sağLıkLı Yaşam Asistan Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ArkadaşLar YorumLarınız İçin TeşekkürLer...

bu işler msnden oy çekmekle pm atmakla olmaz..Allahına kadar -100000000..kendimi ifade ettim heralde...tam bir rezalet...

yorum yohk....:)
ama biri gelene kadar + :D

1 hafta,1 ay,1 sene; Bunlar tabii ki etkili ama

benim hoşuma gitmeyen,senin yapmış olduğun davranışların..

-1

Daha çok ama çok zamanın var -1

ArkadaşLar YorumLarınız İçin TeşekkürLer...
{ PayLaşımLarıma DüzenLi ßir ŞekiLde DeWam edecem }
Tekrar YorumLarınız İçin Teşekkür ederim....

yaşın daha küçük ama olsun gençlerin önünü açalım :D çizgini değiştirmeyeceksen +1

Diğer arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum daha yenisin birkaç hafta da olabilecek birşey değil ama ilgili olduğun bir konu ileride neden olmasın ama şu an için biraz erken diye düşünüyorum :clap:

tsubasa' Alıntı:
walla arkadaşım Kevin ,,, paylaşımların var ,çalışıyorsun hepimiz biliyoruz buraya kadar tamam

ama o istediğin sağLıkLı Yaşam yaşam bölümüne bana göre sağlık konusunda İhtisasını yapmış , sağlık konusunda bilgili bi üye lazım ,,,paylasım paylasım dşyoruz hep ama bu bölümde bana göre paylasım kadar önemli olan bi şey daha var o da sağlık konusunda olan bilgi ,,

bir de aklıma takılan bi şey ,,profilinde yaşın 10 gözüküyor ,,bu ne kadar doğru bilmiyorum,, eğer bu doğru ise yorum bile yapmak istemiyorum ,,

bu bölüm için benim için önemli olan tecrübe ve bilgi ,,,

sağlık konusunda ne kadar bilgili olduğunu bize kanıtlaman gerek ,,, verdiğin paylaşımlar kadar yaptığın yorum ile de ,,ben yoruma daha çok baktığımdan üzgünüm ama -1 ,,,

:D siz bakmayın orda 10 yaşında yazdığına aslında 11 yaşında o..! :p Çok güzel paylaşımları da var..! Çok zeki ve çok hoşsohpet biri o..! Avatarı da harika oldu saten..! :p
benden +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri