Sayın Mehmet Ali Önel ve Ekibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Buyaa iNdirdikleri Site Bir Kere Warez Sitelerinde Reklamları Var XxX Video Sitesi...Neden Herşeyi Bizim üStümüze Yıkıyorlar...Bize Neden Herkes Düşman Gözü iLe Bakıyor..Ne Saçmalık Ya..Sanki Burada Herkes Adult BoLumune Bakıyor...Diğer BoLumleri Gostersinler...Bilgisayar-Oyun boLumlerini Bir Yayınlasınlar..Veya Diğer BoLumleri...Ne Kadar Alçak Bir iŞLem Ya..Bize Karşı Düşmanlıkları Varsa Çıksınlar Söylesin...Sinir Bozmasınlar..Umarım Bu Yaptıkları Yanlarına Kalmaz..Kalmıyacakta..!!

Sizlerinde Bildiğiniz gibi Hackhell 17.haziran.2005 'te acıldı...!
Ve 1 yılının dolmasına cok az bir süre kaldı ...
Bu kadar sürede bu kadar kitle...!Bu kadar konu...! Bu kadar iyi bir ekip ... !

Sadece paylaşım hizmeti vermekle yetinmedi...! Resim upload servisi kurdu...!Sohbet yeri kurdu...! ve Daha bir çok şey ...

Bu tür olaylar Bu kadar kısa sürede gelişen bir paylaşım platformunun kariyerini cok kötü etkilemektedir...
Sizinde Resimlerde Gördüğünüz Gibi paylaşıma verilen yer Hackhell gösteriliyor..!
Lütfen burdan şu linki vermek istiyorum admin ltf kızmasın bana HAckhell'e yapılan bu ayıba dayanamadım ltf ..

www.terbiyesiz.net DEŞİFRE PROGRAMI HACKHELL'de olmayanı HACKHELL'De gibi göstermeyi iyi bildiniz...Yukarıda bahsi geçen site sizdenmi yoksa :goz:

Bu kadar Site dururken kurban hackhell.com seçilmesi...Anlamıyorum hemde adult içerikli olmamasına ragmen o kadar adult site dururken genel forum sitesi seçilmesi kafa karısıklıgı dorusu ... Hackhell'e su serpmez yazın ortasında ;)
Ayrıca Hackhell'de sadece indirme linki verilmiş download linkinde sizinde gördüğünüz gibi hackhell.com ailesine ait bir link yoktur...

Bu ve bu tür olaylar bize hiç bir şey yapmaz..Hızımızı bile kesmez..

1 yıLımıza az KaLdı Nice yıLLAra ... !

Meyve Veren ağacı TaşLamaya aLıŞıkdır Bızım MıLLetimiz..Ama Nereye Kadar Bu Kadar KısaSurede bu Kadar Geniş KitLeLere SesLenebiLmek Tabiki azmin başarının Hırsın Sonucudur..

''HackheLL Sonu oLmayan bir başLangıçdır'' BöyLe ufak SaLLantıLarLa ne amacımızdan şaşarız nede böyLe haberLeri tii ye aLırız...

en kısa surede mahkemeye werelım programı

sevgili yoneticimiz dark angel ve ekibi siz en iyisini yapcaginizdan suphemiz yok ama bence eger bi hak aranicak ise bu mahkemede olmamalidir eger hakkimizi aricak isek desifre programina binlerce uyenin mail atmasi gerekir boylelikle hakkimizi ariyabiliriz ben mahkemede bu konu yuzunden hakkimizi aramamizin mantikli oldugunu dusunmuyorum ama mail atma konusunda bende hemfikirim...

arkadaslar biz hackhell ailesi olarak imkansiz bi olaya imza attik 1 yilda 80 bin uye oldu bi imkansiz daha yapalim ve desifre programina binlerce mail yadiralim ve hackhell in gucunu gorsunler...

+18 gibi bisey var yani isteyen bakar isteyen bakmaz bula bula hackhele mi bulmus bu .... lar

şiddetle kınıyoruz tv yi

bence hemen bütün HackHell kullanıcılarının deşifre programına E_mail saldırısı düzenlemesi gerekiyor o zaman anlarlar derdimizden herkesi deşifreye E_mail atmasını istiyorum

DeathSouL : eywallah kardeşim...

Herkes neye hizmet verdigini en iyi kendisi bilir
biz biliyoruz. bunu yapan şahsiytlerde
yaptıgı işin ne derece komik oldugunu anlasınlar
bu bize yeter....
ha burdanda 3 beş tane zibidi foruma sesleniyorum
bizi rezil etmeye çalışan forumlarada şunu demeq istiyorum

İt ürür Kervan Yürür....

Siz ürüyün biz ilerleyelim..

yiyosa durdurun bizi...

Programı basından sonuna seyrettım.
O videoların hepsi hhde mevcut neden boyle dıyorsunuz kı?

O diğer siteye gittim baktım bolum 7 aydır kapalı adult bolumu.

DEmekki biz hhde adult kapatılsın dedıgımızde bıze karsı cıkan yonetıcıler.Sımdı boyle olunca laf bastırıyorlar.

priglashat' Alıntı:

DEmekki biz hhde adult kapatılsın dedıgımızde bıze karsı cıkan yonetıcıler.Sımdı boyle olunca laf bastırıyorlar.

eee ? hh de mevcut veya değil, önemli olan konu, videoların çıkış kaynagıdır !
ve orada yazan sitede belli, ne yazdıgımızı ne söylenmek istedigini adam gibi okuyun!
250 tane msg buraya boşuna yazılmadı,kimse boşu boşuna birşeyleri savunmuyor.

priglashat' Alıntı:

Kardeş Programda Neden o zaman Sadece Hackhell Goruntuleri yayınlanıyor..Ayrıca HackheLL uyeSi oLmiyan Biri Şimdi Programı iZledikten Sonra ne Olarak Tanıyacaktır Sitemizi Canım Vatanım Sitesini NasıL Tanıyacaktır.!! Soruyorum Sana....Biz Burada Adult Paylaşımlar mı Besliyor Sadece..!! Bir Dolaş Forumu Bakalım Biz Burada Milletimiz iÇin Yararlı Paylaşımlar Yapıyoruz...En Düşük üyenin Bile Bir Katkısı Vardır Bu Şehire (HackheLL) Unutma...Tamam Hadi Diyelim Adult Videoları Mevcut..Peki Neden Sadece oNLar On Plana atıLarak Diğer Paylaşımlar Kirletiyorlar...Git Bak Diğer Bolumlere Geyik & Mizah boLumune Bak..Fıkralar Adult mu oLuyor....Oyun boLumune Gir bak Benim ve Arkadaşlarımının Dostlarımın Yaptıgı Paylaşımlar Adult Mu oLuyor...Bilgisayar boLumunde ARkadaşlarımın Dostlarımın Verdiği Çabalar Adult Mu oLuyor..!! Soruyorum Sana Bunlar Neden Adult oLarak Gosteriliyor..!!

Her üYenin Yaptıgı Katkı Neden Adult Gozuyle Bakılıp Bu Noktaya Kadar Getiriliyor..!!

türkiyede binlece site varken Hackhell in adını neden lekeleme ihtiyacı duydular?bence mesele burda başlıyor.Bence bunu düşünmek lazımm

herkez sapkasini onune alip dusunmeli,

gercekten sawunulacak bir is yapip yapmadigini?

en azindan sunu kendisine sormali, annem babam bunlari bilse benim hakkimda ne dusunurdu?

