Sen Ve O (Aşkınızın Hikayesi)

Kankamın aşkı açık ara birinci.
Septagh Kankim benim :))))))

helal be ne diyeyim bende anlatacaktım ama benimki böyle cicili bicili deil :)
allah sonunuzu getirsin bir yasıtkta kocayım emi septagh&maydanoz
artık düğüne çağırrısınız heralde..

number one. .septagh&maydanoz
harikasınız walla insallah bi ömür boyu sürer bu sevginiz

Umarım birgun bende gerçek aşkın ne oldugunu bulurum boyle hikayeler yazarım... uzulmek isterseniz yazayım bende aşkımı :D neysee bi oy da bende septagh la maydonoz kardeslerime ;)

MaYdOnOz' Alıntı:
eeee ortii bu yarışmaa nezman sona ericekkk aslındaa sona erdideee formalıtedenn bekliyozz galibaa :D:D:D varmı bizi geçicekk bi aşk hikayesi....

ahuhaha formalite işte :)

ocak ayına kadar devam etsin
belki 2005 yılında aşkı bulan arkadaşlar
gelir yazarlar :)

birinci olsan ne olur olmasak ne olur aslında...Birinci olsak düğün tarihini öne almicaz.Sonuncu olsak ayrılmicaz...sadece yazmak istediğim için yazdım ayrıntılara girmedim.Aslında gehenna bunu akşam verseyddi sabaha kadar destan yazardım ama kısıtlı zamanım vardı....;)

Benim septagh abim kadar anlatacak bişeyim yok ama özetlemek gerekirse şöyle bi konuşayım. 16 yaşındaydım. Ama her nedense bir yetişkin gibi ilişki kurmaktan hoşlanıyodum (hala da öyleyim). Malumunuz okul çocuğuyuz ve kızlarla aramız pek haşır neşirdi. Kim derdi ki en son ortaokulda dersaneye giderken "fena kız değilmiş ama ileride görüşmemiz pek mümkün olmıcak nasılsa kaptırmayayım kendimi" dediğim bir bayana tabiri caizse kul köle olacağımı ! Evet lise birinci sınıfta arkadaşlarımızın verdiği amatör bir konserde onu tekrar görmüştüm. Yıllar sonra... Bunun "Çarpıldığım" bir görüş olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Konserde sonra onunla aynı dersaneye giden arkadaşımdan telefonunu istedim. Gerizekalı bu numara işinden, bitaneme bahsetmiş ama almayı unutmuş. Bir hafta üzgün geçti. Çünkü benim aptal arkadaşım telefonu almayı unutmuş ve ben de "beni esgeçti" psikolojisi içinde son bir çare gibisinden arkadaşıma telefonu birkez daha ama bu kez kendisi için istemesini söyledim. Ama ne duyayım : "ben almıştım numarayı ama sana söylemeyi unuttum. Bak hatta telefona kayıtlı" !!! Evet. Cevap aynen böyleydi. Benim için ne kadar önemli birşey olduğunu bilmemesine bağladım olayı. Ama yine de kızdım köpürdüm fıttırdım desem yeridir. O akşam bir mesaj faslıdır sormayın gitsin. Sanki yıllardır birlikteymişim bitanemle de uzun süren bir ayrılıktan sonra doya doya yazıyomuşum gibi geldi. Tek sebebi de o geçen bir hafta içinde enine boyuna "birlikte olsak onunla neler yaşayabilirim acaba?" sorusunun cevabını düşünmemdi. 2 hafta sonra da ilk buluşmamız gerçekleşti. Ben hayatımda hiçbir insanla konuşurken titremedim emin olun. Ama öyle bir heyecandı ki sesimin titrediğini farkedip bana "ya o kadar heyecan yapma ne var ki bunda bu kadar heyecanlanacak hem beni daha önceden de tanıyosun" demişti (dün gibi de hatırlarım bu sözünü yani). Sonraları alıştım. Yine hiçbir insana açılamadığım kadar, rahat bir şekilde anlattım kendimi. Lise 1 in son günlerine doğru iyice uçmuştuk ve tarihini odamın duvarına hiç çekinmeden kocaman bir şekilde kazıdığım gün geldi. Biz yine okuldan kaçmışız ve her zaman buluştuğumuz çocuk parkına doğru gidiyoruz. Hava "yağmur geliyo" diyo bize. Ama aldırmadık minik minik çiseyen yağmurun altında muhabbetimize devam ettik. Daha önce birkaç defa yakalandığım bir sağanak indi. Rahmet boşalıyo sanki !!! Ceketimi çıkardım yağmurdan korunmak için ikimizin üzerini örttüm. Ama şakası yok mübarek yağmur ceketi bile 3 kiloluk bir yarı sıvı yarı katı cisme döndürdü. Artık en son noktamıza kadar (anlayın artık) ıslanmıştık ki biraz ilerideki bir kafeden çağırıldığmızı farkettik.Bubların hepsi 1 dakikada oluyo ve yakınlarda bir dükkan...vs olmadığı için bu kadar ıslandık bunu da ekliyeyim :) Kafeye gittik, hiç beklemediğim bir şekilde omuzuma yaslandı ve "bundan daha güzeli olamazdı" dedi bitanem bana. Ben de içimden gelen bi tebessümle "evet" diyebildim. Evet benim için (herkesin ortak görüşü "içine kapanık" bir çocuk dediği benim için) hayatta istisnasız (!) en güzel gün buydu. Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün bunun daha ötesi yok. Bir yıl öncesine kadar hiçbir umut taşımadığım bir ilişkiyi bu noktaya getirmeyi başardığım için kendimle her zaman gurur duydum. Daha anlatsam gidecek ama en önemli noktası buydu. Düşünün 17 yaşımda neler hissettiğimi. İçime işlemiş bir varlık oldu. Küstüğümüz ayrılmayı düşündüğümüz anlar da oldu ama yapmadık. Şimdi ise hayatımızın dönüm noktalarından birisi olan ÖSYS sınavına hazırlanıyoruz. Ama şunu da gördüm ki gelecek kaygısı herşeyin önüne geçmeyi başarıyo. Tabiatıyla şu anda mesafeyi mümkün mertebe açık tutuyoruz. İleride ne olacağı bilinmez o yüzden sınav bizi ayıracak, bitecek...vs demiyorum. Allah bizi tekrar aynı noktada buluştursun diye dua ediyorum o kadar. Evet septagh abim yaşça yeterince büyük benden. Aynı şekilde maydonoz ablam da öyle. Bu yüzden aynı koşullarda değerlendirmeyin bu aşkları. Tek ortak yanları 2 kişinin karşılıklı birbirini çözmesi ve kendi yöntemlerince tekrar ama bu kez BİRBİRLERİNE düğümlenmeleridir derim ben. Okuduğunuz için teşekkürler...

Aslında burada yapılan 2005 in en güzel en büyük aşkı bi espri.En büyük senin aşkın en büyük benim aşkım en büyük başkalarının aşkı ahmet kardeşim.Sen kalbinin birincisini seçmişsin zaten :)Emininmki o yağmurda ıslanma ve başını omzuna yaslamasının zevki inanılmazdır senin için.Bu yüzden hepimiz kazandık ...;)Koccamann bi teşekkür benden...

valahaaa süperrr nediyimm ahmetcan sevgin içindee seninlee beraber bütüdükcee hiç bişeyden kaygın olmasınn....pierlotidee aynı seylerii hissettikk bizdee ilkdefa istanbull tepedenn okadarr güzel gözükmüştüü bana... :D:D:D dimi aşkımm..

Teşekkürler septagh abi maydonoz abla. Ben öyle diyorum zaten içimizde varsa olur bişeyler. Şu sınav bi bitsin gerisi Allah kerim :)

ilk görüşde aşktı lise 2. sınıf okula daha
yeni gelmiştide şans veya kader ya
bizim sınıfa gelmişti

o kapıdan girişi hala gözlerimin önünde
içeri giriyordu ben başımı çevirip ona
baktım ve o anda kalbimin attığını
hissetmiyordum. bir başka değişle
kendim için atmıyordu. evet iyi hatırlıyorumda
kalbimi çıkarıp orada ona vermeyi isterdim.

orada olmasa bile sonradan verdim ama :)
onu çok sevdim halada seviyorum

ama malesef 3.5 yıllık bi beraberlikten
sonra ayrıldık :(:(

bundan sonrada yeminliyim aşık olmamaya!

bu da bizim hikayemiz

Bizimkisi ilk görüşte olmasada zorla bulunmuş bir aşk.ve ben asla büyük konuşmamak gerektiğini anladım!!!herneyse…Benim niyetim bilgisayar almakken nerden bilirdim ki o an kaderimin de değişeceğini!tabi siz şimdi chatte falan tanıştığımızı düşüneceksiniz.aslında birazda öyle oldu ama onun bir de öncesi var.onu ilk bilgisayar aldığım yerde gördüm.eminim saat tam 7 ydi.beni hızlı bir şekilde kendine çekmeyi başarmıştı ama hemen hoşlanmaya başladım diyemem.aramızda kısacık bir konuşma geçmişti ve ben ardıma bakarak gitmiştim.sonra onu bir hafta görmedim.hep düşüncelerimdeydi.sonunda tanışma günümüz geldi o da bir şaka sayesinde oldu.benim sivrizekalı kardeşim by genco ya bir kız msn sinden şaka yapmak istemiş.sonuç olarak benim msn yi kullanmış tabi.(bu arada kardeşimle daha önceden birbirlerini tanıyolardı) şimdi kardeşime o kadar teşekkür ediyorumki eğer o olmasaydı aşkımı tanıyamazdım.daha sonra ben olayı öğrendim ve kim olduğumu açıkladım.böylece tanışmış olduk baya sohbet ettik.onun sohbetleri çok hoşuma gidiyordu açıkcası.sonra git gide ona bağlandım yani kendi kalbime bir çelme taktım.bunu kabullenmek istemedim çünkü ben hiç mutlu olamadım gözyaşlarım hiçbir zaman kurumadı acılar beni olgunlaştırdı hep canım yandığı için yeni bir sevda bana çok uzak diyodum sevdam yanı başımdaymış meğer.o kadar şirin konuşuyoduki karşı koymak mümkün değildi.düşünsenize seviyosunuz çıkamıyosunuz ama birbirinize canım tatlım falan diyosunuz bu çok acıydı bana göre. sonunda onun da bana boş olmadığını anladım o sözleriyle duygularını yansıtıyordu ben anlamıyormuş gibi davranıyordum ne de olsa kız dediğin nazlı olur :D sonunda itiraf etti ben yorum yapmadım.ama içim öyle yandı ki anlatamam.sadece kendi kendimizi kandırarak zamanı ilerlettik günler 16 kasım Çarşamba yı gösteririken bizim birbirimizi özlediğimiz sade bir günde gerçekleri konuşmanın zamanının geldiğini düşünüyorduk.başrolde yine benim korkularım vardı şu an birlikte olsak da bu korkular yine içimde sevgimle her zorluğu aşacağıma inanıyorum her şeye rağmen ben şu satırlarda kendimi buldum:
Aşk zamana meydan okur
Ama sen karşı koyamazsın ona
Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği
Bir adım atmalısın bir el uzatmalısın aşka doğru
Aşkın anahtarı cesaret değil mi ya?
Cesur olmak gerekmez mi?
Bir sevdayı yaşamak
Bir sevdayı büyütmek için
Kaç gece yalnız geçti hesaplasana…
Birtanem seni seviyorum çünkü bu aşka ruhumu adadım tüm varlığımla yaşıyorum aşkı zaten aşk dediğinde böyle yaşanmalı.ya tam anlamıyla vereceksin kendini aşka ya da hiç girmeyeceksin bu işe…!aramızdaki mesafeye sakın aldanma canım benim varlığın yeter :(

gözlerim doldu yaaa :( teşekür ederim aşkımmmmm.......

Nida ve by genco
hikayeniz gerçekten çok güzel arkadaşlar ya
dilerim hep mutlu olursunuz
paylaştığınız için teşekkürler :)

Aşk zamana meydan okur
Ama sen karşı koyamazsın ona
Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği
Bir adım atmalısın bir el uzatmalısın aşka doğru
Aşkın anahtarı cesaret değil mi ya?
Cesur olmak gerekmez mi?
Bir sevdayı yaşamak
Bir sevdayı büyütmek için
Kaç gece yalnız geçti hesaplasana…

nida bu coq gusel bi yazı acıkcası bnde duyglandm...:(:(umarm mutlu olursnz...

teşekürler arkadaşlar.....

aşkın böylesine ne denirki allah tamamına erdirsin...ömür boyu mutlu olursunuz inşallah... :aba:

Iyi Dilekleriniz Için Teşekkürler Arkadaşlar.hepimiz Mutlu Olmayi Hakediyoruz.keşke Hikayelerimiz Mutlu Sonla Bitse Ama Olmuyo Işte. Kesinlikle Bir Daha Aşik Olamam Demeyin Benim Gibi Büyük Konuşmayin!!çünkü Her Son Bir Başlangiçtir Sizi Nelerin Beklediğini Bilemezsiniz

anlatacağım şey hayatımı değiştiren bitmiş bir ilişkinin hikayesi.hiç beklemediğim bir zamanda bir arkadaşımın arkadaşı olduğu için tanıştım nilgünle. ne yalan söyleyim ilk gördüğüm anda aklıma gelen şey ne güzel kız bu yaa olmuştu.çok hoşlanmıştım ama daha önce sadece bir tane kız arkadaşım olduğu için nasıl davranacağımı bilemedim. eleim ayağım dolaştı resmen.ama arkadaşım aracalığıyla sık sık görüşebiliyorduk.yani hoşlandığımı söylemek istiyordum ama nasıl, ne şekilde söyleceğimi bilemiyordum. medeni cesaretim nerdeyse sıfır zaten.ikimizde o yıl üniversite sınavına hazırlanıyorduk.ve bazen ders çalışmak için bazen derslerin sitresini atmak için buluşabiliyorduk. ama yanluz kalmıyorduk ortak arkadaşımızda yanımızda oluyordu. birgün deneme sınavına girmek için buluşacaktık yine üçümüz ama arkadaşım ayağını incittiği için nilgün yanlız geldi. beraber gittik sıvana fazla durmadan çıktık hemen biryerlerde oturalım diye.aklıma belki konuşabilirim diye bi kurt düştü, onun için sınavdan çabuk çıkmak için sözleştik. aylardan mart ve mekan ankara olduğu için hava baya serindi sınavdan çıktığımızda. ama ne olursa olsun cesaretimi toplayıp ne kadar hoşlandığımı anlatacaktı nilgüne.yamur çiselerken kızılay sakar yüksel dolaştık. ama bir türlü lafa giremedim. bu arada nilgününde benden hoşlandığını sanıyordum. yani hareketlerinden öyle anlamıştım. ama tabi ilk adımı atmam gerekirdi.sonra cesaret toplamak için bira içmek geldi aklıma belki azık sarhoş olursam açılabilirdim. nilgüne bi barda bira içelim mi diye sordum. biraya ok dedi ama bara hoş olmaz dedi konuşamayız dedi. bi parkata oturalım birer tane içelim dedi. sonra ben biner giderim otobüse dedi. benim için uygundu tabi. hoş cepte bira parası ancak var. ama olun. biraları alırken omzuma başını koydu bi ara. sonra geri çekti ama. anlaşılıyordu onunda birşeyler hissettiği ama konuşamazsam herşey boşa gidebilridi.sonra bi parka gittik biraları içmek için. hem havanın serin oluşundan hemde heycandan titriyordum.nilgün fark etti ve üşüyormuusn dedi. ne denirki buna hayır heycandan titriyorum diyecek değilimya. üşüyorum dedim tabiki. belime sarıldı bende üşüyorum diyerek.o an kalbim çıkacaktı yerinden. deli gibi aşık oluğumn kız iki eliyle belime sarılmış vücutlarımız birbirine yapışmış, omzuma başını dayamış öylece susuyor. ben de ona sarıldım va aynı şekilde başımı yasladım ona, ama hala ağzımdan bir keilme çıkmış değil. zangır zangır titriyorum. ama soğuktan değil.daha önce hiç bir kıza bu kadar yakın hissetmedim kendimi. öylece durduk 10 belkide 15 dk boyunca. artık konuşmak eskisinden de zor oldu benim için, o güzel atmosferi dağıtmak istemiyordum çünkü. yani kal bu şekilde 10 yıl deseler ok derdim o anda.biraları bitirdik. ve artık kendi kendime konuşacaksın konuşacaksın telkinleri yapıyordum. bak diyordum kendime, nilgün senden hoşlanmasa bu şekilde olurmu hiç, kesin hoşlanıyor diyorum ama yinede ağzımdan bir kelime çıkamdı. yani çekinmiyordum artık söylemeye ama o atmosferi dağıtmak istemiyordum. sonra nilgün başını omzumdan biraz kaldırdı ve yanağımla boynum arasında bir noktaya küçük bir buse kondurdu tam kafasını çekiyorduki,,, bir anda dudaklarından öptüm. ilk anda tüylerim diken diken oldu, nilgün çok şaşırdı karşılık yada tepki vermedi. ama ilk şok geçtikten sonra sanki kırk yıllık aşıklar gibi öpüştük. ilk kız arkadaşım deildi ama ilk öptüğüm kızdı.süre veremem ama bi süre öpüştükten sonra dudaklar birbirinden ayrıldı ve eller birleşti. artık kelimelere gerek kalmamıştı, ne denirki bunun üstüne.sonra orda birkaç kez daha buluştu dudaklarımız. hiç konuşmadık öpüştüğümüz andan itibaren. yarımsaat kadar gözler dudaklar eller konuştu. yani kim bi insanın elini böyle aşk anlatır şekilde tutarki. yarım saat kadar kaah öpüşerek, kaah sarmoşdolaş oturarak, kaah birbirimizin ellerini okşayarak geçirdik. sonra kalkalımmı artık dedi. yani her güzel anın bir sonu vardır. çıkıp benimle gelecek değil evime. annei babası bekliyor kızlarını kendi evine gitmesi lazım. parktan çıkarken "seni seviyorum" dedim. sonradan düşündümde o akşam en az duygusal an buydu. yeni bu kelime bu kadar gerilerde kalabilirdi ancak.cebimde kalan dolmuş parasıyla nilgünü evine kadar bıraktım. daha doğrusu sokağına kadar. :)..

buraya kadar sabırla okuysanız tebrik ederim. ama bun ilişki yazmaya kalksam eminim kimse okumaz uzun diye. çıktığımız aylar boyunca hemen hemen hergün bu kadar yoğun duygularla geçti. biteli beş yıl oldu ama hala anlatırken aynı şeyleri hissediyorum. hele bitişini anlatırsam birgün...

:(:(:( ben daha hic asik OLmaDiM :(:(:( gercekten sizinkiler gibi harika seyler yasamayi cok isterdim ...

Geri