Zeytin
Zeytin&Limon
Maddi ve manevi tazminat davası açılmasını öneriyorum..
dikkat mehmet ali sizinde donları indirmesin baqın sonra hh adult sitesiymiş ya malzeme olursunuz mazallahDark_Angel' Alıntı:ara kusen ara meshur olduk programa davet edıcekmıs Mehmet abı bızı
karizma_5' Alıntı:arkadaşım senin şuanda yaptığın,
çamur at izi kalsın,
gördüğüm kadarıylada hackhell'e yabancı değilsin,
buranın adultan ibadet olmadığını bilirdin,
ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim,
burası türkiyenin enbüyük paylaşım sitesidir,
senin gibilerin kötü laflarıyla
burası değer kaybetmez
saygılarımla
react0r' Alıntı:Siteye sözde sözcü olarak gelen arkadaş ne hikmetse Ankara'dan bağlanıyor, Deşifre'nin merkezinin istanbul anadolu yakasında bulundugunu bildiğimize göre ben o arkadaşın samimiyetine inanmıyorum,
Name: pepsi
IP Address: 192.168.31.32
Network: Unknown
CHI€F' Alıntı:abi o adulttan ibadet kelimesini ibaret olsarak değiştirebilirmiyiz hızlı yazayım derken yanlış yazmışsın herhalde yanlış anlaşılmasın
peki kardeş bu kadar adult bölümü düşmanısın o zaman girme seni zorlayan mı var.sen sitemize adult sitesi diyosun bende iddaa ediyorum star tv erotik kanal...proğramlarda sunuculuk yapanların ilk önce eteklerini kontrol et ama fazla açma iç çamaşırı giymediği ortaya çıkmasınEeCOMP' Alıntı:demek hackhell in 80000 üyesi var
ben buna ancak gülerim
madem hackhell adult sitesi değil adult bölümünü kaldırın da görün yarın kaç faaliyet gösteren üyesi kalıyo
hackhell in ben bir kaç sitede reklamını gördüm reklamda sadece
en iyi adult hackhell de diye yazıyo
başka şeylerden bahsedilmiyo
abicim bir yanlış yapıyosunuz bari kabul edin bu yanlışı dile getirenleride taşlayıp durmayın...