fewri hareket ediyorsunuz bence, her ne kadar hata yapmis olsalarda desifre programini da kutluyorum, birileri bir sekilde artik buna dur demeli

işe birazda kendi açınızdan baksanız aslında daha yaralı olursunuz işmdi şey diyenler çıkar daha deminki konuşan farklı acc açmış gelmiş...Hayır bende Deşifreyi izledim ve ordan görerek bu siteye girdim ve Tv'de gösterildiği gibi değil dahada fazlası olduğunu düşünüyorum.
Sitenin adult sayesinde google'da çıktığını gördüm diğer bölümler o kadar aktif olmasada adulta sürekli paylaşım yapılıyor tmm diğer bölümlerde de yapılıyor ama genel kullanıcı kitlesi adultu ziyaret ediyor zaten diğer bölümlede var tmm ama en çok adlut zaten deminki adamın verdiği resimde bunu belirtiyor.

Siz hala şikayet edelimden bahsediyorsunuz bence şikayet edeceğimize kendimize çeki düzen vermeliyiz adult ayrılmalı apayrı bir site haline gelmeli ki hackhell hızla büyüyüp ilerleyebilsin.

Tüm türkiye hackhelli adult bir site olarak tanıdı bunu düzeltmek sizin elinizde adultu ayırıp ve bi çeki düzen verip.

İlla ordaki filmleri sizin çekip yayınlamanız gerekmez bu kadar basit düşünmeyin sonunda sizin sitenizde liseliler,webcam çekimler yayınlanıyor ve bunları ziyaret eden herkes görüyor illaki sizin çekmeniz gerekmez siz burada paylaşıyorsunuz daha ne olsun.

Çekenlerin reklamını yapıp dahada isteklendiriyorsunuz gençlik burdan indirdiği liseli filmlerini izliyor belki özeniyor onlada çekmeye kalkışıyor yani bunlara mani olmaznız yayınları kaldrmanız engellemeniz gerekirken siz burdan indirme mkanıu veriyorsunuz.

Deşife programındada zaten hackhell yönetimi prono film çekip yayınlyo demedi burdan indiriiyor dedi.
Sizin çekmeniz gerekmez çekilmiş yapılmış bir şeyi buraya taşıyosunuz aynı kapıya çıkar.

kendinizi bu kadar savunmaya kalkacağınıza biraz düşünün ve adult bölümü ayırın ayrı bir site olarak devam etsin.

Saygılar Ahmet üstündağ

ifrit' Alıntı:
herkez sapkasini onune alip dusunmeli,

gercekten sawunulacak bir is yapip yapmadigini?

en azindan sunu kendisine sormali, annem babam bunlari bilse benim hakkimda ne dusunurdu?

fewri hareket ediyorsunuz bence, her ne kadar hata yapmis olsalarda desifre programini da kutluyorum, birileri bir sekilde artik buna dur demeli

sen eski bır mod olarak bunu yakiştıramadım neden o zaman bır zaman gorev yaptın sorabılırmıyım sen boyle dersen sana ne derler
bence çok yanliş bır yorum ytazdın her forumda vardır ama bu resmen ******da ındırılıp çamuru hackhelle attılar yorumujn için senıde deşifre programınıda haberı için kınıyorum

Bunları Bizim Sitedekilerden Once En Az 100 Site Yayınlamıştır...Neden Sadece Bizim Site Gosteriliyor Ben Bunu Merak Ediyorum ve Buna Sinirleniyorum...Ve Suna Gelince Benim Annem HackheLL'e Girdiğimi Biliyor...Ve ARkadaslarımda Biliyor Ben Yayınlandıgı Gün Okula Gittiğimde Herkes Bana Vayyy Sapık Naber gibi Hakaretler Ettiler..Cok Mu Hoşuna Giderdi Bide Kutluyorum Diyorsun...Ha Ben Adult BoLumune Girmedim Demiyorum Girdim Yalanım yok..Fakat Orada 1.Mesajım Var Bakarsanız...Oda Arkadasın Linki Kırık Verdiği iLe iLgili...Ben Oyun BoLUmunde Paylasım Yapıyorum Banane Adult'tan Baskası Diğer Bolumde Paylasım Yapıyor Ona ne Adult tan...Ben Anlamıyorum Neden ADULT Sitesi Olarak Gosteriyorlar....Bu Beni Sinirlendiriyor..Sende Hala Deşifreyi Kutluyorum Diyorsun..Hiç Anlamıyorum Hiç..!!

benim gorew yapmam ile bunun ne alakasi war? ben gorew yaparkende adulta karsiydim, olmamasi gerektigini sawunuyordum we hala da sawunuyorum

anlamadigim neden duygusal yaklasiyorsunuz olaylara?

ewet bi sekilde bizi karaladilar oyle yada boyle, lakin bu bizim ayibimizi bastiriyor mu?

hh`de ne guzel paylasimlar yaptik, bilim adina dusunce adina ahlak adina ne guzel yazilar yazdik ekledik buraya, herkez bilgilensin ogrensin kendisini gelistirsin diye

peki ne oldu?

adult bolumu daha cok one cikti, sozlukte bile adultuyla unlu siteye diye yayinlandi

ne olurdu sitemiz guzel yanlariyla owgu dolu sozlerle herhangi bir tw programinda yayinlansaydi???

bu ikisi arasindaki farki idrak edemiyorsunuz,

bakin benim ne kiz kardesim war, nede lisede okuyan kiz arkadasim, bir gun bu cekilen goruntulerden biri eskeza kendi yakinini gorecek, asil kiyamet ondan sonra cikacak

kiz kardesi we lisede okuyan kiz arkadasi olanlara duyrulur

ifrit' Alıntı:
benim gorew yapmam ile bunun ne alakasi war? ben gorew yaparkende adulta karsiydim, olmamasi gerektigini sawunuyordum we hala da sawunuyorum

ewet bi sekilde bizi karaladilar oyle yada boyle, lakin bu bizim ayibimizi bastiriyor mu?

bakin benim ne kiz kardesim war, nede lisede okuyan kiz arkadasim, bir gun bu cekilen goruntulerden biri eskeza kendi yakinini gorecek, asil kiyamet ondan sonra cikacak

haklısın anlatılmak istenen bu ama at gözlüğüyle bakanlar sadece bizi lekelediler diye değil belki bu bir başlangıç yada en çok sizin sitede göze çarptı onun için lütfen biraz kendinizide yargılayın arkadaşlar hemen kalkıpta yok deşifreye mail atalım falan gereksiz yani önce ayıbınızı örtmelisiniz.

ifrit' Alıntı:

hh`de ne guzel paylasimlar yaptik, bilim adina dusunce adina ahlak adina ne guzel yazilar yazdik ekledik buraya, herkez bilgilensin ogrensin kendisini gelistirsin diye

peki ne oldu?

adult bolumu daha cok one cikti, sozlukte bile adultuyla unlu siteye diye yayinlandi

ne olurdu sitemiz guzel yanlariyla owgu dolu sozlerle herhangi bir tw programinda yayinlansaydi???

bu ikisi arasindaki farki idrak edemiyorsunuz,

burdada yanlişsın sen sanki hiç gırmedın gorevınle ne alakası var derken sende hackhell için çaliştın emek harcadın demek ıstedım ve sımdı kotuluyosun mantıgı oluştu sankı bıtane adam desınkı ızlemedım hiçmi elini fılan kullanmadın yapma gozum burda yanlişsınız kız lar erkeklerden daha fazla gırer bunuda sdoyluyum sana ama gelıp burda hackhelii kotulemen yanliş dostum deşifre programını zıledınmıkı saçma sapan bır yorum yazıyon hackhelli kotuledı sadece desekı her forumda adult var fılan ama hedefı sadece hackhelldi

Hackhell kullanıcıları olarak hakkımzıı aramalıyız bu sitede adult olduğu kadar dini şeyler de var kınıyorum STAR TV Yİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri