Sayın Mehmet Ali Önel ve Ekibine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amacina Ulaşmiş Bir Program Ve Kanal Ne Diyelim...
+18 Değişikliği Gereksizdi Bence.

Kimse Kişisel Iletişime Ve özgür Hayata Pay Biçemez.

Yaşananlar Tabutun çivileri Ise Bunlari Lanse Edenler Sadece Tabutun Oyma Sanatcilaridir.

Iyi Geceler...

Memleketin başka derdi kalmadı ya..adamlar internetten bangır bangır PKK propogandası yapar gıkları çıkmaz..Ayrıca bu sitelerin kamereya alınıyor muyuz korkusundan memleketteki fuhuş vakkalarında bir düşüşe yol açacağı tezinide itina ile ortaya atıyorum abazan hareket engellenemez :)

peki bu arkadaşlar hiç magazin diyerek milletin ahlakını ve vicdanlarıyla 24 saat yayında ve reklamlarda memesi dışarda mankenlerin reklamını yaparlar iken ne yapıyorlarmış?o zaman damı bu site yapmış onları?reytinkmidir ne ise onlar için boş şeylerle halkı meşgul ederler iken neredelermiş?tüm tv kanallarında egitimden uzak soytarılık yaparlar iken akılları neredeymiş?toplum ahlak ve terbiyesini bozdukları gençleri ucuz bir yaşama namustan uzaklaştırıcı yayın yaparlarken akılları neredeymiş?
okullardaki üniversiteli kızlarımızın 10 milyon liraya bir paket marlboroya kendini satarlar ken nerede bu bizim insanlık bozmalarımız? daha sorulacak çok ta değmez bunlara...

katılıyorum

hayatın gerçekleri asla saklanamaz. gerçek hayatta olanlar internette yansımaktadır. buradakiler hayal ürünü değildir, sadece bir insanın bilgisayarından yaratılmış 3D kurgular değildir. bu forumu kuran webmaster hakkında ithamda bulunmak tamamen yanlıştır. bu kadar kullanıcı ile uğraşmanın zorluğu bilinmemektedir. arkadaşımız gerekli sponsorlarını bulsa kendine bir ofis ortamında çalışanları ile site yönetimi ve profesyonel bir kurgu içine girse bu hataları ayıklaması daha da kolay olur elbette. zaten böyle bir profesyonellik anlayışı da bu ülke de şu anda yoktur. sorgusuz sualsiz söz hakkı verilmeden yapılmış bir haber olduğuna inanıyorum. interneti insanlardan soğutmanın, tartışmanın ve paylaşımın yıllarca gizlendiği bu ülkede internet, bazılarına fazla gelmektedir. bunun gelişiminde elbetteki aksaklıklar olacaktır ama insanları "vurun kahpeye" şeklinde kışkırtmanın hiç bir anlamı yoktur.
bir insanın rızası olmadan yayınlanan görüntüleri kimse tarafından kabul edilemez. bunu hiç kimse bilemez. yargı belirleyici değildir buradaki moderatörler ve yöneticiler. yargıya ulaşmış ve alınmış bir karar olduğu zaman elbetteki hackhell gibi diğer türkçe forumlar gibi her site sahibi Türk vatandaşı olarak Türk yargısının verdiği kararlara uyar. yargısız infaz ile direk sert suçlamalarla kimse bir yere varamaz. bu site kapanır başkası açılır. Çin 2 sene yahoo ve amerikan sitelerini engellemeye çalıştı, sonuç ortada... ne yapmaya çalışıyorsunuz Star TV? Hangi konunun uzmanına danıştınız? Hangi site yöneticisiyle görüştünüz, tartıştınız? ikaz ve uyarılarınızı toplumsal sorumluluk içerisinde belirttiniz? Amacınız nedir?:mad:

Arkadaşlar Dikkat

BU ADAMLARA DOĞRU DÜRÜST BİZE YAKIŞAN ŞEYLER YAZALIM BUNLARA BELLİ OLMAZ BİZİ TAMAMEN NETTEN KALDIRMAYA KALKAR DAHA KARALAYICI ŞEYLER YAZAR ANİMALLAH KORKU BÖLÜMÜNE GİRER BİDE ÜSTÜNE BUNLAR BÜYÜCÜ DER SAADETTİNE VERİRLER NEDE OLSA O DA O KNALDA ARTI www.startv.com.tr/desifre.asp ye doğru bilgilerle mantıklı mesajlar atalım:hhman: :Sopa :Sopa

değerli arkadaşlar çok fazla üzerinde durmayın.üzerinde durursanız kendilerini değerli falan zannederler.

Seyredilmeyen programlara bakın içine cinsellik sokup seyrettirmek istiyolar.Boşverin neyin ne olduğunu tüm internet kullanıcıları biliyo.

O şahıs interneti ne kadar kullanıyomuş.
Kullanıyosada ne zaman ne için kullanıyomuş bi onu düşünün.

BOŞ BOŞ BOŞ

TAKILMAYIN

HERKEZE KOLAY GELSİN

Aradan koca bir gün geçti ve geri geLdim buraya..ve inanın gözlerime inanamadım..

Hackhellin bukadar sevdiği , destekçisi olduğu sürece Tv"yede çıqsa,adımızı kötüyede kullanmaya çalışsalarda hic bir şekilde HH ye bir zarar gelemyiceğini bir kez daha anLadıq..

Sizlerde görünve sizlerde anLayın..Rezil etmeye çalıştığınız sitenin gerçeğini :goz:

iyi forumLar arkadaşlar hepinize

Bunlar Hertarafta Yayınlanan Resimler Videolar Maillerle Birçok Sayamıycağımız Kadar Web Sitesi Formlarında (Yerli Yabancı) Yer Almakta Olan Bir Paylaşımlardır Onun İçin Böyle Bir Haber Yapılması Saçma + Gereksizdir Bunların Önüne Geçilemez Türk Filimlerinin Gizli Çekimlerinin Yayınlanması Paylaşım Verilmesi Durmıycak Engelde Görmiycektir Yasalar Karşısındada İmkansız Bir Çözüm Bulamıycaklardır ... Tamamen Yayınladıkları Diziler Kadın Programları Gibi Tv Kanalında Saat'ler Boş Kalmasın Diye Yapılmış Gereksiz Programlardan Biridir Deşifre Programı Biz Paylaşımımız Devam Edelim Onlar Örümcek Kafalarıyla Bunların Terbiyesiz Ahlaksız Ve Pis Şeyler Olduğunu Düşünsün Buranın En Büyük Amacı Paylaşımlardır Ve Bunların Önüne Asla Geçilemez Üstü Kapalı Olarak Olsa Bile Mutlaka Bu Paylaşımlar Yapılacaktırr...

selamlar arkadaşlar. eğitimli insanları temsil eden bir grup olduğumuzu unutmuş bazı arkadaşlarımız hiç hoş olmayan yazılar yazmışlar.Biraz daha dikkatli olalım LÜTFEN!!!
Birçok sorun mevcut sınırlarımış içerisinde.bu an tartışmakta olduğumuz ahlaki sorunlar kapsamındadır. tvlerden izliyoruz söylediğiniz çoğu şeye katılıyorum yayın ahlakı olmadan ama varmış gibi göstererek bizlere iğrenç şeyler izletiyorlar. bizler avrupa aileleri değiliz.TÜRK AİLE HAYATIMIZI KİRLETMEK İSTEYENLERİN OYUNCAĞI DURUMUNDAYIZ. SİZLERE SORUYORUM BABANIZIN ANNENİZİN, KIZKARDEŞİNİZİN YANINDA EKRANLARDA YER ALAN HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK NASIL BİR ŞEY? ben cevabını vereyim başını öne eğdirecek kadar kötü. ahlaki çöküntü birçok başarısızlığın habercisi olacaktır.

talihsiz bir olay...
bu saatten sonra geçmişi irdelemek yerine yapabileceklerimiz hakkında fikir yurutelim
gecmiş olsun

Arkadaslar ben bir şey itiraf etmek istiyorum. Ben aslında bu sitenin çok çok eskilerindenim. Ve bir daha bu siteye girmemek üzere kendi kendime söz vermiştim bazı kişisel nedenlerden dolayı. Ama bu siteye üye yaptıgım onlarca arkadasım kuzenim v.s var ve onlardan duydum böyle bir konu olduğunu.. ve sadece bu konu için girdim hatta sırf bu konuya baktıgım belli olmasın diye boş yere öyle 2-3 konu actım. Arkadaslar ben bu siteden çok kötü bir şekilde ayrıldım belki bir daha geri dönmemek üzere. Ama şu da göz önünde bulundurmam gereken bir gerçek ki ben bu site daha kurulsunmu diye düşünüldüğü aşamada vardım ve bu sitede belli bir süre smodluk yaptım. Bu siteyi bir bebek olarak düşünürsek hamilelik aşamasından tutunda doğum aşamasına kadar vardım bu sitenin emekleme aşamalarında da vardım. Ben bir daha buraya geri dönüş yapmayacak olsam bile bu sitenin bi adult site olarak gösterilmesini kaldıramam Çünkü bende bi bayan olarak burada onlarca erkeğin içinde ilk ve tek yöneticiydim açılışta.

Bu sitede onlarca bölüm var neden direk adult dikkat çekmişki. Bu ve bunun gibi forum sitelerinde insanlar istedikleri bölüme girerler. sadece pc nizin faresi ile bi TIK ınıza bakar bu iş kardeşim. beğenmiyorsan tasvip etmiyorsan girmessin olur biter. Ben de burada aylarca kaldım hemde yönetici olarak ama bir kere bile merak edipte adult bölüme tıklamadım. ne var ne yok diye bakmadım.

Burayı o kadar bölüm içinde tek bir bölüm seçipte burası adult sitedir deyip kötü göstermeleri demek aynen şunla eş değer oluyor " Türkiye benim vatanım ülkem bir karış toprağına canımı kanımı vereceğim bi yer. Ve eminimki her Türk için bu böyledir. Ama benimde ülkemde tasvip etmediğim olaylar var. Karakterime kişiliğime ters düşen cok şey olabilir ülkem sınırları içinde. Bu durumda ben ne yapmalıyım ülkemi vatanımı ufak bir bölümünde olanları begenmiyorum diye karalayıp terk mi etmeliyim yada Türkiye kötüdür deyip yokmu etmeliyim ellerimde. Yada böyle yapmak yerine Türkiyemin güzel yönlerini ön plana cıkarıp o yönlerini övmelimiyim. Bence Hackhell için yapılması gereken onlarca güzel paylaşım bölümüyle iyi bir reklam olmalı böyle bir karalama değil. "

Uzun lafın kısası Hackhell adult bir site değildir. Bir paylaşım sitesidir. Bu da HH e son msgımdır buradan bu konu kapanana kadar banlanmazsam (siteden ayrıldıktan sonra kişisel bazı olaylardan dolayı baska nicklerle geldiğimden ve ufak tefek sataşmalarda bulundugumdan bi kaç kez banlandım bunuda itiraf ediyorum :) ) bu konuyu takip edeceğim ondan sonrada gene sessiz sedasiz cıkıp gideceğim.

Saygılarımla

*******yaşasin Hackhell!*******
*******hackhell Hackkini Aramali*******
*******bağliliğim Daha Fazla Artti Bu Olaylardan Sonra.biz Biriz Ve Biz
********** Hackhell**********'iz

Tek Vücut!tek Ağiz!tek Gönül!

fofer' Alıntı:
SEN NERDEN ÇIKTIN LAN BOK ÇUVALI. ULAN SENİN GİBİ GERİZEKALI BİR MORAN İÇİN CEZA ALIRSAM...:mad: :mad: Taşlanacak biri varsa o da sensin öküzzzz:mad: :mad:
DİĞER ÜYELERDEN ÖZÜR DİLERİM...

Ben EeCOMP

sen ne biçim konuşuyosun kardeşim

işte siz bu kadarlık bir insansınız

demekki yanlış bir iş yaptığınızı sizde biliyosunuz ki en ufak eleştriyi bile kaldıramıyosunuz

ufak bi eleştri yazdım adam gibi cevapla hemen küfür etmişsiniz üstelik banlamışsınız eğer doğru bişi yaptığınızı düşünüyosanız tartışalım ama siz küfür etmeyi tercih ediyosunuz sizin gibilerden doğru bir hareket beklenemez zaten

tecavüz kötü bişi masumları gizli çekmek kötü bişi dersiniz ama bunların yayınlanacağı ortamı kurarak Türkiyeye duyurursunuz

ne diyim ben ne yapıyosanız yapın

Deşifre Programinda Yayinlanan Görüntülerin Bir çoğu Zaten Liseli Kizlarin Kendi Rizalariyla çektiği Görüntülerdi Ben Programi Seyrettim Deşifrenin Lanse Ettiği şey Sanki Bu Görüntülerin Bir çoğu Gizlice çekilmiş Ve Sanki Hackhell üyeleri Tarafindan Bir çalişma Yapilip Burada Yayinlandiği Gibi Gösterildi Yanliş çok Yanliiiiş Deşifre Programindan Bunu Beklemezdim Bunu çekenlerin Bir çoğu Zaten Yayinlanmasini Isteyen Teşhirci Tipler Eee Bizede Izlemek Düşüyor Bence Sadece Ailelerini Bilgilendirmeleri Yeterli Olurdu Hackhelin Bu Konuyla Bir Ilgisi Varmiş Gibi Yansitildi Olmamaliydi.o Görüntüleri Bir Kez Daha Izlesinler özellikle Servisteki Iki Kizi Bakalim Olaylarin Kiminle Alakasi Var .....

werasd' Alıntı:
Ben EeCOMP
sen ne biçim konuşuyosun kardeşim
işte siz bu kadarlık bir insansınız
demekki yanlış bir iş yaptığınızı sizde biliyosunuz ki en ufak eleştriyi bile kaldıramıyosunuzufak bi eleştri yazdım adam gibi cevapla hemen küfür etmişsiniz üstelik banlamışsınız eğer doğru bişi yaptığınızı düşünüyosanız tartışalım ama siz küfür etmeyi tercih ediyosunuz sizin gibilerden doğru bir hareket beklenemez zaten
tecavüz kötü bişi masumları gizli çekmek kötü bişi dersiniz ama bunların yayınlanacağı ortamı kurarak Türkiyeye duyurursunuz
ne diyim ben ne yapıyosanız yapın
Git başımdan güsel kardeşim sabah sabah çekemem seni. bir derdin varsa pm at görüşelim burası yeri değil. ayrıca argo kullandım küfür değil.

işe baq yaws bi ton konu war forumda bni adultu mu almişlar..yaziqlar olsun he :s gerçi olmasa harbiden ii olur ama bu da haksızlıq olmuş :s nys reqlamın iisi kötüsü olmaz...sizin ne olduğunuzu biliyo herke$ler ;)

bence bu ağır suçlamalar karşısında sesiz kalmayıp hakımızı aamamız gerekir bu sitenin sadece adult içrik içermediğini anlamak her zhalde okadarda zor olmasa gerek:mad: :mad: :mad: :eek: :mad: :mad: :mad: :mad:

Madem demokratik bir aile olduğumuzu söylüyoruz,bence bir oylama yapalım 3-4 seçenekli bir anket mesela.Sabit olarak yer alsın ve hh de adulth olmalı,sadece yabancı adulth olmalı,kesinlikle olmamalı gibi 2-3 seçenek içersin.kendi içimizde bir kesinlik elde edersek.Dışardakilere karşı daha dik ayakta durabiliriz.Eğer işler böyle febri tartışmalara gitmeye devam ederse sadece başkalarının istediği gibi güç kaybederiz..

dostlar bu işin peşini bırakmamak lazım bence kimse hackhell i reytin oyunlarına kurban etmek isteyemez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri