The Squealer
Special Effects expert
bunlar çizmeyi aştı bilgisiz sorgusuz haber yapıyor basın bu kadar kolay bir reyting oyuncağı olduysa neyse bence hakkımızı aramalıyız
eXi26' Alıntı:Yaptıkları düpedüz ş*refsizlik.
Önemsiz' Alıntı:Ben kime ne anlatmaya çalışıyorum ki..
Önemsiz' Alıntı:demek ki öyle düşünüyorsunuz hepiniz..
Peki sizin yaptığınız ne ?
Oraya o çekimleri koymak onları paylaşmak ne kadar şerefli bir davranış değil mi ?
Kendi ailenizden birininde orda olma ihtimali olduğunu düşünmüyormusunuz ?
Sizlerin kız kardeşleriniz, yakınlarınız, aileniz, vs vs. olcağı aklınızın ucundan bile geçmiyor tabi ki.. Ama sizinde yakınınız olabilir ordakiler..
Neyse;
Ben kime ne anlatmaya çalışıyorum ki.. Siz daha iyisini bilirsiniz ve sonuçlarına katlanırsınız.
Saygılar... Tekrar görüşmek üzere.
Deşifre Genel Koordinatörlüğü
Sözcü H.Keskin
freezy' Alıntı:Aslına bakarsanız pek bi yaman çelişki içinde bu sözde araştırmacı gazeteci ekip.
Sözde kullandıkları basın özgürlüğü lafını, foğuş batakhanelerine girmek gizli kameraları kendileri kurmak için kullanıyorlar.Ancak burada 6-7 kişilerin çektiği gizli çekimler paylaşılıyor diye yaygara koparıyorlar.Tv de izlediğimiz sansürlü görüntülerin,orjinal çekimlerinin kimlerde ve nerde olduğu hiç araştırılmıyor mesela.
Aslına bakarsanız onlar daha büyük suç işliyor.
Bir ilan tahtası üzerine serbestçe yazılan bir yazıdan 'tahta' ne kadar suçluysa.Yada umumi wc lere yazılan telefon numaralarını bir sapığın aramasından 'WC' ne kadar suçluysa,Hackhell de o kadar suçludur.
İşin özü eğer sadece çamur atmaksa inanın bu başarılmıştır.Ama eğer
sözde araştırmacı gazeteci bu insanlar bu olayların nedeni ni biraz merak edip,
Sonuçtan çok sebep e önem veriyorlarsa aşağadaki bir kaç satırıda okumalarını öneririm.
--Sizler TV lerde ilkokul mezunu baldırı çıplak mankenlerin firikiklerini verirseniz, liseli kızlar tabiki özenir.
--Sizler popstar adayı olan insanların zamanında dansöz olduğunu barlarda pavyonlarda erkeklerle fink attığını gösterirseniz.Genç kızlar onları rolemodel alır.
--Sizler.Haftanın şıkını çıplaklara verirseniz.Kızlar çıplaklığın doğru olduğunu düşünür.
--Sizler,tv programlarında biribizi gözetliyor diye program yaparsanız.Birileride başkalarını gözetler.
--Sizler tv programlarında canlı yayında 'şaka' olsun diyerek birinin donunu indirirseniz.Çocuklarda arkadaşlarının donunu indirir.
HOCA BÖYLE YAPARSA CEMAAT NELER YAPMAZ Kİ?!!!!
Şimdi siz kendi yarattığınız bu düzenin suçunu neden bu siteye atıyorsunuz ki?
Yarın birgün enflasyonun,sözde ermeni yasa tasarısının,kıbrıs meselesinin,avrupa birliği köpekliğinin,petrol kavgasının,linyit kavgasının,bor madeni kanununun,dış borçların,köken probleminin yada daha birçok meseleninde suçunu bizlere mi atmayı düşünüyorsunuz?
AMA ÇOK YANILIYORSUNUZ SÖZDE ARAŞATIRMACI GAZETECİ ARKADAŞLAR!!!
Düzeni sizler kurdunuz.Biz se sadece sizin kurduğunuz düzenin paylaşım yeriyiz...
Bizler 4.güç olarak Medyayı bildik hep,Sizlerse 1. ölçüt olarak raiting i gördünüz yıllarca.
sizeler raiting uğruna yıllardır bizlere
-'Kadının feryadı' programlarınızda tecavüze uğrayan kadının, bu olayı anlatmasından dolayı oğlu tarafından öldürülmesini seyrettirdiniz.
-'Gelinim ol!'programlarındaki damatların uyuşturucudan ölmesini,gelinlerin barbi operasyonlarında fohuştan tutuklanmasını,kaynananın
oğlunun babasına bağırıp çağırmasını gösterdiniz.
-'kurtlar ovasında'adam öldürmeyi öğrettiniz.
-'güzellik yarışmalarında seçilenlerin' okula gerek duymadan oyuncu olabileceklerini söylediniz.
-Kocası tarafından aldatılan kadının,kocasının aldattığı kadından doğacak çocuğun sahiplenilmesinin doğru olduğunu vurguladınız.
-'tostumu yedim diye mesaj çeken mankenin' yediği tostun yapıldığı tost makinesini haber yaptınız!!!
-sizler zamanında sibelcanı balkonda çırılçıplakken kameraya alıp tv de yayınlamadınızmı?
-Sizler birçok mankenin göğüslerini 'firikik adı altında göstermedinizmi?
Bizler HACKHELL de sadece boş birer sayfayız,Bu sayfaları dolduranlar ise sizlerin yarattığı düzende yetişen insanların eklentileri...
SEVGİLER!
Oraya o çekimleri koymak onları paylaşmak ne kadar şerefli bir davranış değil mi ?
Sizlerin kız kardeşleriniz, yakınlarınız, aileniz, vs vs. olcağı aklınızın ucundan bile geçmiyor tabi ki.. Ama sizinde yakınınız olabilir ordakiler..
Neyse;
Ben kime ne anlatmaya çalışıyorum ki.. Siz daha iyisini bilirsiniz ve sonuçlarına katlanırsınız.
Sözcü H.Keskin
Neyse;
Sözcü H.Keskin
Sözcü H.Keskin
fofer' Alıntı:EVET HEPİMİZ BÖYLE DÜŞÜNÜYORUZ.BİZ BİR AİLEYİZ. Elinizden geleni ardınıza koymayın ***.