Arkadaslar ben bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben aslında bu sitenin çok çok eskilerindenim. Ve bir daha bu siteye girmemek üzere kendi kendime söz vermiştim bazı kişisel nedenlerden dolayı. Ama bu siteye üye yaptıgım onlarca arkadasım kuzenim v.s var ve onlardan duydum böyle bir konu olduğunu.. ve sadece bu konu için girdim hatta sırf bu konuya baktıgım belli olmasın diye boş yere öyle 2-3 konu actım. Arkadaslar ben bu siteden çok kötü bir şekilde ayrıldım belki bir daha geri dönmemek üzere. Ama şu da göz önünde bulundurmam gereken bir gerçek ki ben bu site daha kurulsunmu diye düşünüldüğü aşamada vardım ve bu sitede belli bir süre smodluk yaptım. Bu siteyi bir bebek olarak düşünürsek hamilelik aşamasından tutunda doğum aşamasına kadar vardım bu sitenin emekleme aşamalarında da vardım. Ben bir daha buraya geri dönüş yapmayacak olsam bile bu sitenin bi adult site olarak gösterilmesini kaldıramam Çünkü bende bi bayan olarak burada onlarca erkeğin içinde ilk ve tek yöneticiydim açılışta.
Bu sitede onlarca bölüm var neden direk adult dikkat çekmişki. Bu ve bunun gibi forum sitelerinde insanlar istedikleri bölüme girerler. sadece pc nizin faresi ile bi TIK ınıza bakar bu iş kardeşim. beğenmiyorsan tasvip etmiyorsan girmessin olur biter. Ben de burada aylarca kaldım hemde yönetici olarak ama bir kere bile merak edipte adult bölüme tıklamadım. ne var ne yok diye bakmadım.
Burayı o kadar bölüm içinde tek bir bölüm seçipte burası adult sitedir deyip kötü göstermeleri demek aynen şunla eş değer oluyor " Türkiye benim vatanım ülkem bir karış toprağına canımı kanımı vereceğim bi yer. Ve eminimki her Türk için bu böyledir. Ama benimde ülkemde tasvip etmediğim olaylar var. Karakterime kişiliğime ters düşen cok şey olabilir ülkem sınırları içinde. Bu durumda ben ne yapmalıyım ülkemi vatanımı ufak bir bölümünde olanları begenmiyorum diye karalayıp terk mi etmeliyim yada Türkiye kötüdür deyip yokmu etmeliyim ellerimde. Yada böyle yapmak yerine Türkiyemin güzel yönlerini ön plana cıkarıp o yönlerini övmelimiyim. Bence Hackhell için yapılması gereken onlarca güzel paylaşım bölümüyle iyi bir reklam olmalı böyle bir karalama değil. "
Uzun lafın kısası Hackhell adult bir site değildir. Bir paylaşım sitesidir. Bu da HH e son msgımdır buradan bu konu kapanana kadar banlanmazsam (siteden ayrıldıktan sonra kişisel bazı olaylardan dolayı baska nicklerle geldiğimden ve ufak tefek sataşmalarda bulundugumdan bi kaç kez banlandım bunuda itiraf ediyorum
) bu konuyu takip edeceğim ondan sonrada gene sessiz sedasiz cıkıp gideceğim.
Saygılarımla