sağLıkLı Yaşam Asistan Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calışmaların güzel bence +1

Bafone' Alıntı:
Konuyu tam olarak okumamıssınız galiba ben tüm sorunluluğunu üstlenirim kendim plastik cerrahım ayrıca siz müzik bölümü modunun nota egitimi olduğunu yada programlar bölümü modunun delphi veya VB bildiğinimi sanıyorsunuz ?
öncelikle sorumluluğu kastettin herhalde...şimdi gelelim mevzuya diyelimki sen bir babasın 11 yaşında bir oğlun var ve bu çocuk senin velayetin altında dolayısıyla sorumluğun altında.Bu çocuğa sen eğriyi, doğruyu iyiyi,kötüyü vs. anlatıyosun.Bir gün bu çocuk olur ya suç işledi(teketek programında küçük yankesiciyi seyrettinizmi bilmem)kapınıza polis dayandı çocuğunuz bir cinayet işledi sen diyosun ki olamaz ben bu çocuğa herşeyi öğrettim yapmaz diyosun ama oldu ya da hırsızlık yaptı sen olaya ne zaman müdahale etmeyi düşünüyosun. Engel olamadın .Sen bu 11 yaşındaki arkadaşa tıp eğitimi vermeyi mi düşünüyosun.lütfen yapma.mantıklı birisin diye düşünüyorum ama böyle sorumluğunu üstlenirim diye bi şey olamaz sevgili meslektaşım.Eğer ben adayım diyorsan eywallah san sonsuz destek .Ol yakışır.30000 İ AŞKIN ÜYELİ BİR sitenin sağlıklı yaşam bölümüne 11 yaşında henüz bir çocuğa emanet etmeyelim.saygılar

Arkadaşım; bı çocuk burda tedavi yapmayacak, muayeneetmiycek, para istemeyecek..!

Anlıyormusun..? Bu kadar abartmayalım yaa..!

Konu kapandıkça üsteliyorsunuz..! Karar yönetimde bu kdar yeter yani..!

fatu' Alıntı:
Arkadaşım; bı çocuk burda tedavi yapmayacak, muayeneetmiycek, para istemeyecek..!

Anlıyormusun..? Bu kadar abartmayalım yaa..!

Konu kapandıkça üsteliyorsunuz..! Karar yönetimde bu kdar yeter yani..!
arkadaşım konunun uzaması kısalması seni neden rahatsız etti.burada herkes kendi düşüncesini diğerleriyle paylaşıyor sıkıldıysan geyik mizaha takıl.Sağlık şakaya gelmez !

suprapark' Alıntı:
öncelikle sorumluluğu kastettin herhalde...şimdi gelelim mevzuya diyelimki sen bir babasın 11 yaşında bir oğlun var ve bu çocuk senin velayetin altında dolayısıyla sorumluğun altında.Bu çocuğa sen eğriyi, doğruyu iyiyi,kötüyü vs. anlatıyosun.Bir gün bu çocuk olur ya suç işledi(teketek programında küçük yankesiciyi seyrettinizmi bilmem)kapınıza polis dayandı çocuğunuz bir cinayet işledi sen diyosun ki olamaz ben bu çocuğa herşeyi öğrettim yapmaz diyosun ama oldu ya da hırsızlık yaptı sen olaya ne zaman müdahale etmeyi düşünüyosun. Engel olamadın .Sen bu 11 yaşındaki arkadaşa tıp eğitimi vermeyi mi düşünüyosun.lütfen yapma.mantıklı birisin diye düşünüyorum ama böyle sorumluğunu üstlenirim diye bi şey olamaz sevgili meslektaşım.Eğer ben adayım diyorsan eywallah san sonsuz destek .Ol yakışır.30000 İ AŞKIN ÜYELİ BİR sitenin sağlıklı yaşam bölümüne 11 yaşında henüz bir çocuğa emanet etmeyelim.saygılar
Sn Fatununda Dediği Gibi Burada Bu Kardesimiz Muayene Etmeyecek Suanda Sende Dahil Olmak Üzere Hangi Mod Yada Uye Kendisi Yazıyor Tum Postlarda Forumda Okuduğum Postların %90 ı Alıntıdır Bu Kardesimizde Altına Alıntı Yazacak Merak Etme Ölmek Üzere Olan Birisi Gelip Kardesimize Ne Yapmam Gerek Diye Sormaz Sorsa Bile Versin Benim Msn Adresimi Ben İlgilenirim Sonuna Kadar Neden Böyle Bir problem Yaptıgınızı Anlayabilmiş Deilim Eger Sizde Adaysanız Yapın Paylaşımınızı Koyun Adaylığınızı

Unutmayın Meslektasız Madem Bunu Biliyor Olman Lazım Hiç Bir Hastaya Ailesine Cevresine Sormadan ÖTENAZİ Yapılmaz Ülkemizde Yasak Ama Ögrencilik Yıllarınızda Okumuş Olmanız Gerek! Saygılar

abartılmasın her 2 tarafta kendıne göre haklı söz yönetimin birbirinizi kırmaya gerek yok ;)

konuyla ılgılı baska mesaj olursada sılecem. pm den hallaedın sorununuz varsa. mod adayı olan arkadasın konusu mahvoluyor!!

yaw kapansa artık bu konu nasıl olur bi deli kuyuya taş atıı biz 40 akıllı çıkaramadık bende + vermiştim ama bi konu bu kadar uzar mı ya ..?

mvardar' Alıntı:
yaw kapansa artık bu konu nasıl olur bi deli kuyuya taş atıı biz 40 akıllı çıkaramadık bende + vermiştim ama bi konu bu kadar uzar mı ya ..?
haklısın kardes burda olan kevın nash e oluo bence asıstan modluk ıcın yeterınce elgılı +1

aRkadaşLar YorumLarınız İçin TeşekkürLer BazıLarınız İyi ßazıLarınızda kötü yorumLar yaptınız +1 Ve -1 Veren GrupLarı TakdiR ediyorum Hepiniz En Doğrusunu Yaptınız {İçinizden geLeni}

aRtık ßu Konuya Yönetimin ßir eL koyması Lazım {KaRaR}

aRkadaşLar aRtık isterseniz +1 Yada -1 Yazmayın...

Yönetimden Haßer geLsin

{İYİ FORUMLAR}

Sizin +1 'i gördüm ve bir +1'de benden gerçekten güzel paylaşmlar yapiosn verilen yükü kaldırabileceğini düşünüorm=)

benden de +1 iyi şeyler paylaşıyor...

ihtiyaç varsa neden olmasın çalışıyosun ki bence +1 bence

Ben +1 diyorum oldukça ilgili gözüküyorsun o bölümde :)

bölüm az ilgi gören bir bölüm ama paylaşımların yeterli gibi geliyor benden de +1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri