlıklarını bitirenlerde oldu.Onlara göre biz nişanlılarıızı sattık ve beraber olmaya başladık.Ama uzaktan yakından alakası yok...Buna rağmen şimdi sözlüyüz..yaza düğün var kısmetse..Bizi bir araya getiren şey kara kaşımız kara gözümüz değil.İkimizi birleştiren yaşadıklarımız ve istediklerimizn aynı olması...Aynı anda aynı şeyleri düşünüp söylüyoruz.Aynı anda arıyoruz birbirimizi.

Herşeyden önemlisi de güvenimiz var.Kolay değil 480 km mesafe var aramızda ve bu mesafe 9 ay boyunca hep aramızda olacak.Ama kalplerimiz bir...teşekkürler
.

ARTIK MESAFE YOK ARTIKK HEP YANINMDA HİKAYEMİZİNN SONUNAA DEĞİLDEE BERABER YAŞIYICAĞIMIZZ HAYATIN BAŞLANGICINA GELDİK HAYIRLISIYLA EN YAKIN ZMAANDA DAVETİYELERİ YAYINLIYCAM ARKADAŞLAR.. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...

NOSTALJİ YAPIYIMM DEDİM YA HALA VE HALA AŞKIMM SENİ ÇOK SEVİYORUM.
BELKİ HALA HİKAYEMİZİ DUYMAYAN VARDIRR :))

Bir elimde mektup okurken bir taraftanda haberleri dinliyordum mektubun sevinciyle hiçbirşey duymuyor hatta yüzümdeki o mutlulukla sanki uçuyorum gece 3,30 olmasına ragman uyku bana küsmüştü mektubun geldikten sonra ki en son televizyondan GÖLCÜK DEPREMİNİ duyana kadar işte tüm hayat bir anda durdu ve elim telefona yapıştı ulaşamıyor konuşamıyorum en son ulaştığımda bende ordaydım ve betonların içinden çıkartınca sevdiğimi en son tek bir ses duydum bir oglumu kaybettim ama bir kızl kazandım diyip sarılan bir annenin gözyaşıyla kendimden geçmişim ve bugün oldu halen daha unutamadığım o anı keşkelere sığdıramıyorum keşke bende gitseydim babamgille tatile ve son bir kezde olsa onu görseydim keşke orda 1 gün daha kalsaydım onunla beraber olsaydık belki o zmn böyle olmazdı keşke son konuşmamızda ona defalarca sevdiğimi söyleseydim keşke keşke keşke ..... zaman hayatımızı ve hayattakilerimizi alırken böyle elikolu bağlı bakmaktan ve onları ugurlamaktan başka birşey yaptırtmıyor zaman zamanla sabrı ve alıştırmayı öğretiyor ben sensizliğe alışamadım ama seni yaşatmayı alıştırdı bugun bu sayfada da seni yaşatıyorum.Seni Seviyorum KARTANEM.

benimki SEPTAGH kardeşiminki kadar güzel olmasada güzel diye düşünüyorum.biz beraber olduğum kızla ilkokul 1 den beri aynı okuldaydık,yan sınıflardaydık,birbirimizi az çok tanımamıza rağmen hiç konuşmadık,bi kere bile tesadüf olmadı konuşamadık.sonra aynı lisede aynı sınıfa geldik,işte ilkokulda olmayan tesadüf lisede çok tatlı bi şekilde olmuştu.ilk sene normal arkadaştık,ama bu senenin ortalarına doğru bir yakınlaşma başladı 2 senedir çıktığı bi çocuk olduğu için bu yakınlaşma sadece tek taraflı oldu,çok sewdim onu,çok bekledim ama sonuçta o çocuktan ayrıldı ve onu kimin daha çok sevdiğini anladı.şimdi onunla çok mutluyum beklediğime,zamanında acı çektiğime gerçekten fazlasıyla değiyor,bunu şimdi daha ii anlıyorum.onu çok sewiyorum....

kız beni 2 kere reddetti bıraktım ondan sonra buna aşk hikayesi mi denir yaaa :mad:
aşk rezaleti :mad:

Eşimle 5 Sene önce Taniştik Herşey O Kadar Güzeldiki Anlatamam Aile Baskilari Falan Viz Geliyordu Okulu Birakip Askere Gittim Sirf Evlenebilmek Için şart Koşmuşlardi.askerden Izne Geldim Ve Kaçtik Tabii Tantanalar Ben Onu Gelinlikler Içinde Görmek Istiyordum Nişan Yaptik
Askerden Gelincede Evlendik şimdi çok Güzel Bir Kizimiz Var Ama Ayrilmak üzereyiz Hatta şu An Bizi Birakti Ve Annesine Gitti Neyse Arkadaşlar
Uzatmadan Size Abi Nasihati önce Kültür Aile Yapisi Gibi Konulara Bakin Bekarken Veya Sevgiliyken Herşey Tozpembe
şimdi Kizacaksiniz Bana Ama Inanin çok Aci çekiyorum Ve Bu Aciyi Hiç Bir Insan Yaşamasin Istiyorum
Geceleri Onun Yastiğina Sarilip Uyumak Kokusunu Duymak Için Kirli Sepetini Kariştirmak Kizima Her Bakişta Içim Kaniyor Keşke Diyorum Keşke Hiç Aşk Olmasaydi Dünyada
Arkadaşlar Kendinize Ii Bakin Ağlamayin Ağlatmayin

Tarih 27 / 11 / 2004 Rahmetli nişanlım ve ben

Çorlu da bir tekstil şirketinde planlama şefliği yaptığım sırada, her gün otobüs durağında gördüğüm olabildiğine güzel ve hanımhanımcık bir kız vardı..Ona ne kadar güzel olduğunu ve ona aşık olduğumu söyleme cesaretini bir türlü kendimde bulamıyordum..Onunla tanışmak ve onunla beraber evliliğe doğru giden ciddi bir ilişki kurmak göründüğü kadar kolay değildi..Bütün bunlar benim için adeta imkansızdı fakat en azından ona yakın olmak ve elini tutmak istedim ve bir sabah otobüs durağına giderken yolun karşısında onu gördüm,trafik o kadar yoğundu ki geçen araçlar yüzünden bir türlü karşıya geçemiyordu.. Tam o esnada aklıma parlak ama bir o kadar da adil olmayan bir fikir geldi..Bulunduğum civardaki gözlükçüye gittim ve bir adet güneş gözlüğü satın aldım ve çıkarken parktaki bir ağaçtan bir dal koparıp ona 100 metre mesafeyle yaklaştım.. Yayalar için kırmızı ışık çoktan yanmıştı bile bende onun dikkatini çekeğimi umarak kör bir adamı oynayıp araçlar ilerlerken karşıya geçmeye başladım...Bunu farkedip hemen durun beyefendi araç geliyor diye seslendi ve hemen bana yanaşıp elimden tuttu ve karşıya benimle beraber yürümeye başladı. Amacıma ulaşmıştım ve her şey rüya gibiydi ama ona karşı dürüst olmam gerektiğini düşünüyordum o sırada..Çünkü gerçek sağlam ilişkiler yalanlar üzerine kurulmamalıydı..ve ona karşı dürüst olup itirafta bulunmak istedim..Karşıya geçtiğimizde yarı suçlu yarı masum bir tebessümle gözlüğümü çıkartıp teşekkür ettim ve tam o esnada ona bir açıklama yapmama fırsat vermeden okkalı bir tokadı suratıma yapıştırdı..Kalabalığın ortasında rezil oldum bir şey söyleyemeden oradan uzaklaştım..ve tam 2 hafta boyunca ondan özür dilemek için her gün peşinden koştum ve her seferinde beni tersledi ta ki bir buket çiçeği onun iş yerine gönderinceye dek..Biraz yumuşamıştı ve bana karşı daha makul bir tavır takındı ve ilerleyen günlerde güzel bir ilişkimiz oldu ve bir kaç ay sonra nişanlandık fakat o senenin sonunda Yüce Allahım onu benden aldı..Ruhu şad olsun

Geri