sağLıkLı Yaşam Asistan Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dumani' Alıntı:
mesajların hepsini okumamışsın galiba :)
daha 11 yaşında, hangi meslekten bahsediyosun?

abisiyim falan diye demiyorum, bence bu işi yapabilir.

son söz tabi ki yönetici arkadaşların, ama benden +1

zaten asistan modluk bunun için çıkmadı mı?
denenir, eğer yeterli değilse görevden tekrar alınır.
sanırım sağlıklı yaşam bölümüne başka aday yok.
en azından başka bi aday olana kadar denenebilir.
oradaki Soru Kinayeli BirSoru idi....

Ayrıca Siz Hiç Kadavra Görmemiş yada ÜSYE ve ORTİ nin Tanımını Bilmeyen Bir Başhekim Gördünüz mü ?

pardon sorunuzdaki kinayeyi anlayamadığım için özür dilerim.

ama o burada doktorluk yapmayacak. kadavrayla da ilgilenmeyecek.
burası bi paylaşım sitesi. ve yaptığı paylaşımlar hiç de fena değil bana göre.
sanırım yanlış bilgi de vermiyor. önemli olan araştırıp burada paylaşıma sunması.
sanırım bunu da gayet iyi yapıyor

haklısınız ancak bir sorun oldugunda nereden bulacak google danmı? yoksa tıp kitaplarını acıp karıstıracak mı ? bence insanların ihtiyaclarına cvp verebilecek biri olmalı (ben deil)

peki Fatu SizeBu Sözü Zaten Msn de Verdim Elimden Geldiğince Göz Gezdireceğim Bence Bir Sorun Yok

fatu' Alıntı:
Tamam o zaman..!

Paylaşımları yeterli biri var..!

Bilgileri üst seviyede bir baş hekimimiz de var kontrol edecek..!

Olay yönetimde artık..!
Bashekim Değilim Bashekimlik te Mod luk gibi Zor :) Plastik Cerrahım Bu Bana Önümüzde ki 10 Yıl yeter Galiba :)

buna ben de çok sevindim gerçekten.
baş hekimimiz ve forumumuzun 11 yaşındaki çekirgesi umarım bu bölüme hayat verecek :)

konu çok uzamış bence ,,arkadaşlar olumlu olumsuz bir çok yorum yapmışlar ,,,

başka yerlere doğru gidiyor olay ,,, yönetim kararını bi an önce açıklasın bence :=)

:) sağlıklı yaşam bölümüne mod olan biri var ve henüz yaşı 11 peki yarın öbürgün biri çıkıp hiç kimsenin bilmediği bir soru sorursa ve oranın modu kalkıp ben nerden mi bileyim dicek bence sağlık yaşam bölümü için uygun değil-1

Cash_13' Alıntı:
:) sağlıklı yaşam bölümüne mod olan biri var ve henüz yaşı 11 peki yarın öbürgün biri çıkıp hiç kimsenin bilmediği bir soru sorursa ve oranın modu kalkıp ben nerden mi bileyim dicek bence sağlık yaşam bölümü için uygun değil-1
Konuyu tam olarak okumamıssınız galiba ben tüm sorunluluğunu üstlenirim kendim plastik cerrahım ayrıca siz müzik bölümü modunun nota egitimi olduğunu yada programlar bölümü modunun delphi veya VB bildiğinimi sanıyorsunuz ?

Cash_13' Alıntı:

iLLakide 11 Yaşındaki Çocuk ;A.Mod oLaßiLemez Diye ßirşey Yok!!!
O ßöLüme Hiç ßakmıyorsunuzki Konuşasınız!!!
O ßöLüme En FazLa 7-8 Kişi ßakıyor DiyeLim!!!

Konu Daha fazLa uzamasın & Yönetim CvpLarını Versin

KeViN NasH' Alıntı:

konuyu sen uzatıyarsun..gereksiz bi tartışma...habire bu konuyu öne almak için cevap vermek zorunda değilsin..gören görüyor zaten...anlayanda anlıyor...polemiğe gerek yok...vallahi rezalet yani

KeViN NasH' Alıntı:

Bence cok alakaSı var.. saqlıq hakkında hıc bır bıLgın olmadan nasıl Uyelere yardım edıceqsın..En basıt ornegı sana Photoshop Bılmeden Photoshop bolumunden Uyelere yardım edebılırmsın..Mantıq dısı hareket etmenın anlamı yoq..C/p ıle olucak İş değil bu..

Benden Sonuna kadar -

İyi Forumlar

o zaman o bölüme bi doktor alın

Beyler Lütfen konuyu geyıge cevırmeyın...Sadece oy kullanınız.!!Yonetım zamanı gelınce cevap verıceqtır..

26 yaşındayım ve pratisyen hekimim burada bu bölümün ehil insanlara verilmesi kanatindeyim bu kişinin benim olmam şart değil kriterlere uygun bir adayın çıkacağı düşüncesiydim .Üstüme düşen görevi hackhell yönetimi uygun gördüğü takdir de ifa edeceğimden hiçkimsenin şüphesi olmasın.

suprapark' Alıntı:
26 yaşındayım ve pratisyen hekimim burada bu bölümün ehil insanlara verilmesi kanatindeyim bu kişinin benim olmam şart değil kriterlere uygun bir adayın çıkacağı düşüncesiydim .Üstüme düşen görevi hackhell yönetimi uygun gördüğü takdir de ifa edeceğimden hiçkimsenin şüphesi olmasın.
31 yaşındayım plastik cerrahım ancak bu görevi istemiyorum dunde söz cerdiğim gibi sinan kardesimiz amod olursa her turlu yardım ve desteğimi esirgemiyeceğim yönetim kararını bildirecektir artık polemiğe ve söz düellosuna gerek olacağını sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri