suprapark' Alıntı:
arkadaşım çalışmalarını gördüm bölümle ilgilisin ama içerik olarak yazdıklarının manasını biliyormusun acaba mesleğin nedir? ben bir hekimim bana verilmedi saygıyla karşıladım.İstatistiklerim yetersizdi zannedersem ama burdan bir daha söylüyorum sen 1.bunları nerden araklıyosun 2.Senin açtığın herhangi bir konu üzerinde senin kendi yorumlarını buradapaylaşmanı istiyorum 3.Sağlık ile yazdığın konulara dikkat et, incele, oku ,anla sonra paylaş ama ne olur bilmeden anlamadan okumadan paylaşma burada ehil insanlara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
Hocam çok güzel söylemişsin..! Çok güzel cümleler kurmuşsun..! Bütün hekimlerimizi ayakta alkışlıyorum..!
ama;
Burası bi forum sitesi; burda insanların ne yaşları, ne zekaları, ne tecrübeleri nede fiziklerinin bi önemi var..! Burda önemli olan şey forum kuralları ve paylaşım..!
Bende 15 yıldır bilgisayar teknisyeni ve grafikerim. Ama donanım bölümünde henüz bir tane bile paylaşımım yok..! Grafikle ilgili hiç bir paylaşımım yok..! Ben şimdi burda amod yada mod olabilirim diyebilirmiyim sadece bilgiyle, birikimimle..! Belki bilgim ve birkimim buna yeter ama burda asıl olan paylaşmaktır..! Bu güzel ve sevimli 11 yaşındaki kardeşimizde birsür şey paylaşıyor..! internet elinizin altında olduktan sonra herşeyi bulabilirsiniz..! ama ararsanız ve insanlar birbirleriyle paylaşırsa..! Donanım ilede ilgili herşeyi bulabilirler insanlar internette, yada herhangi bi başka konuyuda arayan bulur..! Forum sitelerinin amacı insanları tek sitede toplayıp güzel bir ortam oluşturup başka yerlere gerek kalmadan herşeyimizi burda bulabilmemiz için olduğunu düşünüyorum ben..!
Bu arkadaşımızın btün paylaşımlarınıda zevkle, eğlenceyle okuyorum ve birsürüde şey öğrendim onun sayesinde kendisine tekrar teşekkür ediyorum..! Ama sizden henüz bişi öğrenmedim..! Yanlış anlamayın sizinle yada bir başkasıyla ilgili değil bu..! Bu iş burda paylaşıp (yani çalışıp, emek sarfedip) insanlarla diyalog kurarak olur..!
Sonuç olarak bu sebeplerden dolayı ben daha önce +1 verdim aslında kendisi bu bölüm için +857 hakediyor..!
Tamam modluk zaten yapamazda..! Ama bunları dile getirerek böyle güzel kardeşlerimizin paylaşma hevesini kırmayalım..! (Bence kenardaki mod'u olup olmayan konulara bakıp kendine ona göre bi amaç belirleyecek kadar zeki bi arkadaşımız ve çalışmayı gözüne kestirmiş ve azmetmiş çalışmış bi insan..!)
Bunlar benim fikirlerim karar tabiki yönetimin..!